Той ли е моето щастие ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ли е моето щастие ?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1408 пъти
Здравейте, аз съм младо момиче, което се опитва да бъде щастливо и да сбъдва мечтите си. Обикновено родителите имат проблем с децата си, а при мен е обратното.. Била съм доста упреквана особено от майка ми, че не мога да направя нищо и т. н. Те се разделиха, но от всички преживени ситуации аз започнах се притеснявам.. аз каква съм и ще постигна ли нещо в живота си.. на работа съм уважавана.. имам приятели.. значи не съм чак толкова ужасна.. или пък не.. нещото, което много ме тормози е че смятам че намерих моето момче.. то е точно това, което ми е напълно достатъчно.. аз съм още малка не знам какво е да обичаш.. за това не мога да кажа, че го обичам.. но съм щастлива, спокойна и го търся винаги с очи несъзнателно.. някак ме разбира и ме кара да се чувствам пълноценна.. и ето го проблема.. ние сме колеги.. той също показва симпатии.. казвал ми е че ме харесва.. правили сме си планове да излезем, но все нещо се случва.. все му изниква нещо.. пишем си понякога.. показва чувства, но някак нещо го спира.. говорили сме на тази тема, но той казва че не може да ми го обясни.. казва, че ме харесва, иска да сме заедно, но има нещо, което го спира.. Може би страх от обвързване, срам, спомени от миналото или всичко го прави просто така и ме лъже, че има чувства? Той сам предлага да излизаме.. търси ме.. не е само от моя страна.. познаваме се от година.. той е зодия близнаци.. Ако някой има идея как да го разбера, да го предразположа да ми сподели проблема и да помогна на нашите отношения ще съм много благодарна.. или просто трябва да се откажа, въпреки че е този, за когото съм си мечтала..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: d6c6a13f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "аз съм още малка не знам какво е да обичаш.. за това не мога да кажа, че го обичам.. но съм щастлива," - като си малка, не се занимавай със сериозни неща. Точно такива си загубват щастието за цял живот( след като не знаят какво е любов). Едно евентуално забременяване ще ти вгорчи живота. Нали си имате детски раздел, защо се правиш на голяма?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7fe93c3c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По описанието на ситуацията личи, че нито ти, нито въпросният приказен принц сте много опитни в любовните мистерии.
Без да познавам човека, за когото говориш мога да предположа, че това му поведение по-скоро е от неопитност и от страх. Това иди ми, дойди ми е индикация за някакъв проблем при него или теб. Ако един истински мъж те желае, той няма да има никакъв проблем да те доближи, да те покани, ясно да ти заяви намеренията си, по един или друг начин... и накрая да те разглоби от секс. Мръхливото поведение на твоя човек е една червена лампа за някакъв проблем, която трябва да светне в твоята глава.
Сега за теб - ясно е, че имаш някакъв емоционален товар от детството, по тази причина си неуверена в отношенията с хората, търсиш одобрението им, за да се почустваш добре и да крепиш егото си. От писмото ти личи явна нужда някой да те одобри и да ти каже, че се справяш добре, че си хубава и т. н. Това е признак за тираничен и взискателен родител, който ти е нанесъл тази емоционална щета. От това пък произлиза и объркването от поведението на "принца", който ти дава смесени сигнали, и ти постоянно си "на черешата" чудейки си какво не ти е наред.
Всичко си ти е наред, повярвай ми. Просто не си попаднала на точния човек.
Ако беше мъж, щях да ти изнеса тирада как да се стегнеш и да преодолееш това неуверено и лабилно поведение, но ти си жена и хубавото е, че мошеш да си позволиш да си такава, без особени последствия.
А за принцът - започни да флиртуваш с други мъже, напълно го игнорирай, и му виж реакцията. Ако се спече и започне да ревнува, със сигурност ще знаеш, че е пълен мухльо и страхливец. Ако не му направи впечетление, значи просто не му харесваш. Приемаш го и продължаваш напред... по възможност без хленчене и самообвинения.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 301a4d9f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Колко пък да си малка щом работиш? Не се подценявай - малко повече самочувствие и вяра в себе си имай! Бъди и по-решителна. Какъв е проблемът като сте колеги? Аз и мояъ мъж също бяхме, но товс никога не е било пречка и сега вече 3 години сме много щастливи. Искаме да прекараме живота си заедно :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 646496f4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зодия близнаци сме така... Хехе... Не се отчайвай и не насилвай ситуацията. Може би най-важното нещо в живота е търпението. Ако проявиш нетърпение, ще прецакаш всяка една ситуация, всяка една връзка, защото сложнотии в живота винаги има, никога никой няма да ти поднесе нещо на тепсия. Не си прави окончателни изводи без достатъчно основания и не слушай тия "мъдри" орисници тук, дето при първата трудност съскат, като змии - "Остави го, остави го"... Това са долнопробни комплексарки, които могат не само своя живот да провалят, но и чуждия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker