Каква ти любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква ти любов
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2139 пъти
Здравейте,
Мисля, че имам сериозен проблем, не успявам да харесвам нормални мъже.
Всъщност даже ме е страх от тях, толкова се престарават, че все успяват да ми навредят, ще дам примери от различни такива - ще отвори гардероба, не преценява как го затваря и го чупи, тръгва да ме прегръща, не вижда, че пред него има отворена шахта, пада в нея и ме завлича, тръгва да ме милва и ми издира лицето без да иска, явно не е свикнал да пипа жена, чупи чинии по невнимание, залива ми дрехите със субстанции... все едно общувам с идиоти.
За капак на всичко съм си заумила да си търся 'нормален' мъж, и се чувствам подло, пиша им неща, които изобщо не ме вълнуват, старая се да бъда нормална, но не се получава. Не съм идиот.
Тук е проблемът - "не съм идиот". Смятам нормалните хора за идиоти, освен че са изключително скучни, са и страшни, с необмислените постъпки.
Преди малко се разхождах из квартала и си помислих, но защо се старая да бъда нещо, което не съм, нормалните ме харесват, защото ме чувстват една идея над тях, колкото и да се правя на мила, а истината е, че ми иде да ги отстрелям като ненужен добитък. Или поне ми идват такива мисли на периоди, това не са моите хора, имам чувството, че ако им се даде някаква власт, ще станат жестоки, фалшиви ги чувствам, елементарни.
Прочетох толкова мнения, че всичко ни се връща и колелото се върти, че чак започнах да вярвам. В какво, в това, че следващият човек ще ме нарани, загдето съм наранявала. Че трябва да съм смирена, да търся да комуникирам с добри хора. Кое е добро, в крайна сметка, да толерирам глупостта ли, когато я виждам, да приемам в обкръжението си всякакви дебили, защото по душа са добри и ако, както в случая, поредният кретен ми остави на челото 8 сантиметров белег, защото си бил рязал ноктите за мен, а си е дървар, откакто не съм арогантна и взискателна към мъжете, тези над средното ниво на мухльовци, а полагам усилия да не ги завра в кенефа, станах неатрактивна.
Та, мислих си, прибирайки се от магазина, ако в природата ми е да съм хищник, какво би ми допринесло да ставам овца. Любов ли? :D
Ще благодаря на модераторите да публикуват написаното

Колко да гоним природата си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9672a00f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва ти внимателен, галантен мъж, който обаче да е луда глава на моменти и да ти носи така желаната от теб тръпка и разнообразие. Не класифициррай, не обобщавай мъжете на нормални, луди, ненормални, какви ли още не.. хората са уникални, различни един от друг. Излизай с повече, стреми се да ги опознаеш като! бъдеш! такава каквато си, и не се вкарвай в излишни размисли, не помага, от опит го казвам.

Аз съм добро момче, свесно, искащо връзка, но в последните седмици работя върху това да се забавлявам повече и да съм по-интересен, и това го правя за себе си, друг е въпроса че на повечето момичета се харесва и ги привлича.

М21

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 531672abf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди по-толерантна към хората а иначе да - ако си зла ще си платиш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c0007c91c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Надявам се историята да е шега или написана със сарказъм. Иначе ако не е - за лудницата си..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 272f4dd228
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Хищник" не е синоним на "обикновена простакеса".

Речниковият ти запас и методът на изразяване показват какво ниво на възпитание притежаваш - "завра в кенефа", "идиоти", "ненужен добитък", "дебили", "кретен". Наистина само "мухльовци" биха могли да те погледнат (явно за тебе това са нормалните, друг труда не би си направил).

За повече успех с мъжете се надявай, когато успееш да предложиш нещо повече от разглезено хленчене и каруцарски речник.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bffd7c0dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ами реалността около тебе е просто едно твое отражение.
Та каквото показва огледалото - това си ти. Без значение кои са конкретните актьори в тази игра.
Аз пък привличам само нормални, симпатични, интелигентни жени. Това е причината да имах навремето доволно гаджета, понастоящем жена, две дъщери, а през годините на брачния живот и няколко любовници. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5547ad3e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На колко си и откъде си? Аз също смятам повечето жени са изключително повърхностни невменяеми лигли. И тъй като нормалността е въпрос на количество, а не на кчество, излиза, че нормалната жена е невменяемо същество без връзка с реалността, с умствения капацитет на 4 годишно. Деца в тела на големи хора, уж представители на хомо сапиенс сапиенс, но всъщност без "сапиенс"... Затова и на мен ми е трудно да се влюбя. Търся си психопатка! Та, откъде си и на колко си?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 80a9f2fcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да коментирам по темата, искам уточнение от авторката, за това - кои, хора, са нормални, кои са ненормални и каква е тя? Сериозна съм, няма сарказъм!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 603895a882
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като не ти допадат нормалните, намери си ненормален мъж, само такъв ще те приземи! Много високо летиш, там няма свестни мъже!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d46053a085
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не разбирам, защо правиш подобни компромиси - защо се оставяш да те докосват мъже, които сама определяш като идиоти и дебили? Къде е достойнството ти, защо го позволяваш? Нищо хищническо не виждам в поведението ти - виждам страх да бъдеш себе си и желание да се впишеш в общо приетото на всяка цена (а в случая плащаш със себе си), въпреки, че отвътре ти иде да крещиш.

Замисли се и защо привличаш дебили, а не интелигентни, образовани, сръчни и като цяло интересни мъже с обща култура, с които да имате нещо общо? Сама знаеш, че има и такива, нали? Защо те не те търсят?

Дали причината да си свалила летвата толкова ниско, не е че се страхуваш, че ако я вдигнеш, тези които могат да я прескочат просто няма да имат желание? Всичко е все още пред теб - помисли, какво можеш да направиш, за да си атрактивна за типа мъже, които наистина те привлича, а не да се налага да си губиш времето с идиоти и действай по въпроса! И спри с компромисите - не си заслужава, животът е кратък и времето ти е ценно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3a30cfb18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря, номер 9! Щото най-интелигентните в обкръжението ми и изобщо, са психари. Това мен не ме притеснява, и аз съм такава (номер 6 се е опитал да обрисува някакъв щрих, но според психолозите и тн.. точно психично невменяемите са деца в тяло на възрастен). Облъчени сме вече да се смятаме за идиоти, защото не се вписваме в общоприетите норми. Затова и реших да си търся някой нормален, но е факт, че не ме влече мисловната посредственост, даже и мъжът да е ултра надежден. Надежден... как може да бъде надежден някой нийди мъж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker