Измамник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измамник
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1601 пъти
Аз съм педал и имам любовник от две години с няколко прекъсвания. Като се запознахме той каза че няма приятелка и тръгнах с него. След време ми призна че има сериозна приятелка от няколко годинии аз реших да се разделим. После пак се срещнахме и той каза че са се разделили и аз пак тръгнах с него. Но след време тя за малко да разбере за нас и той пак си призна че ме е излагал. И аз пак съм измамения и използвания и вкаран в няква ситуация в която не съм искал да участвам. Защото аз не искам да участвам в неговите лъжи, измами, изневери. Не съм такъв човек. И сега пак ще се разделим. Лошото е че на мен ми пука защото го обичам, а той ме е мамил и лъгал за единия секс и му е все тая за мен. А той не ме обича а очевидно е че не обича и нея щом и изневерява с педали. Обикновен използвач и боклук е той. Излъга ме и с пари, които той ми поиска да си плати вноски по заем но и явно е че чрез манипулация на моите очевидни чувства към него ми измъкна манипулативно парите. Но вместо да използва парите за това за което ми бе казал и за което мислех че ще му спася кожата и да си спаси задника от по нататъшни проблеми той ги похарчил за друго. И като му запорирали сметката си призна и тази измама. Мен не ми е за парите а за отношението. В крайна сметка той е със запорирана сметка от три месеца, няма пари въпреки че работи и плюс това е осъден да плати на банката 20 000лв. плюс сумата която ми дължи на мен плюс от приятелката си кой знае колко е измъкнал с любов и манипулации плюс суми от роднини и приятели. Ужас. А тя приятелката му си живее в някакъв измислен паралелен свят и не знае че приятелят и изневерява с мъж и от две години в тяхното легло, незнае че приятеля и е във финансово блато и че е мамена, лъгана и подигравана. Не знае какъв е той - Измамник. Аз напускам тази токсична връзка и слагам край на използването, манипулациите, подигравките, заплахите, изнудването, гаврите, тормоза, депресията. Приятелката му да се оправя сама, дано да и дойде акъла някой ден и да спре да се надява като мен влюбено и загубено че някой ден нещата ще се оправят и ще бъдат щастливи. Аз немога да и кажа защото той е психопат.
На мен ми писна да плача, пия, самомообвинявам, депресирам и деградирам психически заради него. Той ме нарича боклук- мен дето го обичам, исках да му помогна в трудни моменти, да бъдем приятели, да си помагаме, да не участвам в неговите изневери и измами. Аз ли съм боклук или той. Той който измами и лъга в очите семейството си, приятелката си и мен - всички които най-много го обичат на тоя свят. Кой е боклука аз или той. Аз никога не съм имал никакви лоши намерения, обичам го, помагах му, вярвах му и искам да бъде щастлив. И кво получих... измамник. Разби ми сърцето и психиката и доверието в хората, мечтите. Нещастен съм. Но всичко той сам си го прави и сам ако не си помогнеш... всичките ти измами се срутват на главата ти. Хора излизайте навреме от токсични и безпреспективни връзки, не си струва страданието за боклуци. Там някъде има друг човек който ще ви обича истински....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: a7659257b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, най - сетне си погледнал и трябва да се радваш. Аз съм жена, имах връзка с мъж, същият токсичен, като твоя. Добре, че прогледнах и събрах всички сили и се справих със заплахите, тормозят, манипулациите и какво ли още не. Даже, като теб бях, давах му пари. Леле, сега, като се сетя и ми става мъчно за мен самата. Голям си късметлия, че си се усетил най - сетне. Дръж печено и стискай зъби, давам ти гаранция, че ще отмине болката!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77f37c8558
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И какво търсиш при него, след като се държи към теб по този начин?
Обичла го бил... ГОСПОДИИИ, колко заслепени хора има!
МАРШ! КЪШ от там!
Няма да умреш "от любов", повярвай ми!
1. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!
2. По-добре сам, откокото зле придружен.
3. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.
Съвземи се момче!
И пак си помисли - дали пък у теб няма нещо съвсе-е-ем мъничко хетеро? Щото иначе оставаш без генетично продължение, нали се сещаш?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0b1da66d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много нереална история...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e675d64a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора: Съвсем реална е историята, има много бисексуални мъже със сериозни приятелки и таен гей живот

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker