Били ли сте с някого, когото не харесвате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Били ли сте с някого, когото не харесвате?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1192 пъти
В момента съм с едно момиче, което не ми допада особено. Отначало я харесвах, но на 3-4 среща вече почна да ме дразни с разни неща в държанието си. Казах й, че не искам сериозна връзка тя също каза така, но не й знам акъла, не искам да я наранявам, нито да й давам напразни надежди за нещо по-сериозно. Да остана ли с нея, за да не съм сам или да се разделим? Вие използвахте ли някога някого по подобен начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9cee5ead7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Давала съм си шанс да бъда в отношения (дори приятелски) с някой когото не, че не харесвам, ... ами по-скоро - знам, че не сме един за друг, защото имаме много различия. Или съм била в отношения с някого, за да помогна на този човек, без никакви намерения да имаме отношения (общителен човек съм, но предпочитам да съм сама). Хората, особено пък тези, които усещат, че им се дава шанс - прекаляват и стават нагли, така че - не бих давала шанс на хора, които не са 'моят тип'.
Интересното е, че ти и твоят пример е за използвачи, на пръв поглед, но знаейки по себе си... аз бих казала за онези хора, че те са използвали мен и доброто ми отношение, но ако ги питаме, биха казали, че съм ги подвела, което не е вярно, просто се опитват да вменят вина, за да не ги зарежеш.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7497eb700f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма смисъл да си губиш времето.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 99d7b68352
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Раздели се с нея. Единствено взаимно си губите времето в момента.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a35686f1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не точно. Бях с човек, в когото бях влюбена и обичах безумно, но в процеса на опознаване разбрах, че той е притежател на много омразни за мен качества. Бяхме като куче и котка, можеше да сторим всичко за доброто на другия, но различията ни бяха безброй и буквално можеше да се скараме без причина. Някак не се харесвахме като хора, но се приемахме напълно и се пазихме взаимно. Никога не сме се опитвали да променим другия, цялата история е откачена. Дразнихме се взаимно, но не ни дразниха навици, а определени теми. Такива противоположности не може да съществуват и е странно, че изкарахме три години заедно. Предполагам, че ако от самото начало знаехме всичко, което ни различава, то изобщо нямаше да започнем връзка. Но пък имаше любов, приемане и тръпка... няма как да си с човек, с когото тези неща не съществуват, то си е вид лъжа. Във всеки ще намираш дразнещи черти и навици, важното е да искаш този човек, да го приемаш и да има нещо приятно за теб в него. Ако тази жена не ти е приятна и те дразни повече, отколкото те привлича, то няма смисъл да ѝ губиш времето.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 60a668981e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом не я харесваш със сигурност няма да правиш семейство с нея. Пак ще я зарежеш, по-добре е сега вместо след месеци/години.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bdfc463feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, не съм. По простата причина, че не бих изтърпяла такива отношения. Всъщност и за човек, и за каквото и да било друго нещо - щом не ми харесва задължително трябва да не е в живота ми. Човек не трябва да живее живота си търпейки някого или нещо, според мен.
А също и това с използването и възползването от другия човек е наистина гадно.
Познавам такива хора и не разбирам как могат да са с някого, който не харесват в действителност. По мои наблюдения за такива хора обикновено е важно да са във връзка на всяка цена и възприемат идеята човек да е необвързан като нещо срамно и ненормално дори. Също на доста от тях им е просто изгодно да имат човек до себе си, който да им върши неща, да им е компания вкъщи, и както споменах - да могат да се водят пред обществото със статус на обвързан/а.
А такива като мен ги дефинират като капризни, егоистични и други епитети, за които точно сега не се сещам и ме мързи да се замисля да си ги припомня, с цел да ме провокират в посока към техния начин на живот и мислене.
Но в крайна сметка ти си човек със свободна воля и можеш да постъпиш както си искаш.
ж30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker