Влюбих се в грешния човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в грешния човек
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1675 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23 от голям град. Може би всички сте чували класическата история за доброто момиче, което се влюбва в лошо момче. Всичко започна преди 3 месеца. Имах приятел тогава, но връзката ни не се развиваше според очакванията ми. С въпросното момче започнахме да си пишем отначало само приятелски. След това нещата се задълбочиха. Той ми каза, че има чувства към мен и иска връзка. Аз също го харесвах много, но се страхувах, защото мисля, че е женкар и знаех, че ще страдам. Той изглежда много добре - перфектно тяло и красиво лице. Не му вярвах, че ме харесва наистина, въпреки че постоянно си чатихме и си говорихме по телефона и той ме търсеше в по-голямата част от времето. Все пак имах предубеждения, заради външния му вид и заради това, че много жени го търсят. След 1 месец реших да му дам шанс и да излезем. Той броеше дните докато се видим. Не исках да се влюбя, но когато го видях вече беше прекалено късно. Той е най-красивото момче, което съм виждала. Държа се много мило с мен, когато се видяхме. След това по цели нощи си говорихме по телефона. Знам, че не постъпих добре, но скрих от него, че съм обвързана. Отначало не предполагах, че между нас е възможно да се получи нещо и за това не му казах, а когато видях, че вече има чувства беше късно и не исках да го нараня. Разделих се с приятеля ми и след това с другото момче продължихме да се виждаме. Всичко беше прекрасно, когато изведнъж той спря да ме търси. Потърсих го няколко пъти след това, а той се държеше студено и отдръпнато, все едно беше друг човек. Попитах го за причината, той ми каза, че е объркан и след това и аз спрях да го търся. След няколко дена ме махна от фейсбук. Не знам каква е причината и дали е възможно да е разбрал, че съм го излъгала. Няма минута, в която да не мисля за него. Никога не съм вярвала, че е възможно да се влюбя толкова бързо, а сега страдам и ме боли много. Дори и да е най-голямата ми грешка, исках да я изживея. Липсва ми ужасно много, но не знам дали има смисъл да го потърся пак, въпреки че много ми се иска.
Надявам се историята ми да бъде публикувана, защото не мога да споделя това с никой и наистина имам нужда от съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2bf5885fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, здравей! Искам първо да ти кажа да се успокоиш, каквото станало - станало.
Предполагам ще има хора, които сега ще те нападнат, но абсолютно не им обръщай внимание!
За жалост това е една от възможностите, които могат да се случат.. Зарязваш единия за друг, а после другия спира да те търси. И се питаш дали си е струвало? Защо стана така?

Първо, щом имаш приятел, но друг успява да ти привлече вниманието значи, че на теб ти е липсвало нещо във връзката. Даже може да не си сигурна точно какво, но вътрешно не ти е било добре с този човек.
Не съжалявай за това, което си направила като избор, защото животът е един. И повярвай ми, в момента си в най-прекрасната си възраст!!!! Най-сладката възраст, в която човек трябва да живее, да опитва и да греши, защото това е животът!

Второ, въпреки развитието на всичко ти си усетила онова чувство... Да чакаш някой да ти се обади, да ти пише, да се видите, тази тръпка, която ти преобръща всичко. Емоцията..

Трето, мила, бъди силна и продължавай напред! Не мисля, че той се е отдръпнал, защото не си му била казала, че си обвързана. Ако беше така предполагам той щеше да ти каже, да те пита защо и тн. Има шанс и той тайно да е имал гадже или да е бил с няколко и в момента да му е ''вързала'' друга. Просто предполагам.. Или е искал наистина само един секс. Даже и да е отделил доста време в комуникация с теб, може това да е стратегията му. Той е усетил, че ти ще му се ''дадеш''... Било е въпрос на време това да се случи.

Четвърто, не го търси повече. Имай достойнство!!! Не бъди слаба. Питала си го, объркан бил, махнал те е от фейсбук... Така не се прави! Държала си се добре, а той щом без причина е сторил всичко така - значи не става!!!!! Колкото и да си хлътнала по него, да си влюбена, мацка, времето лекува всичко! Колкото и да е клише, тази мисъл напълно вярна!
Друг ще дойде, друг ще тръгне, и на теб може да изневерят, да изневериш... Ами, млади хора сме!

Пето, ако случайно ти мине идеята да се върнеш при бившия... Недей, ако дори за миг не ти е липсвал.
Но като се замисля понякога точно тези ''мимолетни връзки"
помагат да разбереш какво си имал до себе си, кое е истинското. Обаче, точно тук в този сайт прочетох една много умна мисъл, която съм забравила, но беше нещо подобно на - ако ти се разбираш и обичаш своя - никога не би погледнала и не била с друг, но ако това стане - никога не се връщай при първия!

Незнам колко съм ти помогнала, но темата ти ме докосна. Аз изживях нещо подобно...абе, не точно, но....
Бъди здрава и щастлива! Бъди себе си и се обичай! :)

Ж, 26

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5d210c8dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябвало е да му кажеш. Ако има как седнете и поговорете. Може пък да се оправите.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 96b1c85d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А замисляла ли си се над теорията той да се е преструвал за да си зарежеш приятеля?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5184cf0bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сефте! На всеки се случва.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 35f2a5abd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   Ами какъв съвет искаш???
Знаела си че е сваляч, знаела си че има 100 избора освен теб, знаела си какво ще стане и пак си му яхнала палката. Или наистина смяташе, че той ще се промени специално за теб.
"Лошото момче, което става добро заради момичето на живота си. " - класика в жанра.
Ами другия пич? Какво става с него? Човека ще си носи рогата, които си му сложила и толкоз.
Такива жени като теб секс не заслужават, камо ли връзка.
После жените във форума мрънкат, че ги поставяме под общ знаменател, а
всъщнаст има едни 10% които са пеперудки като теб, които за прецакали по 10 чевека и всеки го страх да не попадне на такава.
Моя съвет към теб:
Не се жени и недей да раждаш деца. Защо ли? Защото ако на 23 не си се научила да мислиш с мозъка си вместо с вагината си, никога няма да се научиш. Така ще си скачаш от сваляч на сваляч докато не чуканеш 30 и не те хване бебе-бяс. После ще забременееш от първия добродушен тип, ще родиш, ще те хване яд, че не си омаяла сваляч (не че е възможно), ще почнеш да изневеряваш и ще се раяведеш. Естествено мъжа ще е виновен, защото брака "не се е развил според очакванията ти. " Ще оставиш съсипани животите и на мъжа ти и на децата ти.
Това се случва всеки ден, с много хора, ще се случи и с теб, защото нямаш чест и думата ти не струва 5 стотинки.
Затова пак повтарям: не се жени, не раждай и не разваляй репутацията на другите 90% от жените.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 984b4cb720
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Тая мома е точно представителна извадка на съвременната "госпожица" която иска и има свободата да мърсува всячески и накрая като не и оставят избор се засуетява и търси помощ и съчувствие дори от хората на които вреди. Цялото поколение са такива, средната загуба на "девствеността" при жените в БГ е 15-16 години, тя поне си казва какви ги е омацала разбира се с желанието да и се съчувства. Тази пишман дама изобщо не съсипва някаква репутация на жените в БГ която е всеизвестна на чуждестранните туристи като евтина и най-рентабилна в EU, a я потвърждава и описва

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7dc3feddc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм момичето, което публикува тази история. До номер 5 - разделих се с приятеля ми още в началото, макар че обмислях да го направя много по-рано, така че според мен не съм част от тези жени. Тази връзка просто нямаше бъдеще. На всеки може да се случи да се влюби в такъв тип човек. Искам да кажа, че до секс не се е стигало и той не ме е притискал и също така и двамата бяхме на мнение, че трябва да мине време и да се опознаем. Благодаря на номер 1 за обективното мнение и за разбирането, наистина ми помогна да се почувствам по-добре и да си отворя очите за много неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker