Как да й кажа, че я харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да й кажа, че я харесвам
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1529 пъти
И така, имам следната история и следния проблем и се надявам на сериозни хора и сериозни отговори, като ще се радвам отговорите да бъдат предимно от хора от възрастовите граници на двамата от историята.

Та.. Аз съм на 24 години, в живота си до момента съм се фокусирал предимно върху работата и развитието си и имам малко опит с личните взаимоотношения. Имам следния казус. Тя е на 30, колеги сме в университета, дори започнахме общ проект. Тя скоро (не знам точно, но поне 2-3 месеца) прекрати връзката си с друг. От известно време се виждаме по-често, предимно заради проекта, но повечето ни разговори не са свързани с него. Опитвам се по всички начини, но не мога да разбера дали има интерес към мен. Понякога смятам, че има, а понякога - не. Когато сме заедно времето минава доста бързо, и двамата се забавляваме, говорим си за всякакви работи, ходим по заведения, паркове, събития и според мен винаги си изкарваме супер, аз със сигурност, смятам, че и тя.

Големият проблем:
Интересът ми наистина е голям, с нея имаме безкрайно общи теми и интереси, имаме си и необходимите различия. Не знам дали е взаимно. Не мога да кажа, че сме близки приятели, а и не се познаваме от много време, излизаме по-често от около месец, като в началото почти всеки ден, сега от време на време, тя работи, аз работя, нормално. Горе-долу това е историята. Никога преди не съм попадал на момиче, с което до такава степен да си допадаме и наистина смятам, че тя е перфектната за мен.

Големият въпрос:
Проектът, по който започнахме работа е много важен и за двамата. Както и двамата сме силно мотивирани да го осъществим, така и ако успеем ще получим огромно количество знания и умения по пътя и много сериозен проект в портфолиата си. Проектът ще се работи само от нас двамата и ще отнеме поне година, така че изчакването не е опция. Струва ли си жертвата? Смятам, че ако тя споделя интересите ми (или по-скоро чувствата ми) нещата няма как да са по-добре в личен и професионален план, а ако не - има шанс да си продължим работата, което няма да е от най-лесните неща за мен, но предполагам ще се справя в името на нещо с такава степен на важност.

Съжалявам за дългия роман, но смятам, че за случая е важно да ви запозная възможно най-добре със случая.

Е.. какво мислите? Дали проблемът ми има просто решение и проблем съществува само в главата ми и страховете ми да остана без нея или казусът ми е малко по-сложен?

Предварително благодаря на всеки прочел цялата история и отнесъл се сериозно с проблема ми, оценявам искрени мнения и всякаква помощ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: b191480124
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако проектът е много важен, както спомена, не рискувай да и разкриеш чувствата си, преди да е свършил. Застрашаваш го така и накрая ще загубиш и в личен и в професионален план. Тези неща с времето ще си покажат накъде отиват - към връзка или не. Като свършите партньорството, я покани да го отпразнувате.Наблюдавай я през следващия месец, когато вече не се виждате толкова много: дали те търси, дали и липсваш?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cef5518d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно казано, аз бих боднал каката. Какъвто и да е този проект, едва ли е с по голямо значение от реализацията ти като човек и като мъж (който да създаде семейство, деца.. ). А и ако е вярно това, което пишеш, има много голяма вероятност да спечелиш и на двата фронта - и на личния, и на професионалния. Защо си толкова скептично настроен? Едва ли сте толкова често заедно и се смеете и се забавлявате само заради проекта. Според мен, тя сварката вече е станала, и е въпрос само на време, но жената чака от теб като мъж да предприемеш нещо по въпроса... Сигурно ѝ е писнало от путьовци, дето тя да трябва да ги сваля. Може да има и някакви скрупули поради нетрадиционната разлика в годините ви, което също трябва да ѝ избиеш от главата, преди да стане твоя.
И не на последно място - любов и секс между млади хора не мисля, че вреди на работата, освен ако не се разсейвате прекалено. Напротив, повечето писатели, творци и т. н. са намирали творческо вдъхновение в това.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1b78b5cf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако продължиш да се чудиш и маеш привличането от нейна страна ще отмине, и после, когато се престрашиш да и се обясниш, ще чуеш култовото "Ама аз те харесвам само като приятел!"
Моят съвет е ако наистина искаш да я направиш своя любовница, по-скоро наблегни на действията, а не на сладките приказки...тя това очаква. Дай й да разбере, че я желаеш - с настоятелни действия, не с обяснения.
След това е божа работа - дори и да те отреже ще знаеш, че си опитал, а не си изгарял от терзания по разни форуми. И най-важното - ако тя първоначално се стресне и не е ОК, не позволявай това по никакъв начин да се отрази на работата и отношенията ви...дръж се все едно нищо не е станало и "Всичко е точно". Това ще внесе допълнително привличане от нейна страна и току виж и тя се замисли (ако досега не го е направила) дали не е добре да си доставяте и удоволствия покрай работата.
Та съветът ми е : Действай, Действай, Действай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker