Познаваме се от няколко месеца и иска дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Познаваме се от няколко месеца и иска дете
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 4457 пъти
Имам приятелка от 4 месеца. Запознахме се по интернет. Тя е по-голяма от мен с две години и е на 36 в момента. Още в началото ми каза, че да има дете. Аз също искам да имам дете и семейство и й казах, че имаме общи цели. Заживяхме заедно още от първия месец - тя дойде у нас.

До тук добре, но още от както заживяхме заедно започнаха да изскачат много ситуации, в които се разминаваме, не се разбираме и се караме за някакви неща. По-принцип тя е свестен човек с прилично образование и професия, но за някои неща е много чепата и се сърди, ако не става на нейното. Мен това ме притеснява и исках да видя дали може да се напаснем или не.

Още от втория месец обаче тя започна да ми казва, че иска дете и го иска веднага. Разбирам я и не я виня за това - все пак е в напреднала възраст за деца и е логично да го иска възможно най-скоро.

Мен обаче ме притеснява това, че не се разбираме добре, а на мен ми се иска, когато искам да имам дете от някоя жена да съм сигурен, че това е жената и че ще се разбираме цял живот с нея.

В момента може да се каже, че ми е дала ултиматум да реша дали искам дете или не и ако не реша, че искам до някоя друга седмица иска да се разделим и да си търси друг, който ще иска.

Това на вас вижда ли ви се нормално още повече при положение, че не се разбираме и имаме толкова много различия?

Само ще добавя, че аз не съм особено атрактивен мъж. Имам големи проблеми с намирането на партноьрки и точно за това ми се иска, а и полагам усилия да се получат нещата с тази жена и да видим дали ще си пастнем. Иначе поне финансово си мисля, че съм добре обезпечен и разходи като ток, вода, екскурзии и т. н. не са нещо за, което се притеснвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: d28c1ecff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е прекалено прибързано. Кажи й, че искаш деца, но не искаш да предприемате нещо толлова сериозно и обвързващо докато не се решат проблемите ви.
Но като цяло според мен тази жена въобще не те обича, ппставя ти ултиматуми, казва, че ще намери друг. Доста е гадно... Аз лично не бих стояла в такава връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9c9d2ed7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, ако искаш да си осеменител на жена с фикс-идея за деца - ОК. Просто те използва, няма чувства, няма нищо. Съвсем директно ти го е казала - или вършиш работата, или сбогом. Не знам колко неатрактивен си всъщност, но съжителство с подобна откачалка, ми се вижда далеч по-лошо от това да си сам. Да не говорим, че още в самото началото на връзката, когато трябва да ви е най-хубаво, се карате и ти правят впечатление доста от недостатъците ѝ. Представи си какво ще стане по-натам. В крайна сметка, явно, ти не си нищо повече от донор на сперма и когато изпълниш "задълженията" си, може съвсем да те отсвири и дори елемнтарни грижи да не полага за добруването ви като двойка.
Моят съвет е да отиде при лекар, който ще я осемени изкуствено, а ти да бягаш с 200 от такива обсебени бг-мами. Изобщо замисли се как е готова да забременее от някакъв почти непознат тип, който нито го знае дали е читав, нито нищо. Дори не мога да си представя какви щуротии се въртят в главата на тази жена. Откачена история.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3f5e98a2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   С най-добри намерения и чувства ти го казвам-НЕ БЪРЗАЙ ЗА ДЕТЕ С ТОЗИ ЧОВЕК.
Казва ти го препатил мъж на 33г.
Като бях на 28г се захванах със същото момиче като твоето, т. е. чепат характер и искаше дете още на 4 месец, не крия, че и аз го исках.
Всичко до тук добре, но като роди бившата стана непоносима, обърна се срещу моите близки, все поводи за караници и т. н
И само 10 месеца след раждането на детето си събра багажа и при мама и тате(те допълнително я подстрекаваха на тая стъпка)
Та искам да ти кажа, че вероятността историята ти да стане като моята един ден е голяма
Да, тя е на такава възраст, че стрелките на часовника и ще избият стъклото, но при теб не е така
Щом си уреден финансово и особено си имаш къде да живееш момиче ще си намериш
Съвета ми е живей още мин. 4-5м с нея и ако е същата оса не тя ами ти предприеми крачката за раздяла.
Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: eaab706dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай от тази веднага. Тя не те обича, а иска да те използва само за дете.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7cef40df19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Странно. Аз мисля че тя е с теб само заради желанието и за дете.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4cab4fb0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен тя не те обича, а просто иска да си ѝ осеменител. Такава жена не ти трябва. (казвам ти го като жена). Тя е с теб, само защото имаш мъжки полов орган, съмнява ме да е защото е влюбена в личността ти. А и ултиматома който ти е дала не ти ли се струва достатъчно показателен за това, че тя не е жената за теб?
Ако приемеш да имате дете, според мен ще те зареже скоро след като се възстанови от раждането и ще казва че това е НЕЙНО, а не ВАШО дете. От сега имате разногласия, а след като се роди детето, ще станат двойно повече и като нищо тя ще ти бие шута и да доприпка при някой друг, за който нищо чудно и в момента да се оглжда, защото нали знаеш приказката "Жената не се пуска от единия клон, докато не е хванала друг".. така че сам си прави изводите.

Аз съм във връзка с моя приятел от почти 3 години и чак сега започвам да се замислям за годеж, сватба и т, н... Но това да се познаваш с някого от 2-3 месеца и да се жените, да имате и дете ми се струва екстремно в наше време.

Разбираемо е че жената е на възраст, но има жени които забременяват дори и след 40г, така че нищо не я бърка да изчака 2-3 години и тогава да мислите за дете, аз лично не разбирам защо е това бързане.

Това е мнението ми и се надявам като прочетеш останалите коментари да вземеш правилното решение, за което да не съжаляваш след време, успех!

Ж, 25

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 209267e465
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За 4 месеца, няма как да познаваш човек достатъчно, че да решиш за дете. Но тя няма избор, наистина не и остава време. Но щом все пак иска деца (някои хора пък цял живот не искат) или докато е била млада е искала да си вее байряка или никой не е я изтърпял.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bb6daa24d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проста работа. Разделете се и това е.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9bbce75fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Еми щом не си и атрактивен, значи и ти нямаш кой знае колко време. В смисъл, ти може да си мислиш, че щом си мъж и следователно цялото време за създаване на семейство е пред теб, но реално изобщо не е така. Ако си милионер може и да ти се получи и по - напред във времето с някоя по - млада, във възраст за раждане нали, но иначе забрави просто млада жена да ти се навие чак пък да ти роди.. е, освен ако не е някоя доста грозничка със свръх ниско самочувствие и огромни комплекси, или примерно някоя от село, която е расла в проблемно семейство и иска да си уреди живот в града чрез задомяване, ама такива вече рядко се срещат.

Виж сега, ако наистина не ти е на сърце тази жена, с която си сега, поне я зарежи веднага, недей да ѝ губиш време за раждане. Дай ѝ шанс да получи това, което иска. Дали друг мъж ще си търси, дали сперма от донор ще вземе - жената просто иска да бъде майка. Щом чак от теб е навита да роди, въпреки че сам казваш, че не си от готините...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 65065fc061
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, Dirty Daddy има опит в такива ситуации и ще се включи:
Очевидно дамата е в пълна паника за дете.
Аз имах до вчера една 29 годишна, която искаше, след като се познаваме от един месец вече да заживеем заедно и дете, разбира се.
Бягай докато е време, тя те е взела просто за осеменител...

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 32496743ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз съм на 36 и аз искам дете, обаче това нейното не е нормално! Познавате се от 4 месеца по дяволите! Освен това явно и отношенията ви понякога са малко изострени, така че да искаш дете и то веднага при тази ситуация ми изглежда просто нелепо! Че чак и ултиматум ти поставя! Смях! Дали пък не се е хванала с теб не защото те обича и те цени като човек, а само защото е решила, че си достатъчно подходящ за баща на детето й? На мен точно на това ми прилича. Извинявай, но приятелката ти звучи като някаква отчаяна, която е готова да забременее от първия срещнат стига да не е абсолютен дебил. Какво значи това, ако не ми направиш дете веднага ще се разделим и ще намеря някой, който да ми направи? Разбирам биологичен часовник и дрън-дрън глупости, ама чак пък толкова! Като толкова е полудяла на тази тема да беше отишла на изкуствено осеменяване, а не да притиска хората. Както се казва още не сте се напаснали, връзката ви тепърва започва и тя дете, та дете. За мен е прекалено откачено това! Още малко и с пистолет ще те заплаши, за да и направиш бебе.
Не знам какво да те посъветвам, ама ако се карате за глупости и не си на 100% сигурен, че тя е жената за теб, по-добре не се хващай на този номер. И не, не знам как изглеждаш, обаче винаги ще си намериш приятелка, която да те обича истински, а не да те има за донор, защото е отчаяна.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3959fd9473
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В нейната позиция- жена на 36 ако искам деца.. ще си искам деца. Бих искала да се разбирам и с мъжа, ще ги гледаме заедно все пак, но бих действала директно, за да не си губя времето.
Аз самата съм родена когато майка ми е била на 29, но съм второ дете. Смятам, че до към 30-35 жената трябва да си е направила деца. Вярвам, че по-лесно се гледат когато си по-млад и имаш енергия да тичаш по тях.

Но все пак не си и длъжен да е веднага, кажи и че искаш 2-3 месеца още да се опознаете. Живеете заедно ако ти се грижиш за наем, сметки и Т. н. Смятам, че за този етап правиш достатъчно.
Може да и кажеш, че имаш сериозни намерения към нея, да я питаш дали иска по някакъв начин да и докажеш, че си сериозен.
Ако те е страх, че ще си тръгне подпишете брак- ще ти даде отсрочка няколко месеца да я опознаеш, по-добре развод от дете от майка, с която не си сигурен, че ще се разбирате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 084cdf0804
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Боже, не прави тази грешка бягай далече. Тя е отчаяна, това й е фикс идея, не й пука кой е бащата! Ти и след 10 години може да станеш баща. Ако продължиш с нея, ще станеш абсолютен роб!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a0d0267097
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не се хващай на такива глупости, ама изобщо!
Фактът, че няма мъж и деца досега НЕ Е СЛУЧАЕН...
Ще ѝ направиш дете, а тя ще направи живота ти черен. Всички ще загубите от което, и най-вече детето, което с нищо няма да е виновно, че майка му е... (да не я съдим).
И въобще - подходи ли някой някога към тебе с ултиматум, гледай да го загуби, защото иначе ти ще плащаш цената до живот.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3f7fc2e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Много внивай с тази жена! Явно си търси донор и някой, който ще й помага и дава пари за детето. Ако искаше и теб, поне щеше да работи в посоката в, която рботиш и ти, тоест да се напаснете.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 51687d3bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Здравей, трябва да помислиш добре и да решиш дали си готов да и търпиш отношението и занапред, защото то най-вероятно няма да се промени към по-добро. Феминизма днес учи жените от тинейджърска възраст да яхват хуйовата въртележка и да "пробват" с колкото се може повече мъже. Обикновено съвета към едно младо момиче е: "теб колко любови и партньори те чакат, не бързай, не се обвързвай" и т. н. Когато такава жена стигне 30 започва да усеща биологичния часовник да тиктака и иска деца, но сериозни кандидати няма. Общо взето никой не иска за сериозна връзка жена минала през много мъже, защото първо това е отвратително, второ тя е най-вероятно егоист и се мисли за центъра на света и трябва да става нейната и трето има съотношение между това колко мъже е минала и вероятността да напусне мъжа си, колкото са повече толкова по-голяма е вероятността. Такава жена търси, търси и не намира и вече е отчаяна и готова да се събере с когото и да е само и само да има деца. Тя е минала през толкова мъже, че вече не и пука за мъжа, единственото което я интересува са децата а ролята на мъжа е да ги направи и да е провайдър/доставчик на материални ресурси за нея и децата. Такива жени и обикновено са с чепат характер, озлобени и недоволни. Лошото е, че феминизма ги учи, че могат да имат всичко - могат да се забавляват на младини, да градят кариера а после когато искат да се омъжат и да създадат семейство. Това което откриват обаче е, че когато искат да създадат семейство кандидати няма а и време няма, защото биологичния часовник препуска и те са готови на всичко. Това което е успешния модел и на когото не ги учат е, че за жените семейство и трайна връзка се създават рано, до 25 години вместо да се забавляват и да "опитват". Когато има изградени хубави отношения около 20-те години, мъжа и жената имат време да се стиковат, да се обичат, да се забавляват заедно, да се подкрепят взаимно в начинанията и в целите си и когато наредят всичко останало в живота си да имат и деца заедно. Сега ти си в положение да представляваш сламката за удавник - тази жена с която си не те бръсне за нищо и те има за донор на сперма и провайдър, това ще е твоята роля ако останеш с нея, тя едва ли ще те и уважава, ти ще си нейния избор по необходимост а не по предпочитание, просто мъжете с които е била не са искали да се забъркват сериозно с нея (вероятно много мъдро от тяхна страна). Самия факт, че е готова да те замени веднага със следващия донор на сперма (не, че ще намери лесно такъв) ако откажеш да влезеш в ролята която очаква е показателен. Помисли си дали това искаш от живота, ако усещаш, че това е оптималното което можеш да получиш от живота и си готов да платиш цената и да направиш такива компромиси и мислиш, че това е жената за теб тогава защо не?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ce8e71c711
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да, прав си, че на нея и тиктака биологичния часовник и тя го знае. Чест и прави, че веднага ти е казала какво точно иска. Това което ти сам си се досетил, е че в тази нейна фикс идея, ти имаш много малко значение. От нейна гледна точка нещата са прости - застаряваща лелка, осъзнала, че времето и изтича. Айде, няма да проява арогатност, като кажа, че и досега не се е вписвала баш в образа на монахиня а добре си се е позабавлявала. Сещаш се за кво намеквам. Дали това отговаря на истината, аз не мога да кажа. Но предполагам. Та, точно такива като нея горе долу на тези годинки се усещат, че е време да прояват някаква прагматичност и да се "установят", както го наричат те. Това значи да си намерят някрой хрисим човечец, който няма да им прави много проблеми, и ще изпълнява задълженията си като мъж и баща сравнително безпроблемно. Защото иначе алтернативата е да станат "стари моми", а шансовете някой да иска нещо повече от просто един мимолетен секс, намаляват страшно много със всяка една изминала година.

Дотук с очевидните неща. Това което иде да ти светне по силничко червената лампичка в главата, е че, жена която така силно е е фиксирала в идеята да има дете, не е жената до теб. Както ти сам каза, ти искаш жена с която ще си паснете, ще имате сходни интереси и разбирания. Жена която ще може да те разбере, наистина. Да сте на едни вълни. или поне сходни. А тя просто иска дете. Ако ако мъжа който ще и го направи, дойде с с апартаментче в което да се намести, още по добре. Твоето мнение и желания не са особено важни, както сам си се досетил. Много внимавай как избираш и дали всъщност не правиш компромис от страх и ти да не останеш сам.

Защото познавам много хора които са в ситуацията "ако ги немаше децата, таа немаше да я изтрая и час вкъщи". А някои отървали се, имат следния много готин лаф - "за какво трябва да гледаш крава вкъщи, само задето от време на време ти се допива чашка мляко". Те могат да ти разкажат как точно ще се развият нещата. и горчивината с която ще говорят, е страшна. А ти ще го разбереш чак когато минеш по техния път и направиш техните грешки.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0922395408
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Така ще разкажа своята история, пък може би ще ти подейства. Запознахме се с него преди две години. Аз бях на 29 г, той на 27г. Той дойде след много разочарования и аз най-накрая попаднах на свестен мъж. Заобичахме се много. Имахме много спънки в напасването на характерите. На 6-тия месец от връзката ни, забремнях. Уоу шок и за двамата. Аз много го заисках това дете. Той беше развълнуван, но все пак шок. Загубих детето, не след дълго. От там започнаха и нашите проблеми. Аз изпаднах в депресия, мъчех го ужасно. Все се надявах да ме напусне. Уви, той седеше, като стомана. Обичаше ме, подкрепяше ме, макар да бяхме от някакви месеци заедно. Останахме заедно, по-слопетени от всякога. Сега чакаме друго детенце и сме безкрайно щастливи. Е, пак си се чоплим за някакви неща, ама сме си един до друг. Разаказах ти историята с цел, да занеш, че не времето прекарано с някой не е важно. Важното е обичаш ли тази жена, макар и с недостатъците и. Ако тя иска бебе, това е прекрасно. Времето е дошло и за теб. Можеш да прекараш години с "правилния човек" и той да се окаже измама. Предполагам, че много хора, ще ти пишат, че мацката иска да те ползва за донор. Само ще кажа, че вече в този съвременен свят забременяване с донорство струва 1200 лв. И тази жена на 36г, ако просто искаше дете щеше да го е направила отдавна, не да чака времето и да мине. Тя те е намерила, остава въпроса и ти ли нея? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 968b1cf6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Сам го казваш. Репчити се за някакви дреболии. Иска да е нейното.
Ти си мъж. Отстоявай си интересите, отстоявай си изборите. Ако искаш да имаш дете - нека ти роди. Нищо, че не си атрактивен. Бъди мъж сред мъжете с действията ти. Бъди успешен в това което правиш. Нека жената да е привлечена от успехите ти, а не ти да и робуваш и да те закрепости да и бъдеш провайдера в живота.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4ca0b882de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Да, нормално е това, което иска в момента!
Решавай за себе си, и ако можеш по-бързо, и й кажи!
НЯМА по-жестоко нещо да губиш времето на една жена по този въпрос, ако тя е над 35!
Говоря от личен, горчив, ама много горчив опит!
За съжаление, хич не е ОК да си подложен на такъв стрес, но биологията е неумолима. За съжаление, ще трябва да решиш и то бързо.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e2a04c89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Махай я.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1ad7125ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не прави нещо, което не искаш да правиш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0274f17646
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Всички се дразнят и карат в определени моменти, но сам трябва да решиш, виждаш ли бъдещето с нея?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 140014ccd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Поредната женичка с фикс идея да става майка. Сигурно има причина никой да не я иска. Не е ли унизително за теб отношението й? Аз го приемам като “искам донор на сперма, сега, веднага, ако не си ти, следващия моля! ”. И след година две като не й се получат нещата, ще ни пусне тема дали е ОК да си направи ин витро от непознат мъж и да бъде самотна майка...
Смисълът на живота е да се стремим да бъдем щастливи, намирайки си подходяща работа, приятели, създавайки семейство с някого. Децата са плод на любовта, създаваш, грижите се с партньора и после те порастват и напускат гнездото. Тази жена ми се струва, че е с теб не защото те обича, а защото си й се сторил подходящ да я осемениш и търпиш. После ще тормози и теб и децата, защото ще се вкопчи в тях и няма да ги остави да станат зрели и независими. Ако се усетят, ще прекъснат отношения с нея и редпективно с теб.
Колко си атрактивен няма значение - чувал ли си, че любовта не е на красивите? Всеки си намира някого. Не е като 99% от хората да са перфектни красавци и да е трудно да си намериш някого на твоето ниво. Освен това, за един мъж е много по-важно да е стабилен, отколкото красив. Какво е това ниско самочувствие? Надушват го ей такива луди и се възползват от това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67957e4be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ти не си влюбен и не обичаш тази жена, а едно дете трябва да е плод на любов.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 18d046181d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Жената няма време за чакане и не и пречи, че не се разбирате, тя иска дете, независимо дали ще сте заедно до живот или ще се разделите. Ако си на тази вълна и държиш на детето, колкото нея - действайте, ти също не си в първа младост :) Скоро и без това ще се разделите, ако не предприемете действия по създаване на семейство, като забременее най-вероятно ще се успокоии и няма да се карате толкова. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 34e676bf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Здравей авторе,

има, за жалост, не малко двойки в България, които не могат да имат деца по естествен начин( чрез секс) от няколко години. Ти се познаваш с тази жена от няколко месеца, ти искаш да имаш деца, както и тя, но причината да нямате деца може да НЕ е у тебе, а в самата нея. Ти споменаваш, че твоята приятелка е на 36 години. Помисли добре: на такава възраст( ако изключим, че е стара мома, и че ти си й първият ) тя е имала вероятно други сексуални контакти и приключения с други мъже. Помисли си: дали тя в миналото си да не е правила аборти( защото е била млада и хубава, а и не искала да бъде млада майка и да дундурка бебе, а да бъде с приятелки на кафе и заведения, и защото нашето скапаното, пропаднало и развратно общество се подиграва на млади бременни момичета), защото абортите са една от главните причини, повечето да нямат никакви деца. Малко са тези бездетни двойки, които нямат деца, защото имат здравословни заболявания, и не са правили аборти. Развратът и абортите ( доброволните аборти, а не спонтанен) сред младите си казват тежката дума-съсипани семейства, разводи, а има немалко двойки, които не могат да имат деца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5d51f3131f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Трябва да си луд да и се вържеш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 08ceddae15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз съм жена на 39. С провален брак и две големи деца. Въпреки голямото ми желание да бъда с този мъж и да имам деца точно от него, пак семейството се разпадна. Дебело подчертавам поради непреодолими различия в характерите светогледа и каквото се сетиш. Резултата почти опустошени 20 г. Безнадежа да имаме семейства доеи с други партньори. Слава богу децата опазихме но... Не може тази жеба да те пресира така. Не е честно спрямо теб спрямо нея и спрямо нероденото дете. Мога още много причини да ти дам. Ти обаче сам си на правиния път съдейки по зададените въпроси. И запомни не е важно да си най - атрактивен. Достатъчно е да си правилния мъж за една единствена жена. Тя да е правилна за теб също. Късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c1eb331d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Просто и направи дете. Няма за какво да се притесняваш. Дори и да не си с нея в бъдеще, поне ще знаеш че си направил едно дете в живота си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 462daaea55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Тя може да е изнервена от факта, че няма време. Ако имате дете може да се успокои, но може и да стане по зле. Не се знае. Жените са непредвидими. Може преди детето да сте нямали спречквания, а след детето да започнете да се карате. Нищо никога не се знае и нямаш гаранция. За това ако я обичаш действай. Няма идеални жени, всяка мрънка. Важно е да ск отстъпватв и да преодолявате трудностите.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a0d0267097
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Приятелка роди на 42. Четох преди време, чр някаква леля и на 60 родила (естествено с малко помощ). Жена ми е на 45, запазена е и още си ѝ идва съвсем редовно. Та айде, моля ви се, тая на 36 се разтичала да ражда!
Откачалки с фикс-идеи всякакви...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 14c98d861f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Моето мнение е, че двамата са на едно ниво. Тя е с него заради бебето, а той с нея, защото не бил атрактивен и пилагал усилия нещата да се получат.
Препоръката ми е заедно и поотделно да посетят психотерапевт.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ce8e71c711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 30 кефи :) Няма по посредствен и глупав начин на мислене :) Запознай ги с тази жена на изпроводяк, да си обесняват една на друга как "нема никакви проблеми" :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d42ccdbac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Авторе,ако тя е на 36,ти защо не споменаваш на колко години си?
Вие мъжете все се биете в гърдите че имате време,уви на 50 бебе как се гледа когато вече ти се иска тишина и спокойствие?
Сам казваш ,че трудно ще си намериш момиче.Защо след като си попаднал на свястна жена,не се опиташ да поработиш над проблемите ви.Опознай какво да я дразни и се старай да не го правиш.Разбери какво харесва и й прави малки жестове.Така и тя ще омекне и ще те прави щастлив
На 36 да ти кажа не се знае дали бебето ще стане веднага ,може да отнеме година,две опити.
А колкото повече една двойка отлага бебето,с времето чувствата отминават и така си се разделят.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 038c862202
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 30 много си тъп честно. Какво значи да си направил поне едно дете в живота. Детето не е куче. Дете не просто се прави с два тласъка и лъжичка сперма. Това е човек душа от душата ти. Не е работата само да си хвърлиш семето. Всеки ден всеки час се грижиш за това семенце да израсте от него самостоятелна личност. Индивид. Детето не е единствено и само начин да си оставиш гените. Какви толкова пък гени може да има човек с твоите разсъждения. Научете се че децата не се снасят. Трябва да се направят с любов и с любов да се гледат. Просто да направиш дете е чист егоизъм. Направил дете. Човек направи, дете може всеки!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ce8e71c711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Преди много години, имах много интересен разговор с една жена в подобна възраст която бегло познавах. Тя ми разказваше как е решила да си има дете но не може да се занимава с мъжете. Не помня точно какво каза, но се изказваше с голямо презрение по отношение на мъжете. Та тя развиваше теории, че просто ще иде на дискотека, ще свали някой екземпляр който и допада и смята, че е донор на добър генетичен материал, и когото просто ще свали и "нае. е" бързо и качествено. и после как просто ще го забрави и ще си донесе така бленуваната радост да си гледа едно дете. Това което ме втрещи бе лекотата с която говореше, все едно ми казва, че иска да си вземе чанта която харесала. Но най вече увереността, че това е съвсем нормален подход.

Точно както и номер 30 - това за което тя намеква е, че най голямото постижение в живота на автора би било да направи дете. Така де, да го осмисли. И после навярно трябва да благодари за предоставената привилегия... И "разбира се, че няма за какво да се притеснява после".

Такъв тип жени изобщо не си дават сметка, че има огромна разлика между дете което е расло в нормално семейство, с баща и майка, в сравнение с такова което е расло само с един родител. Те си мислят, че те са толкова "добри и готини", че непременно "ще бъдат чудесни родители" които напълно ще запълнят липсата на баща. Само такъв тип жени могат да мислят толкова наивно и егоистично. Защото този техен акт е продиктуван изцяло от егиозма им, от прищевките им. Просто са решили, че искат да се правят на майки защото това всъщност би осмислило техния живот и би им донесло радост която липсва в техния "безпроблемен" живот.

Авторе, досега би трябвало да ти е ясна картинката. И ако си имал въобще някакви съмнение, би трябвало единодушието с което хората ти казват тук за какво става дума, да те убеди, че трябва да бягаш далеч от такива. Не позволявай страха от самотата да замъгли преценката ти и да започнеш да виждаш в розово защото ситуацията в която реално би попаднал, съвсем няма да е такава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4de576a4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   И какво излезе: жените, които искат деца са егоисти, жените, които не искат деца - също са егоисти.
А хомосексуланите хора не трябва да имат деца, защото иначе ще са егоисти.

Като теглим чертата - всеки, който не ходи по гайдата на Ганьо е егоист.
Ами аз съм напълно окей с този извод, а вие? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker