Поредната история за изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната история за изневяра
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3594 пъти
Накратко за мен: жена на средна възраст съм с две деца и мъж, който работи страшно много, но не защото сме притиснати финансово. Той работи, за да не си е вкъщи... Жестоката истина. Така е от години (10 год). Трябваше още тогава да се разведем, но ето на... вече е още по-зле и няма накъде. Минахме през толкова трудности. Загубихме родителите си много млади, нямаше на кого да разчитаме, забременях мн млада, непланувано. Години след това осъзнах, че ако не бях забременяла, той нямаше да е с мен. Но пустата отговорност..
Изневери ми. Лъжеше ме в очите. Не можех да повярвам. Лиших се от толкова неща заради него.. Нееднократно, имаше връзка с момиче с 10 год. по-младо от него, омъжена с дете. Била му е ПАЦИЕНТКА???? Не можех да повярвам, как го е оплела... Какъв професионализъм... Спасил й живота и тя от благодарност се влюбила в него.. Не искам да се сещам какво беше, какъв ад, на никого не го пожелавам, какво предателство от най-близкия ми човек. Тогава исках развод, той се молеше и кълнеше, че не искал, не я обичал, било от любопитство, била ужасно нахална и упорито го преследвала... Аз се разболях... Изпадах в нервни кризи, не искам да си припомням. Появиха ми се проблеми на щитовидната жлеза, напълнях.. Както и да е.... Не се разведохме. Поутихнаха нещата, отчуждихме се, то е ясно, той се отдаде на кариера, аз на децата, нямах помощ от никъде в големия град, нямам и приятелки, защото не мога да споделя на никой предвид кой е той.. Сега разбирам, че пак съм била аз наивината, защото му повярвах. А всичко е било, за да не си опетни името, честта, защото след случката той само започна да спи в нас..
Сега отново се върнах преди 10 години и се питам защо, защо всичко се повтаря. Вълкът козината си мени, но нрава не! Има ли някой мъж, който се спира?? Питам? Или просто ставате по-внимателни в лъжите?
Почти съм сигурна, че ми изневерява. Но се чудя как.. (Държа да поясня, че секс не правим горе долу от 7 год., той имаше проблеми, аз имах хормонални проблеми и така. ) Абе съжителство!!!
Със сина ми засичаме едно момиче на улицата до нас с малко детенце, което искаше да пипне нашето куче, но момичето супер се притесни, взе да дърпа детето и аз викам, че не хапе, но тя много се притесни и направо дигна детето, то се разрева за кучето.. Стана панаир, тя задърпа детето и се отдалечиха. И синът ми вика "Мамо тази е пациентка на тати". И нещо ме бодна в сърцето.... Викам ти от къде знаеш. Той ми вика виждал съм го да си приказва с нея на една площадка... Да обаче аз съм я засичала в квартала и то неведнъж.... , а и има хубаво тяло, с една дълга коса, с много красиви очи.... Няма как да не я забележиш. Синът ми и той вика много е хубава какичката, мамо.... Толкова ми е болно..
Съседката в магазина чула рева на детето и докато
й разкажа, че заради кучето стана всичко, тя ми каза как се казва момичето, къде работи, на кого е дъщеря.
И познайте проверявам името й в телефона на мъжа ми запаметена в личния му телефон под краткото и име( да не го споменавам)... без фамилия или нещо, което да го подсеща. Гледам на вайбър снимката й- същата!! И в служебния си телефон я има запаметена.
Изтръпнах. Прерових няма повиквания, смс. Звънят му само непознати номера, не запаметява никакви пациенти. На повикване е 24 часа, постоянно взема нощни смени, не са му по график, той си иска дежурства... Никъде не излизаме. Вкъщи аз се грижа за всичко, домакиснка работа, децата, уроци, спортове, покупки, готвене, чистене.
Любопитството ме гризеше. И му казах за случката с кучето, той естествено не реагира. Но синът ми му каза, че познавал всъщност момичето и тогава видях вледенената му физиономия. Подметнах, че много красиви пациентки има и той не отговори, само си заби погледа и запали цигара.
Познавам си стоката, различен е, от известно време един умълчан, замислен, погледът му се рее, а и момичето защо ще му има номера, това няма как да го питам, но тя пък си гледа детето, не ми изглежда на такава. Мисля да го следя, вие как мислите. Въобразявам ли си??? Той по принцип има сексуални проблеми, не знам вече, какво да мисля или лъже и мен. Но това момиче защо така се притесни като ме видя, според мен знае чия съпруга съм...
Кажете какво да направя, да го питам ли защо й има номера? Той ще излъже, посъветвайте ме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7695473f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е ясно. Човек, който обича жена си и семейството, няма да се чуди как да не се прибира, а тъкмо обратното. Щом и секс не правите от години и никъде не ходите, нещата са очевадни. За съжаление има такива хитри хора и от двата пола, които мислят единствено и само за себе си. Мислят за своето удобство, за своето щастие, за своето име, за своето удоволствие и никога за това как се чувстват околните. За мен е много по-добре да го напуснеш. Какво може да загубиш освен може би финансов комфорт, който обаче не си струва всичките терзания, на които се подлагаш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 849d0a4684
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aми, следи го, ще излезне нещо. тия нови техники са много удобни за шпионаж. Но какво ще правиш, ако имат връзка? На този въпрос трябва първо да си отговориш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4ae8930da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ох миличка съжалявам за това, което преживяваш. Защо обаче вместо само да мислиш какво прави той, не помислиш малко и за себе си? Най-малкото, което може да направиш е да си хванеш любовник, намери детегледачка за децата за някоя от вечерите, в които е нощна смяна и се забавлявай. Използвай парите му и се наслаждавай на живота. Той няма да се промени:(

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ab99d7bc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам, че ще коментирам тази история. Но авторката е отвратителна жена. Сякаш е собственичка на съпруга си по документи. Горкият човек. Искрено го съжалих. Тъжен живот. Имайте уважението към професията на този мъж. Вие не сте му собственичка на душата нито на тялото. Аман от селски клюкари и тъпанари.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3beae60f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Милите! Защо си причинявате това? Кое те спря да се разведеш?

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ba3e37fb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Е какво да те посъветваме, ти сама си си виновна за този ад. Вълкът козината си мени, нрава - никога. Отдавна е трябвало да го зарежеш и да започнеш самостоятелен живот, а ти и второ дете си му родила. Извинявай, ама класикът го е казал - от ума си пати. Явно си млада още, така ли си предстваяш живота си занапред - без любов, в лъжа... е, да с пари. Пустите пари. Изкарвай ги сама!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d30ac6d9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И след като работата между вас от години е ясна, защо ще ровиш? Какво ще ти донесе това дебнене?
Аз не мога да си представя, че нормален мъж няма да прави секс 7 години. Естествено че прави! Особено ако е под 50. Това че не прави с теб е съвсем отелен въпрос.
И какви са тези драми всъщност? То е ясно, че нямате нищо помежду си (в леглото), защо трябва да се дебнете, и да се тормозите? Не сте ли се разбрали вече, че сте заедно заради детето примерно, или заради репутацията му, и всеки да прави каквото си иска? Какви театри играете.. пред себе си или пред кого?

А ти на какво разчиташ? Че един ден ще имаш връзка с него, както преди? Кога ще дойде този ден, след като 7 години го няма? След още 20 ли?
Има една приказка: "Бивш партньор е като прочетен вчерашен вестник". Ти по колко път се връщаш да препрочетеш старите вестници? Информацията в тях вълнува ли те, информативна ли е, актуална ли е?

Зарязвай го това жалко подобие на брак - ако не наяве, то поне в ума си! Краят отдавна е настъпил. Пациентът отдавна е умрял... Сега живееш с нещо като труп вкъщи, само защото някой от вас (или и двамата като двойка) отказва да признае провала си... Това не може да продължава, нито ще свърши добре.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 91320d29d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Първо, не мога да разбера защо не си се развела тогава. Какво те задържа с този човек?
Второ, сигурна ли си чие е детето на тази жена? Давам ти храна за размисъл.
Трето, явно между вас е свършено. По всяка вероятност основният ти мотив да си с този боклук все още е чисто финансов.

Защо обаче смяташ да го проверяваш и следиш? Какво точно смяташ, че ще постигнеш? Винаги са ми били смешни такива постъпки. И на мен ми изневери бившият ми. Затова и е бивш. Тръгнах си без следене, без проверки на телефони, с гордо вдигната глава. Той разбра конкретната причина години по-късно. Вече 7 г. не сме заедно и не мога да му изляза от акъла, знаеш ли защо? Защото го напуснах категорично и безцеремонно. Мъжете не обичат добрите жени, хващат се с тях и създават семейство, ползват ги за добра репутация и кариерно развитие, но си мечтаят за друг тип жена и скоро се започва с изневерите. Не всичко е черно и бяло, разбира се.
Съветвам те да си гледаш твоя живот. Ако нямаш източник на доходи, създай си. Бъди независима и си тръгни. А пък ако не ти пукс за господина, остани с него, започни женски номера и го изцеди финансово.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d1f9fd9910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не знам да го следиш ли, или да използваш друга тактика, но ДА, трябва да знаеш истината. Най-долното нещо е когато някой те лъже и унижава! И още по-долно е, когато това е човек в къщата ти!
Сега ще се намесят моралистите, като ти обяснят, как няма смисъл от това, как се унижаваш като се превръщаш в куче търсач, как е трябвало да го напуснеш още преди години!
Не им обръща внимание. Не всеки е бил в тая ситуация и от пиадестал на "обичана съпруга", или на жена "сигурна" в съпруга си, се ръсят клишета лесно!
Всеки има право да знае истината! Всеки!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c98be2a12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ма тя тая "изневяра" от преди 10 години, бе мацо,
Как можеш изобщо да циклиш върху нея и да я разказваш като нещо актуално?
Така малко започваш да приличаш на бабата, която започнала да крещи на площада, и като я попитали полицаите какво става, тя им отговорила, че я изнасилили... преди 40 години... :)
И да не сте разведени - разделете се и кой от къде е. То отдавна е станало всъщност.

Точно обратното - на любовницата си ще изневери, ако легне с теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5c4d797393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не мога да твърдя със сигурност, но наистина изглежда съмнително. Ако го питаш почти 100% ще излъже, така че няма много смисъл. Въпроса не е в това дали ти изневерява, обаче. Ти не му вярваш. Което явно, че той сам е провокирал. Не можеш всеки път да се съсипваш, когато има жена около него. Имаш два вариянта: да си затваряш очите и да отминаваш такива неща или да се разведеш. Не мога да ти кажа кой е по-добрия за теб самата, никой не може. Трябва сама да вземеш решението. Каквото и да решиш обаче не се самонаказвай и не се поболявай. Можеш да опиташ някак пак да запалиш искрата, шансовете не са особено големи щом само децата са ви направили семейство, но ги има, но ако не даде ефект, въпроса с двата вариянта остава. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 11be27d053
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, всичко се повтаря и след това пак ще се повтори... докато бъде желан и харесван ще е така. На мъжете са им слаби ангелите.
Твоята история е почти на 100% като моята. Млада се омъжих, рано родих две деца, всеотдайна и вярна съпруга и майка. Аз съм жена, която никога не се е оплаквала от мъжко внимание, но за мен моят съпруг беше моето всичко. И... изведнъж моят красив измислен свят рухна... започнаха да излизат наяве разни неща и разбрах, че неведнъж моята любов се е възползвал от разни ситуации... не ми се влиза в подробности.
Вземи се в ръце, секс нямате много години вече и никакви оправдания няма за това. Просто при теб има липса на секс, защото си му вярна, но при него липса на секс няма.
От няколко години имам връзка, не за да му връщам, просто вече не го желая.
Да, гузно ми е, че лъжа, но съм задоволена и се чувствам щастлива и пълноценна жена.
Не те насърчавам да постъпиш като мен. Бори се за брака си, аз опитах, но не успях. Желанието трябва да е двустранно.
Мисля си, че е въпрос на време да си създадеш и ти своя връзка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9050b81d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Донякъде съм склонна да те разбера и да те оправдая, но само донякъде. В смисъл, че си простила първата му изневяра. Всеки може да сгреши, не е грешка да му се даде втори шанс когато има смисъл. И аз преди години простих изневяра на моя мъж, то колко съм простила аз си знам, просто си запазих семейството. И при нас бяха същите оправдания-от любопитство, без чувства, колежката сама му се предложила-абе тия мъже как не измислят нещо друго, ами все тия изтъркани оправдания. Но.... оттук започва разликата в нашите истории. Мъжът ми я заряза незабавно, безкомпромисно въпреки, че тя наистина беше нагла и го търсеше. Захвърли я като парцал-тя това си и заслужаваше де. Минаха много години. Никога повече не е правил издънка. Знам какво ще кажат някои-просто по-добре се е криел-не, не мисля. От една страна тия неща се надушват във въздуха, особено когато си изпатил сетивата ти са изострени. От друга-живеем в малък град, тук всеки знае всичко за всекиго, такива неща не остават скрити. Но аз съм доволна, че запазих семейството си защото наистина в нищо не мога да го упрекна повече. Но при теб нещата са тотално изчерпани, съжалявам, че ще ти го кажа, седем години без секс говорят ясно за всичко. Много ми е трудно да давам съвет да се развали нечие семейство, но то това твоето не е живот. Деца, деца-остави децата, та ти си жив човек, жена си имаш нужда от ласка, от любов. Другият вариант е като 12 да си намериш някой и да продължите формалното съжителство като семейство. Желая ти да намериш правилното решение и щастието си-всеки заслужава любов....

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3227c3217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Работата е много отговорна, а той е работохолик и винаги е бил. Но в последните години започна да работи на още две места. Изморява се ужасно много и вечер в 10 ч. е заспал. Родих второ дете, защото се разкайваше ужасно много и си промени поведението след първата изневяра преди 10 год. Вярвам, че съжали тогава. Но може би и двамата мислехме, че детето ще ни сплоти. Не съжалявам за детето, но то усеща, че баща му постоянно го няма и пита защо. А той му обещава разни неща и после не ги изпълнява, защото е на работа. Гузна му е съвестта и мисля че цял живот ще така. Отделно е голям страхливец и много се пази от колежки и пациенти, защото бързо тръгват слухове, не ходи по служебни банкети и други събирания (от както ми изнеери), освен ако не е водеща фигура там. В годината два пъти ходим на почивки с децата.
Обича ги децата и добре се държи към тях. Секс не правим, защото имаше проблеми. Мисля, че и напрежението в работата и това, че е ужасен пушач му изиграха лоша шега. Аз за връзка не мисля и не искам. Защо не се разведох ли? От страх. Някой написа заради пари. Не, не заради това. Ние дори нямаме собствено жилище, а имаме възможност, той просто е пасивен мъж. Не си купуваме нищо, нито дрехи, нито нищо, дори ако го питам няма да знае колко пари има по сметките, защото не е материслист и не работи за пари. Не предприема нищо за нищо, затворен, вглъбен в работата. Може би там намира утеха. Аз дори и да се разведа, той ще издържа децата и дори в чужбина ще ги изучи, и на мен ще помага. Обичах го. Не можех да си представя животът без него, предпочетох да преглътна обидата и предателството. Мислех, че ще мога. С годините свикнах. Но доверието не се върна.. Не исках и да му развалям репутацията, не че не са ни говорили. Не исках децата да страдат без баща.
Мислех, че след толкова години брак навсякъде е така-навик, приятелство, но не и любов. Явно съм се лъгала. От тук нататък не бих променила нищо, може би няма и смисъл да човъркам. Не сме се разбирали за тези неща, даже ако излиза с някоя не знам как може да я задоволи и кога, защото е постоянно на работа. Не изключвам да има някоя ей така за емоция, не заради секс. Мисля, че това му липсва.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 38ead221f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, съжалявам, но ти за мен си на принципа – да не е на мен, но и на друг да не е. След 7 г. без секс не разбирам защо си въобразяваш, че мъжът ти е монах. Със сигурност една голяма част от „работата“ му се състои със срещи с тази или друга/и жени. Единственото грозно в случая е, че си избира пациентки и то явно омъжени – тоест май не му се развежда истински и си избира ангажирани жени, за да не се изкуши да те зареже.
Аз като се запознах с моя настоящ съпруг той живееше в подобен брак на вашия. Разведе се в последствие, но имаше големи драми, макар че децата му бяха големи и порастнали – делби на имущества, караници, обвинения от децата. Може би мъжът и иска това да си спести, така също и доброто си име в обществото, защото друго не виждам да ви свързва за съжаление.
Моята свекърва също се е родила заради нежелано забременяване, но това е било много отдавна. Нейният баща направо си води новата жена у дома и тя с майката заживяват на първия етаж, а той с новата си жена (без развод) живее на втория етаж. Драми, но такива семейства явно доста често има като вашето – семейство по задължение, не по любов. Най-гадното е да впримчиш мъж с дете. Аз наскоро родих и моята гинеколожка, която ми води женската консултация ми разказа, че редовно има пациентки, които само това целят – да задържат мъж с бебе, но като видят, че не им се получава правят дори криминални аборти в 5 месец. Нямам думи колко низко стигат някои жени.
Не разбирам ти – образована жена – как така си забременяла нежелано, но дори да приемем, че сте се обичали някога, днес бракът ви е напълно кух.
По-добре е да прекратиш този фарс
Нямаш според мен право да се сърдиш за сексуални и други връзки на мъжа си щом ти самата не му задоволяваш нуждите.
... и вземи си лекувай хормоните, отслабни (то едното е свързано с другото) и стига вини мъжа си за всичките си проблеми. Голяма жена си, можеш и без него, или?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 84a59a6fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А чие е нейното дете?
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a559e72349
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторке, престани да се самоизмъчваш, няма смисъл. Сама пишеш, че това между вас с мъжа ти е просто съжителство, и няма какво друго да е, при липса на секс седем години. И да ровиш в телефона му, и да не ровиш - все тая. Повече от ясно е, че има любовница /или любовници/.
Пищеш, че вършиш всичко в къще - ами престани. Намери си хоби, запиши се на нещо забавно, излизай, ходи на екскурзии, на почивки, живей си живота, намери си и ти някой. Или това, или развод - не виждам други начини да си щастлива.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 23dcc1f1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   7 години без секс? ! Не 7 дни, не 7 седмици, не 7 месеца - цели 7 години - ами това си е съжителство. Самоизмъчваш се тука и задаваш въпроси. Да ви се чуди човек на акъла? ! Ами продължавай със съжителството.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 23dcc1f1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   А, ти си му отрязала секса и се чудиш, че любовницата била красива и с дълги крака? Ехо!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3227c3217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   ОТ авторката до номер 13: Най-добре вие ще ме разберете, защото сте минали по подобен път. Той дъщо я захвърли, промени се, никъде с никого не излиза, за последните години винаги знам къде е, не ми е давал поводи, никога в нищо не съм се съмнявала. Той искрено съжали. Желсн мъж е, остсрява красиво, а е и човек с име и положение. Харесван мъж е. Не исках да се развеждам, той също. Усетих искреносттта му. Добър човек е, тогава се подхлъзна.
Нападате ме, че правел секс другаде и как съм се чудела. Мъжът ми е импотентен. Може би се захласва по някое младо момиче, но по-далрч няма как да стигне. Може би аз избрсх този жиеот, крием го от всички. Затоеа пиша, че съм се лишила от много заради нехо, заради семейството си. Ако пие някакви хапчета и се крие и му действат не знам, аз съм свикнала с това положение.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a559e72349
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Може само с теб да е импотентен мъжа ти, авторке :))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker