Обвързаните и женените жени - по-малко мъж ли съм и как да спра да ги привличам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обвързаните и женените жени - по-малко мъж ли съм и как да спра да ги привличам
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1765 пъти
Здравейте,

не съм сигурен колко адекватно е заглавието на темата, но това беше първото, което изникна в главата ми, когато реших да напиша темата. Много рядко се наемам да пиша в подобни сайтове, да не кажа изобщо, но този път се разкъсвам от противоречия.
Кое е правилно и кое не? Кой решава кое е лошо и кое добро, или ние сами се ограничаваме от догмите наложени в обществото ни?
Истината обаче е, че напоследък се чувствам наистина жалък в собствените си очи, а най-вероятно и в очите на доста жени, с които съм общувал и съм бил.
На 25 съм и от 18 годишен досега не съм имал нормална връзка, поради простата причина, че винаги попадам, привличам и се вклюбвам в обвързани или женени жени. В началото се вклюбвах, но после да се влюбиш в такъв тип жена беше изключено.
С някои дори не се е стигало и до секс. Но е факт, че всички жени до момента, с които съм имал общо са имали връзка.
Не мога да изляза от този порочен кръг и да спра да привличам такива жени. В повечето случаи те имаха паралелни връзки и с много други мъже. В началото се ядосвах. Наричах тези жени с какви ли не епитети, но в същото време знаех, че не съм прав. Защо да ги съдя, като аз самия не съм сигурен дали съм прав или не. Защо да наричам една жена курва, като аз самия се крия заедно с нея.
Вече не се чувствам мъж, когато се сетя, че тя е обвързана, аз скришом съм с нея, а тя отделно има връзка и с много други.
Харесван съм от много жени и момичета. Не се отличавам със страхотно тяло, но имам своя чар и излъчване, което ги привлича.
Познавам жените, когато ме гледат по друг начин и знам какво искат. Постоянно обаче си задавам въпроса правилно ли е да спя с обвързани жени. Често се е случвало и да ме разиграват и въпреки това не мога да спра да бъда нтимен с тях. Знам, че го правят с много други мъже освен с приятеля си и аз продължавам да им натяквам присъствието си, като им давам нужната доза внимание, което те съответно искат да получат.
Приятелите ми казват - абе еби ги какво ти пука. Други казват защо не спреш да се занимаваш вече с обвързани жени.
Всички връзки до момента протичат по един и същи начин и нищо хубаво не съм видял от общуването с подобен тип жени, но въпреки това страшно много ме привличат някои от тях.
Дори и сега има жена по-голяма от мен, която адски много ме привлича, но тя буквално ме разиграва, а и много други.
Винаги се виждаме за супер за малко. Сякаш да получи собствената си доза валидация от мен и след това изчезва, а аз оставам незадоволен, като хората. Появават се момичета, които ми гарантират сериозността си, но не ме привличат.
Не знам как да се променя, но пак ще повторя вече чувствам, че трябва да направя нещо и не се чувствам мъж в очите си.
В други случаи си казвам абе майната му прави секс с тях, докато не се появи наистина жена/ момиче, което си заслужава.
Какво да направя, да седя и да търся, или да бъда с такива жени, докато не си намеря наистина сериозен човек.
Може би няма да намеря такава жена, докато аз сам не бъда по- сериозен. Може би жените усещат, че съм готов да си легна с тях въпреки това, че имат мъже и затова привличам подобен тип отношения.
На моменти обаче ме хваща и яд, защото са ми предлагали секс и ми предлагат директно, но съм отказвал под предлог, че не се занимавам с обвързани знаеки, че не е вярно, защото ще се появи следващата. Има жени на по 25-30-40 години, които са страхотни и наистина незадоволени от мъжете си.
Тогава се питам лошо ли, ако бъда с тях и си доставяме взаимно удоволствие или е жалко, че съм готов да им начешам нагона.
Ако не ми пукаше май щеше да е най-добре, но аз съм такъв. Винаги анализирам всичко, което се случва, винаги анализирам себе си и винаги се измъчвам от някакви въпроси.
Какво ви е мнението?
Да спра ли да се занимавам с такъв тип жени веднъж завинаги или в край на сметка е хубаво да трупам някакъв опит макар и по този начин? Ако не дам на тази страхотна 30 годишна жена секс, тя ще го получи от друг. В този случай губя ли или печеля?
Исках много неща да кажа и не знам дали темата се получи добре, но мисля, че разбрахте терзанията ми.

Надявам се на отговори и от мъжете и жените.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7445571ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искаш ли спокоен живот? Когато се намесиш в чужда връзка, ще имаш всичко друго, но не и спокойствие. Много зависи и дали имаш наличие на съвест. От една страна не си ти този, който изневерява, но от друга страна се криеш, месиш се в чужда връзка, рискуваш да си изпатиш... Логиката на един мой приятел е, че не иска да се занимава с обвързани, защото са му изневерявали и не иска да е онзи тип, който си е развявал интимните части пред лицето на нечия приятелка/жена. Ако ти беше жена, пускайки тази тема, щеше да се сдобиеш с много грозни епитети. Само дето си мъж. Моето мнение е, че ако искаш спокойствие и сериозна връзка, трябва да спреш с това вредно хоби. Обаче, ако просто ти прави кеф да си в позицията на любовник, да не даваш и да не получаваш нищо емоционално, тогава сам си си взел решението отдавна и никой коментар няма да те разубеди. Като цяло те тормози съвестта. Ще ти кажа само, че си виновен и не правиш нещо съвсем добро, но твоята вина е много по-малка от вината на жените, с които спиш, защото те изневеряват.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f1dc0db6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, но такива като теб никакъв респект нямат от мен. За една жена да знае това за партньора си, колкото и да те приема такъв какъвто си това я отвращава и отблъсква. Не говорим за 1 връзка очевидно, ти каза всяка връзка ти е такава, което просто ще те остави на един и същ стадии в живота и никога няма да се развиеш в любовта, като човек и с партньор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker