Нерешителност с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нерешителност с момичетата
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1200 пъти
Здравейте, пише ви едно почти 24 годишно момче. Както се разбира от заглавието съм доста пасивен по отношение на момичетата. Проблемът е, че когато изглежда е подходящия момент да я целуна нещо ме спира - колебание дали тя би искала това, дали няма да ме отреже по гаден начин...
За последните може би около 2 години имах няколко такива ситуации - в дискотека или бар с момичета които познавам сравнително добре и сме излизали дали сами или в компания се заиграваме, танцуваме прегръщаме се, има закачка и до там. Точно това може би, че ги познавам и не искам да ги губя и като приятели ме спира. Но в същия момент ме измъчва и това, че имам симпатии към тях, а оставаме само приятели. След тези случки се ядосвам на себе си, че не съм действал и за да не се самообвинявам пак и пак ограничавам контактите с тези момичета и съответно и те вече не ме търсят като видят, че съм загубил интерес към тях (макар да не е така).
И така идват и си отиват възможностите, гледам ги с нови и нови гаджета, като някои определено смятам, че са по-зле от мен ;д
Може да се каже, че приятелките които съм имал в миналото са били по-инициативните и благодарение на тях са тръгвали нещата. Последното момиче с което се забих беше колежка, която отдавна си бях харесал, след доста време успях най-накрая да се престраша с нея и си мислех, че всичко е супер и ще тръгнем. Да ама не - тя се отдръпна, след време още 2 пъти се забивахме за по 1 вечер и после тя каза, че не й било до това сега и вече не сме в дори и в толкова приятелски отношения - пишем си понякога, но не мисля, че имам шанс с нея, а и не разбирам поведението й. Харесвам я а тя ме измъчва с това нейно от време на време проява на любопитство към мен и после да ме отрязва - не искам отново да ме нарани, но я искам в същото време.
Не знам как да се справя с този мой проблем, най-вече страха, че ще ме отрежат и вече няма да поддържаме контакт, който е приятен за мен.
Бих се радвал на съвети и от двата пола и най-вече от жените - бихте ли се закачали така с момче с което нямате намерение да става нещо повече и как ще реагирате и продължите нататък с него ако се опита с вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 49b62aec90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж ся приятелство между мъж и жена без да са имали нещо или поне един от двамата да иска нещо няма! Няма жива сила на таз земя която да ме убеди друго. А сега по темата. Виж пич много се влагаш ама много. Няма да стане така опитваш се да се харесаш и искаш 100% успеваемост няма такова животно. Виж това с жените е същото като се учиш да караш колело, няма как да се научиш без да паднеш, ще паднеш 1-2-10 пъти и накрая ще почнеш да караш. Сега логиката с жените е същата пробваш с една греда поучаваш се втора греда отново се учиш и с всеки един провал ти ставаш все по-безстрашен просто защото виждаш, че няма нищо страшно в цялата работа и тогава пич тогава почваш да си себе си. Защото не се опитваш да се харесаш, няма да се притесняваш че ще те отхвърлят и тогава започваш да се държиш по-свободно и тогава идва успеха. Важни неща които съм забелязъл са: Трябва си директен подход ама не просташко директен, трябва винаги да се усмихваш дори и като те резнат, и най-вече бъди себе си и прави неща които те правят щастлив. Вземи живота с 4 ръце 5 крака и 400 зъби и нокти и го живей. Желая ти успех дано съм бил полезен. Знам, че смелост не се трупа от днес за утре ама живота обича смелите. :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 522168c931
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, давам директно.

Мисленето ти е доста инфантилно. На 24 си вече, мъж си, а не момче.
Проблемите ти са в главата.
Първо защо ти е да поддържаш приятелски отношения с определено момиче/ жена? Честно, кажи ми? Каква ползва имаш да си приятел с някаква твоя връстничка? За какво ще си говориш с нея, за гримове, за други момичета? Ще я слушаш какви мъже харесва и ще ти обяснява как нямало свестни мъже, а ти ще кимаш утвърдително?
Започни да гледаш на жените, като на жени. Те обичат секса повече от мъжете и в това няма абсолютно нищо лошо или нередно.
Какво трябва да направиш ли? Ами трябва да започнеш да действаш.
Няма друг вариант. И твоята позната ти пише отново, защото те проверява дали случайно не си се променил. Дали случайно не си променил начинът, по който мислиш относно отношенията ви и жените, като цяло. Затова ти пише, а после изчезва, защото вижда, че ти си си на същото ниво и няма никаква промяна около теб.
Когато искаш да направиш нещо си избий всички съмнения от мислите си. Ако на дадената жена не и хареса просто ще го разбереш.
И какво от това дори и да те отреже. Ако искаш да я целунеш и виждаш, че и тя го иска, просто действаш.
И това, че не искаш да ги губиш, като приятели е най-голямата глупост.
Бас държа, че им е все едно дали си им приятел или не.
Обаче ти гарантирам, че няма да им е все едно, ако правиш секс с тях и знаят, че искаш да ги чукаш ( без извинение )

Мъж на 25

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2c2dd4a20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 2, имаш ясна мисъл и ми харесва начинът по който разсъждаваш. И аз подобно на автора имам същите проблеми. Бих се радвал ако отделиш още от времето си да дадеш в коментарите още съвети, защото определено ги намирам за полезни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9318b9be29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, на 24 г. не си момче. Още от 17 г. би трябвало да се възприемаш като мъж. Не обръщай внимание на лелки и баби, които ти викат: "Момченце!..." - това си е тяхна работа, твоята е да се възприемаш и да се държиш като мъж. Жените търсят мъж, а не момче. При сближаване не и показвай, че искаш да и се харесаш, че търсиш на всяка цена нейното одобрение, защото така те почват да те смятат за втора категория. Напротив, трябва дори лекичко и галантно да я бъзикаш, за да и покажеш, че не е чак такава принцеса и интелектуалка, за каквато се представя. Но без спорове и без караници, това пречи. Трябва да си самоуверен, но не по просташкия начин. За да я целунеш, първо трябва да си я предразположил, иначе ще удариш на камък. То се чувства, когато е развълнувана, заинтригувана от теб и просто го очаква. За да стане това обаче, за да стигнеш до там, трябва да приложиш тактиката на малките стъпки: приятен шеговит разговор, не се разкривай прекалено, защото на никого не е интересна прочетената книга... Леки докосвания по ръцете, по рамената, по косите... Трябва да излъчваш самоувереност, да се държиш естествено, да си отпуснат, да не се препарираш, да не ти личи смущението. Общо взето това е. Но дори като я целунеш и отнесеш някой шамар, не го взимай навътре. Тя ще оцени смелостта ти и при втория опит може да е по-навита. Не им се плаши много. Не губи кураж- има друг тираж!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker