Жени директен подход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени директен подход
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2937 пъти
Питам предимно жените до колко работи директния подход. Гледал съм клипове как мъж отива при непозната на улицата/плажа, казва и няколко думи и почва да я целува. Аз лично се съмнявам в достоверността на подобни клипове. Вие примерно бихте ли се целували ей така с непознат, колкото и красив, изобретателен и какъвто и да е?

Втория ми въпрос е доколко при вас би работил директния подход? В смисъл не говоря за целувки, ами да речем един мъж ви каже нещо от сорта "направи ми впечатление, харесваш ми бла-бла, каня те утре да излезем". Не се хващайте за конкретните думи, говоря примерно. Да речем, че ще е по-изобретателно, но визирам самия подход.

Би ли проработило това при вас? Или по-добре би проработило да се заприказвате за нещо съвсем друго по някакъв непринуден начин (да ви пита за някое място къде да го намери или съвет за риза в магазин за дрехи - съвсем примерно) и в течение на разговора да ви иска телефона? Или пък трябва да е съвсем индиректно - да сте се опознали поне малко в течение на дни, седмици, месеци като колеги, обща компания или нещо и вече ако се усети някаква химия лека по лека нещата да стават директни и да излезете в някой момент.

Кое при вас работи и кое не? И зависи ли от някакви фактори? От излъчването на човека, от обстоятелствата (дали сте колеги, непознати, мястото и др.), от моментната емоция и знам ли от още куп други неща (допълнете и вие)?

Някои казват, че директния подход привлича жените, защото се свързва с увереност, други пък казват, че така жената някак не може да се настрои (може да бърза или да не е в такова настроение), не може да опознае човека или че може да го вземе за закъсал, психопат или женкар, особено ако е на улицата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3fcc8cdd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи много от ситуацията, настроението ми и как изглежда мъжът, защото нека не се лъжем говорим за директен подход в който той идва казва 2 приказки и си тръгва. По принцип не бих. Ако има някакъв разговор и има някаква връзка между нас тогава може би.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ff09172e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Директният подход работи само при красиви, секси мъже. Ако това не е налице, жената трябва да опознае характера на мъжа, за да изпита привличане. А за това трябва време, понякога месеци.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 435e57e66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Клиповете, които гледаш са правени в такива страни, в които е съвсем нормално на първа среща да правиш секс с човека, с който си излязал. Или да идеш на бар и да со тръгнеш от него с мъж/жена. Подобни видеа все повече си мисля, че са режисирани, защото в Щатите има много закони, които пазят жените. Много неща могат да бъдат сметнати за сексуално насилие, а там присъдите са огромни. Та, не знам до колко са истински тия видеа с притесняването на непознати жени на публични места.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0b4501455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бих целунала непознат, но бих приела среща- ако изглежда приятен и аз съм свободна.
Но трябва да уцелиш момента- примерно не спираш момичета със слушалки или такива които бързат за някъде и т.н.
И трябва да видиш, че тя те заглежда( по-продължителен поглед, усмивка)- Т.е харесала те е. Ако това го няма-има риск да си има приятел, да си има друга работа или просто да не и е до свалки,

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 225ff2d182
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   При мен с директния подход нямаш никакъв шанс. Ако почнеш да ми говориш глупости веднага те отрязвам. И ще си помисля, че нещо си сбъркан или поне задръстен и отчаян. За да си дам телефона на някого и за да изляза с него, трябва да го познавам от преди, а не някакъв да ме спира на улицата и дай си телефона... ще го дам, ама друг път! Няколко дълги връзки съм имала и в момента съм в такава и винаги първо съм познавала човекът- 2 пъти ми бяха колеги от университета, а с настоящият ми приятел се запознахме онлайн и си писахме с месеци преди да излезем на кафе. Така, че не знам при другите как е, но при мен директният подход не работи изобщо. Направо ще имаш късмет ако не те нарека откачен, ако още преди да си ме питал за името ми почнеш да ми предлагаш да ходим на кафе и да ми искаш телефона.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b5066d8512
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако Брад Пит дойде и директно ми се нахвърли, директния му подход ще е напълно успешен. Но в твоя случай едва ли е добра идея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 70f6eeda10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи всички пик ап хватки и клипчета ми се виждат абсурдни - явно има и някакви жени, дето се хващат на това, аз обаче нямам подобни приятелки и на мен самата ми е тъпо някой като опита нещо подобно. Имам обаче приятели мъже, които от години са запалени по темата и се опитват да прилагат нещата - познайте - седят си сами:)

За да изляза с някой, трябва малко или много вече да се познаваме (може и виртуално само не наживо, но все пак някакви разговори да са водени и да имам идея що за човек е насреща и че имаме нещо общо и поне някакви интереси, дето се припокриват или общи теми) и да ми е интересен с нещо. Ей тъй някой да ме заприказва на улицата или да пробва да прилага пикап хватки и аз да тръгна да го целувам или да си давам телефона е абсурд. Може и да е симпатично момчето или да изглежда добре, но за мен това не е достатъчна причина да изляза с някой.

При мен поне така стоят нещата - трябва да имаме първо нещо общо, за да се събуди интерес.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 66c5d6de27
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Ами брат живеем във време, в което 80% от жените преследват 20% от мъжете. Щом задаваш такива въпроси едва ли си от тея 20%. Тука харпиите може да ми скочат и да почнат да говорят за самочувствие, излъчване и всякакви такива, но истината е проста - ако си вървежен нямаш ядове, ще се прескачат една друга за теб, ако ли не - въопще не се занимавай. Много хора ще ти говорят глупости, че е важно какво казваш, как си облечен, езика на тялото и тем подобни, но факта е че една жена решава дали да те слуша в момента в който те види.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fd70bebbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, всяка жена е различна. Но никоя не обича да я мотаят дълго време. Ако мъжът ми харесва не би ме "уплашил" директният му подход. Тези номерца, с които даваш пример като допитванията за ризата и прочие са ми били винаги много сладки и са ме радвали като съм си набелязвала човека. Но защо да няма към тях и някой друг комплимент и покана за среща :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 53bf6d8771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много зависи от човека насреща, но поне при мен ,може би, би минал директния подход точно с тези думи, колкото да излезем. Пък след това вече всеки си решава харесал ли му е другия и т.н. Индиректния с въпроса за посоката, часът и подобни ми е малко изтъркан и лишен от креативност, така че може би не. Разбира се най-добрия вариант е да сте се поопознали, но това не значи, че е задължително, просто вероятно по другия начин ще ти отнеме малко повече време и усилия.
Да зависи от много фактори: излъчване - тук не визирам мускули и парцалки, ами неща като усмивката, погледа и др; Енергия, присъствие - харизмата играе важна роля; Имаме ли нещо общо на пръв поглед - примерно аз не бих излязла с мъж дето от далеко му личи, че е див чалгар и живее да мята салфетки в събота вечер; Моментното състояние също има значение - ако в момента мислите ми са някъде другаде, имам нещо важно на главата, шансовете да се занимавам намаляват има и други фактори. И все пак поне аз бих могла да завържа отношения по този начин, било връзка или приятелство.

Ж21

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 34ec0c47af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всяка жена ще ти отговори различно според нейните предпочитания. Универсална формула за успех няма. Аз лично предпочитам по-плавно да се случват нещата, директните хора, думи действия ме плашат. Притеснителна и срамежлива съм и заради това. Смятам(това е само мое мнение), че ако някой подходи директно към мен, значи няма сериозни намерения и му е все тая дали ще го одрежа. Говорим покана за запознанство за разговор за кафе, ако не се познаваме. Не възприемам директните хора като по-самоуверени, напротив според мен са по-големи комплексари и са слепи за недостатъците си
Наскоро ми се случи нещо интересно. На почивка сме с мъжа ми на ски. В хижата някакъв постоянно ме гледаше. Аз съм свикнала с това.. Вечерта преди да заминем, аз ставам от масата ни, въпросният зад една колона ме хвана и ми вика"как да ти взема координатите". СТРЕСНА МЕ. Мъжът ми не беше на масата. Бяхме голяма компания. Този беше издебнал момента. Много неприятно ми стана.
Не съм давала поводи, не съм такава просто. И друг път ми се е случвало, и на работа, но пред мъжа ми някой да си позволи такова нещо... Мъжете като ви заплени някоя с външен вид и не знаете на кой свят сте:))
Авторе, съвет от мен. Зависи какво търсиш-ако секс-директен подход, ако искаш връзка- първо изкопчи информация за момичето и действай, но внимателно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 94b0538133
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Както номер 9 каза, в днешно време мнозинството жени гонят горните 20 процента от мъжете, докато останалите 80 или са невидими за тях, или в най-добрия случай получават огризките на мъжете от топ 20-те процента. И както някой "дами" споменаха вече в тази тема, директният подход действа само ако си физически красив. Ако си красив, веднага ще си свалят гащичките за теб, но ако си средностатистически или грозен, или ще те отхвърлят на момента, или ще те въртят на шиш дълго време, ще трябва да им ДОКАЖЕШ, че ги заслужаваш (можеш да благодариш на социалните медии, че им надуха толкова егото).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a296cd6f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм за. Много по-добре от интернет, виждаш човека веднага и преценяваш. Ако мъжът подходи възпитано си е направо приятно!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 52391351f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако е напълно непознат, хеле пък на улицата, бих се стреснала. Ако мъжът изглежда зле, ще помисля, че нещо не е добре психически, а ако изглежда добре, ще помисля, че е някакъв номер и че не е добре психически.
Сега, ако става въпрос за някакъв бар, концерт, конференция, въобще място или събитие, което предполага, че имаме нещо общо, може би няма да се стресна, зависи от подхода. Ако се доближи до мен, за да ме заговори, защото съм му интересна примерно, ще си поговорим, а от там нататък, ако се зароди някакво привличане, може. Но ако дойде и просто ми поиска номера или ме покани на среща, ще си помисля, че или е отчаян, или търси само секс и се пробва с всяка.
Иначе това за 80% процента жени, които преследват 20% от мъжете, е вярно според мен. Ако си алфа мъж, едва ли ще имаш проблем дори и на улицата да се заговаряш с жени и да ги каниш на среща, но ако беше така, нямаше да питаш тук.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cab44963b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз пък съм ‘за’ директния подход. Разбира се, има гактори които трябва да се имат на предвид. Като например обвързана ли е, защото ако е-едва ли нещо ще се получи (поне моето мнение). Но ако е необвързана и някой я попита нещо директно, аз съм съвсем сигурна, че така е по-окей от колкото баламосваници и губенето на време с други глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3877e384f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен пък директният подход е добър стига обаче да не е прекален. И да не изглежда твърде подозрително. Ако момчета успее да го каже така, че да звучи по нормален и честен начин, а не да се мазни, аз лично бих го предпочела пред повечето методи. Едно просто "харесваш ми. Бих искал да те опозная повече" улеснява нещата в пъти повече отколкото перченето и усукването на ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8d96f16c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ох, пак тези 80 %, 20%, ала бала...
Никога не бих чела такива теории и конспирации, нито пък някакви съмнителни съвети за запознанства.
Всичко е доста индивидуално. Има момичета, които харесват мили, сантиментални момчета. Други пък ги мислят за лигльовци. Има момичета, които искат т. нар. "лоши момчета". Други пък не понасят агресията на такива. Предполагам повечето харесват нещо по средата. Всеки си има в главата някаква идея, изграден образ за човека, с когото би искал да бъде, и се стреми към близки до този образ хора. Това е, поне според мен. И никакви такива пик ап - мик ап лайнс няма да променят нещата. Най-много да си докараш проблеми с това заговаряне на случайни хора по улицата. Все пак няма как да знаеш кой в какво настроение е и как би реагирал.
Аз лично никак не си падам по подобни заговаряния ей така от нищото. Случвало ми се е два пъти и и в двата случая накрая просто се отдръпнах и се отдалечих. За първия не съжалявам изобщо, че реагирах така, тъй като въпросното момче не беше съвсем на себе си и миришеше зверски на алкохол, нищо че беше 11-12 ч. към обяд. Да не говорим, че като станах и се отдалечих, тъй като почти седна върху мен на пейката, започна да вика (буквално) как все така ставало и не му обръщали внимание и др. такива. При втория случай почти мигновено след това ми стана кофти, защото осъзнах, пък и то си и личеше, че момчето се срамуваше и най-вероятно му е коствало много, за да ми каже тези няколко думи. Но истината е, че просто беше много странно цялото това приближаване и започване на разговор на спирката в проливния дъжд. А и странно прозвучаха и нещата, които каза, дори малко се уплаших в първия момент, тъй като ми каза, че ме бил виждал из квартала и др път и на спирката и т. н. И всички хора около нас ни бяха зяпнали, може би защото той, както си стоеше някъде встрани, изведнъж буквално скочи до мен и започна да говори. Въобще никак не се сещам с добро за тези случки, макар да са минали вече 2-3 години.
Честно казано съвсем приятелският ми съвет е да не ги пробваш тези методи за запознанства, но пък ти си знаеш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6429a81a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Абе хора вие не сте ли гледали стари филми? Там най-нормално е някой мъж да заговори жена на улицата или да й подаде листче с номера си в ресторант/бар? Какво толкова ви е облъчил тоя интернет, че на класиката казвате извратено?! За мен е извратено хората от интернет да слагат стари или чужди снимки, да лъжат, да пращат снимки на половите си органи, ако не ги харесаш да те псуват...а като се стигне до реална среща да видиш комбинация от стар трол, космата маймуна и Квазимодо. Айде няма нужда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 315d281b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравей, аз съм мъж и ти казвам, че този подход не се възприема добре, поне не и сред българските жени. Имал съм случай с момиче от някъде от североизточна Европа което е тук по-програмата Еразъм. Прибирам се от заведение късно към 2 часа през нощта по-главна улица, хора също има и гледам едно момиче се движи с мен в една посока, беше си подпийнала, аз също и се заговорихме и тя си беше готова да продължим нещата още там, но аз не проявих интерес. В щатите е обичайно да се забиват на бар и да си лягат заедно. Не казвам, че това е правилно а че е практика. Тук това не става с изключение на специални случаи. Тук да се запознаеш с някоя без да си представен или да имате нещо общо - абсурд. Тя се плаши, смущава се, мисли, че си луд или отчаян, че искаш нещо от нея, че ще и направиш нещо и всякакви подобни дивотии. По-добре не се занимавай изобщо.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c7398c1886
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Понеже съм ходил на курсове по pickup (има и такива, мда) - директният подход може да сработи при някои жени, когато е направен от някои мъже... С други думи всичко е индивидуално.

В дискотеки съм виждал работещ директен подход, съвсем малко разговор и после целувки, мацката беше пияна де. Но като цяло това са много единични случаи, при повечето от нас няма как да станат нещата...

Ако си някакъв супер алфа мега топ мъжки сигурно можеш и с най-дебилния подход да ти се случат нещата, но повечето не сме такива мега мъже.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e065c77274
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21, от любопитство да питам имаше ли реална полза от този курс като резултати? Ама отговори честно. Защото аз все си мисля, че това си е просто бизнес, колкото да ти вземат едни пари и до там.

А и като ги гледам даскалите по пик ап, те горките изглеждат толкова смотани и изкуствени, че едва ли и самите те могат да свалят кой знае колко, камо ли да учат някого.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cf34fd6d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Добре, от директен подход до директен подход има разлика. На мен например ще ми е странно да тръгна да се натискам с жена, с която сме се запознали преди 5 минути, особено на улицата. Но ми е интересно дали дамите биха дали телефона си на такъв мъж, ако им хареса като визия и държание. Реално после ако се окаже досадник и не си допаднете, винаги можеш да блокираш другия. Един приятел така се запозна с жената, с която са вече три години заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6c2f3061cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз пък ще коментирам за директни подходи към мен, но аз съм мъж:)
Влизам в дискотека и още минавайки до дансинга едно русо девойче ме кани на танц! После разбрах, че ме е видяла в някакво заведение и се надявала да ме срещне отново.
Друг случай - стоя пиян до дансинг в дискотека, и вадя цигара, в момента в който посегнах да си я запаля едно момиче ми взе запалката от ръцете и тя ми запали цигарата!
Трети случай-седим си в заведение и в един момент едно момиче идва и сяда на масата с въпрос дали може да се запознае с мен!
Четвърти случай-стоим си в едно заведение и една жена от компанията, която е от друг град и беше на гости ме помоли да отида с нея до тоалетната и да и държа чантата- след като излезе от тоалетната ме попита дали имам приятелка и дали може да ме целуне!
Пети случай-стоя си до дансинга в една дискотека и идва бившата, ми казва, че някаква нейна приятелка много ме харесала и иска да отида с нея на някакъв домашен купон.
Шести случай-аз се интересувах от едно момиче и знаех, че сервитьорката в едно заведение я познава, но питайки я за нея, тя ми се предложи, е не за директен секс.
Седми случай-идва едно познато на мой приятел момиче и по някое време директно ме попита дали може да седне в мен!
Има и доста други случаи в които някой ми казва, че еди коя си ме харесвала, но изброих само най фрапиращите.
Това са стари истории отпреди 10-15 години, но всички са 100% истина
Сега обаче имам една омъжена колежка, която мисля, че има някакви симпатии към мен, но все още не мога да разбера сигналите, а и тя най-вероятно се чуди дали я харесвам. Много често когато говорим ми е казвала- ами да ти дам пари ти да ми купиш или поръчаш еди какво си - като говорим не за поръчка на пица, а за неща, които би трябвало да направи тя самата, или мъжът и. Или пък - да ми измиеш колата!!! Помня, че веднъж по обяд бяхме останали сами и малко преди да си тръгнем ми каза, че много огладняла, а накрая си тръгна, като ми изглеждаше като сърдита и безразлична! После се зачудих, дали това, че е огладняла не е било казано преднамерено, за да и кажа да отидем да хапнем някъде?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c7398c1886
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   до 22 от 21: Ами ползата е относителна. Единият пич успя да си хване гадже от самия курс по пикап. А даскалите явно не си ги виждал всичките, или може би си виждал тези от другата школа (няма да говоря с имена, но знам за поне две школи в БГ, едните наистина са по-странни и леко смотани, и те са тези дето ходят в разни ИТ фирми да "обучават" и разпъват разни теории). Имахме и много добри даскали. Говоря за хора, на които всеки втори сет им се получава.

За мен лично пикапът имаше някаква полза, но малка. Повече полза имах от курса по импровизиран театър честно казано. Хващам се, че години по-късно още ползвам разни приоми от там докато общувам :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e71fd43aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз съм жена и предпочитам директния подход... Когато аз действам първа също съм директна (ако знам, че мъжът е свободен, когато не съм сигурна, действам не толкова директно, докато разбера)
Предпочитам и с мен да действат така. Ако мъжът ми харесва и искам нещо да се случва , останалото е загуба на време. А ако не ми харесва, колкото и време да вложи в други заобоколни пътища, няма да стане работата - само дето се чудя как да му кажа , че не стават нещата дори и да подозирам, че ме сваля... понеже като не е дикректен, аз няма как да му кажа "ами няма да стане работата, по-добре не си губи времето", ако той просто ми пише за нещо друго си ...
Ж 30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker