Фитнес начинаеща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фитнес начинаеща
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 972 пъти
Здравейте!

Твърдо съм решена да започна фитнес. Целта ми е да се стегна. Имах десетина излишни колограма, успях да ги сваля с неядене. Сега искам да стегна бедрата си и да изгоря мазнините, останали по корема ми. Не искам да минавам на строг хранителен режим. Под строг хранителен режим разбирам ядене под час и ограничаване само до пилешки пържоли и зеленчуци. И сега нямам свински хранителни навици: нито се тъпча, нито ям джънкфууд като чипсове, хамбургери, пасти, торти, банички и т. н. Но да откажа кафето и да не си позволявам от време на време прясна паста или малко качествен пълнозърнест хляб ми се прекалено. За протеинови шейкове или разни добавки не ща и да чуя. Това, за което ви моля да ме ориентирате е:
1. Ще ми помогне ли фитнесът да се стегна на описаните места, при положение, че по килограми съм в нормата. Или да мисля за друг спорт?
2. Колко ще ми струва на месец горе-долу? Трудно бих могла да отделям повече от 50 лв. на месец. (Първоначално бих могла да дам и повече, за инструктор, докато се науча).
3. Инструкторите наистина ли помагат?
Трудно усвоявам правилното извършване на упражненията, ако няма кой да ми покаже, затова упражнения от ютюб и от книги не са за мен. Пробвах, но мисля, че не ги изпълнявам правилно, а няма кой да ми покаже грешките.
Осъзнавам, че звуча като пълен профан, но именно защото знам и разбирам малко, моля за помощта ви:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 307c4e59d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, упражненията могат да се усвоят перфектно от гледане в ютуб, сайтове и книги. Фитнеса ще ти помогне, разбира се зависи от съответните програми по които ще тренираш и на какво наблягаш cookie cutter/готови формички за бисквити подхода работи само в началото, после трябва да индивидуализираш програмата. Фитнеса ще ти помогне да оформиш фигурата си и да придобиеш атлетичен силует, що се отнася до излишните килограми то за тях трябва да се използва някакъв вид ограничаване на храната за да може тялото да активизира и изразходи складираната мазнина. Аз лично предпочитам фастинг метода.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9e1dda487b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо относно храненето - браво, че си свалила толкова килограми, но гладуването е меко казано глупав метод за сваляне на килограми. Правилното е сваляне с правилно хранене - по 4-5 пъти на ден, разбира се качествена храна в точните количества. Не разбирам защо мислиш, че трябва да спреш кафето( вероятно ако го пиеш с много захар). За пастата и хляба - не вярвам да ядеш кой знае колко много, а и все пак доколкото разбрах няма да ходиш на състезания по културизъм, че да те провалят тези 2 храни ;д. Наблягай на плодове, риба, нетлъсто месо, салати, ядки и пии достатъчно вода.
Тренировките бързо ще ти помогнат да свалиш още 2-3 кг може би и ще подчертаят мускулите, но не се фокусирай само в 1 мускулна група - тренирай цялото тяло. Има доста упражнения и програми за начинаещи из интернет, отдели време и почети за предпочитане чужди статии.
Според различните фитнеси картите за жени са някъде между 40 и 60 лв най-често за месец. Ако от работата ти имаш Мултиспорт карта или друга отстъпка някъде ще ти е по-евтино.
Инструкторите често са си научили една две програми и повтарят едно и също на всеки, особено жени които нямат опит, така че не знам доколко си струва да даваш пари за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker