Непреодолим копнеж за щастие.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непреодолим копнеж за щастие..
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1150 пъти
Здравейте, момиче съм на 19г. от Пловдив.
Пиша ви, за да разкажа случката, споменът за която няколко поредни нощи не ме оставя да спя...
Беше събота вечер. Решихме с 2 приятелки да излезем на бар... Там срещнахме наш приятел, които седеше заедно с още общи познати и ни покани при тях. Едно от момчетата беше човек, към когото винаги съм изпитвала симпатии и съм се шегувала с това, дори пред него ( и той, и аз сме срамежливи), но само до там, не сме поддържали никакви контакти, той никога не е показвал интерес към мен... дори и самата вечер, леки закачки, но не само с мен... Та.. същата вечер, след известно количество изпит алкохол и от двамата, започна да танцува с мен, целуна ме.. целуваше ме много, както и аз него, и напълно разбирах, че това е моментно и ще свърши там, а не ми се искаше вечерта да свършва.... Прибрахме се, писа ми.. и от тогава нататък абсолютно нищо... Не съм очаквала чудо! Разбирам, че не ме харесва, честно казано не разбирам на какво се надявах... може би, поне да ме потърси и да попита как съм.. поне веднъж, но не. Може би всичко е било под въздействието на алкохола от негова страна и вероятно сега съжалява, че това се е случило точно с мен... Срам ме е... че ще го видя и няма да знам как да се държа... срам ме е че това изобщо се случи, но аз исках, не го крия, въпреки, че знаех, че ще боли след това... но ще ми мине, все някога, сигурна съм...
Молбата ми е да ми дадете съвет как да постъпя и да си го избия от главата по-бързо, как да разбера дали всичко тогава е било заради алкохола и дали има поне капчица симпатия... и какво бихте направили вие?
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: cb5d88e6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бори се за него! Наистина в жените няма никаква логика! А алкохола позволява на мъжа да каже и направи онова което не би направил когато е трезвен, особено яко е срамежлив!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b34914d2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Писа ти и от тогава нищо? Какъв използвач! Как смее! Той трябва да ти пише постоянно а ти да се правиш на недостъпна и да го "режеш" не знае ли как стават нещата?!! След много причинени му емоционални страдания и болка и след много време ти ще се смилиш над изстрадалата му душа и ще му дадеш утвърдителен знак, но само след като си го тествала многократно и си се уверила напълно в искреността и дълготрайността на чувствата му към теб и че е готов на всичко за теб. Така ти ще си преодоляла несигурността и подозренията си към него с течение на времето и ще имаш известна увереност да продължиш с него. Разбира се ти не му дължиш нищо дори тогава! Ти не си го окуражавала, напротив ти си го отблъсквала и отрязвала а той е настоявал, вината си е негова! А той сега те е потърсил само веднъж и си е представял, че ти ще му отговориш?!? Как смее!?!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e981ec5220
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ето ти възможност да изпиташ търпението си.

Чакай - нещата сами ще си проличат.

Инициативата е в него. Ако е достатъчно зрял ще може да определи, дали е било алкохола, или пък искрено чувство, подпомогнато от алкохола.

Ако случайно го срещнеш, дръж се все едно нищо не е станало.

Това е. Та ти самата не си наясно със себе си все още.

Изчакай, колкото е необходимо.

Агапе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 91762b2ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Под въздействието на алкохол хората правят какво ли не- и се целуват, и се прегръщат, и секс правят и още куп неща! Недей да бъдеш толкова лекомислена, а се дръж по-сериозно, за да те вземе насериозно!
Ж, 20

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c3ea20ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Благодаря за различните и надявам се искрени мнения! Искам да доразясня неща, които може би в първоначалния текст не съм успяла. Въпросът ми е дали е възможно това, че имаме значителна разлика във възрастта (13г) да го смущава по някакъв начин? Гледната точка на моя приятелка е, че ако той също не е изпитвал симпатии към мен в трезво състояние (да не ме харесва попринцип) дори пиян не би поискал да ме целуне? Аз все смятам, че това, което стана между нас, не би станало без "помощта" на алкохола... Той е доста свит попринцип и нашия общ приятел ми каза, че според него алкохола се е оказал "помощно средство" за отпускане, което е довело и до горе написаното... Не знам какво да мисля наистина, иска ми се просто да знам дали и той има някакви симпатии или просто всичко е било алкохолно увлечение... За това ви моля да изкажете мнение по тези странични гледни точки... Благодаря!
(Аз лично за себе си твърдя, че ако явно НЕ харесвам някой, не бих го целунала дори да съм пияна)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker