Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1045 пъти
Здравейте. Реших и аз да напиша една история.. случи се през април.
В началото на април се запознах с едно момче. Не мислех че ще се сближим но някак си успяхме. Започнахме да излизаме всеки ден. Осъзнах че съм се влюбила. Признах му чувствата си и се оказа че изпитва същото към мен. Всичко си вървеше чудесно бях много щастлива. Един ден се уговорихме да излезем но по късно ми писа че няма да може. Все пак реших да се видя с една приятелка и го срещнах с друга. Той не ме видя но когато разбрах от братовчедка ми че той смята да ме остави заради нея се сринах. по голяма болка не бях чувствала. в тази вечер не исках да говоря или дори да пеша с никого. Погледнах чата ни и видях как просто ме заебава един вид.. Продължих да го харесвам и то доста за жалост. Един ден в средата на май не издържах и му писах едно дълго съобщение в което описах как се чувствам. Той ми каза че я е зарязал и ме пита дали искам да се видим. Казах му да но така и не се видяхме.. приятелката ми му е писала без да знам и са се уговорили тя да ме заведе на определено място на което той ще ме чака. остави ни насаме и си говорехме. Питах го дали иска да излезем той каза да. Вчера трябваше да се видим.. върза ми тенекия. Хипер зле се чувствам и не знам какво да правя на всичкото отгоре не ми отговаряше. Благодаря ви ако сте прочели всичко надявам се да ми дадете съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 377041440a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момаче, знай си цената и се дръж на положение! Как ще те остави заради някоя и ти ще се съгласяваш толкова лесно да се срещнете, с ясната идея да се оправите? Гордост нямаш ли? Никога няма да изпита нищо към теб, ако продължаваш да се държиш сякаш е единствен. Има една граница между любов (към себе си, партньора.. като цяло любов) и его, която много жени не успяват да хванат. Така и се обособяват два основни типа. Едните са тези, дето ти помитат главата и сърцето, но с тях не може да стане нищо сериозно (любовниците). Другите са тези, дето винаги ще са там и ще се връщаме при тях след първите (жените с които се създава семейство). Опитай се да номериш средата, защото нито е хубаво да си съпругата (ако си взета за сигурна и те правят на маймуна), нито любовницата (защото са те взели за несериозна).
Съвет: концентрирай се върху изграждане на самочувствие, но НЕ ЗАБРАВЯЙ да го подпираш с любов към себе си, за да не литнеш в облаците. Избери себе си пред него (но не винаги, зощото ще го спечелиш, но после ще го нараниш и ще си тръгне) и ще си го върнеш, повярай ми. Усещай кога да се концентрираш върху себе си и кога да му даваш. На този етап определено НЕ трябва да даваш.
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6c44cf352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съвета! Прав/а сте, трябва да се концентрирам върху себе си , а не някой на когото дори не му пука за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker