Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2868 пъти
Вече не знам какво да си мисля... Аз съм едно младо, умно, красиво и успяващо в професията си момиче. Наскоро се запознах с един адски приятен господин в един сайт за запознанства, оказа се, че той е страшно интелигентен, умен и също се справя перфектно с професията си ( с една дума - моят мъж мечта).

Започнахме да си пишем, той - много възпитан. Дори ми поиска номера, започнахме да се чуваме по телефона доста често. Не успяхме да си уредим среща и да се видим, той твърдеше, че всичко идва с времето си, макар че действително се познавахме от няколко дни, но пък си комуникирахме по 6-7 часа на ден, отделно по телефона и го харесах. Четирите почивни дни той беше решил да замине извън столицата към родният му град и аз очаквах да се чуваме редовно, но звъннах няколко пъти и той не отговаряше, после в неделя когато се прибра се оказа, че си бил забравила телефона в някакво заведение и бла бла... Вярно, след това бях малко по студена с него, но не нещо драстично и изведнъж той прекъсна всякакъв контакт с мен. Влиза в скайп и разни други сайтове, но не ме отразява, нито ми отговаря, нито ми пише. Реших да съм по настъпателна и се обадих по телефона, дори не ми вдигна. Какво му стана? ! Мислех, че наистина е подходящ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 9bd81e7532
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   човекът е обвързан, или даже женен и иска само да си пише с теб, дори и за сексуални работи, да му пращаш твои голи снимки и т. н. скайп работки да си прави.

Забрави го!

П. П. - друг път да знаеш - когато почваш контакт, искай да го видиш за малко в скайп, после ако не иска да се видите и си измисля такива работи КРАЙ - никога не пращай твои голи и т. н. снимки, никога не прави каквито и да е работи в скайп - записват ги и ги качват в мрежата.
Повечето такива мъже за съжаление са обвързани, твърде са лицемерни, за да зарежат скучните си връзки, но пък имат време и потребност да забиват момичета по интернет.
Жалки, жалки типове

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 365c591aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да не си струва да го мислиш 1 е права. с времето ще се научиш да ги разпознаваш

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 027b4c1ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мъж съм, запознах се също с едно момиче в нета. Двамата после дълги връзки, видяхме се, излизахме. Обачи и аз като твоя приятел, прекъснах всякакво отношение с нея. Нито съм обвързан, нито лицемер, нищо подобно. Просто момичето искаше постояно, по цял ден да си говорим, да си пишем смс. С други думи беше нахална. Така че нм 2 има всякакви хора, независимо мъже или жени :-).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: c78fcdefaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3 ти от жени не разбираш ама проблема си е твои. просто момичето те е харесало. и вие сте нахални но само докато вкарате жената в леглото. истината е че много от мъжете в нета са там само за някакви сексуални изживявания и толкова . има много женени илисъс сериозни приятелки но просто се разнообразяват. все пак е безплатно а има и жени които харесват този начин. малко от хората които срещаме в нета са истински и наи важното качествени

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bb73251f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти наистина ли не разбираш какво е станало? А казваш, че си умна. Глупавичка си още, наивна и неопитна. Бъди сигурна, че ако беше издържала теста за съобразителност и тактичност, до седмица щяхте да се окажете в едно легло. Неговата цел е била именно такава. Прекъснал е разговорите си с теб, защото връзката, която очакваш от него, не му е удобна. Той иска дискретна такава, не явна.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6cf856010a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Явно той, не мисли, че си подходяща.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 027b4c1ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До нм 4. Нм 3 съм, нямаш си само претстава колко добре се разбирам от жени!!! А ако ти се кълнеш на любов после 10 дни, се сърдиш за 5 мин. закаъснял смс... евала. Нямам повече кво да ти кажа.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bb73251f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   № 3,

мерси, че си ни озвездил с по една звездичка. :))))))) Това, че нашето мнение не ти харесва, не означава, че не е вярно.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a045cbab2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   номер 3 аз съм 4. е и ние не падаме от небето. обикновенно и много жени ще ме подкрепят сте в нета за несериозна връзка и когато стане по сериозно вас не ви утърва. аз за закуснял смс не се сърдя, щото моите винаги пристигат на време. но не си губя времето със самохвалковци и смешници. попадала съм на много и благодарение на тях съм научила достатъчно. но пък и аз лесно не се връзвам трябва да имаш талант та да ме замаи някои

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 639d24eed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка прочетох историята ти и ми се стори доста позната:) Аз преди около 3 години се запознах с едно момче в нета наистина страхотен човек, но бяхме от различни градове. Аз винаги съм била мнителна и недоверчива към такъв тип връзки, но нещата така се развиха, че в един момент почнах да усещам, че непрекъснато мисля за този човек. Тогава имах приятел, за който бях казала и никога не съм си позволила да искам да си определяме срещи да се виждаме и така нататък. Един ден може би година след запознанството ни имах работа във въпросният град от където е момчето, а той е доста голям, засякохме се на улицата случайно, като чели ме попари гореща вода. Пихме кафе говорихме си, а накрая ме целуна... и се започна едно непрекъснато мислене за този човек. Та както и да е аз малко по късно се разделих с приятеля ми, по съвсем различни причини, продължихме да се 4уваме с въпросното момче, но разстоянието си оказва доста голямо влияние. Споделяла съм му всичко за мен за радостите и мъките ми давал ми е съвети от които наистина съм имала полза. Виждали сме се няколко пъти още за целите 3 години. Наскоро преживях най голямата си разочарование в любовта, а той дори и от разстояние ми помагаше и подкрепяше :) Та неискам да те занимавам с мойте истории, но искам само да кажа и на тебе и на всички останали като извод от всичкото това. ИМА ХОРА И ХОРА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЖЕНИ ИЛИ МЪЖЕ, ТАКА ЧЕ НИКОГА НЕ Е ГАРАНЦИЯ КАКТО И В ЗАПОЗНАНСТВАТА В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, СЪщОТО Е И В МРЕЖАТА ;) а ТОЯ ГО ЗАБРАВИ, НЕ Е БИЛ ОТ ДОБРИТЕ, ИСКАЛ Е ЗАБАВЛЕНИЕ, ОБАЧЕ КАТО ТЕ СЛУШАМ, ТОВА НЕГОВО ЗАБАВЛЕНИЕ НА ТЕБЕ щЕ ТИ СТРУВА ДОСТА ;) УСПЕХ!!!

Никс

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3d0c0edb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако в любовта, както и във всичко останало нямаше нужда от визуален контакт, всички щяхме да сме слепи. Задавали ли сте си въпроса защо когато нямаше високи технологии, компютърно поколение и т. н. семействата бяха една стабилна социална единица и как хората, макар и по-неуки, успяваха да съхранят любовта дълги години. Как любовта с годините се превръщаше в уважение и претърпяваше трансформации, но това не нараняваше хората, напротив те се чувстваха щастливи. Дали ние не сме по-простите щом едва 20 % успяват що -годе да живеят по този начин?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: aa577bb291
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз се запознах с съпруга ми в нета но има голчма разлика от човек до човек. преди да срещна него съм контактувала с всякви откачени. то си е до човек. аз харесвам хората които си държат на думата и са стабилни. мужут ми е от друга държава но никога не си е позволявал да иска голи снимки или нещо такова. така че мила и преди ти казах с времето ще се научиш да различаваш хората в нета кои за какво е там. някои да отбиват времето, други да се гъбаркат с хората, трети за сексуални изживявания били те за една нощ и даже виртуални. е има и тук там истински дано попаднеш на такива. ако искаш да поговориш даи имеил ще се радвам да ти помогна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker