Изневяра ли е това ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра ли е това ?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2499 пъти
Здравейте.. пише ви тъжно 18 годишно момиче.
Историята е следната: преди 4-5 месеца приключих връзка, която траеше година и половина. С бившият ми приятел след като се разделихме от време на време се виждахме и бяхме интимни, но без обвързване, просто се разбрахме да го правим, тъй като и двамата сме необвързани.

Преди месец обаче срещнах едно момче, в което се влюбих. Излязохме, не мина много време и се целунахме. След това продължихме да се чуваме и виждаме. Тогава реших да споделя на бившия си приятел че вече има друг в живота ми за да прекрати опитите си да стигнем до интимности отново. Когато се видях с него, му обясних че всеки трябва да продължи по пътя си, но проведохме доста емоционален разговор, който ме накара да си спомня за предишните ни моменти и ми домъчня не защото имам чувства към него (аз нямам), а просто защото имаме прекалено много спомени за да ми е все едно. В изблик на емоции се уговорихме за последно да сме заедно.. това и се случи. Но с другото момче не бях интимна, не сме стигали до леглото, а аз дори не знаех какви са намеренията му към мен и дали иска да се обвързваме. Тоест практически смятах, че съм необвързана, защото нямах идея какви сме с този човек.. и не бях правила секс от доста време и... стана тя каквато стана..

След известно време си говорихме с другото момче и така разбрах, че той се чувства обвързан с мен още в момента на първата ни целувка. Тогава започнах да осъзнавам каква глупачка съм да позволя да се стигне до тази ситуация и изключително много ми тежи въпросът дали това е изневяра, при положение че аз не знаех, че нещата отиват към обвързване и... до онзи момент смятах, че не сме обвърза моля за разбиране без нападки, защото това ми тежи, аз никога през живота си не съм изневерявала и за мен това е нещо непростимо... а наистина имам чувства към това момче.. към бившият ми приятел нямам чувства и то отдавна....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4039ee7921
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ново под слънцето. Все объркани били, все с последни надежни и разни псевдо мисли.

Но няма страшно. Ще си пълна глупачка ако пак спиш с бившия си или с някой друг, но не и с приятеля си. Ще станеш една от всички останали.

Тъпо не, тъпо... станало е вече. А това "едно на бързо, като за последно" е пълна пародия, но как да е.
Имаш цялото време на света да поправиш ситуацията и ако новият си заслужава да му се реваншираш (без да му казваш за тези твои случки с бившия си естествено).
За съжаление ако аз бях на мястото на пича... в бъдеще. Когато вече минат месеци или години и сте все още заедно и му споделиш това нещо... ще го съсибе и ще си помисли кой ли знае какво. Но пък от друга страна винаги ще те гризе съвеста за това, което си направила. Така, че на практика си малко шах и мат.

Или ще му кажеш, че си спала с бившия си докато си била сама... или ще го криеш в тайна - завинаги. Ама наистина завинаги. Което и да е момче или мъж... ако му признаеш такова нещо СЛЕД като вече сте били интимни и той се е влюбил и сте заедно от доста време... ще е повратна точка във връзката ви и промяна ще има и то може да е фатална.

За това е главата в крайна сметка. Да мисли, не само да балансира.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 75c06c896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Спокойно! Не всяка има 2 момчета зад себе си, просто избери единия. Според мен щом с бившия вече не се е получило, трябва да е с другото момче.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: aecc148265
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Старата любов ръжда не хваща" са казали старите хора. Така, че всичко е нармално, но щом искаш да продължиш напред спри да бъдеш интимна с бившия си приятел, а обърни внимание на новия човек до теб! Успех!

М. 31г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8c1ad6969d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Малко объркана ми се струваш.. и май не е като да нямаш чувства към бившия, може би с нещо те е наранил и го отричаш.

Относно новия.. ако излизате редовно, правите планове и Т. н. Има някаква интимност било то и без секс си е един вид връзка.
Не му казвай в никакъв случай. Просто.. приеми, че е станало, опитай се да бе се обвиняваш. Няма как да върнеш времето назад, но можеш просто да си честна с него в бъдеще и да правиш така, че да сте щастливи.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0a57c5ed5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен е изневяра. Но все пак връзката с новото момче може да се получи. Ти прецени дали да му споделиш. Успех!
Ж

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ee2fff65d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако си "влюбена" в другото момче, защо позволи да правиш секс с бившия си? Независимо дали е изневяра или не, фактът че все още имаш интимни отношения с бившия си е много лошо. На всичкито отгоре не си имала достатъчно воля, за да се възпреш да правиш секс с него, когато си била на път най-вероятно да започнеш нова връзка. Казваш, че имаш чувства към новото момче, а към бившия си нямаш, но въпреки това си правила секс с него. Дали е изневяра или не трябва да го обсъдиш с новото момче. Казваш че смяташ изневяарата за непростима, но фактът е, че си правила секс с някого, към когото отдавна нямаш чувства. Какъв е шансът, че това няма да се повтори в бъдеще с някой друг?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cbc06c014a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Миличка, станалото няма как да промениш, за това просто го забрави и продължи напред. Е и никакви повече срещи с бившия, разбира се. Ще ти разкажа една история, пък дано разбереш какво имам предвид.
Вървели си двама монаси-един млад и един възрастен. И стигнали до една река. Към тях се приближила жена и ги помолила да и помогнат да премине реката. Младият отказал, защото според него, да се докосне до жена било грях, но по-възрастният се съгласил и помогнал на жената.
Продължили пътя си и младият се обадил, че това било грях и по-възрастният трябвало да си признае на абата.
-Не е грях, братко, защото аз помогнах на човек в нужда, обаче твоето е грях, защото това беше преди часове, а ти продължаваш да мислиш за нея!
Та така и ти, забрави го и продължи напред. И да мислиш и да не... случило се е.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c6475ca96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изобщо не се терзай! Така или иначе с бившия пак ще се изшлякате, дори и да тръгнеш сериозно със сегашното добро момче. Просто не го мисли, в смисъл такъв, че явно си кучка. Това няма как да го промениш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a8c43a10d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Истината е, че просто си една....
Съжалявам, но жени като теб не заслужават да са с когото и да е.
Имала си момче, с което си започнала взаимоотношения и въпреки това, дай да ходя при бившия за едното...
Ама хич не ги разбирам хората като теб.
Започваш нещо хубаво и го прецакваш заради едното еднократно удоволствие.
Кажи на момчето какво си направила, той сам ще ти каже дали е изневяра или не ;)
Паднала си отдавна в очите на бившия си, ще паднеш и в очите на сегашния си приятел, ако продължиш да го заблуждаваш, че си свястна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 222b70dcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Радвай се на новото гадже и не рови да си създаваш проблеми

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a8bd3e6943
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мило момиче живей си живота. Ще дойде ден в който ще си омъжена и ще имаш деца. Тогава ще си вярна. Сега си живей живота и не му мисли много много.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0f11f4af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аве според мен единственото, с което ти трябва да си обвързана са домашната работа и кухненските задължения.

Може би трябва да се минеш с половината град, да разбереш с кого си по-обвързана, знам ли? Според мен трябва да направиш избор, мъжете не сме ви домати на сергията да ни избирате за ден-два и после да ни изхвърляте.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c99fd09bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако си спала с новия и след това с бившия изневяра е, ако ли не - не се брои. Но за в бъдеще не го допускай. Всъщност ако жената харесва даден мъж и наистина го обича /тоест имаме истинско, а не измислено физическо привличане/, не е проблем да е вярна. Отделя се специален хормон за това - окситоцин.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c7be2a563b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря на хората които ме разбраха. На останалите не мога да променя мнението, мога само да кажа че думите ви ме правят малко тъжна, защото не е това истината. Не съм нито кучка, нито лесна, нито несвястна. В началото когато излязох с новото момче, той ме целуна. Но аз не мислех че нещата от негова страна са наистина сериозни. Само преди известно време когато си помислих че една целувка значи нещо за едно момче, осъзнах че за повечето това е нищо. Не бях привлечена кой знае колко от новото момче, но ми допадна. Точно тогава се случи и това с бившия ми-заклевам се нямам никакви чувства, никакви... Направих го от глупост... Независимо от другото момче, самия факт че го направих е глупост. Не считах че сме обвързани с това момче, наистина... В последствие чувствата ми към него св появиха и се засилиха... сега гледам само към него и мисля само за него... не бих му изневерила за нищо на света....

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ecdeee7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз напълно подкрепям номер 10 и номер 11. Щом при започване на нова връзка може да си позволиш да си легнеш с бившия значи нещо не е на ред. А новото момче изобщо не заслужава такова момиче като теб. Според мен нищо няма да те спре да си легнеш отново с бившия.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a9a3ac51d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не се брои за изневяра защото към момента не си знаела, че ще стане нещо сериозно с другия.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1846d21025
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Много зле! Вместо да мислиш за новото начало и тн, тичай при бившия. Един въпрос след като спиш с него заради спомените ви, вие винаги ще ги имате и какво правим?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3a84bd0cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Здравей авторке,
Според мен не си направила нищо неморално спрямо новото момче. След като не сте изрично заедно, можеш да спиш с когото си поискаш, без да дължиш обяснение. Това е малко тънък момент - от кога се брои за "изневяра"? От първата целувка, първия секс или брака? Аз затова във връзките си предпочитам да ги изговарям тези неща. Обикновено когато се виждам известно време с една жена, правим секс няколко пъти и реша, че искам да сме заедно, ѝ казвам, че искам нещата да са "официални" и да не се виждаме с други хора. За мен изневяра вече е от този момент нататък.
Честно казано, обикновено след първия секс спирам да се виждам с други жени, ако тя ми допада, но да речем, ако преспя с друга няма да се чувствам виновен. Нито ще се сърдя на жената, ако тя е спала с друг, преди да сме си казали официално, че сме двойка.

Тук обаче има друг момент - не си постъпила неморално спрямо новото момче, но правилно ли постъпваш спрямо себе си? Знам колко изкушаващ е сексът с бивши гаджета. Винаги има някаква остатъчна емоция. И не ти позволява да се освободиш и да продължиш напред. Аз лично не спя с бившите си. Даже след раздяла прекратявам контакт за поне половин година, да се преодолеем напълно и едва след това допускам някакви приятелски отношения.
Направила си, каквото си могла, случва се. Не се обвинявай, а се наслаждавай на новата си любов. Успех!
М32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5e82af05e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ми не, не е изневяра, разбира се! Подкрепям Н20. Направо се чудя на акъла на всичките велики морализатори, които са се изказали по-рано... Почти съм сигурна, че всичките са мъже, на които никоя не им връзва, дори бившите :D та затова така се впечатляват.
Сега сериозно - това, че сте излизали с това момче няколко пъти, не значи, че сте заедно... просто се опознавате и затова често трябва повече от една среща, и не винаги опознаването преминава във връзка, дори не и след целувката.
Понякога чувстваш някого много близък, дори след една среща и искаш да си с него все повече и повече, понякога и да си легнете - нищо не значи. Затова трябва да се изговарят нещата - много ми харесваш, приятно ми е с теб, грижа ме е за теб, искам да прекарваме повече време заедно и т. н.
Имала съм и неангажиращи връзки - казвала съм от началото - така и така не мисля, че ще излезе нещо сериозно, може все пак да се позабавляваме, но да си знаеш - мога да реша да се виждам и с други.
Изобщо, този твоя какво си мислел, пък какво чувствал.. - ми да е казал, ти какво да не би да можеш да четеш мисли?
Хубаво е, че има нов човек в живота ти, който харесваш - бъди с него и не се натоварвай с излишно чувство за вина. Важното е какво правиш след като ти е казал, че има явно сериозни намерения към теб.
И не се занимавай с бившия... той затова е бивш, защото явно сте имали някакъв проблем, който не сте успели да разрешите и дори и да се съберете, ако не се хванете и двамата здраво да работите за връзката си, пак ще се разделите и само ще сте си изгубили времето!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ecdeee7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не ми харесват размислите на коментиращите преди мен. Не знам дали съм голям моралист или не, но ако разбера, че приятелката ми е спала с някого след като сме се целунали за първи дори и да не сме си казали, че вече едва ли не сме супер сериозно заедно, ще ми стане много неприятно и щя загубя всякакво доверие в нея.
Също така ще си представя, че щом като е срещнала мен въпреки всичко е пожелала да бъде с придишния си то това може да се повтори и за напред.

С две думи - ако на мен такова нещо ми се случи и разбера, че се е случило (защото доколкото разбирам ти не си каза все още на новото момче) аз бих избягал веднага. Не ми трябва жена, в която да нямам доверие.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b5d33f2bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Малка си още, но бързо израстваш - има потенциал в теб!
Направила си една огромна крачка в развитието си, за това говорят недвусмислено думите ти "Независимо от другото момче, самия факт че го направих е глупост. ". Още щом прочетох историята ти, преди да съм прочел коментарите под нея, исках да ти обърна внимание точно на това - исках да ти кажа, че може и да не си изневерила на новото момче, но си изневерила на себе си. Сега виждам, че сама си стигнала до този извод, бившите затова са бивши, мястото им е в миналото, независимо от спомените за приятни моменти и общи познати.
Няма да философствам повече, виждам, че има хляб в теб и ти пожелавам никога да не ставаш като номер 21 - изказването и "Имала съм и неангажиращи връзки - казвала съм от началото - така и така не мисля, че ще излезе нещо сериозно, може все пак да се позабавляваме, но да си знаеш - мога да реша да се виждам и с други. " говори достатъчно за стойността на един парцал, който търси само забавление, а не си дава сметка, че някои си бършат ръцете в него, то и при такава заявка какво друго да направиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 07e21c5ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не се притеснявай. Нищо лошо не си направила. Ако наистина беше кучка, както някои те наричат нямаше да споделяш тук, а бързо щеше да оправдаеш собственото си поведение. Запомни едно само:НЕ КАЗВАЙ НА СЕГАШНИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ НИКОГА, АМА НИКОГА. Ако му кажеш и двамата ще страдате. Успех ти желая в новата връзка. Гледай само напред. Бившият ти е бита карта. Мъж съм на 25.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker