Как и защо отказах на жена, която харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как и защо отказах на жена, която харесвам
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3668 пъти
Ако някой ми беше казал преди време, че ще направя нещо такова, нямаше да повярвам. Но не съжалявам за постъпката си.
На 31 години съм, мъж. Преди година на работа във фирмата постъпи една жена, на моята възраст. Истинска красавица, чаровна, усмихната и готина като човек. Беше в дългогодишна връзка.
Около колежката имаше доста мъжко внимание, много колеги и помагаха, бяха "приятели" с нея. И при мен беше горе-долу така, но не съвсем. Моята философия е, че като мъж трябва да имам топки и ако една жена ме привлича, няма какво да го крия. Общувах с тази колежка доста по-малко, отколкото много от другите, но когато го правех, го правех както общува мъж с жена - закачки, шеги, леко заяждане, комплименти, докосвания, флирт. Разбира се, съвсем дискретно и без да ставам досаден. Тя отговаряше сдържано, но положително. Като че ли ѝ беше приятно. Но бях наясно, че с нея не мога да имам нищо - тя е обвързана, а и избягвам аферите в офиса. Беше си точно от онези безобидни служебни флиртове, за които е ясно, че правят обстановката по-весела, галят нейното и моето его, но не водят до никъде.
По Нова година мацката получи годежен пръстен. Стана ми малко кофти, но същевременно се зарадвах за нея - тя е добро момиче и заслужаваше да е щастлива. Не си промених отношението към нея - за мен тя все още беше привлекателната колежка, с която няма да бъда.
Преди няколко седмици седмици разбрах, че се е разделила с годеника си. Докато обядвахме заедно с някои от колегите чух разговор между нея и друга колежка. Загледах се - пръстенът не беше на ръката ѝ. Не знам защо и как са скъсали, аз с нея по темата не съм говорил, не съм разпитвал други. Не сме толкова близки а и не искам да ставам кошче за душевни отпадъци.

В събота обаче излизахме с екипа и стана интересно. В кръчмата тя седеше до мен. Като цяло нормалните ни отношения - разговори, леко заяждане, може би тя малко повече внимание ми обръщаше. После отидохме на дискотека, където тя откровено започна да ми се слага. Вдига ме да танцуваме, сяда у мен. Беше доста пияна. Накрая останахме само аз, тя и един друг колега. С нея започнахме да се целуваме на сепарето, да се натискаме. Тя си ме пита направо "Ще ме изпратиш ли до нас? ".

Тръгнахме си от заведението, отидохме до такситата и... аз я качих на едното и си хванах такси за вкъщи.

Просто ми стана кофти за нея, не исках да я чукам. Осъзнах, че мацката наистина ме кефи и ще ми е гадно да съм просто някакъв случаен, дето ще се наебе с него, за да отмъсти на бившия си. Понеже реално бях удобен за ситуацията - колега, с когото има някаква симпатия. Но ако бяхме преспали тогава, нямаше шанс за нищо повече, а всъщност ми се иска да има.
Не я съдя, не съм против секса за една вечер, но не исках да бъде с мен. Умен мъж съм, изглеждам нормално, един секс винаги мога да си намеря. А за жена като нея да не говорим.
На другия ден помоих колегата да мълчи, казах му, че не е имало реално нищо. А с нея си говорим, сякаш нищо не се е случило. Неловко е някак си. Само веднъж я хванах насаме и ѝ казах - "страхотно си изкарахме снощи, благодаря ти, но нека си остане така засега".
Мисля след време, ако аз съм необвързан и тя има интерес, да я поканя да излезем. А ако тя се съгласи, да бъде, защото се интересува от мен, а не си търси просто някого, с когото да се наебе за утеха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9f1ecf3c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Евала брат, джентълмен и аристократ си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a92bc2bc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поздравления!
Достойна постъпка на мъж. Съжалявам, че останахте малко от този вид и най- вече, че може би никога няма да те срещна.
Пожелавам ти да откриеш щастието си и останеш толкова принципен.

Жена, 28г.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6f205ee98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Правилно си постъпил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 156ca1a4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Е, това е. Колко малко са мъжете като теб. В любовта май сме много по-предпазливи, всъщност.
Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b1e14c28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, не, че нещо, ама тя ти е била в ръцете, а ти тепърва ще се опитваш да я каниш да излизате. На 25 съм, но съм осъзнал, че мъжете много често сами се прецакват. За какво ти е този никому ненужен морал, с който сам се опитваш да оправдаеш постъпката си. Ако нямаше съмнения дали си постъпил правилно, не мисля че щеше да пишеш темата.
Каква е целта на тази тема? Какво се опитваш да ни кажеш или покажеш? Не си задал никакви въпроси.
Ти просто търсиш утвърдителен отговор на постъпката си.
Съжалявам, но ако беше правил секс с нея, шансът ти с нея сега, би бил много по-голям. Какво те бърка каква е причината поради, която са се разделили. Трябваше да правиш секс с нея и тогава да се правите, че нищо не е станало и щеше да има много по-голямо развитие.
Щом си искал да постъпиш от морална гледна точка, защо си започнал да се целуваш с нея, а после си зарязал момичто.
Според мен си се изплашил. Нищо лично към теб, но не ми се струваш искрен напълно. Уж искаш да покажеш как си действал решително, като си я изпратил, а в следващото изречение си противоречиш със съмнения. Ако тя е била свободна, ако имала интерес, ако ти си бил свободен.
Просто те е яд, че си сгрешил. Това е моето мнение. Не се засягай.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cb756e62ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Тъпо, не изглеждаш герой в очите на никого. Втори шанс съдбата няма да ти предложи, но това ще го осъзнаеш като пораснеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c3ccf2ed44
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Не се обиждай, но на 31 не ви ли е минало малко времето за тийнейджърски истории, защото, ако не беше написал на колко сте щях да предположа, че сте на 21-22 макс.
Не я познавам колежката ти, но според мен на нейните години да се сгодява, да разваля годежа след 1 седмица, да се натиска по дискотеките с цел отмъщение - за мен тази жена не става за сериозни неща.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bd13ef5ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ами ако искаш от нея нещо сериозно, действай сега.
ж

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 633f6047fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Аз съм на мнение, че си направил голяма грешка и в общи линии си прецакал нещата. Ти ако беше спал с нея, нещата щяха да започнат да придобиват някакво развитие, без значение каква е причината. Сега тя е убедена, че не я искаш или че просто си неуверен и не ти стиска.

Имал си златен шанс, а ти си го изтървал (питомното), за да гониш сега дивото.

Очакваш някакво потупване по рамото и някакво одобрение тук във форума, че си постъпил много морално, но това, което (не) си направил, не ти помага никак.

Тя като жена ти е предложила директно, което много рядко някоя жена ще се осмели да направи, а ти си я отрязал и направо си и потъпкал достойностово. Тя сигурно е събирала смелост доста време и под въздействието на алкохола е решила да действа, а ти си и ебал майката и сега няма да иска да те погледне.

Ти просто си от онзи тип стеснителни, нерешителни мъже с някакъв си техен си измислен морал и те разбирам, но това в случая те е прецакало много здраво.

От тук нататък идея си нямам как ще и обясниш, че всъщност това си го направил от любов. Съмнявам се, че ще го възприеме добре. По-скоро ще те вземе за нерешителен мухьло, който и е смачкал достойнството.

Тук жените могат много да те хвалят, но на нейно място щяха да се чувстват доста тъпо, след като им е коствало много време събиране на смелост да предприемат такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: da4ab1e892
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   По принцип в живота правилото е просто - като ти дават, вземай! Съвсем просто е, но май едно нещо колкото е по-просто, толкова по-трудно е да го разбереш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7683772df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Мисля като номер 13. Авторе, постъпката ти е глупава. Тази жена очевидно си пада по такива изпълнения, със сигурност го е правила и друг път, а ти вместо да я изчукаш, както и двамата сте искали, я идеализираш и я превръщаш в някаква светица едва ли не. Няма светици. За нея ти в момента си един импотентен путьо и ще е много трудно да промениш мнението ѝ, а и може би не си струва.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b6853f075b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз съм жена и определено бих се разочаровала ако мъж ме пренебрегне по този начин. Стига морал, една жена не би легнала с теб ако не те харесва. Пък и винаги може да се тръгне от единия секс. Не сте пубери, нито тотално непознати!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c3c4c5aa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 15 много точно го е рекъл - и аз се замислих, че ако така ме отрежат, ще ми е доста тъпо на следващия ден да се гледаме с тоя колега.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 633f6047fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Това ми напомня един виц.

Една студентка предложила на състудент да "учат" заедно у тях. Отиват те и уж почват да учат, ама колежката:

-Оф, много ми е топло.

Обаче колегата си пада малко мухльо и не вдява и отваря прозореца. Колежката обаче опипвайки се уж неволно, продължава да и е "топло" и започва да се разсъблича. Студента се притеснява и ѝ казва, че ще излезе от стаята, за да не се притеснява момичето, докато е голо.

Излиза нашия и докато е отвън гледа през ключалката вече чисто голата и разгорещена колежка, легнала на леглото в предизвикателна поза, как започва да се самозадоволява и си казва:

- Лелееееее, тая ако ми паднеее!...

Та и авторчето така - тя му е паднала, ама той не е разбрал, защото е бил зает да се прави на някакъв безсмислен моралист.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: edb177fbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   На жена не се отказва! А сега точи лиги....късно е либе, за китка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5111d0ea7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Правилно си усетил, че е искала да те наебе за утеха. Но със сигурност е било и защото те харесва. Никоя жена не прави секс с някой, който не ѝ харесва, е, освен ако не е проститутка по професия или някоя в много сериозна финансова безизходица, ма даже и тогава не е сигурно.

Някой по - горе каза, че може и шанса да си си изпуснал, и е прав, защото ако беше я изпратил до тях, както ти е поискала, щеше вече да имаш реален шанс да започне нещо между вас. Добре, разбирам, че искаш да си джентълмен и да правиш секс с жената само, ако е трезва, но въпреки това трябваше да я изпратиш до тях, да я качиш до апартамента ѝ (това е джентълментското) и да ѝ кажеш, че я харесваш, но искаш да бъдеш с нея 'на трезво' точно, защото много я харесваш... и щеше да си вдигнеш рейта до небето! А ти напрактика си я изгонил да си ходи в таксито като някакво бълхливо животно.
Щом я харесваш я покани на среща още тази събота, защото иначе рискуваш да я изпуснеш, щом казваш, че е красива и желана жена едва ли дълго ще остане без ухажори.

Жена.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2401919fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И на мен като жена би ми станало обидно и тъпо. И още повече с думите след това - да оставим така нещста. Ужас. Аз бих го приела като - бях пийнал, не те харесвам.
Жена на 32

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d045730f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Защо си мислиш , че е отмъщение. Големи хора сте и какво отмъщение след като не са заедно. Най - вероятно ще си намери друг, а ти ще си я изтървал, но ако искаш може да се пробваш като и кажеш, че юърво искаш да поизлезете на няколко срещи, а не че не я желаеш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3be88f0994
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Автора:
Писах, защото ми е интересно как изглежда отстрани. Някои ме обвиниха в псевдо-морализъм. Постъпката ми не беше резултат от морални възгледи. Ама никак. Не го направих и заради колежката ми. Ако тя се беше наебала с друг нямаше да съдя нито нея, нито него - тяхна си работа. Решението ми беше в резултат на чиста проба егоизъм и грижа за собствения ми интерес и емоции.

Жена (за мъж е същото, но в случая е жена) приключва дългогодишна връзка. Няма как емоционално да е готова за нова. Намира си някой случаен - на английски се казва rebound, не съм намерил добър превод, но близко ми звучи "изтривалка". Или "ходещ вибратор". Е не искам да съм това. Мисля, че заслужавам повече.
В такива ситуации често на другата сутрин жената страда от угризения и не иска даже да погледне мъжа, с когото е потърсила утеха. Казвам го, защото съм бил в това положение. И съм виждал мои приятели. Мацката се начесва с тях, после даже ги намразва.

Та каква щеше да ми е ползата от цялата ситуация? Едно ебане. Такова винаги мога да си осигуря в някоя дискотека. Не си струва емоционалното натоварване - и за мен, и за нея. А съм категорично на мнение че човек, току що разделил се с годеника си, не е способен на качествена връзка.

Тук някои жени казват, че биха се обидили от нещо такова. Ами дами, на вас всеки, на когото отказвате секс ли трябва да ви се обижда? Абсурдно е да се сърдиш на някого, че ти е отказал секс. Отказвали са ми повече пъти, отколкото мога да броя. С някои от тях съм опитвал пак по-настойчиво и е ставало. С други не - не са били заинтересовани. Ако се сърдех на всяка, не знам какъв емоционален багаж трябваше да нося. Та, очаквам и моят отказ да бъде уважен.
Може ли да ми се сърди? Може. Ами нейна си работа, аз не мога да контролирам чувствата и мислите ѝ.

Искам, ако с нея стане нещо, да е по нормалния начин - да излезем на три, четири срещи, вечеря, да се опознаем. И тогава, ако си паснем, нещо повече. Не искам пиянски секс, правил съм достатъчно. И не виждам защо трябва да бъда упрекван за това.
А колежката, дали ще ми се сърди или не, дали занапред може да стане нещо или не, това си е нейно решение. Но при всички положения ще я уважавам и ценя като човек.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e8f832ea41
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Добре, разбирам съображенията ти, но не беше нужно да я ебеш. Можеше просто да я изпратиш, да се качиш с нея у тях, да поговорите, да се сближите. Можеше да и обясниш, че не искаш просто секс и да си изтривалка, а искаш нещо повече. Ясно е, че имала дълга връзка, но все пак трябва да започне на ново, нали? А как по-добре да го направиш освен с нова връзка?

Изобщо това си е било изключителна възможност за теб, нали искаш да си с нея. Не беше нужно да я ебеш дори. А ти какво си направил, отпратил си я с някакво такси и си се прибрал. Но така само си и дал грешен сигнал, че не я искаш.

Ако след секс би те намразила, сега съвсем би се почувствала унизена.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a43cf1a87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Авторе, не си прав. Аз съм приключвала 13 годишна връзка и не съм си търсила утеха, нито изтривалка. Съответният човек отдавна не го обичах, не бях емоционално привързана по никакъв начин. Да, започнах да излизам веднага с мъже, които ми харесват, но с цел ако се получи нещо по-сериозно да продължим. Ако не - само забавление. Все пак имам нужди. Но нито е било с цел отмъщение, нито като утеха. Просто поведение на самостоятелна жена. И не, не искам да се омъжвам, че да се притесняваме относно биологичния ми часовник и да съм се отчаяла. Недей да вадиш разни генерални изводи за хората, при всеки е различно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b1e14c28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Авторе, за да започнеш връзка с жена нали първо трябва да правите секс. Нали трябва да почнете отнякъде. Как ще започнеш връзка с нея преди да сте правили секс. На 3-тата среща ще и кажеш: виж много те харесвам ще ми станеш ли гадже ?
Човече преебал си се. Правиш секс с нея, завърташ и главата и тя да му мисли . Не те итнересуват нито нейните угризения, нито колко време е минало след връзката и. Та ти мислиш пвоече за нея от самата нея. Защо го правиш и защо се ангажираш с излишни емоционални глупости ?
Отивай при нея възможно най-бързо, че иначе ще изгубиш набраната инерция. Вече сте скъсили дистанцията, като сте се целували. Какво още повече има да чакаш ? Кажи, че си сбъркал и я искаш сега, искаш да се видиш с нея насаме. ( макар, че с изречението нека нещата си останат така, според мен си затворил доста врати)
Ако мислиш да чакаш още по-добре се откажи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9ee9b858dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Човек, здравей! Много ми е интересно как ще продължи тази история. Би споделил след известно време какво се е случило? Благодаря.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 192dc900ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Дали си сбъркал, когато тя се е предлагала съвсем ясно? Не е съвсем сигурно, не знаем в тази липсваща женска логика кое е по-добре. Иначе, съм съгласен, че можеше да я изпратиш до входната врата, не до леглото. А защо да се чака до събота например, излезте на разходка тази вечер.

Обаче съм много съгласен с N13, имай много на ум с нея. Явно не изпитва угризения да прескача във връзки. Или поне да не пие когато не е с теб, че...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7683772df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   до 26, автора: Авторе, я сподели как така магически си осигуряваш едно ебане в дискотека толкова лесно? Щото по изказа ти изглежда, че или живееш в някакви илюзии или си супер плейбой някакъв.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 25a7caebaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Аз пък не съм съвсем съгласен с номер13, защото ми звучи като човек, който живее, или поне е расъл в малко населено място. А както всички знаем в малките населени места хората на 30 вече имат поне по едно 10 годишно дете, а в някои случаи и по - голямо. В големите градове нещата стоят малко по-различно. Това, че жената, която си е харесал автора е развалила годежа си изобщо не означава, че е имала много връзки. Може просто да е осъзнала, че човека, който ѝ е предложил не ѝ е на сърце, и въпреки лъскавия пръстен и парите му, просто няма да е щастлива е него. Ако погледнете пак в текста на автора ще видите, че онзи доста набързо ѝ е надянал пръстен.. А тя, ако беше някоя мома от село сигурно щеше да му се зашие за кесията моментално. Но нещата при градските момичета са малко по-различни, имам в предвид тези, които не са расли в мизерия като малки, имат добро образование и професия. Разумната наистина жена ще прекъсне отношенията си с някого преди нещата да са станали сериозни и работата "дебела" както се казва. Няма да постъпи като селския тип моми, които си уреждат живота с кой да е будала провайдър, подпечатвайки с 1-2 дечица и после ходейки по разни пиш*и. Интересното е, че едно не малко мнозинство сякаш ги одобрява селячките, поне защитава, забелязвам из разни теми тук, а и по принцип.. А за момичета като тази, която си е харесал нашия автор се дава одобрение на мнения като на номер13.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1810eb4e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Авторе, виж сега. Малко са жените които знаят какво искат. Щом тя си е поискала защо си се дърпал като ученичка?

1017

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 701ef315dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Според мен, ако искаш с нея да имаш нещо сериозно, ти си изиграл хода си много добре като начало. Защо!? В момента имаш възможност така да се каже "да превърнеш дефекта в ефект"!
Ако беше спал с нея и се окаже, че тя е била твърде пияна и едва ли не ти си се възползвал от това, тогава щеше да стане доста по-тегаво положението за теб!
Ако си бил просто "утеха" и тя утре се върне при приятеля си, а ти междувременно хлътнеш по нея - вярвай ми ще започнеш да се измъчваш след това! А ако беше спал с нея и решиш да задълбочиш отношенията си с нея, а тя утре реши да се събере обратно с предишния си, пак ти ще си в лошата позиция.

Така че послушай ме, говори с нея насаме за онази вечер. Направи се малко на ударен, кажи и че сте пили много и не си искал да се случва нещо повече, защото знаеш, че е обвързана и не е редно - тя самата после може да съжалява за това, а ти не си човек, който иска само да я ч*ка! Един голям човек, здраво стъпил на земята така постъпва. Ако жената е на място ще разбере и ще го оцени! Ако е шаврантия, която търси да има кой да и начеша оная работа (с извинения), и ако не и се угоди на момента и тя после се надуе - тая не ти трябва! Бъди малко тарикат :)
Аз лично не бих и отказал, както ти си направил, защото ми е "по-слаб ангела" може би, но ако искаш с нея нещо сериозно имаш шанс, ако говориш с нея насаме и директно. Така или иначе тя ти се е предложила, така че няма от какво да се притесняваш :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6f205ee98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

36.   Това тук повечето хора, които пишат, май са без капка мозък. На жена не се отказвало, ала бала. Ами ако почне да ти додява за всичко и да те праща да и купуваш цигари, да те използва за канарче, като кошче за душевни отпадъци, като изтривалка, да и миеш пода и да и правиш покупките, пак ли няма да и отказваш? Голяма чест да изчукаш пияна жена, която сама ти се натиска. Кукувци пълни. Авторът е прав, разбира се, и според мен, няма смисъл да пише по две страници обяснения за постъпката си на елементарни еснафи, защото не го заслужават. Освен това, спомнете си, как постъпи героят на Челентано с героинята на Орнела Мути, когато тя се понапи и той я отведе да преспи в дома си. Говоря за филма "Лудо влюбен". Какъв балкански простак щеше да изглежда, ако се беше възползвал от нейната слабост да я изчука пияна и полузаспала, да се принизи до някакво животно, от рода на свинята, че нали дори да беше най миризлив циганин, пак тя пак щеше да му пусне в това си състояние, каква е файдата, че те е използвала като чеп за дупката си, това ще ти даде ли мъжко самочувствие да си ходиш с изправена глава, или напротив, да се срамуваш от постъпката си до края на живота си? Това съвременните българи тотално изпростяха. Добре е, че все пак не всички.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3be88f0994
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Автора:
27, може да съм допуснал грешка, че не я изпратих, но тя така или иначе беше много къркана, а и аз бях почерпен. Трудно щеше да се получи разговор.
31, според мен самата идея да се чудим дали нещо е правилно според женската логика е сбъркана и ни принизява като мъже. Правя нещата, защото аз така искам, чувствам и смятам за редно, не да печеля нечие одобрение, камо ли нейното. Не мисля, че прескача от връзка във връзка. Напила се е и е потърсила малко внимание и секс след раздялата. И аз съм го правил, когато съм бил наранен, а се смятам за добър човек. Така че не мога да я съдя. Много хора го правим в моменти на слабост.
32, не съм плейбой. Не е толкова сложно - обръщаш малко внимание на себе си - визия, спорт, дрехи, прическа, самочувствие, позитивна нагласа. Ако поръчате и бутилка в заведението, ви е плюс за пред някои от момичетата. От там нататък действаш. Има момичета, които излизат с идеята да се наебат с някого същата вечер. Дали ще ги уцелиш и дали ще се харесате си е късмет. Но като цяло ако изглеждаш и се държиш добре, няма да ти е проблем да вземеш 4-5 телефона за една вечер. От тях все една ще се навие да излезете и си зависи от теб как ще си изиграеш картите на срещата. Всеки мъж може да го направи. Преди да ми говориш за илюзии, последно в заведение колко момичета заговори и поиска контактите им? Всеки мъж, ако се поддържа, може да привлича жени.

Както и да е, с вече бившата ми колежка си писахме два пъти, най-вече простотии. Разбрахме се да пием кафе уикенда. Не искам да си правя планове, ще видим какво ще стане.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ffcfa2a0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Афтурей, не ги слушай тия. Добреси постъпил, защото такива истории по службите в повечето случай свършват зле. И като се случи така и работа ще ти се наложи бда си търсиш освен жена.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b1e14c28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Тотално били изпростяли българите според номер 36, а после седите и ревете по форумите защо жените постъпвали гадно и правели секс с някой,който бил пълен нещастник. Само че на нещастника му стиска да вземе това, което му се предлага, а не да се прави на излишен джентълмен.
Защо се обяснява по 3 страници авторът тогава, щом смята, че е постъпил правилно.
Щом имаш принципи ясно ги зявяваш и следваш и не дължиш на никой обяснения. Най малко на нея.
Тоя я зарязва едва ли не, а сега се чуди дали ще е свободна еди си кога.
Еми не, няма да е свободна. Ще я вземе този, който не му мисли и знае какво.иска на момента.
Стойтв си във форумите и още псувайтв жените,че били курви, понеже мъжетв ги е страх да си легнат с тях, когато им се предлага.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cb4542aa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Постъпил си като джентълмен, но това за много мъже в БГ е непонятно. На жена не се отказва...дори да е пияна като кирка и да се влачи като парцал? Ако тя е наистина свястна /в което леко се съмнявам/, няма да ти се сърди, че не си я минал, а ще ти благодари и ще ти се извини. И тогава може да почне нещо между вас. Но аз не виждам подобно развитие - тази жена май се чуди на кого да се лепне...Със секс по дискотеките не се преодолява някого, за който си бил сгоден. Или съм старомоден?!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fb8b4644ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   36, чичка, не става въпрос, че не е правил секс с нея, а за това, че не е съобразил да я изпрати до тях.

пп: И не ни давай за пример филми от твоята младост или каквото и да било друго от твоята младост, защото повече хора не ни интересува нищо свързано с твоята младост.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e8f832ea41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Хаха номер 36 ме разби с това сравнение. И какво сега? Щом Челентано е направил така, значи всичик трябва да правим така, понеже Челентано е някакъв меродавен критерий. Само че нещата в реалния живот са мааалко по-различни от по филмите, особено от тези от преди 50 или колкото там години са.

Ако всички правехте като героите от филмите, къде щеше да му излезе края? То филми всякакви.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0f2f4faf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Номер 36 е абсолютно прав.

Всички, които обвиняват автора, че е нерешителен и мекушав са тъпи, долнопробни, елементарни, малоумно, селскостопански, нагли, безпардонни ПОМАЦИ, които са супер загорели, понеже у техното помашко село у планинътъ има само дърти чукала и кози :D.

Надявам се автора ще възприеме моето мнение и на колегата 36, както и на много хора, които са научени на обноски и гледат отвъд първичното.

Първичните инстинкти доказват, че си животно, а разумът доказва, че си човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 633f6047fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   44, брат, извинявай, ама този коментар е супер обиден за помаците. Аз съм помак и не ми е приятно да чета такива обиди. Да изкажеш мнение, добре, ама да използваш думи като "малоумни" и "долнопробни"... Не знам как въобще са ти одобрили коментара.

Хората си имат мнение и са си го изказали, но поне не са обиждали като теб. Това според мен говори нещо за теб, а не за тях, защото никой не е длъжен да мисли като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d477cff694
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Помак не е синоним на малоумен. Ни най-малко нямам общи с помаци, познавам само две дами, едната е лекар, и двете изключително свесни. Определено не ми е приятно да чета този тип мнения, изобилства що от етикети и обидни квалификации. Дети горе пише, че не се толерират, мдам.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3dc8730ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Не се връзвайте бе, хора. Очевидно е, че авторът на коментар 44 не знае значението на думата "помак". Ясно е, че темата няма нищо общо с религия и етнос, да го *** в смотания градски християнин. Ето, вече има баланс хаха.

Авторът е постъпил достойно, но вместо да се прави на интересен на следващия ден, можеше да каже истината. Не дойдох, точно защото ми харесваш и не искам да съм утешителна награда и временно явление.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8eec2d78cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Кой наистина одобри коментар №44? Ужасно обидно и долнопробно изявление. Хора от помашкия етнос, извинявайте.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e8f832ea41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Най-смешното е, че 44 определя себе си като човек с обноски, а нарича другите "тъпи, долнопробни, елементарни, малоумно, селскостопански, нагли, безпардонни ПОМАЦИ".

Има странно разбиране за обноски.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cd255dac80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Авторе, защо колежката е вече бивша?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b1e14c28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Авторът в последния коментар се прави на супер големия сваляч.
Едва ли не разбира жените изключително добре и се чуди как аджеба не може някой да вземе 4-5 номера, като излезе на дискотека.
Обаче, ако се върнем на първите му коментари, нищо общо.
Пълен със съмнения и размисли, дали е постъпил правилно, дали мацката ще бъде свободна и т. н.
Мисля, че тотално изгубиха смисъл всички коментари досега. Просто той си е решил да си влиза в някакви роли, които за него са безспорно правилни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker