За момичетата,любовта и комуникацията между 2-та пола - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За момичетата,любовта и комуникацията между 2-та пола
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1559 пъти
Здравейте на всички читатели, Момче на 21 години съм. Въпроса ми е адресиран главно към женската част на сайта, а той е следния: Защо момичетата/жените не харесвате момчета/мъже които са директни към вас и директно разбирате какво искат от вас а предпочитате игричките и тн, задавам го този въпрос, защото аз подхождам по директния начин и винаги е греда и като цяло отчитам масова липса на интерес към мен от женския пол, което не мога да си обясня защо така се получава. Ако ми дадете отговори и съвети ще се радвам!
Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4cda4bbf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По игричките си падат момичетата и незрелите жени.
Една истинска жена няма да си падне по такъв човек и ще хареса някой прям.
Но, разбира се, такива жени са рядкост.
А и на твоята възраст не очаквай жените да са особено зрели, все още са в прехода между момиче и жена, повечето не знаят на кой свят се намират...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f1df95c06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е заради директния подход. На мен точно това ми харесва и точно с такива мъже са ми ставали нещата. Според мен трябва да търсиш причината да ти отказват на друго място.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0ebb04201c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз харесвам директния подход, но пак трябва да си възпитан и тактичен, а не простак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 64f8267716
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо лошо в директния пдход, аз лично го предпочитам.
Но все пак да ти отговоря на въпроса... по-интересно е, има някаква мистерия и така нататък.. Но пак казвам, няма нищо лошо в директността. Не мисля, че заради нея те режат.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 58301fff85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Зависи как поднасяш своята директност. Никой не харесва грубост и арогантност.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 236841c747
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Винаги съм предпочитала директните мъже, защото от самото начало съм наясно с отговорите на всички възможни въпроси. Нямам време за игри тип "иди си-ела си; искам те-не те искам". Но, казвайки това, си представям как си пия кафето и идва някакъв тип, който директно ми казва, че иска да спи с мен или пък да излезе с мен довечера, някакъв си непознат. Няма лошо да си директен, но това важи за етап, в който поне малко си си поговорил с жената и е ясно, че между вас има поне минимален интерес. Границата между директност и арогантност не е много дебела и човек трябва да внимава с думите и действията си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e271d71fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж и ще се опитам да ти дам акъл. Номер 6 е дала доста точен отговор как жените приемат директността.
За психиката една жена просто не е приемливо да се появиш от нищото и да и кажеш, че искаш да правите секс. Това за тях е вид агресия и не е привлекателно, ако ще и да си Брад Пит. За да си успешно директен, трябва преди това тя да е изпитала някакво привличане към теб, дори да е било в следствие на няколко минутен разговор, в който си успял с нещо да впечатлиш и заинтересоваш.
Тактиката с ултра директния подход, която изглежда толкова логична и изчистена откъм "лигавщини" за един мъж, според мен може да е успешна в не повече от 10% от случаите, защото жените са просто по-различно устроени. За да вдигнеш успеваемоста с нея трябва да си подпрян с много сериозни "патерици" като показност на богатство, впечатляваща кола и всякакви други атрибути на външен статус...Но тук е под въпрос качеството на жените, които ще привлечеш по този начин, а и дали можеш да си го позволиш.
Съветът ми е да поработиш още върху подхода си. С времето ще разбереш, че това "право куме в очи щото ме мързи да се занимавам (или ме е срам) със свалки" не е точно Майката на тактиките за съблазняване.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7b10dbe303
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да си директен едно, да орежеш флирта друго. Някои жени са по-игриви и си държат на това.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 87d68ffe68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора здравейте прочетох коментарите имах предвид директен подход след като вече се познавате с въпросното момиче жена и си наясно с това какво искаш от вашите отношения. Не просто здравей аз съм Пешо приятно ми е довечера искаш ли да правим секс меко казано глупашко е, другото е че на моята възраст колкото и да си момче с бъдеще ако щеш златното момче те отбягват търсейки нещо което се държи днес ме има три ме няма и това дразни такива като мен които знаят кво искат буквално от всеки аспект в живота .

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 35134c8ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ж, 19
И мен директните ме кефят повече. Но не онези, които са тип простак, а онези които са тип - мъжкар.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 31094317cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моето мнение е, че не бива въобще да обръщаш внимание на жените, които тук ти отговарят. Първо, изхождай от това, че твоя опит в практиката е катастрофален за теб. Това е единствената несъмнена констатация, а какво те баламосват дамичките тук, няма абсолютно никакво значение. И от този факт вече търсим обяснението. Директният подход на мъжа (ти вече не си момче на 21 г. ) го обезоръжава, един вид, още в началото, и дава психологическото предимство на жената (мацето)... Именно това обяснява отзивите тук, че били предпочитали директните обяснения... Те ги харесват, ама ще продължат да си те режат на общо основание, при все, че им четкаш егото и им повдигаш самооценката, без да са си мръднали и малкото пръстче, за да го заслужат... Все едно им даваш бакшиш, преди да са ти свършили каквато и да е услуга. Все едно си изстрелваш патроните още в началото, когато не ти е ясна самата мишена и очертанията й ти се губят. Те ти се кефят и ти се подиграват едновременно. Освен другото, директният подход не е съобразен с природата и психиката на жената - тя, за да кандиса, да ти се навие, тъй да се рече, трябва да бъде предразположена, да се чувства привлечена от теб. Е, ако не си Кристиано Роналдо, това с директен подход трудно става, много малка е вероятността. Това става с разни малки крачки, които да задействат механизма на привличането, а това не е толкова просто, както да отидеш и да й изтърсиш: Бе, ти си мноо яка, бе, ти си върхът, дай да направим нещо двамата! Така, както казах, я гъделичкаш и ласкаеш, но формулата на успеха е да я съблазниш, а не директно да си признаеш, че ти си съблазненият. Това е обяснението, че те режат. Сам се обезоръжаваш, още в началото, отиваш пред нея с белия флаг: Аз съм победен! ... Смили се над мен и ми пусни нещо, защото съм много загорял за ласки... " Е, така погледнато, няма как да стане, защото мацките са затрупани с такива заявки от загорели момци, жадуващи за ласки, а това ги отегчава. Тя не гледа, че си загорял и имаш нужда от нея, тя гледа, дали самата тя ще почувства нужда от теб, от твоята оферта. А с директен подход офертата ти е като на десетки еднообразни завалии, не й е интересна. Тя, за да пусне на някого, трябва да го определи като различен от другите. Помисли си върху тези неща. Сближаването един към друг трябва да е двустранно, колкото ти, толкова и тя. Като й откриеш, че си навитият, а тя нищо не е направила по въпроса, вече може да си те врътка, както й харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 31094317cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сигурен съм дори, че удряш не греда, ами винаги биеш много в аут...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 31094317cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Я ми отговори, приятелю, "днес ме има, три ме няма"))), ще ти е интересно ли на теб лично да четеш криминале, в което още на първата страница се казва, кой е убиецът, или любовен роман, в който още от началото е ясно, какво става на финала? На никого не е интересна прочетената книга. Това е и твоят директен подход. Не се разкривай прекалено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker