Той крие от мене , какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той крие от мене , какво да направя?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1851 пъти
Здравейте! Момиче на 18 години съм и имам приятел, който е на 19. Заедно сме вече от година и половина, той ми беше първият. Но аз на него не и колкото пъти да съм го питала дали е девствен или дали е спал с друга, той сменяше темата и ми се молеше да не го питам такива въпроси. На мен ми ставаше неудобно, при положение че аз си споделям абсолютно всичко с него (за моето минало и тка).. Преди 1 месец пак така на шега се отвори такава тема и аз от жега го попитах ''Дали е бил с някоя преди мене" И той пак смени темата като ми каза, че не иска да говорим за такива неща. Аз знам, че преди мен е бил с друга, но просто исках да видя дали ще сподели с мене, защото споделя с приятели а с мене не.. А и в началото постоянно ме лъжеше, че отдавна не е имал приятелка, но когато един ден му отворих телефона имаше АРХИВИРАН чат с бившата му приятелка, която я беше писала ''EДИНСТВЕНА"'?? ! Мен никога не ме е наричал така, след като го попитах за това пак ми каза, че няма такова нещо, зарязах го за 1 месец и се събрахме отново, а разбрах че за този 1 месец се е натискал с друга.. За което пак не ми каза.. :/ Аз го обичам, защото е най - милия с мене, но за всичко лъже и крие. Какво да направя? И аз ли да почна да крия и да не си споделям с него? Дайте ми съвет! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: e8aee6bacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога няма да се оправи, все ще крие нещо от теб. По-добре приключи с него.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f8b1c81171
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Офф даже не знам защо ти отговарям. Ще опитам да ти дам мнение тип, право куме в очи, за да се стреснеш малко... нищо лично нямам към теб. Мъж съм, за протокола... доста по-голям от теб.
Целият ти пост и цялото поведение в отношенията с това момче показват, че имаш вътрешна несигурност, което води до склонност към мрънкащо, досадно, прилепчиво поведение. Следиш го, имаш съмнения, че те лъже, подпитваш, ровиш из телефони и т. н.
Още си млада, той ти е първия и донякъде това оправдава и обяснява нещата. Имай предвид, че подобно поведение е крайно дразнещо и показващо ниско самочувствие, независимо дали е прилагано от мъж или жена.
Не познавам приятелят ти и не се наемам да кажа защо се занимава и с други жени, но ако някоя жена се държи така с мен, ще и изневеря, просто защото ме дразни. Ей така, на пук, за да оправдая подозренията, които тя така или иначе има.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5d10a00793
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Виж, попринцип ние жените се влюбваме в първият ни особенно ако е мил и се държи добре. Аз преживях такава тежка раздяла, защото се хвана с друга и не ми каза нищо, даже се криеха, за да не ме бил наранил. Естествено разбрах и бях глупава да простя, защото след това нещата не потръгнаха никак. Не падай на нивото му да се занимаваш и да криеш. Бъди честна със себе си и с него, но си имай едно на ум. Мъжете по-бавно съзряват и търсят нещо сериозно. Потрай и виж как ще се развият нешата но не позволявай да те нарани.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 012ef8f831
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми те и други могат да са мили с теб. И не виждам абсолютно нищо мило в това да те лъже! За мен мило нещо е да ти направи закуска, да те заведе някъде, да ти вземе нещо(не говоря за подаръци от рода на 300-400лв). И има разлика той да е мил с теб и да те обича за 1г и половина той трябва да се е привързал малко или много към теб да е свикал и да те познава.
Според мен бягай ако един човек не е затворил старата страница няма как да отвори нова. Имах такова гадже в главата му беше само бившата му накрая се разделихме защото той се държеше по същия начин и след това ми призна че е бил с мен за да я забрави.
Намери си някое истинско момче което да те цени такава каквото си щом за един месец си е хванал друга толкова му е била и любовта... заслужаваш нещо по добро.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 298307144b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С бившия бях така. Даже той ми беше казал, че е спал с 2-3, бо никогс точна бройка, и никога не ни споделяше нищо зс липния му предишен и сегашен живот. А аз постоянно мрънках, сърдех се, ревнувах, но без резултат. Накрая като се преместих и живях малко с него, защото трябваше да работя, разбрах че З него не съм го познавала. Имаше хора, приятели ако щеш, за които аз дори не знаех че съществуват, оказа се че е теглил заеми, за които аз не знаех.. Абе както и да е, искам да ти кажа че бях в подобно положение, но сега съм с друго момче и ако щеш ми вярвай, ама си знаем и кирливите ризи.. Кой кога с кого е спал, ходил, с кого движи, къде отива.. Всичко си казваме без да се насилваме и молим, както аз правех преди. Аз го молех бившия ми да ми споделя, а той нищо... Мили думи съм чувала само след като сме се сдобрявали и като реших дс късам с него-бях най-прекрасната, единствената.. И накрая вече като окончателно му казах край, той ми каза ти си ми първата във всичко. И ми го каза след 3г и кусур. Чакал момента. И аз чаках, ама момента, в който да открия човека за мен - и стана.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bdbbfad8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не рови в миналото, от това нищо добро няма да излезе.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cfb9a69acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами не сте на по 13, 14... съвсем нормално е да има даже някаква бройка преди теб. И очевидно щом бившата е бивша, значи си има причина за това. Така, че не живей в миналото.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ca325484e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много е неприятно, когато някой, който и да е, дори най-близкият ти човек, те подлага на разпит. А ти, както си личи от разказа ти, правиш точно това. Щом като имаш нужда всичко да споделиш с него, прави го, но да го задължаваш и той да го прави, е прекалено. Приеми, че момичетата не аса като момчетата, ти си по-открита, той не толкова... Има доста литература по междуполовите взаимоотношения, в които се казва, по никакъв начин да не обсъждате бившите си връзки с настоящата. Защо, това е дълъг въпрос, тук няма смисъл да се аргументира, но ако ти приключиш с него, да кажем, няма да ти е приятно, ако той ВСИЧКО за теб, което си му споделяла на ушенце, издрънка на следващата, и най-интимните ти тайни, . Дори ще е много неетично да те обсъжда с нея, защото това ще значи, че и с новата би постъпил така, а това е грозно. Не си наясно с доста неща. Понеже ти е първият, ти няма какво да криеш, обаче ти не си му първата и не може да искаш от него ВСИЧКО да ти казва: например, колко пъти са се чукали на нощ, и всякакви интимни подробности. Дръж се на положение, не ровичкай толкова, защото звучиш много незряло и по детски. Като чета повечето отговори, има тенденцията момичетата за всичко да държат отговорни бившите си партньори, докато те самите се смятат за безгрешни принцеси, а това показва крайна безотговорност и липса на самокритичност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker