Невзрачните мъже - прецакани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невзрачните мъже - прецакани
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 4654 пъти
Мнение за невзрачните мъже - че живота ги прецаква отвсякъде.

Критерии за невзрачност: слабо тяло, неприятно лице, нисък ръст, неособено готин характер и т. н. или комбинация от споменатите

Невзрачните жени, като всяка друга жена, подсъзнателно искат красиви и силни деца и си избират такива мъже (дори да не искат деца в момента, това е подсъзнателен стремеж). Те обаче не са предпочитани партньори от тези мъже и биват "използвани само за секс". Готините мъже се сгаджосват с жени на тяхното ниво.

В крайна сметка невзрачните жени избират да се чукат с мачовци до към 35-40, не се обвързват (защото исканите от тях мъже не ги искат за връзка), след което намират някой балък да помага с отглеждането на децата. Замислете се защо има толкова самотни майки "средна ръка" около 35.

Готините жени по това време са във връзка с готини мъже.

Невзрачните мъже са трети или четвърти избор в живота на жената - и то на невзрачната жена! Такъв мъж готина жена не може и да помирише, изключение - ако е много заможен. Жените на неговото ниво също не го забелязват поне до към 30-35, когато парите му (ако ги има! ) могат евентулно да се превърнат във фактор и да "запритрябва" на някоя. Един вид той взима жената "на изплащане" с финансов капитал, защото генетичния капитал не му достига - и то чак след като си го е сложила с по-силни от него.

Яко, а?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 26af91b022
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Еха, толкова комплексарска тема не бях чела! Колкото и странно да ти звучи, хора има всякакви и ако продължаваш да имаш толкова тесногръдо мислене наистина ще си останеш сам.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0cbf603bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, от темата ти разбрах това - "Вижте колко съм нещастен! Красивите жени не ме поглеждат, а тези, който ми обръщат внимание вече са ги минали други! Не искам втора ръка жена! Жените не са хора, а биологични машини, с който да продължа рода си! Моят генетичен код е много важен! Един ден моят внук може да създаде лекарство против рака!"

Сега, шегата настрана - темата ти е пълна с клишета и явно не можеш да видиш уникалното във всеки човек. За съжаление (или за радост?) хората не са правени по калъп и който търси - намира.
Само че голяма част от хората като теб не търсят (прекалено са заети да разсъждават кой по ги е прецакал - природата, жените, обществото, по-атрактивните мъже) и съответно не намират.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 72788a2834
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Лелеле! Нямам думи! Не знам как е времето в България в момента, но да се надяваме, че може да отдадем това, което си написал на жега и/или слънчасване. Съвсем добронамерено ти казвам, че докато не си промениш изцяло начина на мислене няма да видиш нищо добро не само на любовния фронт. Не може да класифицираш хората без да има ответна реакция: прочети третия закон на Нютон. И не, ме съм невзрачна жена, тъкмо напротив, но не понасям категоризации на живи човешки същества!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: da36b7b136
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Донякъде съм съгласна, ама мамла му - "готините" мъже??? WTF, да не си в седми клас? Тогава се деляхме на готини и зубъри.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 616ccfb0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Себе си ли визираш не стана ясно ? И кой ти ги каза тези критерии ? Иначе логика вадиш веднъж, признах те!

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b0bc25bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Оставам без думи колко неосъзнати хора има.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 34c6d7e197
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   повече клишета и обобщения на едно място не бях чела

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9e8e6e7b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Всеки път когато изскочи такава тема всички жени се събират да плюят по автора без да защитят мнението си с някакви факти или наблюдения. Ще излезне,че авторът наистина е прав.

Като един средно привлекателен "мъж" на 21 мога да кажа, че до накъде съм съгласен с автора, но не съвсем.
Всички хора харесват привлекателни хора. Жените наистина имат повече възможности и могат да се ебат с пичове извън тяхната категория, но само до там. А това, че си хващат някой балък е проблем на балъка. Все пак всеки иска да живее щастливо и прави каквото може. Ако няма мъже балъци, няма да има и жени които правят това. А и защо въпросните жени да са по-лоши от тебе? Ти защо би излезнал с тях, защото наистина ги харесваш или защото нямаш друг избор? Като цяло - да, мъжете сме по прецакани в това отношение, но имаме повече възможности да оправим положението, стига да не се предаваме и да направим нещо по въпроса. Въпросните неща се случват на един малък процент от хората, може би 5 или 10, така че не знам до колко хората ще са съгласни. Аз съм бил и от двете страни и имам известни наблюдения.

Да речем че си един непривлекателен мъж. Стига да не си инвалид и да не се комплексиран от височината си, нищо не те спира да се "подобриш" външно и вътрешно. Ако си слаб/нисък/грозен ходи на фитнес, обличай се по-добре и се грижи за външният си вид. Образование се, развий някакви практични или артистични умения. Познавам много момичета, които излизат с не особено "привлекателни" мъже (дебели/ниски/грозни), защото са добри танцьори, музиканти, комици и тн.

В крайна сметка жената е податлива на мъжката сила и енергия и ако успееш да се представиш като "привлекателен" пред нея тя ще те намери за такъв. Естествено трябва да си знаеш кой вид жени какво намират за привлекателно и дали можеш да го предложиш.

Имай в предвид, че като цяло всяка жена иска мъжът й да е по-привлекателен от нея (говоря за визия характер материално).
Това е природен закон и не можеш да направиш нищо по въпроса.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж на 25:
Ами има известна доза истина в това, което човека казва и ако се замислите си е напълно логично. Една жена може да има който си поиска поне за една вечер, така че защо да се занимава с т.нар. невзрачен, освен ако няма друга изгода освен секса. Аз за такава изгода освен пари друго не се сещам.
Оплюхте автора че ползва клишета и че е комплексар, но за мен е и доста клиширано мнението на номер 2 и 3. Има уникални черти във всяка жена, но има и една обща, а именно, че никоя не харесва споменатите "невзрачни". Човека трябвало да си промени мисленето - ми то за да се промени трябва нещо хубаво да му се случи.
Не се опитвам да се заяждам, ясно е че и аз съм в положението на автора, щом съм съгласен с него.
Че сме комплексари - вярно е. Ама ако вие "нормалните" поживеете една година, както ние живеем последните 5-10, не да се комплексирате, ами ще се и разболеете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67eae8784d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Смях се с глас докато четох това. Явно имам доста объркани приятели, за да имат "невзрачни" половинки??!?! А те са страхотни хора.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b97ca66181
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Хмм, макар че толкова радикални изказвания по която и да е тема, са нелепи, има и доста истина.

Да, ако си грозен и с отблъскващ характер (и беден) - изборът ти е крайно ограничен. Това важи и за двата пола. Виждам го сред приятелите и познатите си: Привлекателните могат да избират от страшно много хора и да "отсеят" тези, които отговарят на изискванията им. Даже понякога става досадно и плашещо от толкова кандидати, защото не всичките са наред с главата.

Имах една колежка, прекрасна естествена червенокоска, избиваха се за нея, където и да отидем - редовно ѝ искаха номера, заговаряха я, обръщаха се след нея, подвикваха като аборигени и т.н. Имах и друга - грозновато момиче с акне, крив нос и лоша фигура. Откакто я познавам, все е сама и ѝ е тъжно, защото никой не я харесва или обръща внимание.
Същото е и при мъжете... Ако оставим паралиите и меркантилните кифли, всичко си зависи от визия и нрав. Гаджето на най-добрата ми приятелка е висок, строен и хубав мъж. Като за капак е и музикант - масово се разтапят по него и търчат да се запознават без никакво притеснение. Други от компанията пък са ниски, плешиви и дебели. Или ходят с грозни момичета, или са сами. Това е масовото положение. Има много изключения, разбира се, лично аз не съм от тях, макар че наистина познавам и такива двойки, та затова теорията на автора малко издиша. Но не е и много далеч от истината.

Разбирам, че всички искат да се изкарат нравствени и с дълбока душевност, повтаряйки клишетата за вътрешната красота и дъра-бъра, но нещата не стоят баш така.
Нека не бъдем лицемерни - всички се заглеждаме по красивите и умните дали с малко завист, дали с желание да бъдем с тях. Много ми е интересно псевдо-моралистите и пътниците за всеки влак, които така яростно нападат автора, с какви хора ходят? Сигурно с грозни и глупави неудачници, ама няма значение, те са над тези неща, нали? И не точат лиги по всеки по-привлекателен и чаровен от срещуположния пол. Не, не изобщо... голям смях. :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2b879562cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Макар че съм мъж, също смятам, че автора е пълен с комплекси и с такава нагласа нищо хубаво не го чака (не само във връзките) освен черногледство и депресии. Да, може да има някакъв процент истина, но като цяло написаното е пълна помия.

Аз съм нисък, но без жена не съм оставал. Към момента съм с дългогодишен щастлив брак. Жена ми не е грозна, макар и да не е Памела Андерсън. Но не това е най-важното - а именно че е отговорна, не е пачавра и имаме общи възгледи и цели.

Аз така или иначе не мога да избирам ръстта си и има два варианта. Или да стана комплексар като автора, или да обичам себе си такъв, какъвто съм. Ако бях избрал първото, едва ли щях да помириша жена в живота си.

Автора реве, че е невзрачен и не го искат жените, но самият той също иска жена, която не е невзрачна. Е, да, ама невзрачността не е критерий за успеха на връзката. И Джесика Алба да вземе за жена, на третата година визията ѝ ще му писне и доскучее и после какво остава, след като той я е взел само заради това?

Докато той гледа на хората като на стоки на битпазара, така ще гледат и на него. Само че това не е в негова полза. Ако и той няма лъскава опаковка, пък съвсем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f7c9582c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Жените яко се хвърлиха да плюят, защото искат да не се разкрива статуквото. Ето бърза статистика за над 5000 участници в спийд дейтинг и вероятността един мъж да бъде "избран" за следваща среща спрямо ръстта му:

https : //i.redd.it/yrqo21p7re811.png

Веднага се вижда, че мъж с ръст 190см има двойно по-голям шанс да бъде избран спрямо мъж с ръст 165см.

Авторе, относително прав си и това винаги е било така и няма какво да направиш освен да го приемеш и да се опиташ да вземеш най-доброто. Първо, кофти е да определяш хората на "готини" и "невзрачни", защото е прекалено черно-бяло и не ти позволява да разгледаш всеки човек индивидуално. От графиката горе се вижда, че дори мъжете с ръст 165см биват избирани, макар доста по-малко.

Нормално е всички, и мъже и жени, да искат по-добри партньори и да се стремят всеячески към това. Затова ако не си започнал да тренираш и да си развиваш социалните умения (и мисленето...) му е време. Трябва да осъзнаеш, че статусът, особено при мъжете, е силно флуиден. Днес може да си долу, утре да си горе, стига да се възползваш правилно от средата и статуквото.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c40eb9027a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Никой никому не е длъжен - всеки избира това, което иска. Неврачни, грозни, дебели, ниски, високи, финансово красиви - избор бол. И изборът е строго индивидуален. Така че авторе, нямаш право да обобщаваш и да държиш сметка. Жените това, мъжете онова - стига глупости и американски лайф коуч книги. Уж са пълни са такива просветители, а всеки ден някой си избива семейството там.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0b712eecff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторе аз съм съгласен с теб, но в живота всичко е до късмет. Прав си, че по-привлекателните хора има възможност да избират много повече, но и непривлекателните имат шанс да намерят половинката си.

Аз смятам, че клоня към по-непривлекателната част от мъжете. През годините ми се е случвало с 3 момичета да искам да бъда с тях, защото много съм ги харесвал. Те не са били кой знае какви красавици, защото дори не са успявали да впечатлят приятелите ми, но за мен са били най-красивите на света. Съответно и 3-те са ми отказали предполагам с надежда да срещнат по-привлекателен.

Последно се запознах от сайт за запознанства с едно момиче, което също не бих казал, че е красавица, но аз си я харесвам и най-важното - мисля, че има по-добри качества от момичетата, които са ме одрязвали. Аз от своя страна може да съм непривлекателен, но може да се каже, че има какво да предложа и сега докато аз с приятелаката си сме примерно на екскурзия в Рим, Виена или на море в Гърция и сме супер щастливи ги гледам поне 2 от тези момичета, за които говорех как си стоят сами и си тъпеят в къщи уикендите.

Тава, което се опитвах да обясня е, че въпреки ограничения си избор все пак имах късмета да попадна на правилния човек за мен, а от друга страна тези с по-големия избор още се чудят. В случая още нямат 35 години. Предполагам след това ще стане както го е описал автора, но да не бързаме със заключенията - ще поживеем и ще видим.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2df8f7dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Така си е, така е било и така ще бъде. Какво те учудва? Ти каква компания предпочиташ? Скучни, смачкани, неуспешни хора или ярки и енергични? Все с нещо трябва да привлечеш. Иди на фитнес, оправи си зъбите, работи здраво за собствен бизнес, разшири си интересите. От оплакване полза няма.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2df8f7dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не е вярно, че една жена може да има когото си поиска за една нощ. Аз съм на 40, с наднормено тегло и не мога да намеря от няколко години вече! Човек трябва да има позитивно излъчване, независимо мъж или жена.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2df8f7dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До номер 16. И с просто око се вижда, че жена с тънка талия има повече шансове от жена без талия. Както и по-високите и атлетични мъже са предпочитани. Нормално е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 997caac95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Я дефинирайте невзрачен. Щото за някои ако не приличаш на фолк дива или футболистче си невзрачен.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5b365ad228
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   https://medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a

https://www.tinderseduction.com/male-model-tinder-case-study/

Ето истината. Дали жената иска да спи с теб зависи от това до колко подсъзнателно иска децата й да приличат на теб външно. Качествено семе = лесен секс за мъжа. От биологична гледна точка жените са копирни машини за гени, а качествените гени в популацията биват "копирани" бързо и безплатно, без излишни драми, вечери, почивки и размотаване.

Обикновения мъж плаща за секс с внимание и ресурси. Алфата не плаща нищо. Жените плащат за гените му със секс. Ето я ключовата разлика между двата типа мъже !

А кой от двата типа си ти, зависи от това кой е баща ти...

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 70d48e293a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Яко е да. И си напълно прав. Жените искат високи, стройни, красиви, умни, интелигентни и проявяващи уважение към тях мъже. Такива мъже са преследвани от жените и имат шанс с почти всяка. Невзрачната мъже могат единствено да се опитат да са като тези мъже, а не да стоят и да се оплакват. Оплакване = връзка с невзрачни жени. Всеки може да бъде какъвто си пожелае стига да положи много труд в това да стане това, което иска да бъде, вместо да се оплаква и да обобщава.
P. s. някои жени харесват ниски мъже. Но тези мъже са толкова комплексирани, че си провалят шансовете с тези трудно намиращи се жени и си се връщат обратно в хейт дупката.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b0bc25bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   По тая логика излиза, че 80% от мъжете си умират девествени. А не е баш така.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторе имам един съвет за тебе, за да не се хабя да пиша:
Влизаш в ютуб и намираш канала на Sandman.
Това е човека, които ще ти обясни какъв е проблема, от къде идва и как се решава. Но те предупреждавам, че трябва да му отделиш време и да изслушаш поне 10-ина клипа.
Поздрави и успех!!!!!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 61bf7bcdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Поздравления, готин! Имаш перфектното оправдание за неуспехите си! Сега можеш спокойно да не правиш нищо с живота си и да обвиняваш съдбата, че си невзрачен!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d5d5ccb00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Бахти тъпака!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e98d17eeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   Много жлъч, бе хора! Защо се изпонамразихме един другиго така, ние българите?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 541aa6c90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Ха ха ха!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 384e4b1380
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   до 30: не са само българите така... При всяко общуване в Интернет incels vs normies се получават подобни "дискусии" (общо-взето едните обясняват на другите колко са зле и обратното).

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   До номер 32:
И накрая Chad печели нали? :D :D :D
Но съвсем сериозно, аз много се кефя, че успяха да се наложат дори специфицирани термини за типовете хора и техните състояния.
Още повече се кефя на МGTOW и тяхната идеология. На действия, я спазвам, но ми още трудно да си опрява мисленето и да си изчистя съзнанието, защото всв пак съм девствен на бая години вече. Ама с още малко усилия скоро ще съм супер.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b773227f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Тоест, си невзрачен нещастник. 2 от тези неща подлежат на промяна. Обаче те мързи да вдигнеш дори телефона (забрави за лоста) и е по-лесно да цивриш, отколкото да развиеш дори зародиш на характер.

Затова са ти виновни жените.

Наистина е по-добре за всички ако не се размножаваш. Дори инвалидизирана жена с Алцхаймер няма да иска да се доближи до леке като теб.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0237f393c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Номер 34, ти си идиот

Никой не обвинява жените!

Няма как сития да разбере гладния. Познавам много момчета в IT сектора, които са способни и работливи, но грозни. И не им се получава. Имат хъс и самочувствие, вярват в себе си. Обаче биват поминававани като пътен знак.

Анализирай това, да те видим!!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Във връзка с характера на човека, аз съм на мнение, че е по-лесно да направиш от шкембе - преса, отколкото от един характер-друг.
Как точно се "оправя" характер? Въпроса не е реторичен, наистина питам.
За мен характера е начиана по който виждаш света и се изгражда цял живот от обкръжение и обстоятелства.
Едни хора са оптимисти, защото много неща в живота им са се наредили добре. Други са огорчени песимисти, защото цял живот са се борили да оцеляват или са претърпели множество разочарования.
Освен това хората с кофти характер или "комплексарите" никой не ги е научил как да гледат на живота или как да мислят.
И защо, за бога, "комплексар" е най-често използваната дума от всяка жена в България. Не че е грешна, ма поне синоним и намерете :Д

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0655fbbcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Авторе, хубавото на темата ти е, че - освен правилно изложена и лежаща на безброй примери от живота (грозни, дебели и/или некачествени жени, достатъчно наивни, за да си помислят, че като си предложат хралупата на някой вървежен ебач, той ще иска нещо повече от тях от едното чукане) - тя съумя и да изложи на показ женската злоба, кипяща в кръвта на голяма част от кибичещите тук.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ebff80bf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   36, дефинирай "грозен". Да, ако тежиш 200 тона, космат си като горила и влизаш в банята веднъж на високосна, може би си грозен. А да си чувал за фитнес? За хубави дрехи? Парфюм? Контактни лещи? Човек ако влага някакво усилие и има самочувствие, може да бъде привлекателен. Нямам идея защо не им върви на твоите приятели, не ги познавам. Между другото и аз работя в ИТ сектора. И на много момчета не им върви не толкова заради визията им, а защото са затворени, залюхани и всякак се опитват да угаждат на жените и да им търсят одобрението.

37, характерът наистина се променя потрудно от фигурата, но не е невъзможно. Има си начини - промяна в стила на живот, книги, психотерапия. Но изисква съзнателно желание и усилия.

27, недей да пробутваш тези глупости на Sandman и MGTOW сектата, само мътиш главите на хората. Това са загубеняци, които не искат да признаят, че проблемът е в тях и могат да го променят, а предпочитат да винят жените, феминизма, обществото, гените си, господ. Това мислене на жертва няма как да помогне на човек. Дори да допуснем, че наистина е до генетика, какво? Да живееш в отчаяние е най-лошия възможен сценарий. По-добре да умреш, опитвайки.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   27 до 39:
Явно не си запозната с MGTOW, за това ще поясня:
Това не е секта, а идеология и ако беше толкова абсурдна нямаше да се разраства като горски пожар в Америка. А хората с манталитет на жертва, които обвиняват света, гените си, жените и тн. се наричат Incels, както спомена номер 32. Неотдавна един представител на тази групичка (която аз също НЕ уважавам/подкрепям) в Канада откачи и прегази 20 жени с микробус.
MGTOW е лечение за такива хора, защото ги учи по никой начин да не търсят одобрение и емоционална подкрепа от жени, а да го търсят в себе си, тъй като очевидно няма да го получат от жените.
Замисли се само - автора изля цялата си злоба и огорчения в този пост и нито една от вас "нежни и любящи създания" не се опита поне една добра дума да му каже или да го успокои с нещо. Всичките го оплюхте и нахулихте. Как ще получи той утешение от жена някога.
И още нещо: Идола на всички MGTOW e Никола Тесла - човек, който е прекарал по-голямата част от живота си сред гълъби (а не са липсвали кандидатки за него) и е положил основите на модерния свят. Ако това за теб не е добър модел за подражание на един млад мъж, особено такъв, който е огорчен от живота, не знам кой е.
Що се отнася до феминизма - това е една ужасна идеология, която ви създава илюзията, че ви прави услуга, а всъщност, благодарение на съпътстващия го анти-натализъм унищожава най-великите цивилизации обитавали тази планета отвътре навън. Ако имаш интерес мога да попиша повече по темата.
И не, MGTOW не мъти главата на никой. Аз откакто го спазвам имам много по-бистър ум и не се ядосвам за непостижими неща - не ми е донесло нищо освен спокойствие.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 30d8d84ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   От 39 до 27/40
Първо, мъж съм. Не виждам защо да утешавам автора. Вярвам, че е достатъчно силен и интелигентен, за да осъзнае проблемите си и да ги пребори.
За MGTOW - съгласен съм, че има полезни неща. Категорично е добре първо човек да обърне внимание на себе си, да прави това, в което вярва, да се развива, а не да търси одобрението на противоположния пол.
Какво като е популярно в Америка? И робството на чернокожите е било популярно, както и Куклукс Клан. Това не го прави правилно.
Извинявай, тези дават обет да не влизат в дългосрочни връзки и да нямат поколение (над ниво 2). Размножаването е базов инстинкт на всеки жив организъм. И целомъдрието е насилие над индивида. Никола Тесла е бил велик учен, не е имал жена, посветил се е на науката. Но всички от MGTOW ли ще са такива?
В ситуация, в която България и европейската християнска цивилизация загиват демографски, няма млади хора, всичкото джихад се заселва насам и прави по 5 деца, да се увличаме по секти, които проповядват безбрачие, си е престъпление срещу родината.
Аз самият съм твърдо против радикалния феминизъм, който е модерен на запад, но не виждам с какво MGTOW и Red Pill са по-добри. Те са просто обратната страна на медала. Трябва да работим над себе си, да бъдем най-добрата своя версия и да приемаме другите, каквито са. Жените са, за да бъдат обичани, не обвинявани.

Авторе, а и други мъже с подобен проблем, бих ви препоръчал една книга, която на мен много ми помогна: No More Mr Nice Guy! на Робърт Гловър. Но помага, ако я прилагате, само с четене не става.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f5552027fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   40 до 39:
За демографския срив няма какво да ми обясняваш, знам повече от теб по темата и колко е ужасно положенито. А според теб какво е спасението??
Трябва да върнем патриархалните ценности и нашите жени да почнат да раждат по минимум 2 деца. Освен това трябва да ограничим присъствието им във властта, за да не станем всички като шведите. Кога ще стане това? Я ми обясни!!! Най-доброто на което мжеш да се надяваш ти, момко, е да завъртиш някоя, която с неохота ще ти роди едно дете, защото "няма възможност за повече" (не че в Индия това ги спира). И това дете в какво общесво ще расте? Ще отиде в детска градина, където ще му промиват мозъчето, защото жена ти няма как да се навие да го гледа и да разчита на твоята заплата (нали е еманципирана), после ще отиде в училище където 50% ще са цигани/турци.
Нали осъзнаваш, че хора като мен и теб, които знаят тия истини се броят на пръсти? И каква разлика може да направим ние сега?? Я ми кажи!!!
Аз на 23 почнах да вадя по 2к заплата и пак жена не мога да си хвана - цял живот гръб не съм изправил от бачкане и учене и все нещо не им стига на мастиите - тряват мускули, прически, "характер", видиш ли, за който и на психолог трябва да ида, трябва кола да имам и то скъпа, самоувереност, да съм висок, да съм строен, да съм забавен, елегантен, да имам 25см. хуй, да поря по 2 часа... Я ЧАКАЙ МАЛКО.
Аз съм един и имам 24 часа в денонощието, като всеки друг. И аз се моря, и аз трябва да спя, и аз имам страхове, и аз имам чувства, и мен ме боли - не съм супермен. Но дори и да бях, пак няма гаранция че няма да "я приемам за даденост" и че тя няма да яхне палката на съседа.
Та не си мисли момко, че аз като теб не милея за отечеството и че не ме е яд за това, което се случва. И аз исках да имам семейство, с поне 3-4 деца, да не са самички те като мен и да се подкрепят един-друг. Да имам жена, която дан е знае какво е мизерия. Да не и се налага никога на работа да ходи. До преди година това беше за мен най-висшата цел.
Но вече просто видях твърде много и разбрах истините за живота - това няма как да стане.
Просто грохнах. Не мога вече да се боря да угаждам и да впечатлявам същество, което гледа само с качествена сперма да се сдобие и не я интересува нищо друго.
Горчивата истина е че на всяка велика цивилизация и идва края в един момент, и сега дойде ред и на Европа.
Сега 10 жени ще изсъскат и ще ме нарекат комплексар, както и няколко manginas, само гледай. Същите тия бездетни жени, които все искат повече, докато яйцата им не увеханат.
Хайде със здраве!
До модераторите: ядосах се много и го разпилях този отговор, но моля ви пуснете го, поне от уважение, че писах половин час.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 30d8d84ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От 39 до 40, напомняш ми за хората, които се оплакват, че в България е ужасно и не е възможно да си намериш качествена работа, без баща ти да е не знам си какъв си. И те може би са си прави за себе си, но във фирмата, в която работя ползваме връзки, за да убедим някого да дойде при нас на интервю. Заплатите са от 2 до 6000, в зависимост от опита и пак не можем да намерим хора. Но ако питаш някои - работа няма, понеже държавата не им урежда.
Та и ти и автора така. Не те съдя, явно това работи за теб и си е твоята реалност. Четейки разсъжденията ти, не се учудвам, че никоя не ти връзва. И резултатът няма да се промени, дори да направиш бицепсите, колата и т. н.
Ако все пак решиш, че сегашното положение не те устройва, помисли какво можеш да направиш. Малко споделен опит - докато се опитваш да изпълниш женските критерии, за да им се харесаш, обречен си. Аз лично, когато се погрижа за визията си така, че аз да се харесвам (спорт, дрехи) и когато правя нещата, които аз смятам за правилни, доставят ми удоволствие, преследвам си целите и отстоявам вярванията си, забелязвам, че ми върви с жените. Без да съм красив, без да карам порше и без да се опитвам да им угодя.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0f0896f511
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   43, каква е тази фирма?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   42 до 43:
Недей да ми даваш generic съвети за жените, чувал съм достатъчно такива.
Относно това, че трябва да обръщам внимание на себе си и да не угаждам на жени - правя го. Ако не помниш аз повдигнах темата за MGTOW.
Признавам, че малко отклоних темата към своите проблеми, но поне сега знаеш защо съм фен на Sandman.
Сравняваш мен и автова с безработните българи, но аз съм на мнение, че критериите, които определят каква заплата вземаш са много по-обективни. Освен това има една съществена разлика: Един човек може да работи само една работа (или две ако е работохолик), но един мъж от "висшата класа" може да чука 100 жени и те да знаят една за друга и пак да са ОК с това. Освен това заплатата е пропорционална на трудността на работата, докато сред жените редовно виждаш 3/10 с изисквания за 7-8/10 мъж. Разбираш ли ми мисълта?
В 41 коментар пишеш, че християнските нации загиват демографски, а след това пишеш, че жените са за да бъдат обичани, а не обвинявани. А кой е виновен за демографския срив, чието начало съвсем случайно съвпада с началото на еманципацията.
Аз мисля, че жените са за да раждат деца и за да ги гледат вместо да ги захвърлят на институции, които да ги индоктринират. Ако освен това успеят да изградят кариера (макар че статистически 1% от хората имат "кариера", а остналите просто имат работа), то браво на тях.
Някои ще каже че е невъзможно да се гледа семейство само с един работещ родител. За това пак можем да благодарим на дамите:
Трудът, както всяка стока си има цена и ако количеството му се увеличи два пъти (като се приеме за нормално втората половина от населението да работи, а не да върши важните неща) то и цената му ще падне два пъти. Проста икономика.
Това което пиша е лудост в очите на "нежния" пол и т. нар manginas. Но горчивата истина е, че нации и държави се градят със непрестанна дисциплина и саможертва от всички и винаги (а не от 9 до 5). С индивидуализъм и свободия нищо не се постига в дългосрочен план. В това отношение "всичкото джихад" просто са по-добри. Техните жени седят вкъщи и раждат а нашите не, защото техните мъже бият и колят, а нашите не. Просто и елементарно е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   45 до 44:
В почти всяка фирма в ИТ сектора, дори и в моята, в момента има повече работа отколкото квалифицирани работници и ЧР се чудят как да привлекат кадри. При нас ако препоръчаш някой и те го виканат на интервю, наемат го и той си издържи изпитателния срок и остане за постоянно, ти получаваш 1-2 заплати бонус, в зависимост от позицията на препоръчания.
Това с познатите става също,защото в тоя бранш в БГ работят относително малко хора и повечето се познават, я от университет, я от предишна работа.
Но това си е частен сектор и връзките могат да те докарат само до интервю, от там на там се оправяш сам.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 37a6b607fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Да бе 45, разбрахме че жените са виновни за всичко - че българският мъж не може да издържа семейство, че българският мъж масово не желае да гледа и храни деца, защото свободата му е по-сладка, жените са виновни че едновременно работят, поддържат домакинство, раждат и гледат деца и т. н. И т. н.
Само мъжът е винаги невинен.
Нещо друго?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8bb120dbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Номер 48, една поправка на последното ти изречение: Повечето сами млади майки не просто раждат деца, а раждат деца от умствено недостойни копелдаци, които после зарязват детето/децата си и същата тази жена. А копелдакът е избран от... познай!?

И недей така с пяна в уста да развиваш теории как българката едновременно работи и върти домакинство, защото всички сме наясно, че това са някакви много редки изключения (добре, че все пак ги има) и мнозинството млади българки са егоистично настроени мързелани с грешна представа за себе си, които само гледат да се прикоткат при този, който плаща най-добре, има най-гъзарската кола и/или е нацепен батка с плоско чело.

Интересно е с какви доводи ще подкрепиш теориите си, опитвайки се да отречеш думите ми горе. :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   45 до 48:
Освен сърказъм, май не можеш да предложиш никакви адекватни доводи.
Да, виновни са.
Защо спред теб на мъжът свободата му е по-сладка от поколението?
Защото бракът стана нещо временно, което съществува докато на жената не и омръзне.
А и колко деца раждат, че не разбрах. За белите жени в Европа статистиаката е 1.3 на жена, доста под заветните 2.1. Броя на браковетве е рекордно нисък, броя на разводите-рекордно висок. 80% от тия разводи се иницират от жени.
Мога да те замерям с цифри, факти и статистики един месец, но поради някаква причина всички се хващат за факта че има и изключения.
Естествено има и мъже боклуци-факт. Но, ако не си разбрал/а от темата, точно тези боклуци се давят в путки. Защо те да се обвързват трайно, като за тях винаги ще има нова курва всеки ден, дори такава дето ще роди от тях и после ще пише в темата за самотните майки, че няма мъже за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 37a6b607fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Номер 49, аз с друго освен с помия по жените не видях да замеряш, ама все тая, не си ми таргет група.
Българския мъж не умее да поема отговорност - масово.
Все някой друг му е виновен - или държавата, или жените, или Марс е в 6ти дом...
Жените ще раждат от вас когато станете мъже и се научите да подсигурявате сигурност за следващото поколение и най-вече когато си намалите малко нереалистичните претенции.
И докато на една жена й е по-добре без вас, защото не допринасяте никаква ценност, а само давате лош пример на децата - ще се развеждат с вас.
А ако имат малко повече акъл - няма и да се женят за вас или дори да се занимават с вас.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ebff80bf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   43 до 52 - не одобрявам отношението на 49, но ако се е срещал с жени с твоето отношение, го разбирам донякъде. "Българските мъже", "масово" - с такива генерализации и отношение, нормално е мъжете да не искат да поемат отговорност за теб. Кога пък успя масово да опиташ българските мъже? Към 3, 5 милиона са, не е малка бройка.

49, донякъде съм съгласен, че радикалният феминизъм сбърква обществото, но не по-малка вина имаме мъжете, волно или неволно. В последните 50 години масово децата растат без бащи - или таткото работи по цял ден, или е напуснал семейството. От там нататък момчето бива отглеждано от озлобена към мъжете майка, която трябва някак си да го научи да бъде мъж. В училище също го гледат жени. И имаме един куп "добри момчета", които се страхуват от своята мъжественост и нормално - не привличат жените.

Дайте вместо да водим война между половете, да се обърнем към ценностите си, да спрем да се занимаваме с глупости. Има три милиона и половина българки - не всички са претенциозни феминистки. Но с негативна нагласа е нормално човек да привлича неподходящите.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5c9a1d1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   50 до 52:
На жената и е по-добре без нас до 35. След това, като увиснат телесата: "Въиии, защо няма истински мъже??? "
Аз за следващо поколение лесно ще подсигуря, но на жена не може да се угоди. Защо мислиш че в цял свят е позволено сама жена да осинови дете, а сам мъж не, дори и такова на 5-6 години? Защото ще останете безполезни.
Това от кой раждате и колко добре избирате ни е ясно на всички от броя на санотните майки и от факта че след развода пищите за нов мъж.
И отново, хвърляш голи твърдения, без доказателства.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5bad8ede85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   На пръв поглед са прецакани, но ако компенсират с личностни качества не е толкова безнадеждно. Даже са за предпочитане пред разни мачовци с напомпано самочувствие тип играчи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker