Първата жена, в която съм влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата жена, в която съм влюбена
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4544 пъти
Здравейте, аз съм 26 годишна млада, хубава дама. Имам сексуални взаимоотношения с мъже, редовен полов живот, и почти всичко, което искам. Но... има едно но... мечтаех за жени - едри, с големи гърди, по-възрастни от мен, и често мастурбирах над порно, където дебеланки правиха една с друга секс. На живо обаче този тип жени никак не ме превличаха, и сметнах, че всичко е просто плод на моята фантазия, успокоих се.

До онзи ден, когато съвсем случайно видях едно мило момиче в близкия супермаркет. То беше около 20 годишно, по-дребно от мен, усмихнато, нежно, красиво, слабо. И може би ще сметнете, че съм била очарована от нейната любезност – неизменна част от работата й на магазинерка, но не е така, вече редица дни мисля за нея, не се усещам как й оставям бакшиш и се усмихвам. Не мога да спра да мисля за присвитите й по странен начин устни, за плахите очи, може би това е първото й работно място, тя е на 20, а аз на 26. Мисля за нея, не мога да отрека. До вчера бих попитала „Редно ли е? ”, а днес питам „Как? ”. Как да я сваля, какво да кажа, срамувам се от себе си, не бих я наранила, може би би се уплашила, че „няк’ва дърта” като мен, и то жена, й казва нещо, изпитва нещо към нея? Моля ви, кажете ми какво да правя, как да процедирам, наистина е важно и нещо ново за мен, и много бих искала да поговорим, без да я сплаша. Дори не е за секса, искам да отида с нея на кафе, да я видя отблизо, да я чуя как говори, да я опозная, да й разкажа нещо, да ми е приятелка, и да се забавляваме. Дано не звуча като побъркана лесбийка, но наистина харесвам това момиче…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 30428267b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   .. звучиш и още как..

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a6acc8cf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никак не звучиш! Не обръщай внимание на злобни коментари. Изразът ти, че си " дърта" ме разсмива, това показва, че нямаш самочувствие, само тайно си фантазираш. На 26 години си за Бога, ако още от сега се имаш за стара след 10 години, когато е разцветът на една хубава жена, ти направо ще се имаш за баба. Много е сложен този въпрос, защото при нас в нашата страна не се толерират такива чувства и отношения. Едва ли биха те разбрали. Въпросното момиче е много младо, може би и идея си няма за подобни усещания, ще се уплаши много, не бива да се разкриваш. Най- добре ще стане, ако се запознаеш с нея уж като приятелка. Може и да изпиете по едно кафе. Но не бива да си агресивна с чувствата си, да й споделяш това, което пишеш на нас. Със сигурност ще избяга... Можеш просто да общуваш с нея и след като се опознаете можеш да помислиш по въпроса. Не знам, ако си момче е друго, лесно ще й вземеш телефонния номер, но при тези обстоятелства е много трудно. Ти имаш Би ориентация, в това няма нищо лошо и осъдително. Не знам защо някои хора се заяждат. Не си стара, напротив, сега е моментът за екстремни преживявания, само че може би с друго момиче, по- обиграно, от друга среда. Пишеш, че въпросната мацка е плаха, скромна. Потърси си друга, която да е по- смела и дръзка.
Таня

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d728f8b41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Възбудих се само докато чета! Жалко, че няма да ме огрее.
Мъж 28

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 51bddb6f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям те! И абсолютно съм съгласна с коментара на Таня. Запознай се с нея, може да се окаже, че това не е подходящия човек, който наистина да отговаря на твоите представи за интимност. Няма откакво да те е страх или срам. Недей да задълбочаваш много във фантазий, защото ще се самонараниш. Това са трудни връзки. Изисква се и малко изобретателност за да успееш да стигнеш до нея и да я опознаеш. Аз ти пожелавам късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1ef9b1b892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нм 3 прав си. Обаче за съжаление поредната лезбийка и стига сте оправдавали обратните. Това не е нормално. На 26 млада, хибава жена(както казва), а не знае кво иска. Жалко.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0b8946af93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До номер 5. Кое не е нормално? Това, че е харесала човек от същия пол, в който да се влюби? Тя много добре знае какво иска - да изпита какво е да бъде с жена. Ние живеем в свободна, демократична страна, отдавна е минала сексуалната революция и всеки има право да се влюби и да прави секс с когото иска, стига да не нарани другия. Не е нормално хората да бъдат толкова закостенели и да размахват само пръст, когато нещо не им харесва. Тя все още не е лезбийка, но ако направи секс с друга жена няма да стане човек с по- ниско качество. Ние трябва да отстояваме себе си, защо да се прикриваме, да се страхуваме от чуждото мнение. Наскоро четох пак в този сайт за мъж, който мечтае за тройка с жена си и още един мъж. Това много ли е правилно? И всички го защитаваха. Това, че авторката е харесала това момиче не я прави поредната лезбийка, тя е почувствала някаква тръпка, която вие не може да си представите, затова не го приемате.
До авторката- достатъчно си зряла, за да вземеш сама решение, а не да слушаш другите. И все пак това ги възбужда...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1f554f9163
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   УЖАС!!! Момиче, оправи се....

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 383fbf8fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Направи й комплимент и забележи как реагира на него. Наистина е трудно да разбереш дали някоя момиче си пада по едноименния пол, но просто трябва да наблюдаваш реакциите й. Може тази нейна учтивост да е дело само на учтивостта й. Така че, може да опиташ с това, че според теб е много приятна и би искала да излезете на кафе. Ако се съгласи идеално, ако ли не... приеми го с усмивка и продължавай напред!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8d705c9e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Може би не си влюбена, а просто ти е любопитно какво е да си с жена. Така или иначе подходи внимателно, момичето може да се стресне. Съгласна съм с номер 2, опитай подхода с приятелството. Ако не друго, поне може да си станете дружки - пак е нещо. Успех!
---Джеси---

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bf77e05aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Брей много сбъркан народ в толкова малка държава...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker