Вечните мъжки заглеждания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечните мъжки заглеждания
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 5038 пъти
Здравейте, не знам вече какво да правя и знам, че се занимавам с глупости, но това започва да ми тежи. Имам приятел от 5 години, разбираме се, уважаваме се, преди ме е лъгал за някой неща, но сме се изяснили и за щастие от години го виждам, че доста се промени и стана здравомислещ мъж, който се грижи за мен. Аз съм на 22, а той на 28. Проблемът е, че забелязвам все по-често да заглежда разни жени по улицата, без значение дали са красиви или не, просто мине ли момиче покрай нас и започва да се обръща, вижда че го гледам, усеща се и спира. Правила съм му забележка, че това ме обижда и спря. Каза, че го прави несъзнателно, все пак той не е такъв тип човек, който да иска да спи с всяка. Но ето, че пак се почна. Един негов приятел ни возеше с колата, минаха две момичета и какво да видя, и двамата се бяха обърнали. Не ме разбирайте погрешно, всеки човек е свободен да прави каквото иска, но се чувствам толкова обидена, че дори не искам вече да излизам с него. Имам толкова мечти за нас двамата, но с това заглеждане всеки ден и с това криене започвам да се замислям дали трябва да му имам вяра. Имам му доверие, доказал се е, че е сериозен човек. Но аз не разбирам защо го прави след като всеки ден се глася само за него, защо трябва да ме обижда по такъв нелеп начин? Не искам да се разделим заради тази глупост, но човек който има до себе си жена, която обича, защо има нужда да гледа всяка една по улицата? Вече за трети път се случва да му отказвам да ходим на разни събирания, защото знам, че ще започне да гледа поредната жена и пак ще се прибера разочарована. Искам съвет от вас, защото вече се чудя дали това е мъжа за мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1abac4f97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти имаш някаква параноя! Нормално е да заглежда други жени, мъж е. Аз лично постоянно си заглеждам други жени, дори когато съм с хубаво момиче, просто ни е в природата заложено, за да може да оплодим колкото се може повече жени, това, че гледа други жени, не значи, че не е сериозен!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f3d1e1cc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не мисля, че това е човекът за теб. Заглеждането по други жени и мъже е тотална липса на уважение, към половинката. То е ясно, че е човешко и нито мъжете нито жените сме коне с капаци, но направено по този накърняващ достойнството начин, не мога да го възприема за нормално.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0d69c6472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей... Ще започна с това, че напълно те разбирам и знам какво ти е.
С моя приятел вече сме заедно близо 9 години, но първата година и той се заглеждаше нахално, коментираше различни момичета и жени, които минават покрай нас като се разхождаме.
Търпях, търпях, бях му споделила, че това не го намирам за добре, уж за малко спираше с всичко това, но после пак. Даже нарочно понякога го правеше да ме дразни.
Докато един ден толкова ми писна от грозното му държание, че му казах така или така. Това е край и абсолютно не ми пука.
Той се промени с времето, наистина. Може би пораснахме, но всичко остана в мен. Създадох си комплекси, които продължавам да нося в себе си и до днес.
Помня думи, които е казал за някоя. Не мога да ги забравя.
Като се замисля, явно съм била доста влюбена в него, за да изтрая всичко това.
Моя съвет към теб е отново да поговориш с него.
Несъзнателно е да погледнеш, даже и са няколко секунди, това е напълно нормално. Нещо като инстинкт ''поглеждането'' към друг, независимо дали отсреща е дебел чичко, бабичка, някоя мацка, симпатично момче или който и да е.
Но чак да се обръща докато е с теб. И ако се случва често всичко това, започва да тежи и следва едно "ловене" на погледа му, което от своя страна те натоварва вътрешно.
Не сте от малко години заедно — говорете.
В крайна сметка ти искаш нещо толкова лесно, а от него зависи дали ще се постарае. Не е нещо, което изисква кой знае колко усилия, нали?

Ж, 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6ee53bd771
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам един такъв приятел, ама само с гледането си остава. Толкова го е срам. Накрая и аз почнах да коментирам с него жените, майтап да става. Но не сме в сериозни взаимоотношения трябва да подчертая. Аз си коментирам пред него мъже, но с тая разлика че и не само коментирам.
Нека гледа, то гледането е безплатно. Които много се заглеждат не намазват, защото жените умишлено отбягваме зяпачи. Поне аз.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a58024c00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   E аз не разбирам тебе какво те обижда, че той се заглежда по други жени.
Ама аз мъж и може би не разбирам женската гледна точка по въпроса. Може пък и да имаш основанеие (сред тебе), но поне според мене това не би трябвало да е обидно. Нали ти си му избранницата в крайна сметка и каквото и да вижда се връща при тебе и тебе смята за най-привлекателна и секспилна.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9801bef9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е болка за умиране. Да убиеш връзката заради такова нещо е тотална глупост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 806836b84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   най малкото от себеуважение към себе си и към теб, не би трябвало открито да показва тва, че заглежда други жени. Странно е, но явно си говорила с него по този въпрос и то неведнъж. Няма да се промени, вечно ще останеш с усещането, че тоя можеби ще ти, или е напът да ти изневери. Както и да е за мен тоя не те уважава достатъчно и не те заслужава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8f68c261ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами, облечи се по-предизвикателно на някое събитие и излез с него, така че теб да те заглеждат мъжете. Наблюдавай реакциите му и накрая му дай пример, че така както той се заглежда по други, другите се заглеждат по теб и може и ти да почнеш да заглеждаш хубавите екземпляри.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9801bef9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако хората се заглеждат по голия Давид от Микеланджело, значи ли, че не уважават своите партньори? .. Значи ли, че жените, които гледат тоя красавец с божествено тяло, са развратни курви, а мъжете са латентни педерасти? Не, разбира се. Жените гледат Брад Пит, а мъжете - Александра Амброзио и Жизел Бюндхен. Красивото е, за да се гледа. Красивото е естетично.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0d69c6472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 1
Май си нямаш приятелка? И мисля, че се сещам защо..

Отколкото до авторката.. Нея това я притеснява, не й харесва и я обижда. Дали е "параноя“, ниско самочувствие или каквото и да е няма значение.
Всичко си има граници.
Не мога да си представя да съм с мъж, който намира напълно за нормално да се обръща и гледа нахално.

Наистина поговори отново с него.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 53abcd63b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей, авторке!
Все едно аз съм я писала тази история!!!
С единствено изключение, че моят е на 23, и сме от 3 години заедно. И, че като се разочаровам, му го казвам винаги.
Не забравяй, че за да се чувстваш така, има защо! Много добре те разбирам - човек, който е най - близко до ситуацията ти, може да ти каже очевидното.
Онзи ден загледа една възрастна, но запазена жена с много къси гащи. Казва ми 'виж това' - нещо си на пътя, за да има време да се обърне и да я огледа... Проблемът е, че им минават разни неща в главата, представят си какво ги правят.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bf9a1d6993
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лелеле заглеждал жените и вече край късаме. Е тва е колкото и да ви се доказва, човек все не ви стига. Ами айде аз така да ти задам въпроса ако мине някое добре оформено спортисче покрай теб без блуза отгоре няма ли да му метнеш едно оченце. Той да не е сляп че да не заглежда други жени, едно е да ги гледа едно е да го хванеш, че се зарибява. А ти кой знае и ти какво правиш. Ще ти кажа още нещо, мъже сме и за тези години от които сте заедно нещата отихват. Мога да ти гарантирам, че бие кучето като си мисли я за някоя колежка, я за някоя твоя красива приятелка, и е нормално аз също го правя е така умствено, ама съм сигурен, че жените го мислите за изневяра. Айде сега да не почваме с това какво правят мъжете и какво правят жените. Защото всеки си ума косури едните гледаме само а другите си имат е така няколко досадника които постоянно им пишат ама те не му теглят майната е така за да им вдига самочувствието въпреки че си имат човек до себе си. Недей да си разваляш връзката, и ти имаш косури ако се замислиш. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0d8581b97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Мъже не се претиснявайте-ние жените също гледаме по-красивите мъже от вас на улицата ха ха ха ха

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9d542cfa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   13, ми тогава какъв е проблема, че трябва да късате, когато и ние гледаме?

А и не знам защо го казваш, все едно това трябва да е някакво отмъщение. За нас гледането си е нормално, без значение за кой от двата пола става въпрос. Самият факт, че го казваш с такъв тон "ха хаха" и "не се притеснявайте" говори, че го приемате като ненормално и като надпревара кой на кого да направи мръсно.

А това отношение към връзката за мен е 100 пъти по-обидно отколкото да погледнеш едно красиво лице на някоя девойка.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9d542cfa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Това е класически пример за различните начини, по които възприемат едно и също нещо жената и мъжа.

За мъжа е нещо нормално и не значи нищо, а за жената толкова обидно, че би било повод за късане.

Всеки е прав за себе си и не обвинявам никого. Но според мен трябва подобни различия да се имат предвид и отработват правилно, без да се накърнява нечие достойнство, ако искате да градите дълги и здрави връзки.

Смятам, че и двата пола трябва да проявим разбиране и да правим по малко компромиси, за да се срещнем по средата. Ако за всяка глупост се обиждаме и късаме, то няма да остане и една връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 91aa327622
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ми давай, късай го и следващия. Другия за нещо друго като лоша прическа, неправилно дишане, висок(нисък съответно) и така до 10-тия, който ще е най-големия боклук от всичките, ама по- Убав от него няма да има. Да ви имам и женската логика.
Аз също се заглеждам, даже понякога и коментирам пред моята, ама за всичките години чуждо не съм пипнал. Моята също гледа когато забележи нещо хубаво и нямам проблем с това. Красотата е за да се гледа, останалото са си чисти комплекси.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7c3a67f8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Мъжете, които сте писали коментари тук, май не разбирате проблема. Той не е, че по принцип се заглежда. Приятел мъж ми е казвал, че дори когато е бил влюбен и е обичал приятелката си, се е случвало покрай него да мине някоя готина мацка и той да я загледа. Но това не го е правил в присъствието на половинката си, защото не е искал да я обиди и в нейно присъствие не е обръщал внимание на други, ако ще и голи да минат покрай него. Та, проблемът не е, че по принцип се заглежда, защото сигурно няма мъж, който да не го прави, а в това, че се обръща по мадамите и му текат лигите, докато приятелката му е до него. Ако хвърляше по някой дискретен поглед, пак не е приемливо за мен, но може да се преглътне някак, обаче да се заглежда толкова явно, е обидно. Така че моят съвет към авторката е да поговори отново сериозно с него и ако не се променя - шута и това е. Не е последният мъж на земята.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d8b158445f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Не е фатално , че гледа . Опитвай се да му правиш забележки на шега от сорта на " ей ще си счупиш врата" , ако подхванеш прекалено сериозно според мен може да те помисли за обсебваща , за него нищо нередно не прави или започни и ти да гледаш да разбере, че не е хубаво.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9d542cfa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   17, мисля, че ти не разбираш нас мъжете. Да, ние гледаме в присъствието на гаджето. Но какво от това и защо това трябва да ви обижда? Нима това поражда комплекс у вас, че сте по-грозни?

Не бива, ние сме с вас и това, че инстиктивно сме се загледали, не ви прави вас грозни. Напротив - щом сме с вас, значи ви харесваме. Мисля, че трябва да имате пвоече самочувствие. Само човек, който не е сигурен в красотата си, би се обидил. Увереният човек би знаел, че това си е инстинкт.

Щом толкова ви дразни гледането във ваше присъствие, по-добре ли ще ви е да не гледаме при вас, само за да не ви обидим? И какво ще промени това в крайна сметка, след като ще го правим, само за да има мир?

Това е като да ти се иска да изневериш, ама да не го правиш, че дане обидиш гаджето. Ами ако мислиш за това, не го правиш, само защото не ти стиска, каква файда, че не ги направил физически, след като емоционално и мисловно си там? Само да правим добро впечатление от лицемерие? Не виждам смисъл. Това за мен би било някаква извратена, лицемерна и безсмислена форма на уважение. А и ние никога не сме валгали неуважение в това и няма нищо общо с чувствата ни към вас.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6ee53bd771
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Мъжете това, мъжете онова... Ми аз съм жена и се зазяпвам. И по мъже, и по жени. Ненормална ли съм?

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7c3a67f8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   19, полезно ми беше да чуя мъжката гледна точка. Замислих се над думите ти. Може би точно това е основната причина - неувереност в себе си, мислиш си, че другите жени са по-красиви. Не знам при авторката как е, но аз лично си имах вземане-даване с един женкар, който се оказа, че ме е използвал и лъгал и това ме направи още по-мнителна. Но пък едно е просто да погледнеш някой, който е красив, без да имаш никакви намерения за каквото и да е, друго е да започнеш да флиртуваш и да стигнеш и по-далеч. Във всеки случай си мисля, че авторката трябва да поговори сериозно с приятеля си и той да бъде по-обран, щом това я обижда, а тя да му има повече доверие. Просто според мен без компромиси и от двете страни няма как да се получи нито една връзка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9c2a9c3edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Мъжете си завъртат главата по посоката а погледа, жените си въртят очите и пак гледат. Няма особена разлика, само начинът при мъжете е по-издайнически.
Не е нормално мъж да не се заглежда. Да, може би, ако дразни приятелката си е редно да е дискретен като жена (гледа, ама не се забелязва). И моята жена ми е правила забележки.
Тези които дават съвети да си остави приятеля заради това, мога да ги нарека само - долни, злобни интриганти. Авторката пита как да го преодолее, а не какво да прави с живота си все едно е малоумна!
Хора, правете разлика когато една жена пита какво ще е посъветват. Което не съм сигурен какво означава в превод на мъжки език.! И да й давате преки заповеди като: НАПУСНИ ГО!
Има хора живели по 20-30-40 години живели и без вашите съвети (заповеди)! Като сте толкова умни в съветите вашият живот сигурно е перфектен? !!! Ако беше така едва ли щяхте да четете тук!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ff6d9be289
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Неприятно е това заглеждане пред половинката. Инстинкти -друг път. Просто сте празни и не можете да обичате. Всъщност вие сте комплексарите и за това го правите. Един стабилен мъж не би точил лиги по други пред жената, която обича.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4281992a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Н 19, тъй-като генерализираш (ние мъжете) аз пък ще ти напомня за нас, жените нещичко. Сигурна съм, че всички го знаете, но се самозалъгвате защото и ние сме принудени да послъгваме за да не нараним крехкото ви его.
Гледате си някои, ок. Зависи много как, зависи от общото ви поведение. В началото ви се намеква, после ви се казва ако е грозно и обиждани присъствието ни, ако и това не подейства сте или аут или с огромни рога, но щастливо и не знаещи за тях, пък и ние щастлив и вече не ни пука да си точите лигите.
Какво да се прави, инстинкт е и нашето, не можеш да се сърдиш на инстинкта, нали? !
Бас ловя без да те познавам, че не си имал жена която да е била само с теб, друга тема ако си пропуснал да "изловиш" някоя ;)
Мисля, че би било по-добре ако жените масово започнем да им подаваме истини... но баш истини!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e5c78723af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Аз пък не се заглеждам, като мине някоя мадама покрай нас само си се усмихвам и си гледам на пред и тогава приятелка ми откача... Почва да ми говори - Глупак, тъпак, малоумник кво се хилиш

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 272cf2f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Нaпълно нормaлно един мъж дa зaглеждa момичетaтa по улицaтa. Тaкa им е зaложено. Но все пaк aко го прaви непрекъснaто и нa всичко отгоре пред теб и продължaвa, въпреки че си му кaзaлa че те обиждa... aми товa си е липсa нa възпитaние. Грубиянско и простaшко е. Рaзбирaм дa се зaглеждa когaто е с приятели, дa ги коментирa дори, човешко е. Но когaто си с него, трябвa дa те увaжaвa. Все пaк не е нa 15 дa не може дa се контролирa. Дa, товa е нормaлно дa зaглеждa. И е нормaлно дa е инстинкт. Но все пaк, той не е животно, a човек. Рaзумно същество. Все едно кaто му се пикaе, вместо дa се сдържa докaто нaмери тоaлетнa, дa се нaпикaе в гaщите с претекстa че товa е човешкa нуждa. Нелепо, нaли? Незнaм що зa човек е, ти си го познaвaш, тaкa че ти трябвa дa решиш дaли си зaслужaвa дa го приемеш с всичките му кaчествa и този дефект или пък не си съглaснa дa го търпиш тaкъв. Но във всеки случaй, мисля че щом толковa не може дa се сдържa дa зaглеждa други когaто е с теб, поне трябвa дa се опитa дa бъде дискретен.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b880d36cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   24, лъжеш се, имам си щастлив брак вече доста години и си имаме пълно доверие с жена ми. Колкото до това, че еата щяла да ме зареже или да ми изневери, ако съм се заглеждал - ами ако ще ме зареже или изневери заради такава дреболия, няма да е голяма загуба.

Отделно че една уверена в себе си и осъзната жена никога няма да прави проблем от такива дреболии, още по-малко пък да се обижда.

Жена ми няма проблем да ми споделя, ако някой и хареса, нито пък е се обиди, ако аз и споделя или се агледам. Причината е много проста - тя е уверена, а и ми има пълно доверие. Знае, че колкото и да гледам, нито ще тръгна да и изневерявам, нито пък я смятам за по-малко привлекателна.

Странно ми е, че има толкова много жени с толкова ниско самочувствие, че се комплексират от такива дреболии. Ако се комплексираш от едно заглеждане, когато одъртееш и се сбръчкаш, сигурно ще се самоубиеш от обида към природата, че се е отнесла така зле с теб.

Имайте малко себеуважение и не се излагайте. Човек уважващ и обичащ себе си, никога не прави от мухата слон, нито пък щастието му зависи от това на къде гледали очите на гаджето му. Изкарахте го ебахти курваря човека, че оглеждал красиви женски тела.

Да се чудиш просто за ненормалник млад здрав мъж го привличат красиви женски тела, та има наглостта да си насочва погледа към тях. УжасТ!

Трябва и аз да изневеря на жена ми и да я зарежа, след като е имала наглостта да каже за някой мъж, че е красив.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 53abcd63b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Номер 27, комплексар си ти. Ако обичаше жена си истински, нямаше да го правиш.
Неуважение е това, което прави приятеля на авторката, предвид, че го знае! Щом тя се чувства зле... Значи има защо.
Значи, ти ще си представяш как ч..аш някоя, и твоята е ок с това? Е, аз не съм и бих оставила човек, когато вече минават дълги години... И това не се променя.
А аз, съм с перфектно самочувствие и с много обожатели. Комплекси нямам.

Номер 11.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9d542cfa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   "ще си представяш как ч..аш някоя, и твоята е ок с това?"

Ако за теб оглеждане и чукане е едно и също, нямам какво повече да ти кажа. Ти си супер ревнива, а ревността идва от неувереност. Между другото няма по-сигурен начин да съсипеш една връзка от проява на болезнена и обсебваща ревност. Така че успех във връзките. Ще ти е необходим.

А и успех с намирането на хетеросексуален мъж, който никога не се заглежда по жени. До сега не съм видял такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 91aa327622
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Темата се превръща в поредната война между жени(по-скоро феминистки) и мъже. За мен е супер комплексарско да правиш проблеми на половинката си за един поглед (когато е наистина един, а не някакво нахално гледане и точене на лиги), издава някаква неувереност в себе си, болезнена ревност и не знам още какво. Нямам проблем жена ми да гледа, също както аз. За 7 години брак не съм пипнал чуждо, не си пиша с никоя, нямам жени просто приятелки, ако получа някакви намеци деликатно ги отрязвам, т. е. с две думи нямам мераци към чужди жени. По същия начин има жени ревнуващи мъжа от порното, от колежките, от продавачките в магазина, имаше една ревнуваше приятеля си от брата му близнак и безброй други безумия. Ама за това да зарежеш приятеля си вече е наистина безумие и ми е много интересно жените даващи такива съвети как е техния живот.
Хайде авторките на коментари с номера 2, 7, 8, 10, 23, разкажете ни вие така ли правите във вашия живот и до къде сте я докарали. Имали ли сте/имате ли поне една нормална връзка или режете мъжете още при първото нещо, което не ви хареса?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5ce3a75d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Авторке, малка си още. Като пораснеш, ще разбереш, че имаш сериозни основания за притеснение, ако мъжът ти СПРЕ да се заглежда по хубавите жени. Това е сигнал, че скоро ще изгуби интерес и към секса с теб, ако вече не се е случило. Потентният мъж непрекъснато има фантазии, свързани с други жени, но от това печелиш ти, защото ти си неговата сексуална партньорка, с която осъществява тези въображаеми сцени. Да не ти дава Господ мъж, който вместо хубави женски крака, предпочита да зяпа компютъра. Била съм омъжена за такъв - да, не се обръщаше след никоя по улицата, но не ме докосваше и мен. Вторият ми мъж обожава жените и се възхищава на красотата им. Това прави любовта му много специална за мен, защото е един вид оценка на ценител.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2f58a91092
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Нормално е да ти е неприятно, но не и да се чувстваш обидена. Не го приемай лично. То не се отнася до теб, а до него самия. Разбираш ли? Не мисля, че който и да е мъж е способен никога да не ПОГЛЕДНЕ друга жена. Това не означава, че ти не си най за него. И повярвай - ние жените също гледаме. Не значи, че не обичаме и не харесваме мъжа до нас! Просто можем да кажем - този е хубав според мен, а другият не е. Малка си още. Почети психология. Успокой се и не разваляй връзката си заради това!
Но наистина е въпрос на възпитание и въздържане да не се извърташ (не просто поглед, а извъртане) след всяка минала фуста, докато си с приятелката/жена си. Защото наистина е неприятно.
Защо не започнеш демонстративно да заглеждаш мъже пред него? И дори да коментираш "непринудено". Пробвай! :)
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c45ddf148d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Толкова голяма жертва ли ще бъде за момчето да спре да заглежда други жени пред приятелската си? След като тя многократно му е казала, че й е неприятно и го е помолила, какво ще му коства да не го прави в нейно присъствие? Няма да е лицемерие или противопоставяне на природата, а приятен жест към момичето. Е, ако тя никога нищо не е жертвала за него, това вече не би било ок, защото няма да има равнопоставеност и справедливост, но в противен случай няма да умре, ако не се заглежда пред нея. След като знае, че това я наранява, защо да продължава да й причинява болка? ... Все едно той е пушач, а тя не понася цигарен дим и го моли да не пуши пред нея. Какво толкова? В една връзка трябва да има разбиране и компромиси (и от двете страни).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b880d36cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Би било притеснително, ако НЕ се заглежда.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: da669fa860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Тук никой не чете темите, ами през ред и започва да набива собствените си комплекси. Авторке имаш причина да се безпокоиш според мен. Има различен тип мъже. Едни са весели екстроверти, ценители на женската прелест. Те си заглеждат и смятат, че няма нищо нередно в това. и това си е така. Просто го приемат за "добър ден". И най-често не изневеряват реално. Обичта към даден човек включва желанието ти той да е добре, и страха да не го нараниш. За това нормално е, когато видиш, че човекът до теб е огорчен, да се помъчиш да преустановиш дадени действия. Лошото в случая е, че той не е от описаните по-горе мъже. А по-скоро тип ревнив и считащ че отворените връзки не са ок. Той изпитва вина, но не може да контролира факта, че вече сте си поомръзнали и новото започва да му е интересно. Това е нормално. Тук вече на ход идваш ти и твоето поведение. Защото и двамата не умеете да се справите и той изпитва вина и негативни чувства и ти обида и всичко отива към разпад. Но омръзването както и остаряването е естествен процес и не може да се избегне. Полезния ход в случая е, да започнете да гледате по-леко и по -спокойно на нещата. Дори с чувство за хумор. Като му забраняваш, чуждото ще му е все по интересно и недостъпно. А като си гледа свободно спокойно и трезво, ще види че чуждото не е кой знае колко по -от това което има. Говорим само за гледане. Пипне ли -вади камшика

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 30f8f149ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Аз съм мъж и при мен се случи нещо подобно, което авторката разказва. Бях с едно момиче дълги години и някак с времето така стана, че започнах и аз да се заглеждам по други жени. Разбира се това си беше чисто инстинктивно гледане, в което не влагах никакви мисли и чувства, но приятелката ми много се дразнеше и ми мрънкаше за това. Стигна се до там, че ми е правила забележка в моменти, в които аз дори не съм се загледал, ами се е случило така, че някоя жена е била просто пред погледа ми.

Резултатът от всичко това беше, че момичето събра много черни точки пред мен с това непрекъснато мрънкане за заглеждане и с течение на времето като се насъбраха и други проблеми се разделихме.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 52eba5876c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   На мен ми се струва абсурдна цялата работа. Като си си поръчал, какво - не можеш да гледаш менюто ли.
Аз заглеждам жени, когато съм с приятелката си. Даже сме обсъждали коя е хубава и коя не. И тя ми е споделяла, когато някой мъж ѝ харесва. Казвала ми е какво точно я кефи в него. И какво, да се избием ли? Да се разделим? Или да отричаме възможно най-естественото нещо на света.
Това да ти харесват други хора е нещо нормлано и отричането му само може да утежни ситуацията. Това да правиш секс с други хора вече е въпрос на избор. Аз не искам да изневерявам на приятелката си. Вярвам, че и тя не ми изневерява. Разбира се, сто процентова гаранция няма никога, но ако се случи, значи просто не сме вече един за друг. Но и двамата си гледаме красиви хора и коментираме.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6b6e3f4f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Не съм съгласна с повечето от вас, че е нормално един обвързан мъж да не може да се владее и да се обръща след жени като последния загорял хлапак. Не е сериозно някакси. Авторке имаш пълното право да се чувстваш обидена от едно такова незряло поведение.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ebad65077f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Абсолютно разбирам ситуацията, случва ми се същото нещо с тази разлика, че мъжът ми никога не се е заглеждал пред мен чак до толкова, че да се обръща, но не можем да знаем зад гърбовете ни какво става. Започвам да осъзнавам, че явно наистина на мъжете това им е заложено от природата, може да зяпат някоя в пъти по-невзрачна от жена му ама... даже не се усещат на моменти. А когато му направиш лека забележка, ти казва - гледах някъде другаде, гледах насам, натам, гледал е всичко друго, но не и да каже- да, загледах тази жена. И като имаш предвид, че например партньорът ми гони 37г, зрял човек, а аз съм 10г. по-млада от него.. Тъй че вместо да му правя забележки (вече ми е омръзнало), просто следващият път аз ще отдам подобаващо внимание на някой симпатяга като го видя някъде. Зяпайте си и вие на воля и изобщо да не ви дреме!

Ж 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7069bb3f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Тук не говорим за сравнение между мъже и "жени". Жените нямат комплекси. Авторката и другите като нея са комплексирани хлапета. Робуват на комплексите си и тук идват да говорят с фалшив морал. Истинската жена това го взема за факт, и се гордее, че въпреки мъжа до нея се заглежда, все пак накрая на деня е пак с нея, защото тя е НАЙ за него.

Разберете, че за нас заглеждането не означава че ще спим с това момиче. За повечето от нас секса е свързан с отговорности и чувства. Точка.
То ние се псуваме един друг(и то на майка), ама наистина ли ще тръгнем да се шибаме, така както говорим.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d2ea3a0c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Авторке имам чувството че нещо при теб не е наред, той си е нормален щом се заглежда. Ако не е тайна може да кажеш дали приятелят ти ти беше първият мъж

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 26bdb2ba68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 29, психоанализа е трудна работа да ми направиш, защото неуверена не съм, но нямам желание да се доказвам пред никой, най - малко пред анонимни драскачи на клавиатура, който кой ги знае какви са реално.

Цитирал си ме, аз го дадох за пример, който се случва често.
Сега ще ти дам друг пример: лъжеш за нещо твой скъп човек, но той не знае, че си го излъгал. Щом той не е разбрал, значи не си направил грях ли? Същото е, когато обвързан мъж се загледа, почне да си чупи врата, да се подхилква - той го реализира мислено. Или ти отричаш всичко нематериално като вяра, мисли и чувства ли?

Във връзка съм от години, и то стабилна.
И между другото имаш проблем, и той е, че слагаш всички под общ знаменател - най - малкото, винаги има изключения и за всяко нещо.

Номер 30, авторката е казала, че нейния човек се обръща назад чак да зяпа. Да погледне човек някоя е нормално, когато минава пред него, но да си задържа погледа и да се върти е грозно и неуважително. Често ми се случва да вървя по пътя, както и някаква двойка в близост до мен и мъжа да почне да ме оглежда цялата, да ме зяпа. Еми, не ми е хубаво и когато съм от другата страна, всяка жаба да си знае гьола!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 64e47f3721
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Авторката: Да, нормално е да се заглежда, когато няма приятелка и си търси, но да е от години с мен и да ми говори за семейство и деца, докато заглежда поредната жена, за мен не е нормално.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2c6cb12382
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   11, 28 и 44 съм аз.
Авторке, мила, разбирам те и съм напълно съгласна с теб. Знам колко е гадно. Извинявам се за спама.
В последния ми коментар може би не се изразих точно - имах предвид, че е нормално да погледне, ако е пред погледа му - независимо някоя баба, някоя префърцулка и т. н. Макар че дори и това е дразнещо - предвид начина, по който го правят.
Между другото, за теб някоя може да не е хубава, но за него да е привлекателна... Предвид това, което написа.
Моят съвет към теб е това, което аз направих.. И правя: Говоря му, казвам му как се чувствам или как съм се чувствала - всичко от - до! Внимавай да не направиш така, че да го предизвикаш още повече да го прави, защото ми се е случвало. Намери своя деликатен начин за разговорите, но и му повтаряй, дори и да е дразнещо. Аз съм от тези, които не задържат подобни чувства в себе си. :) желая ти успех в това!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9d542cfa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   45, ами ако смяташ, че е толкова ненормално, зарежи го. След като няма да вникнеш в нашите мнения и в мъжката гл.т., защо изобщо си я пуснала тази тема? Ако за теб е нормално да заебеш няколко годишна връзка заради таква дреболия, така направи.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8f80b08529
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Всички мъже се заглеждат,независимо дали са с красиво момиче.Ще трябва да свикнеш и да търпиш.Гадно е,но това е положението.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9d542cfa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   50, остави я да си мисли, че само нейния гледа. Като смени още 5-10 мъже, ще разбере, че негледащ няма.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6c7ff5d5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   По всичко личи че твоя приятел не търси сериозна връзка , но няма топки да си признае просто защото така му е удобно. Когато човек е влюбен и държи на човека отсреща, няма "очи" да се заглежда, и обикновено това се усеща безпогрешно от жените. В случая си го усетила и ти. Довери се на инстинктите и не слушай повечето мъже тука дето ше ти кажат че е нормално и едва ли не ше те искарат луда. Те нямат твоите сетива и не са на твое място!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 23fb7f228d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Според мен много голяма грешка е вместо да наблюдаваш и изучаваш безпристрастно едно явление, ти да се опитваш да го набуташ в рамките на собствените си разбирания...
Другата много голяма грешка е да се опитваш да променяш и превъзпитаваш човека до себе си пак според своите си разбирания и представи за него.
Е не става! Нито пък някой е длъжен да търпи псевдо-творческите ти напъни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 13dae251a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Големо боклуци са ви мъжете, смао това мога да кажа.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker