Объркана, но не съвсем.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана, но не съвсем..
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1483 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 23г. Имам следния проблем: имам си приятел от 5г., не винаги ни е вървяло (имали сме сме доста тежки периоди, той беше много нервен, посягаше ми и т. н. ) но напоследък ме е обзело чувство на много любов към него въпреки, че той някак си ме игнорира. Това нещо ме дразни много, но.. както и да е.. В работата ми има човек, който от скоро (скоро, скоро- поне месец) познавам. Общо взето аз с когото и да се запозная все споменавам, че имам сериозна връзка, за да не си помисли нещо някой или пък да вземе да ме сваля (понеже сравнително често се случва). Та, този човек по същия начин съм му споменала, че си имам сериозна връзка, но върпеки това той пак се държи малко по-така (свалячески). Честно да си призная има нещо в него, което доста ме впечатли. Държание и обноски може би, понеже моят приятел е с по-просташко държание, което ме отвращава. Та този човек в един момент разбрах, че има жена и дете, за които всъщност той не ми е споменал, като се има на предвид, че сме си говорили и доста лични неща. Странно ми е, защото хем се държи по-така (даже ми вика мацко, това онова), хем не ми е споменал нищо, а даже и да съм честна не ми и изглежда като някой който има семейство. Някак си страшен пич, но няма какво да се очаква от която и да е страна. Но пак стигам до там, че по някакъв начин ме привлече държанието на този човек, любезното отношение и малко или много и външния вид има значение, така че да.
Аз си държа на моята половинка, но обичам около мен такива готини хора като този пич. Ноооо в крайна сметка ми е трудно да разбера защо някой ме сваля едва ли не, като има и жена и дете, а даже и не го споменава.. Ако можете да ми обясните бих се радвала

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 94c089c9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 23 години си и искаш някой да ти обясни дали тоя иска да има любовница или е прост флиртаджия? Отделно да ти вика "мацко" не говори за държание и обноски, ама живи и здрави. И като последно - какво търсиш 5 години с шушляк, който те игнорира и ти посяга, пък било то и на периоди?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 534bc8ac58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То че ще стане заварката е ясно, само че следващия път гледай да е с малко по-подходящ партньор! :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e7ed8a1876
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иска да спи с теб, не се връзвай! Да си стои във френд зоната!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 52205f85c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами виж сега, не е задължително да чу•каш всеки който се държи добре с теб.
Странно е, но изглежда, че доста (мъже и жени) смятате, че доброто отношение (нормалното) е покана за секс. Интересни сте ми такива де (аз самата често се сблъсквам с "объркали" се) приличате на онези маймунки, дето като откраднат два банана от някой човек и пищят щастливо...
А и не разбрах защо приемаш поведението му като "сваляческо". Не е задължително той да мисли като теб, може просто да е... нормален човек който си се държи нормално.
А ти имаш крещяща нужда от внимание, но и социализация. Не знаеш, че на работа, в компания т. н. хората си говорим нормално, се смеем, шегуваме, си правим комплименти и това съвсем не значи, че сме се наточили за свалка ;)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 86b166bec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Боже, божеее, колко мъка има по тоя свят.
"Не ми изглежда като някой, който има семейство." Само за сведение на авторката, 99,99999 процента от добре изглеждащите мъже имат семейства, че даже и по една любовница в добавка. Явно настоящия ти приятел не струва, авторке ,зарязвай го и се оглеждай за нещо свободно. С жежени мъже само си губиш времето.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 77827af8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4 "Странно е, но изглежда, че доста (мъже и жени) смятате, че доброто отношение (нормалното) е покана за секс. Интересни сте ми такива де" - Когато показваш специално отношение към някого значи му показваш, че имаш интерес към него и искаш да се сближите. "Нормално" отношение което е смесено с флиртуване - усмивки, закачки и подобни се възприема правилно като покана за сближаване. Ти може да смесваш флирт с нормално отношение за да те харесват и приемат повече, но така даваш грешен сигнал. Ако не си готова да стигнеш до край, не давай такива сигнали и не си играй с хората. После да няма ама мен не ме разбраха, защо така стана и т. н. Хората много ясно могат да определят дали някой флиртува или се държи нормално и когато някой смесва двете а после се прави на жертва и неразбрал/а не получава особено съчувствие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 52205f85c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н 6, ако поразгледаш из постовете, ще видиш, че някои дори използват рождени дни в които да подарят цветя и с този жест смятат, че са подали ясен сигнал за нещо повече.
Това са си сбъркани шредстави на... сбъркани хора! Аз ще приема цветята с усмивка, ще прегърна подарилият ги просто защото съм такава, а някой "такъв" ще си помисли, че съм показала и аз ясно, че свалката е станала.
Има и мъже които буквално приемат усмивката за покана, за специално отношение.
Е, да спра и да се усмихвам ли, че някой нещо да не си помисли? !
Различни хора, разл7чни представи за "специално" отношение.
Това виждам и в поста на авторката, никакъв според мен намек за нещо специално, а в нейната глава вече е филма да го разделя с друга и да пробва булчински рокли може би.
Това е просто отчайваща нужда от внимание... дано е само това, защото поне лесно се разрешава такъв проблем...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker