Секс, любов или услуга? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс, любов или услуга?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1393 пъти
Здравейте.. Трудно ми е да обобщя накратко мислите си, но нека започнем така. Срещнах го в лош период в живота си. Не бях на себе си, държах се странно, вманиачено... отблъскващо. Той беше мил и нежен, после странен, а накрая груб. Действието се разви за 1 месец - 4 срещи, само 2 от тях насаме. Правихме секс и беше уникално. Да, случи се толкова бързо. После се скарахме аз заминах. Той се появи след месец, но аз го отрязах. Мина цяла година и в една нощ реших да го потърся.. беше мил, очарователен.. говорихме си цял месец, чувахме се по телефона, пращахме си снимки. Накрая ми каза ти си имаш приятел, нали? И отново изчезна... Беше истина, но бих дала всичко на света той да бъде мой приятел. След 4 месеца се чухме отново- видяхме се след година и половина. Беше най-прекрасната вечер в живота ми. Той каза и направи дори повече отколкото съм мислила, че ще чуя. Правихме секс отново. Той ми звънеше и ме търсеше една седмица след това, но каза, че ще заминава... Изчезна. Писах му ден преди да замине дали иска да се видим не ми отговори... Писах му седмица по-късно как е... не ми отговори.. Разкъсвам се от въпроси. За секса ли ме използваше? Предпазва ли се от мен или просто съм твърде лесна за него и не ме желае? Обиден ли ми е? Защо? Безплатен секс ли съм за него? Когато ме видя слезна от колата прегръщаше ме.. говореше ми колко съм красива, как съм му липсвала... как иска да ме вижда всеки ден и после Изчезна... Без обяснение... Не разбрах какво стана... Щях да се радвам дори само да спим заедно... Без да имаме връзка, но той ме избягва умишлено... Не го разбирам? Защо би се държал така? Защото не му пука за мен или какво... Имам толкова въпроси и нито един отговор.. Не знам кой да попитам.. Все още имам снимки с приятеля си във фейсбук.. Не знам дали това е причината да ме отблъсква... Имал е сериозна приятелка, която е разбила сърцето му и оттогава има само мимолетни забивки, но ми каза толкова красиви неща... Знаеше как да ме целуне, кога да ме погали... Помогнете ми.... ВСЕКИ ден ставам и мисля за него, гледам снимките му постоянно.. чакам го, но той не се появва и едва ли ще дойде пак... Защо??? И КАКВО ДА НАПРАВЯ, за да спра да мисля за него.... Възможно ли е да направя нещо, с което да предизвикам интереса му към мен, за да се появи отново... Моля ви, дайте ми съвет... Как по дяволите се сваля мъж, който може да има много жени... Тактика, поведение.. все нещо трябва да има? Какво да правя, отчаяна съм... Този недовършен край без обяснение - какво е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3a0d17e82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така... има два варианта.

Първият е, да е влюбен в теб, а отдръпването му и лошото отношение да са следствие на предпазливост, поради лош опит преди теб, също се е подразнил - първият път, от поведението ти (когато не ти е до връзки или до комуникация с хора - просто недей, защото се показваш в недобра светлина, пък и нараняваш човека насреща). Вторият път се е подразнил, че имаш приятел и е видял, че не си за него (аз ако бях мъж, нямаше да имам желание за връзка с жена, която изневерява на приятеля си, но пък и не бих спала с теб, защото имам принципи.... ама аз имам воля, повечето хора - нямат, така че... слаб ангел, не значи, че те е ползвал), ползвали сте се взаимно.
Вторият вариант е - да не е влюбен и да вижда каква си, няма добро мнение за теб, минал те е и изчезва (това само ти знаеш, аз не съм го виждала, за да преценя от тоя тип мъже ли е. )

Ако случаят е първият - потърси го, ама след като си свободна жена, но не го идеализирай като нараненият мъж, който няма косури, задни мисли и видиш ли е тооолкова наранен от теб. Имай едно на ум.

П. П. на думи без проверка във времето и на обещания непреди да са изпълнени - не вярвай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker