Любов на килограм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов на килограм
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2427 пъти
Споделям историята си, не за да се оплача, просто ми е до тежало от много неща и искам да споделя, за да ми олекне.
Напоследък все повече се замислям за това кой какво дава и взима в семейните отношения, между мъжа и жената. Все има някой недоволен, много често и двамата, а когато това стане известно за другия, вече е късно за промяна.
Когато със съпругът ми решихме да създадем семейство се познавахме от около три години, аз бях на 25, а той на 30, така че решението ни беше осъзнато и бяхме наясно с отговорностите, които носи със себеси бракът. И до днес градим и надграждаме вече създаденото. Мина сватбения ден, след година се появи първото ни щастие, след още две и второто :) И ето и причината за срива в отношенията ни, не не са децата, защото той е добър баща, промяната която настъпи с тялото ми... Не ме разбирайте погрешно, не се оправдавам но наистина никога не съм била слаба в смисъла, който влагат повечето хора, все си имах онези 5-6кг отгоре, които да медържат в напрежение. В деня на сватбата си тези отгоре бяха поне 10, но както и да е. Първата ми бременност беше доста тежка, въпреки вниманието ми качих доста, което наруши здравето ми. Получих диестаза, отделно метаболитно разстройство, което се оказа причина за килограмите. И така вече три години след появата на второто ми дете аз все още се боря с килограми, лекарства, диети и спорт, но бавно, мноооого бавно се случват нещата. А за характера ми ще кажа само, че се радвам на живота като малко дете, посрещам и изпращам мъжът си с усмивка и целувка, никога не съм викала и винаги съм подкрепяла, изслушваха и помагала на любовта на живота ми.
Обаче онези прегръдки и целувки започнаха да стават нежелани, в началото все момента не беше подходящ, изморен или бързащ, после и секса намаля, до 1 път месечно, после се появи порното, вниманието и отношението се замениха с грубости и незаинтересованост. Нежните умалителни се замениха със звучното жено, а при спор миналата вечер ме нарече свинке, така се обърна към мен. Ясно е каква е причината за да не ме желае и явно и обича вече, не се оплаквам от това. Но ме заболя от казаното, не защото го е казал, а защото е вярно. Правя всичко възможно за да сваля тези килограми, но не става защото имам здравословен проблем, който получих за да му родя деца. И така боли, не боли решението е взето, ще събирам багажа и при мама, децата си ще гледаме заедно и не мисля да отмъщавам, чрез тях. Ако иска и когато иска да ги вижда и взима, но няма да правя компромиси да живея в тъга само заради това, че е наща на децата ми, а и явно той си иска свободата, за да намери нещо по-добро от свинкята. Всеки да си живее живота, за да не стане по-грозно след време, преди да са започнали скандалите и стреса за децата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: bbc5977d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много грозно от негова страна, добре ще направиш. Като няма уважение и него да го няма.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a89d0efd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дааа, гадно е. Да ти кажа, мисля че килограмите са ти само претекст. Просто, на мъжете доста бързо им писва семейния ангажимент. Мъжете не евъзприемат децата, както майките им, само че в мъжки пол. Това за тях е свръхдосада. Освен това, явно си се оженила за селтак и простак.
Искам да знаеш, че всякакви метаболитни разтройства подлежат на регулация и можеш да се справиш с килата.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: febefdc1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колко тъжно! И колко познато!

Нищо не мога да кажа или посъветвам, само да изкажа съжалението и съпричастието си.

Бъдете здрава!

Агапе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 96b550d7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е, напускай докато е време и не се е стигнало до по-грозни изцепки, от сорта на шамари, бой, груби обиди и псувни. Като те няма ще има да те търси. А и според мен ще отслабнеш, защото няма да си в токсична връзка. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a310565de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Виж, недей за едни думи да си разбиваш семейството. Децата имат нужда от баща във всеки един смисъл. Гордостта ти е засегната - разбирам, но това не най-важното. Ще отслабнеш, ще се върнеш на работа, ще се променят нещата. В повечето семейства секса намалява, това е нормално. Недей с лека ръка да решаваш съдбата на две деца. Поговерете, кажи му това, което те е засегнало, какво мислиш - каквото ни пишеш тук. Той сигурно не е някакъв пън, нито си го хванала в изневяра. Повярвай ми, нещата не са нито черни, нито бели.
Говоря от опит и с болка, когато си спомням. Прояви разум и реализъм!!!

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: dfd91b4c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма оправдание за него отношението и обидата към теб.
Предполагам, че любовта те е "заслепила" първите години и затова не си обърнала внимание, че той винаги е бил такъв, не се е променил ей така заради няколко кила отгоре и то поради заболяване. Знам за какво говоря.
Бях наддала 13 кг. след операция. Никога не съм била иначе с наднормено тегло, цял живот съм спортувала и за мен това беше смазващо. На всичкото отгоре съм дребна и дори само с 2 кг. отгоре ставам като пълнена пуйка. Мъжът ми постоянно ми повтаряше какво съм "сочно маце" щял да ми "изяде дупето" и други подобни. Не мисля, че тогава му се е увеличило желанието за секс, но дори смазан от умора след дълъг работен ден ме награбваше за секс.
Отслабването беше много трудно, кошмарно за мен. Около година ми коства. Ходех с широки дрехи уж да скрия излишните кг а изглеждах още по-грамадна. Оказа се, че освен лекарствата покрай операцията съм станала и резистентна към инсулина. Когато открих главната причина беше по-лесно да противодействам.
След около година вече, един ден облякох любимата за него рокля (вече влизах в нея) и го поканих на вечеря. Като ме видя в ресторанта очите му светеха и ме разцелува като див там, като тийн. Каза, че ще му липсват "саламчетата". Хаххахах знам, че така се държеша само защото ме обича и това беше неговият начин да ме подкрепя.
Да, зарязвай го този твой мъж щом не познава вътре теб, щом само опаковката го вълнува. Представяш ли си някой ден да се грижиш за него на стари години когато той не е съумял да те подкрепи за нещо толкова елементарно? !
Знаеш ли, навън има и МЪЖЕ! Знам, един от тях е до мен вече много години и със сигурност бих била до него при каквито и да е обстоятелства. Той се е постарал да стане незаменим за мен.
Някой ще направи същото и за теб.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c9289b0965
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той никога не те е обичал, ако промените в тялото ти за него са фактор в отношенията ви. Ако има истинска любов, то тя ще остане дори ако си без два крака или без две ръце. Решението ти е правилно. Напусни го.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2b1f9e262c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да се смееш ли. да плачеш ли! Съжалявам мила, явно това е често явление. И при мен е така, съпругата ми е чудна и качи съвсем малко. Това което не харесваме ние мъжете е когато вие се занемарите. Наистина действа на секса а оттам и на всимко друго. Но не е прав да те нарича така! Явно си взела решение. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fca6011a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За жалост не е казано случайно, че мъжете обичат с очите си, а жените-с ушите си. Всеки мъж иска да има до себе си красива жена, с която да се гордее. Но е отвратително това да те нарича"свинке", още повече, че се бориш с наднорменото си тегло. Трябва да е по-търпелив, по-разбиращ, все пак деца си му родила. И аз като теб съм на приливи и отливи, макар че никога не съм била дебела в истинския смисъл на думата. Когато съм в безупречна форма, виждам възхищението в очите му, казва ми:Ей, маце, все едно от Париж съм те докарал.... Когато се отпусна и напълнея комплиментите спират, а посегна ли за някоя дреха подмята-Това май няма да ти стане.... Та така, искаме или не трябва да се съобразяваме с тези неща. Желая ти успех в борбата с килограмите, от собствен опит знам колко е трудно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ce311670ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Стана ми много мъчно за теб. Деца, болести и накрая това... А си толкова позитивен човек, вижда се от всеки ред. Но знаеш ли, майната му на този орангутан :) Ти гледай себе си, гледай да си оправиш здравето, радвай се на децата си, излизай с приятелки, обичай се и най-вече - решението ти е напълно правилно. Явно той грам уважение няма към теб, да не говорим за любов. По-важното е ти да се обичаш и да се уважаваш, а правилният човек за теб ще се появи!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d4b2ff93a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Взела си си алфа мъжкар, а това си има своята цена. Те са тези с претенциите и недотолкова годни за компромиси и семеен живот, но са красиви и силни мъже. На жените им омекват коленете още при първия разговор с тях, и веднага започват да си мислят как да им родят деца. Стига се до брак, и жената си мечтае, че "след брака той ще се промени", което е невъзможно, защото тези така наречени "недостатъци" са част от природата им.

Моят съвет е - щом искаш алфа гени за децата си, ТИ трябва да се нагаждаш към неговите правила, не обратното. Другия вариант е да си вземеш по-нискорангов мъж, но и той си идва с пакет недостатъци: другите мъже имат по-малко респект към него, по-скучен е, ти самата няма да го желаеш толкова.

Лично познавам алфа мъже, красиви са, радват се на женско внимание и те категорично не биха търпяли неатрактивна жена до себе си. Трябва да го разбереш - това че си напълняла е реално обида за самия него, сякаш ти му казваш " ти заслужаваш толкова", неговото подсъзнание възприема това като скрита агресия спрямо него и съответно ти отвръща подобаващо. Алфите са силно интуитивни.

Познавам и алфа жени - красиви, амбициозни, и точно както мъжете - не търпят компромиси, и света работи за тях, а не обратното. Те затова и са успешни личности, ако не финансово, то поне в социалната йерархия - и това ги прави щастливи. Модус операнди на алфите е да оцелеят и да се чувстват добре, пък другите кучета ги яли. Такива жени са ми казвали, че да помогнеш на страдащ човек на улицата е признак на слабост - т. е. високоранговите хора нямат емпатия. И така трябва, природата ги е създала такива. Да тласкат еволюцията напред, на всяка цена.

Докато бяхте по-млади и ходехте, ти не се замисляше дали е добряк и помага на просяците по улицата, нали? Мисълта, че ще те възбужда и ще вземеш семето му, беше достатъчно заслепяваща, нали? Алфите никога не са добряци. Живей с избора си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2fc247ea34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12 къде са пък тези алфа мъжкари в България? Някакви напомпани дето от стероиди не могат да го вдигнах, кинта и седемдесе и пет, с къси и криви крака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9f796e24e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Случайно да ти е хрумвало, че може да е завъртял някоя любовница? И защо той да е виновен - ти трябва да си виновна, качила си килограми. Обикновено не няколко качени килограма са причина за обиди и липса на секс, а ДРУГА ЖЕНА.

А относно обръщението "свинке", какво да ти кажа - аз, понеже съм милостива, не бих нарекла и най-големия си враг по този начин, какво остава за човек, с когото се предполага, че съм близка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 77ae5bdd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хората много са се изнежили. Сещам се моите родители като спореха как се обиждаха, ама не се разделиха. След като спореха, 2 дни си бяха сърдити, после... се сгушваха и сдобряваха. И пак имаше месеци хармония... А сега вече десетки години по-късно почти не спорят, само леко се заяждат понякога сякаш от скука.

Според мен искаш да накажеш мъжа си, но не е това начина.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e85cd04d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Зарязвай го на момента! Хората, които разсъждават на принципа "Недей го зарязва, заради децата остани с него, те не могат без баща" - изключително малоумно мислене. Аз хиляди пъти съм го казвала и ще го казвам на майка ми, че е трябвало да разкара баща ми, 100 пъти по-добре щяхме да бъдем без него и неговите обиди. Но и тя е останала с него само заради мен. По-добре без баща, отколкото да пораснат в токсична семейна среда. Замисли се, дете ти го казва! ;)
Ж19

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6553c4e9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Нямам време да чета коментарите. Аз наскоро станах майка и може би мога да помогна със съвет към Авторката
Авторке, в началото много ми хареса. Поне се опита да се опиташ да изглежда така сякаш си човек, който поема отговорности и знае какво прави. Бракът не е лесен (с един мъж съм 15 г., женени сме от 3), съжителството с друг човек не е лесно, децата не са лесни.
Не смятам, че теглото ти е основната причина за проблемите ти. Ти винаги си била пълна и такава те е взел. За мен проблемът в теб е, че си започнала да се изживяваш като жерва в семейните ви отношения, като страна, даваща и сякаш мъжът ти ти е длъжен, защото смяташ, че заради „неговите деца“ си дебела.

„Правя всичко възможно за да сваля тези килограми, но не става защото имам здравословен проблем, който получих за да му родя деца. „

Първо, тези деца са на двама ви. Ти си участвала в планирането им и си избрала да се омъжиш на 25 г.
Второ, не децата или мъжът ти са ти виновни за теглото, а самата ти знаеш, че и преди това си била пълна, и без деца за 10 г. щеше да си качила тези килограми, а диагнозата, която са ти лепнали не е някаква независища от теб болест, а следствие на начина ти на живот.
Няма нищо страшно.
Аз самата имах и имам проблем с теглото. Родих преди 6 месеца. Бях 85 кг. преди раждането, след раждането бях 73 кг., но се дължеше и на обезводняване. Качих до 77-78 кг. , но знам защо - отпуснах се да ям сладко, идваше ми и повече кърма от него, ядох хляб, картофи, чипсове, боклуци. Не ми е виновно ни детето, ни мъжа, че съм направила тези избори.

Преди бременността си и в по-голямата част от самата бременост съм била на LCHF режим. /Палео режим. Тоест лишавам се на максимум от прости въглехидрати
- захар
- всякакви пшеници, хлябове, печива
- нишестени като картофите, ориз
- не консумирам олио и фаст фуд, всякакви пакетирани храни
Внимавам дори с плодовете....

Ям много мазнини - масло, мазно месо, риба, готвя с маз и ям 2 пъти на ден - 12 и 18 ч. без междинни похапвания. Ям на воля без да се ограничавам. Правя си понякога 1-2 дни с 1 път хранене на ден, но пак обилно на корем. Ям най-вече зеленчуци на корем. С този режим си излекувах навремето акнето и ПКЯ, ПМС, така и успях да забременея и тези проблеми ги нямам вече.

И ето - всяка седмица БЕЗ СПОРТ се топи 1 килограмче трайно, само мазнини горя, коремът ми е плосък почти като преди бременността и днес вече бях 73 кг. БЕЗ ДА БРОЯ КАЛОРИИ И БЕЗ ГЛАД.

Така съм живяла 3 години, прекъснах малко, но ето ме отново.
Освен това консумирам само органична храна от магазина или от селата си доставям в зависимост от сезона храна

Повече информация за този начин на живот и хранене

Търси в Гугъл
Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене (ВМ-НВХ)


Не се чувства глад и така обаче трябва да живееш до живот. Проблемът е само, че можеш да отслабнеш прекалено много.

Моята вечеря примерно е огромна купа с броколи и моркови, брюкселско зеле, заливам го с масло (да плува), сол
Ям към тази гарнитура огромен стейк от 250-350 гр.!!!
На обяд си пържа 3 яйца със спанак. Мога и 4 яйца да ям, може и 5 с Авокадо, заливам дори с масло, зехтин зеленчуци, салата.
Не изпитвам никакъв глад и забравям да ям. Днес на обяд бях гладна, на вечеря забравих да ям и по едно време се сетих и си направих това ядене.

Успех и умната


П.П. Не слушай глупаците, които те съветват да си разбиеш семейството заради собствените си комплекси. Също ревизирай поведението си - имат ли приметно децата ти режим да си лягат рано, за да можеш да обърнеш внимание на съпруга си. Аз моето бебе още на 4 месеца го научих да си ляга в 7 часа и след това с мъжа ми сме сами и си говорим, обръщаме си внимание. И при по-големи деца така се прави - да си ходят в стаите в 7-8 часа и да не ви притесняват. Много майки пренебрегват съпрузите си заради децата и самите деца често манипулират родителите си и се стремят да ги разделят. Не мисля обаче, че мъжът ти обича слаби жени - той те е взел вече пълна. нарекал те е „свинка“, защото е вербално изостанал човек или в този момент просто не е могъл да излезне с аргументи срещу теб.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 391062bf1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   В Допълнение на №6... сутрин на гладно отиди в клинична лаборатория и си изследвай показател "С-пептид". Ако е в повече, при много пълни хора е така генетично, с едно евтино лекарство съдържащо метформин ще постигнеш чудеса. Аз от 169 в момента съм 145... и продължавам да отслабвам. Това е за отслабването.
Най-лесно е да се разведеш. Мъката започва после.... Мъжът ти също има проблеми. Стресът е убийствен, осигуряването на семейният бюджет и тежка задача в днешно време. Седни и поговори с него, може нищо да не ти каже първия път, опитай втори. Мъжете не разбират от намеци, вярвай ми!!! Е, ако си има любовница, и това е вариант- късай и бягай с всички предвидими и непредвидими рискове! Тава е!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 204ace7174
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз пък го разбирам, без обидите обаче. Иначе е напълно нормално да не те желае сексуално, но пък това не бива да променя отношението му ако наистина те обича...
Значи, или не те е обичал никога, или просто е тъпир (запитай се какво му харесваш, защо го харесваш. )
Но пък и, как да ти кажа, има хора, за които, сексът е много важен и когато им липсва, е проблем за тях. Ако той е такъв, това е причината за поведението му. Пък и... промяната на визията е като промяна в отношението - промяна е, която не се харесва от другата страна.
И не мисли, че си дебела, защото си му родила деца - звучи грозно и подсъзнателно ще виниш децата си за вашите отношения, което пък е идиотско. Не се прави на жертва.
Отслабни. Стани веган, прочети Др. Макдугъл, пий по 1л. вода на 10кг. тегло, прави кардио. Имай воля.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker