Защо все едно и също? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо все едно и също?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3096 пъти
Искам да попитам. Защо във всяка тема- секс, секс, секс?

Семейни жени започват да изневеряват на мъжете си понеже те не ги задоволявали често. И въпроса е-как така изведнъж стават тия неща? Защото, когато тая жена е била тиинейджърка някога-търсила е истинската любов, пазила се е от олигофрени, от неподходящи, страх я е било да го направи просто ей така с някой не чак толкова познат.

А сега? Като са станали ЖЕНИ, мисля че вече требва да са още по-умни, ама нещо не изглежда така. Като че ли не обръщат внимание на това че мъжете им си ги обичат, но някои просто не обичат да правят секс толкова често, или пък имат някакви проблеми, или някакви други причини и донякъде пречки в половия живот и така.

Жените май вече обръщат внимание на това секса какъв е, колко често е, качествен ли е и ако нещо липсва или не е в ред, веднага си търсат любовник и чудно как така изведнъж си са прое*ават, със некви мъже, които много бегло познават.

И къде е това някогашното доверие, обич, вярност, разбирателство което е имало някога между тях двамата?

А мъжа сега като си е такъв и си има проблеми със еякулацията, бърза е например, и неможе да държи много? Те жените немат такива проблеми, те само разтварят крака, навлажняват са и аре готово.

Мисла си че на тех им е по-лесно отколкото на нас мъжете? Ама требва да има разбирателство, всяко семейство и всяка двойка с проблемите си.

И какво става на края? Тя го обича, обича и изведнъж понеже човека може да си има някакви, както казах, проблеми със еякулация или ерекция и т. н. требва половинката му да проявява разбиране и да има търпение а не да почва да си търси любовници и да спи насам и натам, със който си иска, както всъщност става!

Мисля че трябва момичетата да не са такива и да си обичат половинките, защото все пак казвам го, защото си има мъже със проблеми във половия живот (ерекция, еякулация и т. н. ), а и те искат да бъдат обичани, да си имат някой до себе си, а не да бъдат зарязвани заради единия секс.

Защото не е хубаво, и справедливо, един мъж да дава всичко от себе си и да обича половинката си с цялото си сърце и винаги да е до нея и да са заедно 2 години и в резултат на което, на третата година примерно, да бъде зарязан заради един не чак толкова качествен секс. Требва човек да се радва и на малкото което получава нали?

Човека като си има проблеми и не може да ги промени или да ги премахне, не е виновен той, разбирате ли, тъй че тва питам, за какво всяка трета тема се оплаквате че не сте задоволени като хората, и веднага сте тръгнали да изневерявате??

А когато вие имате някакви проблеми, ние трябва да ви разбираме винаги нали, а секса не върви ли, веднага на следващия ден още, сте си намерили с кой да го правите и дори вече го правите. Справедливо ли е, при положение че има, както казвам мъже с проблеми, знаете вече какви. Тея мъже, като ви гледам постовете в сайта, май са обречени да живеят сами, необичани от никой, самотни и захвърлени, така ли е??
(аз не съм с такива проблеми, девствен съм де, тъй че незнам дали имам такива проблеми, но все пак се сетих че има такива мъже и ми е интересно, какво мислите по въпроса, вие момичета? )

Много мога да пиша по тая тема и да давам примери и да задавам въпроси но просто нямам време а и стана много дълъг поста, тъй че засега чао и пишете мненията си и все пак мисля че това е достатъчно което съм дал за пример.

КоКо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 3a05ccce31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупаво е от твоя страна да си мислиш, че жена отива заради секс при любовник. Тя отива заради отношение което и липсва в къщи. Той сексът може да го свърши и най-мазният клошар. Защо ли жените не си хващат клошар за любовник? Пък и ако и липсва на една жена само секс има вибратори маструбация.
Липса им на жените романтика отношиние. На мъж които има проблем с ерекция, еякулация и т. н. не му е само това проблемът нали не е без език и пръсти. Какво му пречи да и говори мили думи и да я гали и т. н..

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b94e84320c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво, момче! Да ти кажа, и аз забелязвам, че в много теми жените пишат, че мъжът им не ги задоволявал и че му изневерили заради това. В една история една жена пишеше, че мъжът й не я задоволявал, след това му изневерила, но пък той разбрал и я изгонил. После дори и посмя да се оплаква, че никога не е била щастлива, при положение че той се грижел за нея, обичал я и дори имали деца. Тя, вместо да поговори с него, веднага отишла при друг. В почти всички истории е така - не ги задоволяват, това не им харесва, но не говорят с мъжете си. Може проблема да не е само в ерекцията или еякулацията. Може някакъв друг проблем да е - може да е много натоварен в работата и просто да не му е до секс. И само, ако един ден им откажат секс - "Айдее, не ме обича вече, въпреки че се грижи за мене, но нали и трябва всеки ден секс да правим". Аз съветвам незадоволените жени да поговорят с мъжете си за това, ако ще няколко пъти, а не веднага да го зарязват. Може наистина да има проблем.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a89ab7b2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Жените /повечето/, които започват извънбрачна врзка са незедоволени прво емоционално, второ сексуално. Вничанието, отношението към децата и накрая секса - това е важното. Освен това, когато на емоционално ниво нещата са наред винаги има комуникация, може да се търси изход, може даже секса да се подобри с алгтернативни средства. Но обикновено започват да куцат отношенията между двамата, задълбочават се кнфликтите и когато сексът става все по-некачествен, а понякога престава жената намира топлина, любов, а защо не е секс другаде. Това между, другото в пълна степен се отнася и за много мъже.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5b74e7b855
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, глупаво е това, което ти казваш. Имало вибратори :Д. Ми то и изкуствени вагини има, ама мъжете друго искат. :Д. Авторе, ако имаш някакъв проблем, по добре са погрижи за него вместо да се оплакваш и да говориш глупости, че сексът не бил важен.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6713519492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Все нещо липсва, има и такива случаи като описаните от автора, но там проблемите са били такива и преди брака - глупаво е да се мисли, че бракът сам по себе си ще ги разреши, за тая работа си има специалисти. Много често в постовете се споменава за "перфектен секс" и въпреки това изневярата е налице - колкото случаи, толкова и причини и все основателни. Наскоро една възрастна жена каза следното по темата: "Да не мислите, че при нас всичко е било наред и дертове е нямало, ами сега май си търсите причини да си оправдаете слободията, че то остане ли човек без работа и го избива на простотии". Снаха и напуснала сина и след двайсетгодишен брак заради доста по-млад мъж - за нея нейната логика е най-правилната. А колкото до причините за кръшкане - който ги търси - все ще ги намери и ще бъде прав - но е добре да се знае, че едностранна вина не съществува, добре е да се има едно наум, четейки драмите.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fd56a82594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно си прав! Пише ти жена, която е приела да обича беррезервно бащата на децата си. КОгато има доверие и обич, сексът е най-малкия проблем за една отговорна жена. Но май цялата масова култура проповядва друго... На всяка крачка се предлага изкушение и за съпруга и съпругата. По-слабият ангет някак сработва първосигнално и... хората изневеряват. После търсят оправдания. Бих разбрала объркана жена, която прави грешка в момент на слабост, но да търси съзнателно сесксуален заместител е много егоистично. Евтино...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0fa628e5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да такива са жените приятел хубаво е, че го проумяваш. С годините се научих да усещам коя е недо... на. И това ми е донесло много сексуални тръпки. От друга страна винаги внимавам, когато самият аз съм в връзка. Понякога ми се е налагало, да правя повече секс от колкото ми се иска само за да съм спокоен, но и това не е гаранция.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: caa62d0af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Коко, авторе, не че ще го кажа от женска солидарност или просто защото мисля, че е така, но от опита ми виждам, че жените търсят нещо емоционално, а след това сексуално.
Иначе си прав за това как жените не оценяват половинките си, прав си за това, че не е редно да спят наляво и надясно... Но кой ли му пука? Виждаш в какво общество живеем. Свестните хора... намаляват... Жалко, за което!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 61b9f345cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Автора: съгласен съм със номер 6, с това което е казала накрая, че търсят заместител веднага. Аз понеже съм девствен и да попитам, немате ли ръце бе, Жени?? Аз съм вече 6 години на ръчен труд и се не оплаквам!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 61b9f345cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АВТОРА:
аре да не отварям нова тема, така че, ще попитам тука едно нещо, което като че ли е изключително глупаво и необяснимо до някаква степен.

Жена, която си няма половинка, например, няма си и това е, не търси с кой да прави секс, ами си живее самичка, занимава се със тва което най-обича да прави и сичко си й е супер, нали?

А когато тая същата, си намери половинка и вече ходят заедно, достатъчно дълго за да започнат и полов живот и тука идва най странното:
1 месец се е случило така, че мъжа не му се е правело секс много и са правили да речем, само 5 пъти в месеца, и другия месец така, малко правят секс, 3-4 пъти например за месец и вече тая жена, която не е била с мъж от 2 години например преди, и не е правила секс, сега като има мъж и въпреки че рядко правят секс в последните 2 месеца, но ВСЕ ПАК ПРАВЯТ НАЛИ?? Но тя започва да я тормози тоя факт и започва да се замисля, дали да си намери любовник и едва ли не след 3 дена го прави-намира си любовник и се започва вече със изневярите!!
Как така се получават тия неща?? Не знам!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 61b1af7d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Получават се, когато се усети липса на любов. Като някоя дама е сама, тя не разчита на самотната стая да я обича и задоволява сексуално и няма никакви взаимоотношения, които трябва да се "работят" - демек - лесно е!
Трудно е като трябва да положим усилия във връзката си, повечето не го правят и при първия проблем го решават с наличието на трето лице.. - лесно е!

Въобще... никой не обича да си дава много, много зор да гради, при положение, че къде по-лесно и по-удобно е да руши, особено когато може да посочи с пръст някой друг за собствените си желания.

Но така или иначе във връзка, където съществува желание за бягство от проблемите и за бягство въобще - не може да има развитие и градивност, а следователно и истинско щастие за която и да е от страните!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker