Аз приятелят ми и той... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз приятелят ми и той...
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1410 пъти
Здравейте като начало много се чудих дали да споделя това с вас, но последните месеци много почна да ме мъчи... Момиче съм на 22 приятелят ми е на 28 живеем с него от 2 години а сме заедно от 4. последната година лятото започнах работа при леля ми 12 часа 5 дни в седмицата с две думи само за сезона да изкарам някой лев.
Работата минаваше много бавно и тегаво докато не се запознах с новият им колега (да го наречем ф*). Ф* беше едър мъж с много интересен характер 26 годишен. бързо се сприятелихме и основната ни тема бяха коли и мотори. с минаването на дните аз отивах с желание на работа и прекарвахме целите си почивки заедно за да спорим по някоя нова тема и така се случиха нещата че почнахме да работим един до друг рамо до рамо аз от своя страна когато беше прекалено скучно подхвълях някоя шега за да отбием времето. веднъж ме попита дали не искам да ме закара до вкъщи аз разбира се се съгласих. на следващият ден когато отидох на работа един друг колега ме попита какво си мисля че правя и че ф* е женен и има дете на годинка... на мен не ми беше хрумвало до сега че е женен защото нямаше халка и никога не ми беше споменавал за тях а и аз не изпитвах желание да имам нещо повече от приятелство с него и му обясних набързо за какво става дума. всичко си вървеше наред но моят приятел много се беше отдръпнал от мен последният месец радко сядахме да говорим за каквото и да е било винаги бяхме изморени и сърдити един към друг това го отдавах на това че ме нямаше през повечето време. беше ми втора нощна смяна и имахме авария и отидохме да починем докато я отстранят. аз и ф* отидохме да изпушим по една цигара докато другите вечерят тогава седнахме на пейката и аз го попитах за жена му и детенцето той беше втрещен и не знаеше как дами отговори и след дълги обиколни разговори ми обясни че той не иска да е с нея и че тя му е изневерявала повече от 10 пъти в продължение на няколко минути не си казахме и думичка след това той ме притисна към себе си и ме целуна а аз не се дръпнах осъзнах че той ме разбира за всичко дава повече от вниманието си на мен от колкото на жена си и така в криене и страх мина месец в който се изчаквахме да приключим само за да бъдем заедно още няколко минутки. дойде посленият ми ден на работа и той ми спомена че иска да напусне жена си за да бъде с мен и аз бях втрещена. тръгнах си без да кажа и дума и вече почти година го мисля все още имам нещо към него но не точно любов снощи стоях над час да мисля за него не знам защо... много пъти се чудих дали да не го потърся но все нещо ме спираше... кого обичам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 12d265c8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предвид фактът, че в темата си споменала приятелят ти 1-2 пъти и то все с негативни факти, то сигурно не обичаш него. Или поне не искаш него. Запознала си се с някакъв колега, бил ти е интересен и ето ти един забранен романс, който те разнообразява и впечатлява. Да, с годините тръпката изчезва и много хора се поддават на нови връзки. Нямам намерение да те съдя, просто е грозно, че лъжеш приятеля ти. Нещата щяха да са други, ако му беше споделила или го беше оставила. Как изобщо си лягаш с него, когато знаеш, че нещата не са добре и не той е в мислите и в сърцето ти? Историята ти крие цели три изневери- твоята, тази на Ф. и изневярвата ти към сърцето ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker