Тя си пише с други хора от мъжки род - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя си пише с други хора от мъжки род
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 3065 пъти
Здравейте. Много ми е нужен съвет..
Аз съм в депресия и ще ви разкажа накратко. Влюбен съм в едно момиче, обичам я много, но тя си пише с други хора от мъжки род. Казах и, че не ми е приятно това, но тя не се спира. Много ли искам и правилно ли е това?
Ще съм благодарен, ако получа съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 502df84299
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами попринцип почти всяка жена има 2-3 ма на позиция изчакване или просто е така да й обрщат внимание, те са наркомани на тема внимание. Да ти кажа честно малко комплексарско мислиш, страх те е от този факт да не те зареже. Но мога да ти гарантирам, че освен в социалните мрежи твоята приятелка я охажват и на работа и по улицата и в университет. Нормално е след като си го позволил да прави така. Много чувствителен ми изглеждаш това е много ама много лошо, имам чувството че си изгубил позицията си на мъж. И друго нещо според мен ти липсва женско внимание. Виж пич нито можеш да ги спреш да я охажват нито пък нея ще спреш да им отговаря като гледам. Така че или се примиряваш след като вече си изгубил позицията си и чакаш да ти сложи рогата или се махаш. Опита ми с жените показва, че дори и да я обичаш трябва от време на време да покажеш мъжът в себеси да тропнеш по масата ако ме разбираш. Идеята с тропането е да и дадеш емоция макар и лоша, жените губят интерес когато се съгласяваш с всичко защото в един момент става само и единствено каквото каже тя, да факт в началото им харесва, че им огаждаш но в последствие им става скучно.
Това явление е масово дори и аз бях така в една от връзките си, след като се разделихме тя право куме в очи ми каза че съм я изпуснал да ми се качи на главата. От тогава връзките ми са къде къде по успешни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 691f6ed0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От това, което си написал не се подразбира какви сте. Ако сте гаджета не искаш много и бих те посъветвал да я оставиш и да си намерип по-свястна.
Ако не сте си никакви това, че ти си влюбен в нея няма никакво значение - тя може да не те харесва и да си прави каквото иска.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 47c178cfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си влюбен, но тя май не е много много.
Личният ми съвет може да ти се стори труден за изпълнение - престани незабавно да и пишеш и прекрати всякакви контакти с нея. Ако се видите случайно - "Здрасти, мацко, как я караш? " и толкова. Никакво мазнене и търсене на обяснения. Максимално кратък и неутрален разговор. Положи усилие да изглеждаш весел, на кеф и абсолютно незасегнат от ситуацията. Флиртувай и прави секс с други момичета, с много момичета.
На думи е лесно, но изпълнението е трудно, защото съм бил в твоята ситуация и говоря от опит.
Ако се справиш, тя ще започне да се чуди какво става, защо вече не и обръщаш внимание, защо не и четкаш егото с обяснения в любов и т. н Все правилни за твоята игра мисли. Вероятността да те потърси е голяма, защото на всяка жена и харесва да има кръг от обожатели, които да и повдигат егото и тя да манипулира. Това е вид наркотик, към който някои жени са зависими и си искат всекидневната доза емоции.
Когато те потърси, е твоят ред да си не особено заинтересован, да си чатиш с други момичета зад гърба и, и т. н В никакъв случай не се връщай в старото положение да си и винаги под ръка, да и се обясняваш как я обичаш и прочее. Никой не цени поднесените на тепсия неща, за които не се е потрудил. Тя трябва да се понапъне за теб, да открие интрига и драма в теб, да инвестира в отношенията ви.
Това е тактиката на магарето и моркова - възнаграждаване на доброто поведение с внимание и наказване на лошото чрез игнориране.
Ако не те потърси - научаваш си урока, хващаш се в ръце и продължаваш напред. В никакъв случай не я търси по какъвто и да е повод.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4bfa24f9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е да говори с други хора, ти с какво си и заслужил вниманието? Една жена може да я ограничаваш да общия с други хора само и единствено ако ти и даваш всичко, а вие май и заедно не сте.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: de2ba1b59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си дал яснота - това роднини, приятели, познати, съученици/колеги ли са? Или завързва онлайн запознанства? Защото ако е второто, то нещата не са наред, но ако е първото, то това е най-нормалното нещо на света. Няма как да очакваш от нея да спре изцяло контактите си с мъжката половина от населението. Абсурдно е!
Ж30

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 50d8d9d50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това няма оправия, бягай бързо. Имах приятелка, точно същата работа, пишеше си с една камара мъже, те и пишат целувки, ще те праскам и тн, били и само приятели. Хиляди пъти се карахме прави си нови профили, криеше пак си пишеше. Абсолютно избиване на комплекси. Накрая естествено и бих шута, тя си хвана точно първия от групичката, ама за неин огромен късмет и той се оказа като нея и си излизаше с 2-3 чатърки и сваляше още толкова. След половин година се разделихме и почна да ми разправя как всичките били боклуци, ама пак си пишеше с една камара

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b4ba2081d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6. Така, както я описваш бившата си, май тя самата е боклук.
А към автора, една жена, щом не те слуша, значи не си авторитет за нея. Нищо не можеш да направиш. Колкото и да рипаш, тя не дава пет пари за тебе. А пък ти, както признаваш, много я обичаш... Е, ситуацията е напълно в твоя вреда. Ти си й го признал, а тя нехае. Значи, те има, сякаш си й в джоба, върти те на пръста си. За резервна гума чувал ли си? Кой каквото сам си стори, и господ не може.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker