Тя не ми вярва, но аз съм нейния човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не ми вярва, но аз съм нейния човек
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2352 пъти
Здравейте!
Имам трима приятели - и тримата ми казаха да не се занимавам, да оставя момата на мира и да продължа напред. Но те не я познават. Нямах шанс да ги запозная. Споделям просто защото искам трима човека да ми кажат "давай" и да се хвърлям напред.
Историята. Запознах се с една млада жена, която изцяло покрива моите критерии за жена. Природно интелигентна, множество разнообразни интереси, много добра и мила душа, леко скромна, авантюристична натура, но с примес на здрав разум във всичко. Имаме много общи интереси. И все пак има няколко неща, които всеки може да запази за правене сам с приятели, което е хубаво, защото не смятам, че е здравословно да сме 24/7 заедно. Тази жена има огромно влияние върху мен - бях зарязал един проект, като й споделих за какво иде реч, толкова бързо ме поущри, че вече е почти готов - въпрос на два месеца да стартира. Намирам я за изключително красива. Харесва ми и това, че има домакински умения, но не е свръх съсредоточена върху това. Харесва ми начина й на мислене. Харесват ми обноските й, поведението й. Единственото, което е малко натоварващо е, ЛИПСАТА Й НА ДОВЕРИЕ В ХОРАТА.
Имах възможността да я видя в обкръжението на нейни близки приятели. Коренна промяна. Видях я в наистина отпуснато състояние, изключително спокойна и лежерна, усмихната, щастлива. И с мен се усмихва, но вече ми е ясно, че е била на тръни през цялото време.
Както и да е, проблемът с липсата на доверие обаче се опитва да ни раздели. Реално в момента не сме гаджета с нея. Но... аз мисля че това е огромна грешка и смятам, че трябва да бъдем заедно. Когато й казах, че я обичам, тя ми каза, че съм пиян и затова й говоря така. Когато й предложих да се омъжи за мен, каза че е твърде рано. Когато й казах, че искам дете от нея, каза че още ние не се познаваме.
Разделихме се, защото според нея пия твърде много. Това, разбира се, по мое усмотрение не е вярно, но да речем че нея това я товари - ок. Няма проблем от моя страна. Казах й веднага, че спирам приема на какъвто и да било алкохол в каквито и да било количества завинаги. Реално аз не съм алкохолик. Нито имам страст към питиетата, така че ако знаех, че й е драматично, нямаше да кусам още в самото начало нищо. Тя не ми повярва и преустанови контакти с мен. Дори не пожела да се видим да го изговорим на 4 очи.
Имайки предвид до каква степен я познавам, тя наистина не ми вярва, явно се опасява от алкохолици и не иска да ми даде шанс да й докажа. Но аз напълно си вярвам, много добре знам какво става в главата ми и между нея и всяко друго удоволствие на света бих предпочел нея. За щастие или съжаление, аз явно съм влюбен в нея. Тя не ми вярва.
Не знам точния й адрес, но имам приятели в полицията, които могат много бързо да ми направят справка. Сигурен съм, че мога да убедя и шефът й да ми каже къде живее, тъй като с него се познаваме и знае що за стока съм. Искам да я видя и да я накарам да повярва, че аз съм мъжът за нея. Чудесно разбрах какво тя иска в живота си, смятам че аз съм идеалния партньор за нея, както тя за мен. Ще е ужасно да се изпуснем заради някакво невярно твърдение от нейна страна.
Моля за подкрепа.
Твърде лудо ли е да й издиря адреса по този начин? Опасявам се, че може да я притесня повече отколкото да я зарадвам. Казвала ми е обаче в общи линии къде живее, така че мога да не й се натрапвам вкъщи ами да си стоя в квартала в близост до тях, за да се видим насила случайно. Не знам и аз как да подходя, но наистина вярвам, че сме един за друг. Тя е изключително нежна, ранима и мечтателска душа - аз съм човекът, който може да я закриля, да я направи щастлива и да й отдаде нужната нежност и любов, за да бъде винаги усмихната. Въпрос на капка доверие в искрените ми намерения...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7c74ccefc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, остави момичето намира, очевидно не те харесва...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bd704510c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това с адреса е малко прекалено

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c54e18101f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Действай, щом имаш желание не чакай за да не съжаляваш после. Освен това много жени обичат да ги преследваш и да им доказваш колко държиш на тях а те да умуват през това време. Щом те е хванала любовта действай и успех и после сподели как е минало.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 866525e4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някой ти е направил "услуга". Разказал и е за твоето поведение в миналото, за своето мнение, за пикантни подробности относно личния ти живот. Най-вероятно премълчаваш някои неща относно миналото си. Явно не си от нейната класа, така да се изразя. И след като е много разумна и земна, тя е взела под внимание всичко, което е чула като инфо за теб. Ако се занимаваш в нета с разни кифли, или пък демонстрираш своята неотразимост, смятай се за отсвирен. Във всеки случай не си издържал изпита по критериите и. Другият вариант е, да е по-умна от теб и да осъзнава, че в перспектива няма да сте си подходящи. Във всеки слуай това НЕ Е проблем с доверието, а с приемането на личността ти, със сигурност. Има една съвсееем малка възможност да го прави от ниско самочувствие. Разликата в темпераментите ви е очевидна, явно ти си човек на чувствата, а тя - на разума. Така или иначе, не се чувства комфортно с тебе. Според мен не проявявай виден интерес, демонстрирай, че си приел решението и. Предложи и просто приятелско излизане, първо наистина се сприятели с нея, после прецени дали да предприемеш нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e1a5a3a902
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз минах по твоя път. Имаше едно момиче, с което се запознахме, харесахме се и тръгнахме да ходим. Аз обаче тогава бях друг човек - не се съобразявах много с нейните желания, гледах все да става на моето и т. н. и просто така стана, че се разделихме. Когато се разделяхме аз вярвах, че това е правилното решение. След това в следващите няколко месеца ми се случиха разни неща и някак като се върнах на зад разбрах, че тя е идеалната жена за мен и няма какво повече да искам от живота. Реших да се опитам да си я върна - бях готов на абсолютно всичко за нея. Направих някакви опити, дори й предложих да се оженим. И аз като теб се надявах тя да повярва в мен и да ми даде шанс, за да види, че съм вече друг човек и че мога да я направя щастлива. В крайна сметка не ми го даде този шанс и аз се предадох. Сега като погледна на зад си мисля, че може би беше грешка това, че исках да си я върна толкова усилено. Трябваше да се откажа още в началото, когато тя ми каза, че няма как да стане.
Сега съм с друго момиче, което също е доста свястно, но заради предишното някак главата ми е размътена и все още се чудя дали новото момиче е моята жена.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 778dd126ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Личи си, че я обичаш.
Ноооо, наистина да я издирваш е много прекалено. Повярвай ми, че ако наистина сте създадени един за друг, може след месеци, години съдбата да ви събере...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 10f1311436
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Попадала съм на мъже като теб и съм била в нейната ситуация - да изпитвам недоверие към намеренията на човека и да прекъсна отношенията. При мен "червената лампичка" светваше заради нетърпението му нещата да се случват по-бързо, прибързаните обяснения в любов и предложения за брак. Веднага ми ставаше ясно, че пред мен стои импулсивен и незрял човек, който не прави разлика между увлечение и обич, склонен е да идеализира и че колкото бързо се влюбва, толкова бързо и разлюбва. А в твоя случай, като добавиш и алкохола, дори и за теб да не е проблем, то ставаш меко казано "неподходящ". Истината е, че една разумна жена, която вероятно се е и напатила и си е научила уроците, би стояла доста далеч от мъж като теб. И още нещо - щом смята, че не ставаш за нея, значи е така и точка. Ако не можеш да го приемеш, проблемът си е твой. Няма как да знаеш какъв тип човек ѝ е необходим. А ако упорстваш в опитите си да се добереш до нея, рискуваш да ти каже в лицето точно какво мисли за теб и то няма да ти хареса. Остави я на мира.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 827851c463
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Жената съвсем ясно ти е показала, че има нужда от време да те прецени и ти си длъжен да уважиш това. Иначе рискуваш да се превърнеш в натрапник и тя ще те разкара с пълно право. Ако си решил, че тя е жената за теб, съвсем автоматично не значи, че ти си мъжа за нея. Капиш?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: afe126d881
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Големи грешки си направил, и може би единствена ти утеха е, че почти всеки ги прави. Почнал си да се променяш заради нея... - голяма грешка. Тя няма да го оцени, а ще почне да те презира. В края на краищата, дали пиеш, или не, за нея е през оная и раБота. Просто не я е е това, ама никак. Допуснал си да има огромно влияние върху теб - ФАТАЛНА грешка! Правилната позиция е ти да имаш влияние върху нея. Решил си да я СПЕЧЕЛИШ, на всяка цена! ... След много бъхтене и унижения може и да успееш, може тя да те приеме от немай къде, като едно нещо вместо нищо, но чакай скоро да ти сложи рога, или да те замести с друг без ни най-малки угризения. Сам си се поставил така, че да имаш минимална ценност и минимална тежест пред нея. Това с рицарските постъпки и серенади го забрави - сега е съвсем друг век. Но мнозина романтици и наивници минават по твоя път, докато някоя не им разкаже играта. Ако са умни, си вземат поука. Ако са балъци, си остават балъци за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 37b353465d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Брат, вземи се стегни, че ми звучиш като преследвач и натрапник още от заглавието. Особено това да я дебнеш и следиш до мястото където живее... малко пресилено. Аз съм момиче и ако мен ме дебнеш и притискаш най- много да си изядеш някоя чанта в главата. Сериозно! Това, че ти си си въобразил разни неща, не значи че и тя ги желае!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1d98c64a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не вярвам че ти си нейния човек. Ставаме двама засега.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d44e888474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Жалко, явно наистина не съм наред щом и тук не се намериха хора за подкрепа в желаната от мен посока. Благодаря за някои разяснения!
Не мисля че е опция да й предлагам приятелство или каквито и да било отношения без интимност, тъй като е твърде лицемерно.
Автора

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 13d97db028
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Лелеле даже не прочетох цялата ти тема, защото нямам нерви за излиянията ти.
Пич, вземи се стегни. Звучиш страшно зле. Това, че си се фиксирал в тази жена показва, че си мъж без избор на жени и със склонност към дълбоки самозаблуди. Запомни едно "Жените не харесват мъже, които са нийди и досадници и ги издигат на пиедестала на Единствената". Това е така, защото тези мъже им се поднасят на тепсия, а когато нещо ти е поднесено на тепсия и не си се потрудил за него, не е привлекателно и стойностно за теб.
Решението на твоя проблем е да започнеш да излизаш и да правиш секс с възможно най-много жени. Ще се отракаш малко и ще видиш, че такова понятие като Единствената не съществува.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ad5e0d7c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Какво го нападнахте?
На мен подобно преследване, че и веднъж беше доста проблематично - ми харесва. Сигурно такива мъже привличам, една 'добронамерена женица' веднъж ми каза, че с поведението и нрава си (също като на момичето) и това, което съм като жена - карам мъжете, да се държат така с мен. Дори да е права - това съм аз. И да, развръзките не са добри.
Не бих казала, че някой от тези мъже ме е обичал истински, макар да са се държали като герои от любовен роман. Единият видя в мен - предизвикателство, другият-красота, третият-нещо повече от самия него, четвъртият-фетиш, петият-утеха и грижа, шестият-муза. Общото между всички е, че нещо много силно им липсваше към момента на запознанството ни и виждайки, че го има в мен, това ги привличаше. Просто, това са хора, които искат и са ненаситни, оттам и прекаляването, което на мен не ми пречи.

Стига а тази ниска емоционалност, толкова сте студени, че проявата на чувства е страшна и странна за вас.

Авторе, действай, поне ще си изживял емоцията докрай.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: afe126d881
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   №15, признаваш, че в такива ситуации развръзките са плачевни, обаче въпреки всичко го поощряваш да си "изживее чувствата"!.. Прочутата женска антилогика и прословутата женска солидарност, защото така въпросната особа, макар, че сигурно ще го отреже, преди това ще си четка до насита самолюбието и ще си вдига самооценката и садистично ще се кефи на мъките и на унижението на мъжа който пълзи пред нея. Ясно е, че нищо няма да стане, ама той въпреки това да действа! Ега ти наглостта.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 866525e4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Идеята за приятелство е да те приеме на духовно и емоционално ниво, което си е необходима съставка от връзката за всяка разумна жена. Ако е земна жена, както се изразяваш, този подход е по-правилния, отколкото другият. Някои жени се нуждаят от много време и за тях е по-важно първо да те приемат като човек, а после като мъж, такива характери са си просто. Но след като не чувстваш необходимост да си и и приятел, освен физически да си и любовник, може би наистина не гледате в една посока.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b3ce35c706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Брат аз съм същия като теб - но разликата е в това че аз не пия а пуша.

Давай докато е време докато не го оцени точно това което искаш- бил съм в твоето положение и знам какво е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker