Не ме оставя ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме оставя !
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1606 пъти
Здравейте, имам връзка от 3 г. заживяхме заедно, почти веднага, след това отидохме в чужбина(където сме и до днес) всичко беше наред, обичахме се и т. н С времето тя се вкопчи в мен, задушаваше ме, почти нямах личен живот. Магията между нас свърши отдавна, опитах се да я оставя миналата година, тя се разплака, молеше ме, дори заплаши със самоубийство и аз глупака се поддадох на шанатажа.
Отскоро разбрах, че си пише с други мъже и дори си пращат интимни снимки, но си замълчах надявайки се, че ще ме зареже първа. Това продължава от половин година, но няма резултат, не се виждат в реалния живот(сигурен съм на 100%). Тя търси контакт с други мъже, защото усеща промяната в мен, но все още ме обича, парадокса е че аз искам да се разделим а тя да се оженим и създадем семейство! Аз не я обичам, но държа на нея, чувствам я като сестра и не искам да я нараня, защото преживяхме много трудни моменти, тя си няма никого, дори няма близки роднини.
Искам да се разделим окончателно, как да стане възможно най-безболезнено и цивилизовано без драми и заплахи?
Имаме и общо кученце, което е по-привързано към мен, то при кого би трябвало да остане след като аз и го подарих за РД преди 2 г.? Моля за съвети как да постъпя, ще съм много благодарен, ако хора попадали в подобни ситуации, споделят личен опит!
Благодаря предварително!
М23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8af1661d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди мъж, кажи й в очите какво става, това с посягането на живота както и сълзите са манипулация, бил съм подобна позиция, беше се нагълтала с лекарства и си викаш надали ще има друг човек който да ме обича толкова, но в същото време си правеше номерата докато един ден просто не ме разкара а аз бях готов да избия всичко що диша за да може тя да е добре. Но за какво ? Това е загуба на време и усилия не й се връзвай за нищо, да заминава в крайна сметка ти си й гадже а не баща.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2cdb6c9b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еееее, защо бе хора?
Какво значи - задушава, обясни ни, защото такова нещо няма когато обичаш. Опиши ми отношението й към теб, онова задушаващото и отношението й сега. Адекватен съвет само от написаното - не може.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e349998696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Почнала е да си пише с други остави я видяла е че не си нещо по ралично остави я

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d20e908a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Друже, трябва да се мразиш много, за да вземеш за жена такова просто същество, което си праща п*тарника на всеки срещнат в нета. Ако съм в теб, ше й бия шута ако ще два пъти да се самоубие.

М22

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4307fee09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тц, тц, тц... бро не може така, аз съм един от най-големите критици на женските простотии, безотговорно поведение, абсурдни претенции и т. н., но... ние трябва да сме по-добри от тях! Вие с това момиче вече сте двойка, установили сте се, имате общи спомени, минало... не може да я зарязваш просто така, защото тръпката изчезнала. Вие сте свързани, идете на семеен терапевт, направете усилия да подновите искрата, направи и един скандал за снимките които праща, ако трябва и бий два шамара, но не я зарязвай по-този начин... недостойно е.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a609c901da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма лесен начин. Бъди директен и кратък, не позволявай да стане разговор с обяснения. Или докато я няма й остави бележка и се изнеси. Да, ще я нараниш, но нима вече толкова време не нараняваш себе си. Ти носиш отговорност само за твоя живот, не го прецакванй заради една манипулаторка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9122454875
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто и кажи, че заслужава нещо по - добро и, че не си достоен за нея това може би е възможно най- малко болезнения вариант.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: df6f3fe815
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Намираш си жилище, стягаш си само лично твоите вещи изнасяш ги предварително, за да няма стрес после. Оправяш си предварително документално нещата да няма на твое име договор наем и така нататък. И ясно и просто и казваш какво искаш и че си до тук. Връзката ви е изчерпана. Спираш всякакъв контакт с нея. Да ще те шантажира, не знам къде си, но си вържи хубаво гащите, за да няма после манипулации. Защо трябва да си насила с някого?
Откажи въобще да я слушаш? Но имам чувството, че някак си си слаб да се справиш с нея. Така ли е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker