Бившата иска да се съберем. Обичам я, но се съмнявам в чувствата ѝ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата иска да се съберем. Обичам я, но се съмнявам в чувствата ѝ
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 4341 пъти
Запознахме се с бившата ми преди почти четири години. Бяхме на по 29, вече сме на 33, но историята е едва ли не тийнейджърска. Тогава работехме заедно. Много я харесах, имаше химия между нас. И се опитах да я спечеля по онзи начин, който знаем, че рядко работи - държах се мило с нея, правех ѝ малки жестове - кроасани, кафе. Пратих ѝ веднъж цветя. Харесваше ѝ, но се дърпаше. Избра друг мъж. Стана така, че тогава напуснах и работа и намалихме контактите с нея.

Тя изкара с него две години. През тези две години на няколко пъти се разделяха и събираха. Когато имаха проблеми се присещаше за мен, говорехме си, излизахме, но никога не стигнахме до нещо по-далеч от бира в квартала. Тя ми се оплакваше от него и си галеше егото с вниманието ми.
По това, което ми беше казала, връзката им беше кошмар. В началото онзи е живеел с друга жена и тя му е била любовница. После официално се събрали, но той продължавал да се вижда и с другата. Отделно пиел много, посягал ѝ. Когато го зарязваше, той започваше да я преследва, обсебва, заплашва. Явно на нея тази динамика ѝ харесваше. Аз през това време бях убеден, че тя е любовта на живота ми.
Да кажеш, че онзи е някакъв алфа мачо, но не. На визия съвсем нормален мъж на нашите години, леко пълен. Не беше и богат. А явно имаше доста комплекси и проблеми с пиенето. А тя е страхотна мадама - красива, умна, весела.
Почти две години след като се хвана с него, той я преби доста сериозно и тя избяга. Не му даде нов шанс. Няколко месеца след това се събрахме.

Изкарахме заедно осем месеца някъде. В началото беше хубаво, но в един момент започнаха проблемите. Тя имаше често моменти, в които е студена, тъжна, отнесена. Колкото и да се стараех да я зарадвам и направя щастлива, не се получаваше. Сексът беше на периоди - понякога беше ОК, друг път тя със седмици се дърпаше или го правеше без желание. Понякога се държеше с мен грубо и ми мрънкаше без причина.
Веднъж, докато беше в банята, на телефона ѝ се появи съобщение. Видях, че е от бившия ѝ. Отворих го, видях, че са си писали назад, но не успях да прочета повече, тя се върна в стаята.

Две седмици не можех да си намеря място, не знаех какво да правя. Не знаех със сигурност дали ми изневерява, чудех се как да го разбера. И в един момент си казах, че всъщност това не е толкова важно. Независимо дали ми е изневерила физически или не, аз явно за нея бях някакъв план Б. Човек, с когото беше, за да не е сама. Или последния влак за жена, минаваща 30. И тогава взех тежко решение. Казах ѝ, че късаме, без други обяснения. Дадох ѝ нещата, които беше оставила вкъщи. Тя беше много изненадана. После ми звъня няколко пъти, но не ѝ вдигнах.

От тогава измина почти година. Засичахме се няколко пъти, в които тя беше топла, но аз държах разговорите само в рамките на елементарната учтивост. Във Фейсбук тя ми лайкваше снимки понякога, аз нейната страница съзнателно не я отварях. Но през тази година промених доста неща в себе си - ходех на психолог, пооправих си самочувствието, влязох във форма, започнах да излизам и да се забавлявам повече. Започнах да привличам женско внимание. Имах няколко кратки афери с доста привлекателни момичета. Животът без нея не беше толкова лош.

Преди месец тя се обади да ме поздрави за рождения ден. Покани ме на кафе. Видяхме се, поговорихме си общи приказки. Стигнахме до трудната част. Тя настоятелно ме помоли да ѝ кажа защо съм скъсал с нея. Обясних ѝ и поисках тя да бъде директна с мен. Получи се откровен разговор. Тя каза, че наистина докато сме били заедно, не е била сигурна в чувствата си, но като съм я напуснал, е разбрала какво губи. Бившия ѝ ѝ е писал и я е преследвал. Призна, че са си чатили и са пили веднъж кафе. Кълне се, че не са имали нищо повече и даже ми предложи да ѝ видя чатовете. След като сме се разделили, е излязла с него, за да ме преодолее, но той се напил и пак агресирал. Казва, че не би се събрала с него, дори да е последният жив мъж на земята и звучи искрена. Призна ми, че през тази година след раздялата ни е имала няколкомесечна връзка с нейн колега, но не се е получило.
Седмица след кафето ме извика да пием бира в парка след работа. Говорихме си, смеехме се, тя започна да ме гушка. Признавам си, слаб съм, знае как да ме съблазни. Целуна ме и докато се усетя се натискахме на тревата. Приключихме у тях в леглото.

От тогава няколко пъти сме се виждали и сексът е уникален. Не мога да я позная. Раздава се на макс, прави ми неща, на които не допусках, че е способна, докато бяхме заедно. Отделно ми готви и ми прави масажи. Казва, че още ме обича, че иска да се съберем. Обясних ѝ, че няма как да ѝ дам това, което иска. Не желая да бъда лошото момче, което унижава една жена, изневерява ѝ, бие я. А доброто ми отношение ще ѝ стане скучно. Тя твърди, че вече не е така, че е осъзнала грешката си и иска да сме заедно. Твърди, че иска мъж, който да я обича и цени. Усеща се, че е много по-силно привлечена от мен, отколкото беше някога.

Ако трябва да съм честен, не съм обичал друга жена толкова силно. Искам да бъда с нея. Но в мен стои страхът - може ли тя да бъде в нормална връзка? Или като се съберем пак ще ѝ стана безинтересен. Или е с мен, понеже на тези години вече ѝ е време за нещо сериозно. И цялото ѝ поведение са просто номера. Физическа изневяра предполагам, че наистина не е имало от нейна страна. Не вярвам да лъже, понеже рано или късно ще се разбере.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 59685410e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, човек, изглеждаш свястно момче, но тя не е за теб. Не я слушай как се променила, как те обичала и т.н. Не казвам, че не се е променила и че не те обича, но въпросът е до кога. Силно се съмнявам да е за дълго. Допуснал си голяма грешка, че изобщо си излязъл с нея, че сте се обяснявли кой, как, защо, а това, че си стигнал с нея до леглото е много, ама много груба грешка. Убеден съм, че това го прави съвсем умишлено, защото такива жени прекрасно наят, чче веднъж правиш ли секс с жена, която обичаш, после е трудно да дадеш задна. затова е и цялото готвене и глезене. Ти вече си влязъл в зона, от която трудно ще дадеш задна, но по-добре сега, отколкото после, когато ще има много по-сериозни последици.

Повярвай ми, няма да си и интересен за дълго, колкото и тя самата да е убедена в това. И после излизате пак в изходно положение. И за какво?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0d3219fdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, вече няма нужда да се притесняваш. Тя се е променила, сега всичко ще е наред, само не допускай грешката да се увлечеш дотолкова, че да и угаждаш във всичко да не се развали отново. Стана ми интересно това: "От тогава няколко пъти сме се виждали и сексът е уникален. Не мога да я позная. Раздава се на макс, прави ми неща, на които не допусках, че е способна, докато бяхме заедно." - Какви неща? :-)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fb6e975181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И тя и ти, не сте способни на нормална връзка. Тя, търсеща динамиката, наказанията, отхвърлянето (най-вероятно в семейството й са се отнасяли така с нея, или в ранните й години, затова и търси такива отношения), а ти - търсещ някой като нея, с идеята да я направиш щастлива, защото, най-вероятно, и ти си бил в семейството където, майка ти, не те е разбирала или е била потънала в себе си, и ти постоянно си искал да й се доказваш, да я правиш щастлива, за да ти обръща внимание.
За да сте способни на нормална връзка ( връзка, в която и двамата се приемат каквито са, обичат се, уважават се, и са си достатъчни, учейки, и развивайки се заедно), ще трябва да се 'излекувате' първо сами-себе си.
Може и да се съберете, и да си дадете много търпение, обич, и разбиране, и след време, да сте наистина заедно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 13a0f5bb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всеки заслужава втори шанс. Моят съвет е да и го дадеш, но и да си имаш едно наум, докато не се увериш в нейната искреност.
Понякога, макар и рядко човек наистина си взима поука. Друг път - не. Но няма как да разбереш без да си опитал.
Успех ;)
Ж29

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 84b4b12e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Същото ще стане, вълкът козината си мени но нрава не. Жените ги привличат мъже които не може да имат, колкото повече се дърпаш толкова повече те иска, не вярвах но имам личен опит това една жена какво направи за мен докато се опитваше да ме спечели не може да се сравни с нито една любов на таз земя. Но в момента които ме получи след известно време изгуби интерес.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 038ea7b8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като искаш да си с нея - бъди! Не сте малки, пробвайте пак, ако не се получи, поне ще знаеш, че явно не сте един за друг и ДА, възможно е да се кротне, ако иска семейство, аз съм на вашата възраст, имала съм много мъже - сериозни, за по един път, за по няколко пъти :) но когато срещнах съпруга си, от както открих истинската любов, от както родих децата си .. просто и през акъла не ми минава за друг мъж!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: abb4433101
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много хора оценяват какво са имали, едва след като го загубят. Може наистина да се е променила и да е осъзнала, че ти си човекът за нея. Умните хора умеят да се променят. Всяки има право на втори шанс. Щом още я обичаш - дай ѝ го, но ако го пропилее, не си губи повече времето с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3ed9e4eb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хм. Първо да споделя от каква гледна точка давам съвети. Мъж съм на 45 г. с две деца, с жена ми в началото беше голяма любов. чувствата и секса си бяха наред първите 10-тина години. После жена ми реши, че иска да опита нещо различно, опита с любовници, секса доколкото го имаше беше зле. Потърпях заради децата, но накрая видях, че няма смисъл и поисках да се разделим. Жена ми разбра, че съм сериозен, и че ще загуби всичко, което е градила цял живот и реши да престане с глупостите. Сега, секса пак е некачествен и рядък, но поне се разбираме и децата са ОК.
За теб. Определено не е безумно влюбена в тебе и си пада по лоши момчета. Поред на нещата, секса няма да остане същия, нито като честота, нито като качество - в това може да си сигурен. Ако за теб секса е важен по-добре се откажи. Дали чувствата ще се задържат с времето - определено след време няма да я има тази страст и желание, ще отстъпят място на други чувства като рутина, отговорност, уважение и доверие. Дали ще ти е вярна, никой не може да каже. Като цяло и двамата сте на възраст за нещо сериозно, пък и ти искаш да си с нея, така че, ако не скочиш в студената вода никога няма да разбереш. Все пак всеки сам е ковач на собствената си съдба. Успех, каквото и да решиш, но решиш ли, трябва да загърбиш миналото и да даваш смело напред.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2f8853043b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няколко от "или"-тата ти са верни. Тя се е наиграла и поопарила, така че сериозното и уважително отношение рязко се е издигнало в йерархията ѝ на критерии. Освен това часовникът е започнал да тиктака много отчетливо и ти отговаряш чудесно на търсенията ѝ. От друга страна, ти явно обективно си пич и тя го е прозряла. Явно не е била съвсем влюбена в теб, не и по оня абсолютно безакълен и най-вероятно чисто химически начин, но в това има и предимства. Ако сексът е ок и комуникацията върви, това се наваксва и компенсира.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 377765bed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не го дочетох до края, но едно ще ти кажа - двама нормални хора, колкото и да са различни, не могат да имат "кошмарна връзка"! И да не могат да мелят вода заедно, установяват го, и връзката им много бързо, и без излишни драми приключва.

Тези са чиста проба откаченяци. Не се занимавай с нея! Пази си психиката и здравето!
Това, че си я харесал на външен вид съвсем не означава, че е стока. И помни - няма дим без огън. Може приятелят ѝ да е откаченяк, но си знай че и тя не е цвете...

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 18fc34eee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Аз съм жена на 40 и последни влакове не ме интересуват, нито се влияя от такива манипулативни подходи в опити да се създава женска малоценност както се опита ти да го натъртиш авторе
Сега обаче понеже ти имаш по-голям проблем от жените прескочили 30 /както ти самия си въобразяваш/ ще ти дам един съвет
БИВШ/БИВША са затова да останат такива. Аз назад не се връщам и не ме интересуват тоновете мазнене и празни обещания
Ако ти обаче се върнеш при бившата, като нищо ще станеш на 60, ще се чудиш къде си пропилял един живот и наистина ще гониш не последния вагон, а последното купе-дерзай
Лафа за втория шанс е пълна химера, така че ако разчиташ на това си капо

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 942c807dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Нито те е обичала някога, нито някога ще те обикне. Нейното отношение към теб е елементарно женско поведение за обезопасяване, за падане на меко след вълнуващото витаене в облаците на чувствата... Ти за нея си запасен вариант. Истинската и страст е "оня другият", и щом той я преследва, значи тя пак ще му се отдаде, макар и вече омъжена. Колкото по-греховна е страстта, толкова е по-вълнуваща! Така че, сам си решавай, но ако се съберете, приготви се за едно красиво украшение на главата си. Може пък и да ти хареса, знае ли се.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0316f54dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   От автора.
Благодаря ви за мненията. Пак излизахме - на ресторант, после на дискотека и се разцепихме. Днес не знам как оцелях с махмурлук в офиса. Абе детски истории... Не знам, много ми е приятно с нея. Времето ще покаже.
Не знам дали тя се е променила. По-скоро мисля, че нещата са различни, защото аз се промених. Вече имам повече самочувствие, наясно съм, че мога да имам качествен живот и без нея, както и женско внимание. Преди ме ужасяваше мисълта, че мога да бъда без нея, сега знам, че дори да преживея тежко една следваща раздяла, ще се справя.
9, ясно, че сексът няма да е както сега. Но ако съвсем спре или е лош, това е знак за сериозни проблеми във връзката.
3 и 11, прави сте. Явно в нея има нещо сбъркано да търпи такова отношение. Но е възрастен човек, от нея зависи да си го реши. Не мога да го направя вместо нея, мога само да я обичам. Но като се замислим, има ли напълно здрави хора?
13, съжалявам, ако съм те засегнал. Не е до малоценност, но сме човешки същества. Не сме открили начин да победим времето. Ако например стана баща на 55, едва ли ще имам сили да изгледам и изуча детето си. Мъжете може би имаме няколко години повече за създаване на семейство, но не живеем вечно. Обаче искам да те поздравя - по-добре сам, отколкото в лоша връзка. Не е страшно. Осъзнах го след раздялата си с нея. Така че респект към позицията ти!
14 - има ли вероятност да ми изкръшка с бившия си? Има. Има ли вероятност да ми изневери с друг? Има. Има ли вероятност друга жена да ми изневерява? Има. Винаги на всеки могат да му изневерят. Затова и не искам да го мисля. Ако стане, всеки по пътя си, не съм я вързал. Ще ми е криво, но съм достатъчно силен да го преживея. Веднъж успях, ще се справя пак. Който неистово го е страх от изневери, да си стои сам

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 59685410e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   От опит ти казвам, че с това "времето ще покаже" в опасни води навлизаш. Голям капан е и много са плакали от това мислене. Твърде вероятно е да те заблуди, че много те обича, докато те върже с брак/дете и после като реши, че вече си и вързан, пак ще и стане скучно с добро момче. Сега си и интересен, защото не си и сигурен. НО до кога?

Тя в момента може и наистина да е влюбена в теб, но до кога? Не вярвам, че жени като нея могат да обичат и да са верни вечно. Това са подсъзнателни програми от детството, които не се изкореняват току така. А когато това стане вече, когато нещата са сериозни с брак, деца и т.н., вече става грозно подобно поведение. А то обикновено се отприщва точно тогава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 942c807dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   №15, аз съм 14. Всеки сам си избира пътя и поведението. Тя вече веднъж те е подценила, избрала е другиго. Накърнила е мъжката ти гордост. Ти си я чакал да се напалува, сега я приемаш отново, защото ти е готино с нея... Да, ама това не е достатъчно, според мен, за една стабилна връзка, защото твоето държание с нея и говори, че си мека Мара и че прощаваш всичко и търпиш всичко. Което пък дори подсъзнателно ще я тласне към повторение на тръпките със стария или с някой нов. След като те е загърбвало, това очевидно означава, че не си и тръпка. Нормално, мъжът трябва да е с достойнство и да си го пази. точно такива предизвикват тръпка у жените. Тя, както я описваш, не е много читава, ама ти изглежда се водиш не от горната си глава, а от долната. Опитай, рискът си е твой, животът - също. Но може да изгубиш много време и самоуважение, да си завреш таралеж в гащите.

Не казвам да си останеш ерген, защото с тая особа, която вече те е пренебрегвала, светът не се свършва. Има много други момичета и жени, с които можеш да почнеш начисто. Не съм против любовта, голямата любов, дори съвсем напротив, но мисля, че е добре да си предупреден. Нямаш представа, колко егоистични и лъжливи могат да бъдат подобни ангелчета.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 187ad04a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Вълкът козината си мени, нрава - никога. Ти се сега си в Народния театър. Добра е, но играе постановка и си вярва. Ти ръкопляскаш. Но - излез от салона! Това е само театър.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 377765bed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 11 съм.
Зарязвай пич!
Имал съм подобни увлечения, даже с омъжена жена.
От опит ти го казвам - последният кавал на дупката ѝ ще си...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 75d6a1a9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Автора, тука всеки ти дава най-различни и противоположни съвети, кой има основание, кой не, но ако почнеш да слушаш хората далече няма да стигнеш. По темата, дали те обича- мисля, че да. Факта е, че доста се е постарала да те спечели отново, така че едва ли е само от някакви неуточнени чувства. Както ти казаха вече, понякога е нужно да изгубиш нещо, за да го оцениш правилно. Дали ще ти изневери, дали връзката ви ще продължи и ще се обичате цял живот- не знам, никой не знае, но същото важи и за всяка друга жена, сам си стигнал до този извод. Ако се съберете отново, което както виждам май вече е факт, връзката между двама ви ще е преминала през всичките тези трудности във времето и вероятно ще е много по-здрава от преди.
Преди си постъпил много мъжки и много правилно след като си я зарязал по този начин, без излишни драми и обяснения. Давал съм такива съвети и на други хора в подобна ситуация. Въобще е най-голямата грешка когато видиш, че губиш човека когото обичаш е да се хванеш за него като удавник за сламка. Резултата е гарантиран в такъв случай и хич не е добър. Продължавай в този дух, не прави грешката да я поставиш на пиедестал и да пренебрегваш себе си заради нея. Тя също трябва да се старае за любовта и да поддържа връзката ви. Успех.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4839584e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Прочетох внимателно историята ти. Жена съм, достатъчно опитна и са ми пределно ясни всички женски номера. Ама като погледна ти сам си си отговорил на въпроса-тази жена никога не те е обичала, бъди сигурен в това, тя просто наистина се опитва да хване последния влак. Оня я е сиктирдосал и тя е разбрала, че заради дивото е изпуснала питомното, па и вече не е първа младост-я давай да си връщаме питомното. Затова е и престараването в секса и другите и номера-не се връзвай. Сам пишеш, че и без нея има живот, намери си момиче, което ще те обича безрезервно. Имам син-почти на твоите години, много присърце взех историята ти. Отвращават ме жени, които не пускат клона, преди да са хванали новия. Бъди умен-и ти желая щастие...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4b94246d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   "Сега си и интересен, защото не си и сигурен."
Абсолютно! В момента, в който разбере, че нещата са сериозни и те е вързала, ще стане пак същото.
Според мен единственият начин е да и се дърпаш и да играеш на топло/студено.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fb6e975181
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От номер 3
Авторе, изведнъж се сетих една поговорка, виждайки заглавието на темата ти.
”където има съмнения, няма любов” - помисли си дали я обичаш или е друго :)
Както казах, ти може да си от типа хора, искащи да задоволят партньора си, доказвайки се, закриляйки го. Егото ти е погалено от факта, че се е върнала и от нещата, които ти говори, пък и сексът...Тази игра на недоволна и доказващ - не може да е вечна, ще ти писне, или на нея, защото такива хора, без да я познавам, но си мисля, че за нея 'спокойното' е скучно и ще си потърси 'емоции', някой да я тормози. Може да влизаш в тази роля 'на емоционален насилник' ако ти е възможно, за да я разнообразяваш, но ти се обричаш - цял живот ще си в услуга на нейните желания и нестабилна емоционалност.
А относно емоционалната обремененост и въпросът ти, дали има напълно 'здрави' хора - не, няма, но има хора, които правят нещо по въпроса (мислят, анализират се, споделят, търсят причини вкл. и у себе си), но има и такива, които не правят нищо по въпроса 'да се излекуват', на тях все друг им е виновен, все обстоятелствата, искат някой друг да им решава проблемите, и създават драми на (най-често) близките си хора. Помисли си - твоята жена от кой тип е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 405ddfd6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Явно слушаш повече долната си глава. Сега секс, мекс, времето щяло да покаже, ала-бала.

Да, ама ти колкото повече време прекарваш с нея, колкото повече секс правиш с нея, толкова повече се ангажираш и ти става трудно да се освободиш от нея.

Тя прекрасно знае, че е лесно да манипулираш мъж чрез секс и се възползва. Това ми го е казвала лично 20 годишно момиче, сам си прави извода дали тя не го знае и как разсъждават жени като нея.

А тя просто си изпатила от простак и сега търси утеха в добро момче да си напомпа самочувствието , да хване последния влак, че да има сигурно семейство и деца и после пак ще и доскучееш, като и станеш сигурен.

С долната глава е така - сега е "времето ще покаже", после ще е "абе май ще се получат нещата, щастлив съм с нея", после "трудно ми е да се откажа от нея", после "абе не е стока, но я обичам и не мога без нея", после "имаме 2 деца, не искам да страдат, ще потърпя още малко да поотраснат" и на края "вече не мога да понеса повече, май по-малкото зло за децата ще е да се разделим".

Този филм го играе почти всеки втори мъж, така че не реагирай и ти първосигнално и не се пускай толкова лесно по всеобщата пързалка.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b6f57754fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе, прочетох историята ти 2 пъти. Според мен тя не обича насилници и лоши момчета иначе щеше да си намери пак такъв или да стои с бившия. Просто тя е имала дълга 2 годишна връзка, много скоро след края и е започнала връзка с теб, без да е преживяла и изяснила раздялата с бившия. Отделно има мъже, които са луди и преследват, пишат смс, звънят през ноща и т. н. Тя е била студена защото не е била готова за нова връзка, а не защото има мания по насилници. Ти си я зарязал без обяснения - гадно е.
Не си обичал друга като нея, сега може да изградите една стабилна връзка, но ако се връщаш в миналото и я наказваш или напомняш какво е направила, няма да се получи. Защо да няма чувства към теб, някоя друга също може да ти изневери, да играе и да има минали връзки. Бъдете заедно, обичайте се и не мисли много, времето ще покаже. Пиши какво се случва

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9a1de86d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Поредните поставяния на шаблони, козини, нрави и какво ли още не. Това което се е случило с автора и неговата любима може да се отчете единствено като грешка на онази наивна младост. Важното е, че и двамата са се научили с времето кой механизъм работи истински за тях. Момчето е придобило повече самочувствие, знания, опит; момичето от своя страна е спряло да се държи като ученичка от хай скул мюзикъл.
Според мен се обичате много, и най-важното взаимно, щом досега не сте се забравили. Никой никому не дължи любов. Естествено можете да живеете поотделно, но пък в онези приятни моменти се сещате един за друг и се забавлявате като деца... Двамата Заедно.... и това е нещото което има смисъл на този малък свят.
С моята половинка бяхме дългъг период разделени поради сходни причини. За радост тази дълга пауза приключи с брак и отношение на много по-качествено ниво. И ако не се бяхме разделили в онзи момент, то в момента бихме могли да сме саморазочаровани врагове вместо Съпруг и Съпруга. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0316f54dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Автора:
Видяхме се пак с нея. Поговорихме и решихме да си дадем още един шанс.
Споделих ѝ пак притесненията си, че си пада по лоши момчета. Според нея връзката с бившия ѝ е била грешка. Разказа ми за предишните си гаджета и ги описва като свестни момчета, с които е имала нормални отношения. Друга такава токсична връзка не е имала. Може би там просто е сбъркала. А реално тя ако искаше да е с бившия си, щеше да се върне при него след раздялата ни. Вместо това е имала афера с нейн колега - много добро момче между другото.
Поставих ѝ обаче няколко условия:
- Нямам намерение да стоя във връзка без любов. Ако нещата станат както преди, няма смисъл да продължаваме. Ако много я влекат лошите момчета, има благословията ми да си тръгне по всяко време. Но не и да седи с мен насила.
- Спираме с угаждането. Ще се съобразявам с нея, но и тя с мен. Но трябва да уважава позицията ми дори когато мислим различно.
- Искам време за себе си - хобита, приятели, книги, спорт. Разбира се, тя също.
Ще видим какво ще стане, но не мисля повече да я поставям на пиедестал. Времето ще покаже дали ще си паснем или не.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 59685410e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторе, не го казвам с лошо, ама си голям наивник, втори път си позволил да те пусне по пързалката. Не виждам смисъл да ти обяснявам, но ще дойде ден ще разбереш какво ти говоря. Поне деца не и прави, че тогава съвсем ще ти стъжни живота. Убеден съм, че това и е една от целите. Като те гледам, въпрос на време е за тях да те изманипулира. Ей тогава вече си вътре с двата крака и не можеш никога повече да излезеш от тази връзка без сериозни последствия за цял живот.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 187ad04a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   От последния ти пост виждам, че се самонавиваш...поставил си бил условия...замаяла те е от секс и сега търсиш и от нас мотиви да й дадеш шанс. Но запомни - една любов не стига за двама. Тя доста пъти ти е доказала, че не заслужава доверието ти. Пак ли ти се настъпва мотиката? Хората не си променят поведението. Това с колегата, който бил добро момче ме разсмя яко. Ако беше лошо момче, какво? И това са само мъжете, за които знаеш...Тази жена е шило в торба. Ще се насекса с теб и после пак ще запее старата песен. Но живота си е твой. От нас мненията - от теб действията. Гаранция, че до 6 месеца пак ще го играеш лопатара с големите рога.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 187ad04a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Шанс се дава един път. Не 252 пъти като теб. Помисли върху това.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b6f57754fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Авторе, както ти си се променил като човек, така и тя се е променила. Просто почнете наново, без да мислите как е било преди. Ако почнеш да се държиш хладно с нея за да и го върнеш, спукана ви е работата, ако ще и тя да е девица. Според няма основание да се съмняваш в нея, но се предпазвайте от забременяване. Пиши какво се случва, дано да има хепи енд!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0be618dc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Някъде бях чел следното: Никога не чукай старите си грешки!
А авторчето горе повтаря няколко пъти, че вече имал самочуствие на независим мъж, държал на достойнството си и можел без тази жена, а с действията си показва точно обратното. Важното е еб@не да има, защото на горния етаж не в останало вещество, което да мисли трезво.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5a31a9e6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Ох, човече, не разбра ли, че през тези немалко години са те използвали за резерва гума, в багажника? Значи по хронология: харесвате се отначало, химия, искри /може би само от твоя страна/ и тя избира друг.
Първа червена лампичка. После, тя е във връзка с този човек, който има и друга жена, пие и бие. Супер. Втора червена лампичка /тя не знае какво иска/. Събирате се, когато тя остава аут, но продължава да си пише с него. Ти я напускаш, пак с него, после с друг... Мен ме заболя главата. И светнаха сто червени лампички. Ти продължавай с шансовете, ако толкова се подценяваш, че няма друга жена на планетата да те хареса!!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 377765bed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Съболезнования, момче!
Сигурно си свестен...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 942c807dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Като слушам за обясненията й, се чудя да се смея ли или да плача. Ми глей ти, брей - само едно от МНОГОТО Й ГАДЖЕТА било лошо... Е за какво ти е такава, която имала цял файтон с любовници, докато точно на теб пък априори е ОТКАЗАЛА и ти е била шута??? И изведнъж, гледай ти сега чудо - ще те обикне истински и искрено. Ми не знам, дано да бъркам, ама вероятността за това развитие на нещата ми се струва 0, 00001%. В крайна сметка, прави каквото ТИ си решиш, но щом молиш съвет, мисля че редно да си кажем откровено мнението. Тази жена не става за сериозна и стабилна връзка, а ти влизаш в унизителна роля. Ти спомена, че вече си се очупил, отракал и вече имаш успехи сред жени от обкръжението ти. Помисли за този вариант, защото може би си проиграваш истинския шанс в живота, като се връзваш на тая лисица.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 942c807dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   А колегата и от службата, с когото се навивала да замени онзи, бияча, и теб, бил много свестен, добряк, обаче не се получило. Не ти ли прищрака, че именно затова не се е получило, защото е бил свестен, а ти като си скъсал с нея, тя веднага търси утеха при гадното "момче", "за да те преодолее", а сега ти се кълне, че ще си остане сама, но вече няма и да помисли за него?? И на какво основание и вярваш? Тя постоянно се връща при бияча си, чати си с него... Ако беше толкова искрена, нямаше да си размени и думичка с него повече. А отделно на ръка, че гаднярът може би има своите основания, за да я кютечи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8e0e90a40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Авторе, много ми е интересно как се развиха нещата?
Благодаря предварително за отговора!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker