Прави се, че не ме познава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прави се, че не ме познава
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3399 пъти
Здравейте,
Споделям историята си, защото иначе ще експлоадирам.
Преди година и нещо имах отношения с един човек, които аз лично прекъснах поради ред причини, на които в момента няма да се спирам. Беше ми тежко, но прецених, че по този начин ще се съхраня психически. Но желаех да си останем приятели с този човек и в никакъв случай да не прекъсвам нормални взаимоотношения с него. Да, обаче след като го напуснах, той супер много се отдръпна, изтри ме от соц. мрежи и се стигна дотам, че една година след последната ни среща, се засякохме на едно събитие и той се направи, че изобщо не ме познава.
Пояснявам, че преди т. нар раздяла бяхме много влюбени и тя се наложи поради независими от нас обстоятелства, но беше мое решение. След това не съм го притеснявала, разменили сме си само 2-3 мейла, в които поддържаме нормален тон.
Но като се видяхме на живо никой не поздрави другия и беше повече от неловко... Чудя се защо се отминаваме като непознати? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 275246f077
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е нормална реакция и адекватно поведение. Не може едностранно и егоистично да взимаш решение да се разделите, но да си "останете приятели". Това е обидно и правилната реакция и отговор е да те изтрие и заличи от живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ceba4dabf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, минало бешело!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3f27329212
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Абе човек ти какво очакваш? Няма такова нещо като бивши гаджета, но с приятелски отношения или т. н. Тва си е чиста порнография, никога не съм го разбирал. След като двама души са приключили връзката си просто трябва да спрат всякакъв контакт - ама той ми писа, ама тя ми се обади, ама излязохме на кафе, ама аз май пък съм влюбен в нея, в обща компания сме... Било ти е тежко, но въпреки това искаш да се виждаш с нея? Приятно ли ще ти е да я виждаш с друго момче? Спри да мислиш за нея, блокирай я, забрави я и продължавай напред. Видя ли тема за бивши и нещо отвътре ме бие на агресия... за това са бивши, хора, които са присъствали в живота ни, обичали сме ги, имали сме много хубави преживявания, но често настъпва момент, в който трябва да ги изхвърлим от живота си. Всякакви отношения с бивши, кафета, излизания, контакти в месинджър - чиста порнография!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4e670d04ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката съм. Просто ми е мъчно и ми липсва като човек, толкова ли е ненормално - човек, към който все още имаш чувства, но не е възможно да сте заедно. Животът е толкова кратък и крехък, за да се правим на интересни и че не се познаваме. ОК, не можем да сме заедно и аз съм си тръгнала, но защо тези циркове с триене от мрежите и правене на непознати. Най-малкото е нелепо пред останалите хора, които познават и двама ни и сеирът пред тях е пълен. Аз не искам да сядаме на кафе или да си говорим, не. Просто кажи едно здрасти и толкова. Не може да си си доверявал най-личните неща с един човек, говорили сте си с часове, били сте всичко един за друг и какво после този човек не заслужава и едно здрасти. Това са супер незрели неща :(

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 853ff3c4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Приятелства между мъже и жени няма.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0d6e6c823c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 3, при мен порнографията е много хард явно, защото съм близка с бившето си гадже, настоящата му приятелка и една негова бивша също. Нито аз съм още влюбена в него, нито той в мен - просто сме си важни, минали сме през много и очевидно приятелството ни е достатъчно важно, щом сме успели да го запазим. Момичетата също са прекрасни хора и съм много щастлива, че ги имам в живота си... не бъди толкова ограничен, животът е шарен..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c9e0cfad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, бил съм в положението на бившия ти. Заряза ме едно момиче и после два пъти на улицата си обърнах главата на другата страна. Не е правилно, отчитам го като грешка. Смятам, че е въпрос на уважение поне зрасти да си кажете. Но го разбирам, много боли раздялата и понякога човек няма какво да направи. Разбирам го и за социалните мрежи. Ако не изтриеш някого има риск да го сталкваш и да се съсипеш. Какво - да ти лайква снимките с новото ти гадже ли (все някога ще си намериш). Ако пак срещна бившата, ще я поздравя, ще разменя няколко думи с нея, но не бих я добавил пак в мрежата.
Прости на бившия си. Боли го. Остави го да си го изживее. Като му мине, ще може пак да си говорите като възрастни.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 01042b0231
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ако имах такава любов, както я описваш, щях да се боря докрая! Само че на тебе ти пука единствено как изглеждате отстрани. Тц...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3f27329212
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 3: Не съм ограничен, напротив. Гледам реално на нещата. Ако човек иска да си запази достойнството и уважението към самия себе си ще приключи всякакъв контакт с бившия/бившата. Така съм постъпвал аз, ще го правя и за напред. Ти ако искаш излизай с бившия, прави каквото искаш, живота си е твой :)
И да допълня нещо - явно не съм прочел добре историята, сега ми стана ясно, че авторът е момиче. Не че има някакво особено значение де :) Това си важи и за двата пола.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d90e45c60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, ако човекът все още има силни чувства е по-добре да прекъсне всякакъв контакт и да изтрие всичко. Така по-лесно и по-бързо се превъзмогват нещата. След това вече може даже и кафе да пиете, но първо трябва да му мине. Аз имах точно такава ситуация. Бях се влюбил много силно в момиче, с което както е прието да се казва нямахме бъдеще, макар че реално според мен не беше така. По-скоро нея си я влечеше в повече лукса и аз като обикновено момче нямах особен шанс. В последствие осъзнах, че това развитие е било най-доброто и съм благодарен на Господ, че ме спаси от живот, който никога не съм искал да водя. В началото ми беше много тежко разбира се, но си наложих нито да я виждам, нито да я чувам или пиша. Отне ми около 3 години да я превъзмогна, като през този период не е минавал и ден без да мисля за нея. След като ми мина вече я потърсих от чисто любопитство. Даже пихме и кафе като приятели.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a065a9f3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сама казваш, че за теб раздялата е била начин да се запазиш психически. По същата логика (вероятно) за него това да те изхвърли тотално от живота си също е вид психическо съхраняване. Подозирам, че е бил силно разочарован от решението ти. Не смятам, че е детинско, той е уважил избора ти, сега си длъжна да уважиш неговия.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 55622363fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен, тя ме беше оставила, но си говорихме нормално.Впоследствие, тя поиска да се върне при мен, но аз и показах, че вече не я искам.След отказа ми започна да ме подминава все едно, че не се познаваме.Минаха много, много години, но наскоро я видях във фейса и реших да и пратя покана.Пратих и, и няколко дни не ми я потвърди, след което си отмених поканата.Малко след това се появи в една група в която членувам, след което я напусна няколко седмици по-късно.В момента аз я блокирах и честно казано май вече ми мина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 913e1eed5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Имала съм гаджета, с които и към този момент комуникираме. Защото не ни е свързвала любовта. Били сме заедно заради общи интереси, много изкарано време заедно, много общи дейности, че дори и обща работа. С тях нямам никакъв проблем да си говоря и да излизам, не се спираме до простичко "Здравей", напротив - един от хората, с които най-често покоряваме върхове ми е бивш; с друг пък играем тенис поне веднъж месечно, а понякога в кратък период от време се виждаме всеки ден.
Но има двама, с които не искам да имам нищо общо, никога не съм искала да знам какво става след раздялата ни и ще променя посоката си на движение, ако знам че ще се видим. Нямам сила да ги видя с друга, нямам желание да видя лицето на някой от тях, не искам да чувам отново гласовете им. С единия се разделихме по моя воля, тъй като много пиеше и за мен това бе огромен проблем. Но бях безумно влюбена в него и знам че ако го видя трезвен, много лесно ще се подлъзна обратно в обятията му. А в другия случай той се раздели с мен, тъй като се влюби в друга. Аз бях безкрайно влюбена в него.
И в двата случая имам още чувства към тези мъже, имам чувството, че има какво още да изживея и с двамата. Затова дори един разменен поглед с някой от тях за мен ще бъде ново начало. А това не би било благодатно.
Така че аз напълно разбирам бившия ти. Няма как да замениш любовта, чистите чувства с просто приятелство или познанство.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97a98c781b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На тези момичета, които твърдят че са близки с бившите си, гледайте да не разбере настоящия, че и той ще предпочете да е в графата бивши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker