Връзките без бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзките без бъдеще
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2101 пъти
Кратко и ясно:
Случвало ли Ви си е да имате сериозна връзка, в която двамата да се обичате, уважавате, а бе всичко да е на 6 във взаимоотношенията, Но да има нещо(няма да конкретизирам какво, защото може да са много неща), заради което сте мислили и сте прекратявали връзката за доброто на двама Ви, колкото и да е силна любовта, просто да знаете, че връзката Ви е обречена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 94472b95aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не е изневяра не мисля че нещо друго би могло да попричи на връзката ви. Всичко се изглажда с времето ако както казваш и двамата се обичате :-)
Ж 24

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fad58fb663
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хората умирате да си правите драми от нищото. Ако ми е приятно да съм с някого, съм с него. Докато е възможно или не си омръзнем. Защо трябва да мисля за някакви обречености, карми, театри и т. н.? Нямате ли си индийски сериали?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 447685d3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление феминизма така е промил мозъците на толкова много жени, че се стига и до такива въпроси. После изобщо не очаквайте мъжете да имат каквато и да е отговорност и не ги търсете за отговорност само за забавление.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4ef61defae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Единствената причина да оставиш някого е, да те предаде.
Как може да те предаде някой? От кое боли най-много?
Всичко може да се прости, само едно не може, а и не бива...
Това е. Няма друга причина. Няма обстоятелство или предразсъдъци, които да са основателни там, където има взаимна любов, обич, искреност, привличане и доверие.

Вече, ако някой обича, да си прецаква щастието и късмета и по някакви откачени причини се чуди, как да развали всичко....
Не знам. Прилича отстрани на психично отклонение.

Живота е кратък, добрите възможности идват рядко. Някои хора до толкова са се заробили в инстинкта си на неудачници, че късмета и по челото да ги плесне, пак ще намеря начин да се прецакат сами. Не знам. Може би по-им харесва да са прецакани.

Не случайно народа е казал, че птичето веднъж каца на рамото...
Грабни възможноста и пет пари не давай, кой какво щял да си помисли или да каже. Щастието не ти се полага, трябва да го грабнеш с всичка сила и да го браниш...

Така стоят нещата... Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a73889a512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, случвало ми се е. Все още смятам, че наистина беше за добро. Понякога обичта, колкото и да е силна не е достатъчна. В една дългосрочна връзка има и куп други фактори.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7d2e4c2c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много сте ми интересни-Единствено щели да го оставят ако ги предаде или изневери
А ако се е превърнал в тъпа миризлива свиня която мисли само за пиене, 5 минутен секс в неадекватно състояние и шкембе чорба?
Ако ви крещи, убижда и унижава пред всички?
Ако го молите да отидете някъде, а той си играе по цял ден или гледа ТВ или спи на дивана в тях
Ако е спрял да ви изненадва, а ви кара да му купувате неща с вашите пари...
Всичко това ми се случи 3 години след като се запознах с най-якия за който можех да мечтая. Никога не ми изневери или аз на него. Обичахме се но в моменти като по-горе изброените знаех че е невъзможно да продължим напред и се разделихме.
Безброй много неща могат да разделят хората в различни посоки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 897f159188
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм имал такава безперспективна връзка. И през цялото време знаех, че ще е такава. Причината беше, че с момичето имахме разминавания в моралните ценности. Много я обичах, но и казах, че няма как да сме заедно, заради тези различия. Ходихме така две години, знаейки и двамата, че нямаме бъдеще. Ноо няма смисъл да седи човек в такава връзка.

Белия Мечок

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 391d6c07c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора:повдигнах темата, защото съм, по точно бях в тази ситуация, оставих любовта си за да бъде щастлива.
В продължение на година постоянно го мислих, тъй като тя искаше дете, семейство от мен, и аз го исках... но наистина драги четатели не само любовта крепи една връзка.
Нашата връзка беше константно наругавана, не се гледаше на нея с добро око, всички роднини от моя страна бяха против. Аз се измъчвах, но и тя заради мен, тъй като виждаше, че страдам.
Любовта по между ни нямаше равна, разбирахме се с поглед, очите ни блестяха от любов.
Ноооо все по-често този натиск върху нас ме правише все по нещастен с всеки ден, т. е започвах да ставам един обичащ нещастник.
Много от вас биха казали, но вие се обичате, другите не са важни, и аз така си мислих, но реално не е така.
Започнах да си мисля да я оставя, ще срещне друг, който ще я прави щастлива, родителите му ще я приемат, моята любов не заслужава да бъде в тоя ад, в който съм аз. Толкова много я обичах, че просто исках да я пусна да отлети като птичка от клетка, само и само да бъде щастлива... с друг... един ден... не с мен...
И ако се интересувате каква е причината за тази омраза защо не я приемат в семейството ми, ще ви подскажа(от устата на най-близките ми)-"момичето е хубаво, много добър човек, но не смесвай кръвта ни с тези хора"

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d57f2286d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имах връзка, в която човекът до мен качи 40 кила и стана импотентен.
Отказваше категорично да се лекува или да предприеме каквото и да било по темата.
Еми сещайте се какво стана...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67eb23782e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Офффф... поредната излъгана от някой женен без намерение да се развежда. За какво ви е това бъдеще? Мен ме интересува само любов да има.

Alpha, ж . 29

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f2cdbde232
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, и аз съм бил в същата ситуация като теб. Само че за разлика от теб, аз не се предадох и в крайна сметка се оженихме и си направихме деца и просто игнорирахме мнението на другите. Пост фактум и другите започнаха да ни приемат от немай къде, но за нас така или иначе тяхното мнение отдавна беше изгубило значение.

Според мен не си обичал достатъчно, щом другите са успявали да ти влияят.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 148c28138e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да, случвало ми се е, искахме различни неща от живота

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bfa88c4d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката не казва каква точно е причината, но понякога наистина нещата не са ок. И не става дума за примера на номер 9... там просто игнорират всички останали, заебават и роднини и всичко, щом като ще са против щастието им само заради едната кръв, та ако трябва сменят града и си живеят живота. Щом като наистина любовта е толкова голяма и взаимна.
В много случаи обаче бъдещето на хората е в различни посоки, а и те не могат да оставят мечтите си, нито пък е редно единият партньор да изисква това от другия. Ами представете си, че има страшно сексуално привличане, разбирателство и т. н., ама тя е циркова актриса, а той например някакъв преподавател тук в БГ. Или пък тя е оперна певица, а той футболист. Не сравнявам тук ценности и интелект, професии и т. н., а просто, че хората има различен свят, единият постоянно е на път, другият пък не и въобще бъдеще такива връзки нямат. Има и такива хора, но страдат децата, това не са семейства.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a53ac7d9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тъкмо три връзки ей така съм прекъсвала - чувства има, но нещо куца.
1. Той беше наркоман. Ама се запознахме докато беше "млад" наркоман, начинаещ другар - тогава и аз бях на черешата. Ама аз спрях, а той нямаше никакво намерение. 4 години въртяхме любов, аз бях безумно влюбена (все пак ми беше пръв във всичко), семейството му ме обожаваше, а аз израснах с родители в чужбина, така че ми беше много ценно да се въртя около майка му предимно, а и двете му лели имаха много хубаво и мило отношение към мен. Но в крайна сметка като завърших средното реших, че не мога да си позволя да бъдем повече заедно.
2. Той се занимава с някакво програмиране на компютри за големи предприятия. Така и не схванах какво точно прави. Аз се влюбих безумно. Той беше доста по-голям от мен, имаше прекрасно отношение, правехме страхотен секс, имаше много пари и си изкарвахме без притеснения страхотно. Но пътуваше. Мноооооого. Замине някъде - няма го месец. Върне се - видим се два дена и пак изчезва. Страхотна липса на ясен и точен график какво ще се случва с него, кога ще бъде при мен, кога няма да бъде. Заживяхме заедно веднага, за да може да се виждаме като е тук, но в крайна сметка мен не ме задоволяваше това да не го виждам цял месец или пък дори и варианта да го виждам всяка седмица ама по ден-два.
3. Той беше най-красивият мъж, с който някога съм била. Най-големият джентълмен, който някога съм срещала. Подхождахме си изключително много във всяко едно отношение. Но не искаше деца. Тъй като не ми беше първа грижа иска ли деца и семейство като цяло, изкарахме две години заедно. Бяхме много щастливи. Пътувахме, разбирахме се, обичахме се. Всичко беше точно. Докато един ден не попитах ние няма ли да заживеем заедно скоро и той реши за уместно да ми каже най-сетне, че няма против съвместното съжителство и ще се радва, НО да не мисля за сватба и дечурлига. Останахме още известно време заедно, но аз установих, че ми е ХИПЕР важно да имам деца и не мога да си представя живота си без такива. След като констатирахме, че е твърдо против и осиновяване, че просто наистина не иска малчугани около себе си - се разделихме. По-скоро по негова инициатива, тъй като виждаше ясно, че това ме тормози. Аз все пак се чудех няма ли да му мине не искането.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bddf85192f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Подобни аргументи, включващи "кръвта" са довеждали до женитби между братовчеди или дори братя и сестри в миналото. Да изоставиш истинска любов заради такива селски натяквания е... нямам думи.

Alpha, ж. 29

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a32629d4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами аз в момента се намирам в такава връзка от 3 години, любовта е голяма и от двете страни, голямо сходство в характерите. но с малката подробност, че сме семейни с деца, всеки разочарован от половинката си. Но за жалост моментите в които бях готов на всичко за нея тя не събра смелост, а същевеременно умира за мен, и държанието и спрямо останалите хора около мен(ревност без повод от жени, приятели, колеги, че дори и отдецата ми), непрестанното и желание за внимание, да е единствена в живота ми, чувството и за собственост, моментите в които съм задължен към децата си да я карат да се чувства изоставена, обсебена от омраза към жена ми, която за мен е единствено и само майка на децата ми и не съм докосвал от две години. И още много други неща. Някой по горе пита какво е това задушаване, ами ето това е задушаване. И за капак представата и за съвместен живот е аз, тя и нейното дете.
Обичам я много, но вече не издържам този душевен капан и вече мисля за раздяла, колкото и да ме боли след това.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a8662d086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 17 ей това е лошото,което си написал накрая,че съвместния си живот не го свързва с детето ти,а само с нейното,което е лошо.
Прави ли ти проблеми за детето?Ако да,не е за теб,ще намериш друга,която няма да ги дели на твое и мое

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: feedd0b10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   №17, как не ви е срам... да се хвалиш, че две години не си докосвал жена си.. да се занимаваш с такава жена, която е обсебена от омраза към майката на децата ти-ега ти чудовището. Какво и е направила съпругата ти и коя кого трябва да мрази? Да те ревнува от собствените ти деца? Повдига ми се от такива като теб и любовницата ти..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e1758af94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Случвало ми се е и от сега ти казвам, че си играеш с късмета си. Бях в такава връзка, тя беше по-голяма от мен, пуснах я по сходни причини. След време срещнах друга и се ожених, но скоро разбрах, че съм се залъгвал, за да забравя. Така и не забравих онази жена, защото никога не усетих в друга тази взаимност, страст и приятелство. Минаха години и още съжалявам за постъпката си. Помисли си добре преди да се вслушваш, защото причините които си посочил са неоснователни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d4dc0f61b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   На номер 17 желая искрено мечтите му да се сбъднат, любовницата му да "събере смелост" да се разведе и да се ожени за него: )))))

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 27ebecc48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да. Наскоро приключих такава и все още дълбоко в мен таи някаква надежда, защото 2 години не са малко, толкова много спомени, толкова много моменти, радости, мъки, а накрая... Всичко беше перфектно, тя беше перфектната, не исках друга и все още не искам. Всичките мои планове бяха свързани с нея, а всичките нейни планове бяха свързани с мен. Но то за това има една приказва: Не винаги получаваме това, което искаме. Колкото и да го планувахме, накрая взе, че стана съвсем друго. Но не съжалявам. Обичам я и никога няма да спра да я обичам, защото тя беше истинска, тя беше от малкото, които могат да ме запленят. Накрая на връзката взехме взаимно съгласие, че тази връзка няма как да има бъдеще, защото и двамата поемаме по различни пътища. Опитах се да тръгна по нея, но родителите й изиграха роля във нейния живот и накрая се оказах сам. Някои от вас може да си помисли, че не съм се борил достатъчно, за да я задържа. Не. Точно обратното беше, просто тя слушаше и продължава да слуша много родителите си. И все пак - такъв е животът, никой не знае каква му е съдбата и какво го чака занапред, примирил съм се вече. Трябва да продължа това, което бях планувал с нея, но уви сега вече съм сам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker