За любовта и след нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За любовта и след нея
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1816 пъти
Много дълго мислих дали да публикувам, но се надявам историята ми да е полезна за читателите. Запознах се с нея, беше любов от пръв поглед и беше разтърсваща, и пламенна. Бяхме заедно пет години и половина и никога не съм се съмнявал, че тя е жената на живота ми. Преломният момент беше моментът, в която тя завърши и стана учителка. Училището тотално и завладя ежедневието и стана много обсебена, като цяло виждах, че това е проблем, но го приемах, че просто е отдадена на работата си. През цялата ни връзка се жертвах за нея, цяло лято обикалях с нея училища докато я вземат на работа, сам не търсейки такава, платих и магистратурата, погребението на баща и, даже жертвах мечтата си да стана доктор за да мога да съм до нея. В крайна сметка тя се разви професионално, до като при мен професионално не се получаваха нещата, защото прекалено много се жертвах въпреки това. приемах успехите и като свои и бях щастлив. В деня, в който бях решил да и предложа брак тя ми каза, че не се чувства специална и се разделихме, естествено изплува историята, че си върти романс с колегиално бях загубил битката с училището и. Разбира се изпаднах в дупка и нямах никаква идея как да продължа живота си, изпаднах в състояние като съм сам да се самообвинявам, а с приятели да се самосъжалявам, загубих тотално желание за всичко. Винаги съм харесвал Хемингуей, една сутрин се събудих и си казах, човек може да бъде унищожен, но не и победен, осъзнах че поведението ми е абсолютно деструктивно и тотално се изправих. На вторият месец срещнах най страхотната жена на света и заживяхме заедно, професионалната ми кариера разцъфна след половин година станах мениджър в западна компания, върнах се в университета, станах доктор, станах баща. Междувременно бившата почна да се обажда с пълен арсенал от женски оръжия, молеше се, ревеше, казваше че е сгрешила, естествено я отсвирих, всеки си взима решения и си носи последствията. За това никога недейте падайте духом и не бъдете с токсични и неблагодарни хора. Рано или късно съдбата нарежда нещата точно както трябва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: b37513337f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво! Много харесвам истории с хубав край. :)
Радвай се на щастието си и успех за напред!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ce5bbbb733
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ха-ха, не се чувствала специална! Аз не познавам (на живо) човек като тебе, дето толкова е подгъзувал на жена...
Е, сега вече ще осъзнае колко специална е била, и колко жалка е сама по себе си (без теб или някого... ).
Много, много се радвам за теб, че си стъпил на крака, че си си намерил пътя, че си намерил истинска Жена, и си си оправил баланса...
Поздрави и всичко най-!

(от един анонимен приятел)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3b969a85be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чудесна история! Нека послужи за вдъхновение на мъжете.
Аз съм мъж и отначало помислих, че това е поредната история за някой хленчещ индивид, който иска съвет как да си върне жената, която го е изоставила заради друг, как тя му е виновна за провалите в живота и т.н
Финала ме изненада много приятно. Постъпил си мъжки, взел си се в ръце и си продължил напред. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97847ac3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Само не разбрах защо пишеш тук, щом си толкова щастлив? Или си се изкефил максимално, когато тя е върнала назад? Пък и би трябвало да си доста зает -мениджърство, докторат, малко дете, любима?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6709fd6ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много хубава история. Много щастие Ви желая! :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 518a0d2481
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е най-накрая нещо с щастлив край! Браво радвам се даже и да не те познавам, преживял съм същото горе доло и знам какво е. А иначе таз другата иска да се върне защото не може, не може ти да си щастлив като си без нея не може от вътре я гризе мършата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 08e8a696d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Страшно много ме трогна историята ти. В момента съм в подобно ситуация, виждам, че връзката ни не върви от години, въпреки това приятеля ми настоява да сме заедно, но не прави нищо по въпроса. И аз съм била тази, която му е давала пари. Радвам се за твоето развитие, но за съжаление ние хората попринцип много бързаме да ни се случи всичко..

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c5ec71f5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Автора:към номер 5. Написах историята не с цел да се хваля и да се възвеличавам, а с цел да мотивирам хората, които са били и са в сходно положение да продължат напред и никога дс не се отказват.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0b64a1d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не исках да го пиша по-рано, за да не ме сметнат за хейтър, но мнението ми е, че автора си е почесъл егото, понеже той в началото се е почувствал наранен от раздялата, а после един вид си го е върнал, когато тя започнала да му се моли да се съберат и целта на темата е всички да кажат "да, хубаво си и го върнал на пачата" или да я оплюем нея, че автора да си допочеше егото, понеже самият факт, че пише тук ме навежда на мисълта, че дълбоко в него все още има някаква болка от раздялата и се чувства някак изигран от нея и съответно все още има нужда да се наслади на отмъщението си.

Убеден съм, че автора ще се опита да ме опровергае с думи от сорта "аз само споделям колко съм щастлив", но истината е, че никой не споделя просто ей така колко е щастлив, ако нещо не го човърка дълбоко в него. Обикновено или иска да се похвали (да търси признателност), или да си начеше егото, или да се възмущава (да се изкарва жертва), или да търси съввет и мнения. Но просто ей така да споделя ни в клин, ни в ръкав, не ми се вярва. В "просто споделяне" няма заряд, няма мотивация да си губиш врмето в празни приказки, особено пък за мъж.

Реално погледнато това са неща, които се случват. Просто понякога двама души, били заедно, се разделят и няма защо автора да се чувства прецакан. В крайна сметка всеки иска да е щастлив във връзката си и ако не се получава, си тръгва евентуално. Не можем да се сърдим на жената, че не е искала да се омъжва за автора. Ако не е чувствала, че той е неговия човек много ясно, че няма да иска и не можем да я виним. А защо е останала в тази връзка? Може би от навик като много хора, може да не е имала смелост да му каже, може да е била в период, в който си е изяснявала сма за себе си какво да прави, а това предложение само и е подксазало, че това е момента.

Ама да се изкарва автора някакъв супер добър и грижовен, и не знам си какъв, а нея да я изкарваме едва ли не някаква ковра, не съм съгласен. Най-малкото не сме чули нейната гл.т. Обикновено за раздялата малко или много и двамата са виновни. Ако чуем и нейната гл.т. като нищо да излезе, че и автора не е света вода ненапита и си е имал своите грешки, колкото и да не споменава тук за тях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c5ec71f5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автора, към номер 10, целият ви пост е безумен. Първо ми кажете как точно съм си го върнал, при положение, че нито тя знае нещо за мен нито аз за нея? Второ да сте видяли една обида към бившата в поста, за да твърдите, че искам всички да я обиждат? Трето казвате, хората не споделят колко са щастливи просто така???? Явно хората трябва да са само нещастни, макар че в моя пост аз след раздялата не съм писал думата щастлив? Четвърто да сте видял някъде в поста ми, че я обвинявам за нещо? Пето казах го и по горе, нито искам да бъдавъхваляван, нито тя да бъде обиждана, мотивацията ми е просто историята ми да стигне до хора, които са били в моето положение просто дс не се предават

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0b64a1d55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, просто си казах мнението. И заставам твърдо зад него. Много добре знаеш какво ти говоря, но факта, че ми заобеснява, изопачи думите ми и се направи на ощипан само потвърждава мнението ми.

Принципно на мен не ми влизат в работата твоите неща. Нито те виня, нито те съдя. Както намериш за добре така прави. И аз не съм перфектен, така че да не ти дреме. Просто приеми един съвет от мен - бъди искрен със себе си. Остави чуждото мнение, за себе си го направи.

Няма лошо да си чешеш егото, просто си го признай пред себе си, не пред нас. На нас не дължиш нищо. За твое добро е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker