Майка ми изневерява на баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми изневерява на баща ми
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте! След като прочетох много качени истории по темата, се обърках още повече и реших да поискам съвет. Ще започна историята от далеч. Един ден преди около 5 години когато съм била на 10-11 майка ми си беше забравила телефона. Не съм го пипала, просто получи съобщение от мъж и го видях, гласеше:"Обичам те ". Разбира се бях малка и любопитна и И прочетох всички съобщения с този мъж и така разбрах, че и е любовник. Не знам дали са се срещали, тъй като човекът е от София, а ние живеем сравнително далеч от София. Не знаех какво да правя, защото бях малка и не исках да се разделят с баща ми. Имаше обаждания, писания по скайп, дори когато сме на семейна почивка(знам защото един ден на басейна и беше паднала батерията и беше влязла от моя телефон, а после беше забравила да излезе и ми излизаше как си пишат докато сме тримата). Беше ми гадно, но бях и малка и с течение на времето реших че не ми пука, станах по-големи и реших, че имат право на личен живот и постепенно започнах да се правя че не знам. Впрочем след около година след като разбрах майка ми започна да си трие съобщенията с този човек, може би е усетила, че знам. В същото време малко след като разбрах баща ми замина да работи в чужбина и си казах, сигурно и е самотно без него и затова си пише с този. Не знам какво е станало дълго си писаха, тя получаваше съобщения и си говореха, но сега проблема е друг. След това което знам не бих обърнала внимание, но сега му изневерява с друг мъж(пак разбрах съвсем случайно от едно съо0щение) и проблемът е че този мъж живее близо, познава се с баща и е близък приятел на най-добри а приятел на баща ми, та проблемът е че ме е страх баща ми да не разбере. Наистина не исках да се меся защото не знаех как стоят нещата с първия и не мога да съдя мама при положение че може и баща ви да и е изневерявал и просто аз да не знам, но сега е различно този мъж също си има семейство и жена. Мъжете са непредсказуеми ами ако се напие и разкаже на някой в малък град като нашия всички ще разберат. От съощенията рабзрах че ме лъже за да се среща с него не съм чела много само исках да се уверя че не съм разбрала погрешно. Искам да предотвратя евентуален проблем. Тъй като познавам дъщерята на въпросния мъж мислих да поговоря с нея. Да го направя ли? Съжалявам за правописа пиша от телефона.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd16c29d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не кажеш, ставаш съучастник.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2fde113080
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В никакъв случай! Ако говориш с дъщеря му тя може да се раздрънка и ще стане точно това, което не искаш. Освен, че може да се разчуе, не знаеш как ще реагира неговата съпруга и може да ги разведеш. Седни и говори открито с майка си. Кажи и всичко, което си написала тук. Че знаеш и за предния, че не искаш да я съдиш и да правиш забележки, но обясни как виждаш риска онзи да се раздрънка и всичко останало. Разсъжденията ти са в правилна посока, но майка ти е човека с който трябва да говориш, тя ти е семейство, не дъщерята на мъжа, с когото са спали. Сигурно ще се поиздразни, че си гледала в нейните съобщения, но е много по-добре с нея да си честна вместо с чужд човек. Макар че родителите рядко го признават, понякога ние възпитаваме тях, толкова, колкото и те нас. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 83a6ab3468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А неговата дъщеря как мислиш, че може да помогне? Най-логично би било да говориш с майка си. Но - да ти кажа честно - тя няма да спре. Майка ти явно си е такава - нещо и липсва с мъжете и го търси другаде. Ако разбере, че знаеш ще започне да се крие по-добре, но няма да спре.
Моят съвет е да направиш това, което си е естествено в природата - да си вземеш поука и да я имаш предвид в собствения си живот. А в този на майка ти, баща ти и любовниците на майка ти - ако можеш не се бъркай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ff8196f86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички коментиращи без изключение ще те посъветват да не се месиш, защото не е твоя работа. Дори е сигурно, че ще ти наговорят, че и баща ти не е цвете за мирисане, че и той си има любовница и т. н. Преценката за ситуацията трябва да бъде само твоя. Моят съвет е: говори първо с майка си и и разкажи всичко, което знаеш, тъй както и за опасенията си от това да не разбере баща ти.
Всъщност вашите защо още живеят заедно? Само заради теб ли?
Ж 23

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67392e0d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жалко е, че майка ти е толкова безотговорна и те товари с нейните глупости. Аз на твое място не бих се занимавала, а бих си гледала собствения живот – момчета, училище, ваканция, хобита. Ще си завърша и ще се махна, а нашите да си оправят брака както знаят. Нали знаеш, че го отнася вестоносецът на лошата новина. Баща ти според мен също знае, но се прави на ударен. Не случайно е заминал за чужбина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker