Относно женските лъжи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно женските лъжи
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2511 пъти
Здравейте на всички. Модератори тази тема ви я изпращам за втори път сега. Не разбирам защо първия път отказахте да я публикувате. Вие сте публикували теми от жени с много цинични обиди към мъжете. В тази тема няма да има цинизъм, няма да има обидни думи към жените, но ще предам думите им, така като са ми ги казали те самите или както съм ги чул в разговори помежду им. Нека жените запазят спокойствие и да кажат защо тяхния пол толкова много лъже особено, когато става на въпрос за интимни отношения. Не бързайте да казвате, че и мъжете много лъжат. Сега говорим за вас, а ако някоя иска да каже, че и мъжете много лъжат нека напише тема за мъжките лъжи и тогава ще дискутираме мъжки лъжи. Ще ви дам няколко примери:
1. Преди години веднага след казармата се наложи да живеем заедно с приятеля ми временно на едно широко легло дадено ни от неговата сестра. Приятелят ми си хвана едно момиче и той я покани тя да преспи на нашето общо легло и тя прие. Беше през зимата и аз нямаше къде да отида да преспя пък и нямах още добри познати за да отида при тях. Както казах леглото беше голямо, момичето легна на единия край, моя приятел до нея и аз на другия край на леглото. И след малко двамата започнаха да правят секс. Мислите ли, че съм бил толкова невежа за да не знам какво става в това легло на което и аз лежа. Това се случи събота вечерта и в неделя сутринта отидохме да закусваме в една закусвалня. Взехме си храната, но моя приятел отиде до тоалетната да си измие ръцете. През това време "Тинчето" ме пита: "Дими, мислиш ли, че "М" ще се ожени за мен? " Казах ѝ как ще се ожени за теб като вие пред мен правите секс. Тя отговори, че нищо не са правили. Хайде вие кажете каква лъжа е това. Как може да отрича нещо което става в леглото на което и аз лежа.
2. Горе-долу по същото време аз също си бях хванал приятелка. Посрещахме Нова Година в къщата на един познат. Бяхме заедно с един мой земляк и неговата приятелка. След празнуването се прибрахме в квартирата на моя земляк и там трябваше да преспим. Земляка и приятелката му правеха секс, но моята не искаше и продължаваше да отказва до край. Попитах я защо не иска, а тя ми отговори: "Защото съм още момиченце (девствена). Добре, съгласих се и продължихме връзката си, но след 3-4 седмици правихме секс за "първи път". След като свършихме тя ми каза: "И сега". Питам я какво сега. Тя казва: "Сега ти си мой мъж". Отговорих ѝ, че трябва да се опознаем по-добре и продължихме да се срещаме и разбира се да правим секс. След още няколко срещи и правейки секс я попитах: Нали казваше, че си девствена, защо нямаше кръв? А тя ми отговори, че ѝ потекло чак след три дена. Тук има ли нещо за вярване. Това е една глупава, глупава, тъпа лъжа.
3. Пак моя приятелка два пъти женена и имаше едно незаконно дете. Каза ми, че аз съм ѝ третия мъж, защото с втория ѝ съпруг не е имала никакъв секс. Само с първия ѝ съпруг е правила секс и с бащата на незаконното и дете. И тя си мисли, че аз ѝ вярвам на глупавите лъжи.
4. Бях в Мюнхен. Току що бях върнал една рентвана кола и взех S-Bahn за да се върна до хотела. Докато стоя във вагона през прозореца гледам как една млада двойка се прегръщат и целуват. Момчето още стоеше навън, а момичето влезе във вагона и седна в моето купе точно срещу мен. След като S-Bahna тръгна момичето си извади телефона и започна да говори на български с някое момче като му казваше, че тази вечер не могат да се видят защото тя се чувства все едно, че е изпила една бутилка уиски. На тези ѝ думи аз се усмихнах, но тя така и не разбра, че аз съм българин. Сигурно си е помислила, че съм се усмихнал на думата уиски. Ето и тя лъже приятеля си защо не може да се види с него. Ами как ще се види с него, когато е била с друг.
5. Може още много случаи да ви разкажа, но ще завърша само с още един. Моя приятел от първия случай за който ви разказах умря млад. Жена му остана вдовица. Много пъти сме си говорили по телефона след това и тя ми е признавала, че е много темпераментна сексуално. Питал съм я с колко мъже е била след смъртта на съпруга ѝ. Казва ми, че е била с двама мъже, с първия две години след което и той умира. С втория е била 5 години, ноооооооооо нито с първия, нито с втория е правила секс. Просто са ходили по кафенета и ресторанти. Е, как мислите вие, дали един мъж който ходи със жена две години или пък другия пет години и те няма да правят секс, още повече с една много сексуално темпераментна жена. Ако това не са тъпи лъжи вие ми кажете какво са.
Мога още случаи да ви дам на които лично аз съм свидетел, но това е достатъчно за сега. Аз на жена никога не вярвам.
Модератори моля да публикувате историята ми. Тези случаи, както и още много други са истински и говорят колко лъжливи са жените. Всички се правят на светици. Нооо, не са

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 96f9f2dc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоите примери бледнеят пич бледнеят към днешна дата. Така като ги чета направо си умирам от смях дори не ги считам за лъжи, явно тогава поне са имали някакъв морал и ценностна система. Но няма да изпадам в подробности като гледам себе си, и мъжете сме същите. А иначе жените лъжат по няколко причини: Първо да не се изкарат лека жена, второ за да не обидят някого те право куме в очи не могат да говорят все завъртат нещата, и сега култа готови ли сте? Отговарят според настроението на дадени въпроси, събития и тн. Можеш да чуеш едни и същи въпрос в 300 версии и то за месец те дори забравят какво са казали изобщо. И заключение: Женското поведение е ирационално и за това ние мъжете които сме рационални не можем да ги разберем, но напоследък прекалено често започнах да чувам оправдания "защото съм жена" като се случи нещо. Явно вече дори им е писнало да си измислят турски сериали и направо си го казват и то това разбираш ли, ги оправдава на 100%.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 580746d32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, откъде в теб този интерес към това, чуждите жени с кой си го слагат и по колко пъти? Теб това пряко не те засяга по никакъв начин. Ти си болен мозък

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d0dd5336b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   1. Станало й е неудобно.
2. Вероятно наистина не е била девствена, а просто не е искала да прави секс в онзи момент.
3. Вероятно не е била особено горда, че има два неуспешни брака и незаконно дете и е искала с нещо да намали негативите.
4. Изневеряващите лъжат. Нищо учудващо.
5. Вероятно се е почувствала виновна. Не е искала да я съдиш.

Ясно е, че и жените лъжат. Някои за дреболии, други направо паталогично. Съответно очаквах някакви доста потресаващи истории, каквито несъмнено има. Но примерите, които си дал, изключая може би единствено #4, са смешни. Сякаш очакваш всеки винаги да си казва всичко точно както е, без неудобство, без мисъл за реакцията на човека отсреща, без някакви негови си съображения. Доста наивно мислене, сякаш лишено от всякакво разбиране за човешката природа. Мога да разбера един мъж да се отврати от жените, ако е бил лъган от тях, но не и заради такива примери, които вероятно биха били възмутими за тийнейджър, който още има някакво идеалистично виждане за света. Наистина, авторе, какво очакваш, как си представяш нещата? Това е напълно сериозен въпрос, защото в момента не мога да те разбера.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 189fde1560
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да. Всички се правят на светици, но са лъжливи… Ти защото познаваш всички жени на света и затова го казваш.
Голяма част от мъжете си падате по такива и вече почвам да си мисля, че е генетично заложено. В крайна сметка, жената е такава, каквато си я изберете, а и до голяма степен, каквато си я направите. Не я ли научите да ви уважава (а това важи за хората около теб като цяло), не се учудвай на лъжи и манипулации.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: aa5b0fa02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Такъв им е манталитета - елементарен. Постоянно гледат, сравняват, не искат да се минат, лъжат за да се позиционират по-добре, абе ужас, ужас, ужас. Така и не разбраха, че е по-добре да не сравняват, да не се опитват да се надскачат и да недоволстват а с благодарност да приемат каквото живота им поднесе. Обаче къде ти... С лъжите и другите си глупости измамват най-вече самите себе си от нещо истинско и превръщат живота си в пародия.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 36ef486ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Мислите ли, че съм бил толкова невежа? " Мисля, че изглеждаш като невежа, затова се опитват да те будалкат, или пък си правят майтап с теб. Обаче си написал интересни неща - с друг мъж спите на общо легло, той води гаджето си, и правят секс до теб, докато ти се правиш на заспал. Заслужава си да пусна отделна тема по този въпрос. Иначе, между женските и мъжките лъжи не виждам разлика, все са си лъжи.
м34

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 77d17ee878
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   В “Американски пай” има една приказка:

Ако една жена ти каже бройката си, умножи я по 3 и ще получиш истинската.

Същото е и при нас мъжете: делиш на 3 и се получава.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f807b4f626
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Направо ми е смешно, авторе. Къде ги намираш такива? Че всички лъжем, лъжем, ама пък чак толкова не ми се вярваше. Заклевам се, не сме всички такива, просто няма как. А ти недей да се чудиш още, явно попадаш все на един тип жени.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a37b2de082
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм.
Случай 1: Засрамила се е и е искала да смени темата. Това е една от онези лъжи, които въпреки, че са очевидни и тя знае, че е очевидно, че е лъжа е казала. От неудобство.
Случай 2: Не при всички девственици има кръв, при някои ципата се къса след раждането. Това обаче с 3 дни по-късно не се вързва. Или наистина не е била девствена или дотолкова не е била наясно с нещата, че не е знаела какво да ти обясни.
Случай 3: Не знам как съпруг и съпруга не правят секс. Освен да е бил импотентен. Ако изобщо не е можел да му стане това би обяснило и незаконното и дете. Ако действително е лъжа, не разбирам обаче, защо, все пак не е засрамваща ситуация като в случай 1, а тук говорим за брачна двойка.
Случай 4: Е ти, ако отидеш да изневеряваш ще си кажеш ли? "Ами, скъпи, изневерявам ти! " И не, че поущрявам, но историята в такива случаи има две страни. Имам приятелка в Германия, ходеше с поляк. Ония я спукваше от бой, стигала е до болница със счупване. За да се чувства отмъстена те се късаше да му изневерява. Той не знаеше за изневерите и за някакви съвсем други неща я биеше и тя така се успокояваше. Не е изобщо редно, ама тяхна работа.
Случай 5: Ако са в процес на ухажване, със статут само приятели и те са влюбени в нея - да, тогава съм съгласна. Обаче, ако са двойка или те лъже, че не са правили секс или само те си мисли, че са имали връзка.

Защо лъжат жените? Защо лъжат мъжете? По сходни причини: срам, недоверие да споделят истината, за да защитят чувствата на човека насреща, сами те те са информирани погрешно, за да избегнат последствията от постъпките си и много, много други. Да някои са патологични лъжци, но те са по-рядко.

Аз например не лъжа и рядко отричам истината, но крия и премълчавам, което не е същото, но не е и много далеко. Защо го правя аз? Самозащита. Защото малко хора те слушат като споделяш. Повечето само чакат грешката, за да почнат да съдят, да сочат с пръст и да хвърлят камъни. Когато се уверя, че някой няма да е злобен спрямо мен, а ще прояви разбиране, тогава не крия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7875e2792d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Авторе и всички мъже! Молете се жените да не започнем да казваме истината и само истината. Спестяваме ви толкова много неща от деликатност и с идеята да не нараним самолюбието и достойнството ви, че трябва по-скоро да сте ни благодарни за лъжите, с които прикриваме вашите недостатъци.
Примери:
- Скъпа, не мислиш ли, че ми е малък?
- Какво говориш! Разбира се, че не!
***
- Извинявай, че идвам без цветя!
- Дори съм ти благодарна! Ненавиждам откъснати цветя, жал ми е за тях.
***
- Оплешивявам май...
- Ами радвай се! Това е адски секси, защото издава излишък на тестостерон.
***
- Харесва ли ти ресторанта?
- Точно такива непретенциозни кръчмички обичам. Мразя шикозните ресторанти, там ходят само простаците.
***
- Получи ли оргазъм, съкровище?
- О, Господи! И още питаш... Страхотен си!


Ами какво да кажем, авторе? Да, малък ти е; да идваш за първи път у дома на вечеря без букет е просташко; оплешивяваш, защото остаряваш; да ми беше казал, че ще ме водиш в закусвалня, че да не ходя на фризьор преди това; и ако беше опитен мъж щеше да знаеш, че не съм свършила, а не да ме питаш...

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c955bc0435
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, права си, но има и друг момент. Ако не сме искрени един с друг, развитието във връзката отива по дяволите. Примерно на въпроса "харесва ли ти ресторанта" предпочитам да ми отговорят "не е мой тип, предпочитам еди какъв си". И така и аз ще знам следващия път, че е по-добре на друг. По-добре е така, отколкото да си мисля, че рестораната и харесва и всеки път да я нося там и тя да се измъчва. Същото и в лелото. да, понякога се усеща какво и харесва и какво не, но не винаги, защото все пак не сме медиуми. Поне някои въпроси трябва да отговаряме искрено според мен. Поне тези, които касаят нещата, подлежащи на контрол. Айде за размера примерно може би наистина е по-добре да се излъже. Макар че аз лично дори и затова предпочитам да не ме лъжат. Предпочитам да си знам и да се приема такъв, отколкото след време да разбера, че тя изобщо не е била задоволена. При първото няма да ме заболи толкова, но ако държа на жената при второто би ем заболяло повече. А и това някак подкопава доверието.

Разбира се, има мъже, които биха се сринали при думите, че им е малък, но специално при мен не е така. Не че ми е е малък де, но говоря принципно. Дори и за този проблем има решение - секс играчки и т.н. Така че за мен е по-добре "право куме в очите" и после да се мисли решение.

Аз самият съм много искрен и очаквам това и от околните, без да ме жалят.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cde16baee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Я ми кажи, авторе, защото е явно, че си много впечатляващ се от темата за секса. Като лъжа ли ти звучи следното:

Не съм девствена, нито асексуална, мастурбирам и съм правила секс с жени, но не и с мъж. Искам да правя секс, само с мъжа, който ще е баща на децата ни и мой съпруг. Затова, няма да правя секс с теб, защото не те виждам като мой бъдещ съпруг.
Това го разбирам след известно време, разбира се, няма как от една среща и не, не ходим по ресторанти, не обичам да се храня навън, не приемам подаръци и екскурзии от почти непознати, така че не мотая с цел да използвам.

Да, хората не са искрени, но не всички, недей да мислиш, че нещо, което звучи странно и нетипично - е винаги лъжа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 399836e8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 11 - По-добре си казвай истината за да разбере човека срещу теб колко си надменна, претенциозна, неблагодарна и отровна и бързо да ти тегли една преди нещата да са се задълбочили вместо след това, защото тогава ще е по-зле и за двамата.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c1fdd9db8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 11, вие поне веднъж опитайте да сте искрени, пък за над мъжете не се бой - обожаваме жената да казва истината, вместо да си служи постоянно с малки и големи лъжи.

Аз на първа среща досега не съм носил цветя. И защо, след като имам среща с най-хубавото за мен цвете!?

Размерът на "онова нещо" бледнее пред това как притежателят му го използва, както и останалите му умения да достави върховна наслада на жената до себе си. Любенето е много повече от едно просто механично лашкане и потене.

И какво, ако някой мъж оплешивява? Нормален процес от живота. Жената ще го зареже заради няколко косъма по-малко ли? Ако да, значи той само ще спечели от това, че няма да има подобен несериозен човек до себе си. Жените също имат белези, показващи напредналата им възраст (дори по-рано губят младото си излъчване, спрямо мъжете), но това също е нещо естествено и е глупаво да се гледаме под лупа и да се заяждаме за всяка бръчка или 1-2 крилца отгоре спрямо преди 5 години. Всеки си преценява с кого да живее и дали истински държи на него.

Вместо да лъжеш за ресторанта, бъди искрена с мъжа и така за в бъдеще той ще е наясно с представите ти за предпочитано места за посещение заедно. Ако умишлено го държиш в заблуда, и двамата няма да спечелите от това. Отнася се за всичко от живота. Номер 11 вече ти е отговорил удачно по този въпрос.

А относно последния ти пример.... Всеки един нормален мъж знае кога жената до него е доволна от представянето му и не е толкова балама, че да я пита по ученически начин.

М38

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1cf2f2b6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторчето е познато и в други теми, където се опитва да държи сметки, тази му е поне 50-тата

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   В историята си ви посочих 5 примера на глупави лъжи, а сега ще ви кажа за още една лъжа от личен опит и за още две лъжи от посетители, които са постоянно в този сайт.
1. Когато влезнах в ново жилище, с една комшийка на около 50 г. се срещнахме на улицата съвсем наблизо до моята къща. Поздравихме се и тя ме попита дали съм се нанесъл вече напълно. Отговорих й положително и тя ме попита може ли да види как съм се обзавел. Казах и че може и влезнахме в къщата ми. Още с влизането каза, че й харесва вътрешната обстановка на обзавеждането за което й благодарих. Попитах я би ли желала да ми дойде на гости за една хубава вечеря. Тя прие. Когато тя дойде аз вече бях готов с вечерята. Бях приготвил риба сьомга на фурна, разкошна салата и хубаво червено вино. Малко ще съкратя подробностите за да не става много дълго. След вечерята седнахме на фотьойла и продължихме да си пием виното. Разговора постепенно се измести към приятелка и приятел. Казах й че в момента нямам приятелка защото идвам от друг град, който е доста далече и се разделихме цивилизовано като си пожелахме добър късмет в намирането на нови партньори. Като я попитах тя има ли си приятел тя каза, че няма и никога не е имала. Учудих се и я попитах защо. Тя каза, че като млада била много пълна, 120 кгр. и никое момче не й обръщало внимание. Попитах я: "Но сега не си пълна, защо досега не си имала приятел". Тя каза, че вече е свикнала а и вече няма самочувствие, че някой мъж ще я хареса. Пак я попитах: "Извинявай, но това значи ли , че си още девствена". Тя каза: "Да девствена съм, но и не съм. Когато ходих на гинекологични прегледи доктора ми отне девствеността".
Свършихме с вечерята тази нощ, тя си замина, но размишлявайки си казах, ето още една голяма женска лъжа. До къде стигат жените с лъжите си. Реших повече да не я търся.
Сега ще ви кажа за две големи лъжкини, които редовно посещават този сайт, като едната от тях постоянно пише измислени (лъжливи) истории. Прочетете историята "Мечтите могат ли да се превърнат в реалност" в "Любов и изневяра". Вие прочетете историята и кажете истинска ли е или е лъжлива тази история. Прочетете и коментарите 3,6,7,9 и вижте, че никой не й вярва. А в коментар н.10 авторката сама казва: " Добре де, измислих си го". Тя трябваше да каже: "Добре де, излъгах ви". Защото тя освен лъжи друго не знае. Патологична лъжкиня е тя. И тази авторка толкова много лъжливи истории пише, че ако ви ги изброя свят ще ви се завие. Но много от вас са толкова наивни, че вие вярвате на всичко написано. Същата тази авторка в друг сайт е казвала, че тя пряко е ръководила стотици (забележете стотици, а не 100) мъже и малко жени. И не само това, ами на 26 г. има две (2) висши образования и два колежа. Когато я попитах в каква сфера на икономиката е ръководила лично тези стотици мъже и малко жени тя мълчи като камък.
Другата страхотна лъжкиня е нейна виртуална приятелка. Нали знаете, че себеподобните се привличат, затова те се поддържат една на друга. Та тази другата казва, че има докторат по компютърни науки и е ходила в 36 държави на научни конференции. А тя е просто една чистачка някъде в Европа. Също искаше да се хване на бас за 100,000 Евро за нещо съвсем незначително. Представяте ли си какви българки имаме по широкия свят.
Модератори, моля ви да публикувате този коментар, ако не го публикувате ще си мисля, че вие сте на страната на лъжливите автори, като двете посочени по-горе.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d65e2aa3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, нещо не разбрах... спал си на едно легло с мъж, който по едно време е правил секс с някакво момиче на същото това легло? Ами единственото странно тук е, че ако наистина са правили секс, не са те изгонили за няколко часа. Така се процедира принципно...

Като цяло при теб виждам фиксация на тема секс. Кой бил правил секс, кой бил девствен... Тежка тема ти е това, струва си да се запиташ защо. Много такива мъже, които не харесват жените, имат властни и негативни майки.

Иначе, всички хора, независимо от пола, лъжат за най-различни неща.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Н. 11 даваш измислени от теб примери само за да оправдаеш вашите женски лъжи. Нарочно си избрала такива примери за да покажеш мъжете като глупави. Един зрял и опитен мъж над 25 г, никога няма да задава такива въпроси, особено като последния ти пример. Дали жената е получила оргазъм аз много добре зная, издава я естествената реакция на тялото й. Някои жени са се опитвали да симулират оргазъм с разни трикове, но аз много добре различавам симулацията от истинския оргазъм, както и н. 15 ти е казал. Вместо да бъдете искрени вие постоянно употребявате още и още лъжи. Ако съдя по примерите които си дала ми се струва, че и ти си от същата партия. И това ви е втората природа на вас.
Ако беше прочела историята, която посочих в моя коментар н. 17, щеше да разбереш, че историята е една голяма патологична лъжа. Каква полза имаше авторката да съчини такава история? Ами никаква освен, че обича да лъже. Има много последствия от това да лъжеш постоянно за щяло и нещяло. Губейки доверието на твоите приятели и познати ти ще загубиш и тяхното уважение към теб, а и самото им приятелство. Но патологичния лъжец това не може да го разбере защото е патологично болен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 13 каза: Като лъжа ли ти звучи следното:
"Не съм девствена, нито асексуална, мастурбирам и съм правила секс с жени, но не и с мъж. Искам да правя секс само с мъжа, който ще е баща на децата ни и мой съпруг".
От това, което си написала в този момент не лъжеш, но премълчаваш нещо важно. По какъв начин си загубила девствеността си не казваш. Една от жените с които си правила секс ли ти открадна девствеността. Обаче в бъдещето когато започнеш да търсиш мъж за съпруг ще кажеш една или няколко големи лъжи. Как ще му обясниш, че не си девствена? ! Също няма да си признаеш, че си правила секс с жени. Ами това също е лъжа. Аз никога няма да се оженя за жена лесбийка. Къде е гаранцията, че като съпруга и майка ти пак няма да правиш секс с жени. Ето, виждаш ли къде си фалшива.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Н. 16 права си, че имам публикувани над 50 теми в друг сайт, но нито една от темите не е била да се правя на много важен, а съм третирал злободневни проблеми. А ти и твоята виртуална приятелка, която тук пише нонстоп, лъжете и за живите и за умрелите. Как мислиш, дали не зная коя си в този коментар 16.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b3e6ab7da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Дядка, аре стига вече! Твоето време е отминало, не заемай модерното пространство с претоплени истории, че ни дойде байгън от тебе вече!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b3e6ab7da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Хахаха, ама разбира се, че е фиксиран на тема секс- няма го реално и затова! А и е признавал много пъти как е наранен смъртоносно почти от девствена жена- затова и изследване на девствеността на жените му е мания!
И да, била съм в над 36 държави на конференции, но малкото му мозъче въобще не може да асимилира подобна информаци и му се струва невероятна! Кажете му на човечеца, че това е обикновеният живот на един научен работник!
Хахаха!
И продължава да се излага нашият "разобличител" без дори да го осъзнава! Суууупер забавно е!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   В моя коментар Н. 17 накрая ви дадох един пример на една голяма лъжкиня която лъже, че има докторат и че е ходила в 36 държави на научни конференции. За толкова години живот в западна Европа тя е ходила само един път до България. Тя е толкова научен работник, колкото аз съм космонавт. Освен това тя е и хермафродит. Тя сама се издаде, че е такава като в една тема се изпусна и зададе въпроса: "А чий х.. (пенис) е по-голям на мъжа или на жената". Този неин въпрос е публикуван в сайта " Rozali. com" в "истински истории" в отдел "споделено". Темата е: "Кой мозък е по-голям-мъжкия или женския". Тя задава този въпрос в коментар Н. 10 с псевдоним MonaLisa3. Може ли някой да ми обясни коя нормална жена ще зададе такъв въпрос. Ето как тя неволно се открива, че е хермафродит. Аз също имам сведения за нейната сбъркана секс анатомия когато бях в Амстердам преди няколко години. Аз знаех, че ком. 16 е неин (знам й стила), както и сегашните коментари Н. 22 и Н. 23. Ето ви една голяма лъжкиня, която лъже както нейната виртуална приятелка. Тези двете са безценни примери на патологични лъжкини. Нито тази е научен работник или има докторат, нито нейната виртуална приятелка е лично ръководила стотици мъже и малко жени. Това са две жени психично болни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cde16baee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Към номер 20 от 13
Ще му кажа, че съм била с жени и да, жена я отне, аз ги харесвам сексуално и то повече от мъжете, но не съм лесбийка, макар че съм си го мислила. Искам семейство, деца, някой за когото да се грижа, той за мен - също. С жените, нямам и 1% от емоционалната връзка и разбирането, които мога да имам с мъж, просто не ми се струва правилно да бъда с други мъже, освен с моя бъдещ съпруг, пък и нямам нужда от секс с мъже, просто секс, безсмислено е.
Не знам защо предполагаш, че бих го излъгала, не ме е срам от мен, изборите ми и усещанията ми за правилност. Освен това, казвала съм го на много хора, когато сме говорили за връзки, за любов, за секс, някои гледат странно, други разбират гледната ми точка, аз обаче се радвам, че не съм похабена енергийно и всякак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a55eef2a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Авторе... Жена съм и мога да ти кажа, че онази баба на 50 г. наистина може да е загубила девствеността си при гинеколога. Сега да ти обясня, защото явно не си наясно и като не разбираш дадено нещо го приемаш за лъжа веднага. Така... Бабата, когато и да е отишла на гинеколог (ходи се по различни причини-заболяване на яйчниците, матката; течение и т. н., или просто контролен преглед) в прегледа е участвал и спекулум. Едно желязо което докторите вкарват във влагалището на жената, за да видят състоянието на шийката. Можеш да се информираш. Да, но за да стигне до шийката трябва да премине през въпросната девствена ципа и затова той със спекулума я къса. Разбираш ли? Така е загубила девствеността си.

Друго важно нещо - при тази която била девствена но нямало кръв. Пак да обясня - девствената ципа при някои момичета се къса сама (ако е прекалено фина) дори когато са малки, при извършване на натоварваща физическа дейност. Просто се къса - съвсем нормално нещо. Пак може да се информираш - ако не от интернет отиди при специалист и попитай, за да се убедиш.

Така че, първо се информирай. ;))

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До Н 26 от автора. Уважаема жена, тези неща които ми казваш за девствената ципа са ми известни от много отдавна. Имал съм в живота си девствени момичета. виждал съм и на живо девствена вагина, ципата й, виждал съм и на снимки. Знам, че девствената ципа може да се скъса при трудни гимнастически упражнения. Но 50 годишната жена ми казваше тази история защото тя ме желаеше за любовник и искаше да ме увери колко се е запазила до тази възраст, но аз не я желаех за любовница. При това тя беше еврейка, а те много лъжат. Не допускам, че тя е била много дебела като момиче защото по натурата й си личи, че тя е била винаги слаба. Но на 50 г. да ме баламосва с девственост никак не ми се понрави. Какво щеше да загуби ако беше казала, че е имала 2, 3 мъже в живота си. Аз не очаквам, нито искам да попадна на 50 годишна девственица. Смешно е. Само да не си помислиш, че тя е видяла в мен мъжа на мечтите си и е решила да ми се отдаде. Уауу, каква чест ми се оказва, а.
А онази дето не и потече кръв когато правихме секс за пръв път каза, че й потекло след 3 дена не, че въобще не й е потекло. Това съм го казал в историята, но ти май си го пропуснала. Факта, че тя още след първия секс ми казва: "Сега ти си мой мъж" ми говори, че тя е била на зор да се ожени защото беше доста пълна и е мислила, че ако отлага може още да напълнее.
Ами такива са повечето жени, дори всички, когато става въпрос за сексуални приключения. Както една моя доста възрастна позната ми казваше, че мъжа е винаги втория, много рядко да бъде третия.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 777483d6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Н. 25 как така харесваш жените сексуално повече от мъжете, но казваш, че не си лесбийка макар, че си го мислила. Тогава какво правите по време на секс с тези жени. Само се гледате в очите ли или си решите косите пред огледалото. След като си го мислила, тогава олижи на някоя от твоите жени вагината и виж може и да ти хареса толкова много, че да забрави за всякакъв съпруг. Така де, поне опитай. Като се ожениш пак ли ще правиш секс с жени?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cde16baee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До @28 от @ 13/25

Виж, за мен, емоционалната връзка е най-важна, а такава не мога да имам с жена. Привличат ме визуално, даже имам точен типаж. Пасивна съм в секса с тях, не ме влече да ги лижа. Не бих правила секс с никой друг, когато намеря мъжа с когото да се обичаме. Просто, не искам да спя и да пробвам връзки с разни мъже преди това, не е за мен, ще се чувствам много зле емоционално.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f7fc0580ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Една от лъжите е, че жените не си падали по мачовци, а и също тази, чр когато жена гледала към някой мъж не значи, че искала секс, което е абсолютна лъжа. Защо ви е да се заглеждате с усмивка към някой мъж, личи си възхищението ви в такива ситуации. Аз съм привлркателен и често ме гледат, а пък ми обяснява една, че не означават секс тия погледи.. ок Друга лъжа, че жените си падали по забавни мъже, да бе. Има един приятел дето и на вид го докарва, ама чуеството му за хумор всепризнато и въпреки това си е сам. Аз го мисля за симпатичен. Но като цяло парите са на първо място.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker