Любов или пари да избера ???? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или пари да избера ????
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1449 пъти
Здравейте, казвам се Ина на 21 години и искам да ми дадете вашето мнение относно един много странен въпрос. Вмомента съм във връзка с едно момче от 3 години, обичаме се, обаче имам проблем със семейството му. Предишната му приятелка го е изнудвала за пари и семейството му мислят, че и аз съм така и се държат по супер гадния начин с мен, а той е привързан към тях и мога да кажа, че доста му повлияват. Освен това непрекъснато го използват във всяко отношение, защото знаят, че прави всичко за тях дори и аз да оставам в повечето случаи на втори плат, винаги си премълчавам. Ще призная обаче, че ми е доста тъпо като гледам как някои мои приятелки, които и изневеряват и лъжат, получават много по - добро отношение от приятеля си и семейството му. Та така в момента съм в следната ситуация, моя приятел е в Германия, естествено пак за да върши работа на техните, а аз се запознах с едно момче, което доста ме хареса и в последствие разбрах, че стщото момче има супер огромен бизнес, но до момента той самия не ми го е казал още, случайно разбрах от приятелка, която си е вършила някаква работа във фирмата му. Та така новото момче се държи супер добре към мен, мисля че му е интересно защото не съм преминавала никакви граници с него, все пак си имам приятел. Дори не сме се целували, просто е идвал няколко пъти и винаги е свършвало само с разговор и то доста смислен разговор, с много общи теми и мисления за живота. А старият ми приятел е на 26 и още играе видео игри и буквално не задържа пари - всичко отива за събота вечер и колата му. Моля ви дайте ми съвет, обичам го и съм привързана към него, но мисля че бих имала много по - добро бъдеще с другия. Кажетв ми как да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4458f53e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Парите.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5054b3ca86
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Парите момиче, любовта е до време, парата ще те направи щастлива бъди сигурна, чантички, обувчици, скъпи телефони, екскурзии, млада си ще ти е интересно... НО ДО ЕДНО ВРЕМЕ!! :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2981fc3e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе и пари и любов - всичко на този свят е временно. Вечна любов няма. Ама и да разчиташ на нечии пари цял живот и това не е ОК. Това те прави зависима. Ако е някое леке, ще трябва да го търпиш цял живот, защото ще си свикнала на някакъв стандарт, който няма да искаш да оставиш. А и ти като разчиташ на някого, никога няма да се научиш да се оправяш сама та ще си длъжна все да разчиташ на някого и да търпиш всичко.

А като одъртееш след някоя година, пък може и въобще да не те търпи, ами направо да ти бие шута и тогава като не си свикнала сама да се оправяш голям проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 66c56ff397
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Май, май, като те слушам, вече си взела решение и искаш само потвърждение от някого. Казваш "стария ми приятел" все едно имаш вече нов. :)

Малко се чудя на фразата "супер огромен бизнес", какво е това момче със "супер огромен бизнес"?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 94fdee2be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Май родителите на приятеля ти добре са те преценили, че гледаш парите. Да, вярно, че всеки заслужава обич и уважение. но ти не поясняваш, какво имаш предвид, като искаш много по - добро отношение от приятеля си и семейството му. Те нали са в Германия, какво те интересуват! Вие сте просто гаджета, не сте сгодени, та да общуваш с тях и да се нервираш. А ако очакваш материални неща, това е друго. Не ти е предлагал брак, не сте говорили за семейство, той може дори и да няма такива намерения. На 21 си, за къде бързаш, живей си живота!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f9738b9b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че любовта. Парите избират проститутките. Ти проститутка ли си? Пишеш - не сме се целунали дори. Ако го направиш, то ще означава изневяра. Представи си, че приятелят ти те гледа отнякъде и всичко знае за теб. Как ще го възприеме, да се целуваш с друг?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1a020be153
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какво общо има това, че има кола и играе на видео игри? ! Където иска - там ще си дава парите. Да не си му счетоводител, съпруга, майка? ! А ако тоооооооолкова ти е пробем - сливи ли имаш в тази уста, че да му кажеш, че искате да сте сериозни и че семейството му създава излишни проблеми? !

Друг момент - Извинявай, ти държанка ли си, искаш хората да те поят и хранят ли? Не, чакай да те питам нещо по-лесно - ръцете ти в задника ли ти са, та не можеш да си изкарваш парите и гледаш в портфейлите на хората? ! След това мъжете били еди си какви, а това, че всяка втора е меркантилна - да сме живи и здрави, нали!

И да не съм извън въпроса ти - избери парите. Така ще освободиш сегашния си приятел от присъствието си, пък дано пичът да си намери нещо стойностно. Още от 20-годишни за нищо не ставате, ама претенции от тук до небето. Но нищо, като чукнеш 30-40 ще осъзнаеш някои неща!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0af57f14fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти разбрах въпроса. Мисля, че ти обичаш човека с повечето пари. Аз не бих могла да стоя с човек на който родителите му ме обиждат. Иначе от 2-те неща задължително бих избрала любовта. Човек има само един живот, а парите са просто хартийка.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 309966caa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С такава любов говориш за любовта си... Опитваш се да се оправдаеш пред съвестта си, че ще зарежеш приятеля си заради новия. Не е нужно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3d2ab4f7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен никой не ме обича и затова в живота ми са важни само парите, все пак само те ми остават. Но това съм аз, ти си друг човек и имаш и двете, трябва да решиш кое е по-важно за теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: df204cdeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ясно е, че не си ок с първия си приятел - отношението му към теб не ти харесва, нито поведението му, нито приоритетите. Доколко обаче вторият има интерес и дали е сериозен, е МНОГО рано да се каже. Според мен трябва да се разделиш с първият, поради факта, че явно не се чувстваш добре във връзката си. Поне не достатъчно добре. Но едва ли и вторият ще те вземе за жена. Заможните хора не бързат да се женят или да встъпват в сериозна връзка. А и не знаеш дали ще си паснете както в емоционален, така и в сексуален план. Не си прави подобни планове, просто прекрати връзка, която не те удовлетворява. Дали после ще се хванеш с втория или не, няма никакво значение. Ако не с него, с друг ще бъдеш, някой, който ти харесва и като отношение, и всякак.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 779ebd7d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами... аз никога не съм разбирала как може по пари да ги избирате

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 452eaac14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако сега разрушиш връзката си от 3 години ще се превърнеш в поредната лека жена с която никой не иска да се занимава и да създава семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 713c4ad8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не се продавай, не си струва.

Alpha, ж. 29

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker