Не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1166 пъти
Здравейте мили хора! Реших да споделя част от моята история и помоля за мненията и съветите Ви.
Преди 6 години се запознах с мъж по интернет, живеехме в различни градове, с течение на времето се виждахме ходехме си на гости, харесахме се, обикнахме се и миналата година се преместих да живея при него в тяхната къща и родителите му живеят с него (аз също живеех с родителите си). Той работи, аз все още не мога да си намеря работа и седя вкъщи по цял ден и върша домакинска работа или вися в нета, нямам познати там, трябва да си търся познати или да излизам със съседки или роднини негови, но не желая. Той работи, техните са пенсионери, но се живее трудно с малко пари и след няколко месеца така започна да ми липсва стария ми живот - работа, приятелки, кафета, магазини, излизания... Исках да се преместим в моя град, но той не желае нито на квартира нито при нашите в къщата, която е тяхна, каза че ако искам да си ида мога да го направя, но той няма да дойде и ако искам да идвам както преди при него на гости да се виждаме. Май го обичам, не че знам какво е да обичам, просто искам да живея с него и мисля за него как е добре ли е, добре ми е да живеем заедно, в секса нещата не са идеални (мисля че нямам силно сексуално привличане към него, а и на мен просто ми се прави много секс, а той не иска повече от 2 пъти, защото бил уморен след работа). И друго ме притеснява той иска деца попринцип, а аз не искам, а искам просто да си живея живота и да си угаждам и не знам как да му го кажа за това. Нашите също не са съгласни да живея при него, защото е много далеч от моя град, не работи престижна работа, по-голям е от мен с 10год.. Не знам как да постъпя, а имам още много години напред (на 26съм. ).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: a663e162ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е по добре да се върнеш при вашите и да си живееш стария живот. Ако той те обича истински ще дойде с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 57ff985c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясно е, че не си щастлива. Прибирай си се да не ти направи някое бебе и после цял живот да съжаляваш. Опитала си, не е станало. Искаш да живееш с него, ама има ли смисъл като са такива нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1af6fde91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей мила, мисля, че докато си описвала историята си, ти сама си си отговорила на въпроса. Не си щастлива на новото място, нямаш работа, нямаш приятели, далеч си от семейството си, с което си липсвате, имаш нужда от свободата си, не си сигурна дали обичаш този мъж, който е доста по-възрастен от теб и дори не те привлича толкова физически. Въпросът ми е - какво чакаш? Ти си на 26 и можеш да си поживееш още, имаш дълъг път пред себе си и много възможности. А ако той не е готов да те последва, това говори достатъчно и за неговата привързаност към теб. Единственото, което бих те посъветвала е да не се нанасяш отново при родителите си и да бъдеш по-самостоятелна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 73fdfc8c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като искаш да си кифлата която описваш оставяй го и си върви при мама и тати и си бръмчи. Семейство да издържаш е отговорност и много труд и търпение ама на теб като ти се бръмчи едва ли те интересуват такива неща

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 689018a3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен не бива да се прибираш при вашите, поне не за постоянно, защото ти си вече голям човек и нямаш място при родителите си. Този мъж обаче нито печели достатачно пари за семейство, нито е мобилен. Сори, но в случая гледай своите си интереси. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker