Заслужава ли си? Много съм объркана. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си? Много съм объркана.
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1924 пъти
Здравейте, жена на 21 години съм, живея и уча в чужбина, но в момента съм в България за лятото. Случи се, че малко преди да се прибера си търсих работа и бях одобрена да започна в една немска фирма, в която работните часове са много гъвкави и има възможности. С моят ментор, германец на 35 години, започнахме да си комуникираме във връзка с работата първо чрез имейли и след това в скайп (той работи от Германия). Постепенно в разговорите ни започнаха да се появяват и други теми и така се оказа, че имаме много общи интереси. Вече си общуваме от може би малко повече от 3 седмици и бързо започнах да го харесвам и да се привързвам към него, както и той към мен. Той е много умен и тактичен, има отлични познания, що се отнася до филми, литература, музика и т. н. Завършил е докторантура по философия. Той също беше впечатлен от моите знания и амбиции, имайки в предвид годините ми. Стана ни навик да си пишем всяка вечер, той в началото беше много потаен, а аз - напълно нащрек. Не искаше една снимка да ми изпрати, но аз бях настоятелна и накрая започна да ми праща видеота. А аз толкова го харесвах на духовно ниво, че не ме интересуваше чак толкова как изглежда. Всъщност, винаги съм знаела, че има шанс да си падна по някой по-голям, тъй като поради начина ми на мислене и възгледите ми трудно съм се разбирала с момчета близо до моята възраст. Предупреди ме, че е сложна личност, че се е сблъскал с проблеми, които са го направили по-емоционално дистанциран и много предпазлив. Той изглежда по-млад от възрастта си. Продължаваме да си пишем всяка вечер, но не е способен да ми даде никакви обещания дали ще дойде към България, имал сериозни причини и факти, които взимал под внимание, емоционалните последствия и за двама ни от една наша среща и т. н. Не знам дали са оправдания, не знам дали да бъда по-търпелива и да го изчакам или просто да се отдръпна. Той каза, че има лош опит, но все още не желае да го сподели. Приятно ми е да си пиша с него, той е високо интелигентен, но не знам заслужава ли си да инвестирам толкова време и внимание, а дори и емоции в нещо, което не ми е ясно какво развитие ще има? За мен в живота имат значение истинските преживявания - разговорите очи в очи, разходките и т. н, а и често наживо всичко е коренно различно. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 228fb44d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поне така, както той се описва, е преживял някакви драми, дали семейни или любовни. Не знам дали ще ти харесва на практика да галиш по главичката някакъв мъж и да го успокояваш. Аз бих бягала от такъв тип отношения, но ти си си ти. Искам да ти обърна внимание, че животът е реалност със своите нужди, само философстване и разтягане на локуми не са достатъчни. По простата причина, че трябва нещо да се яде.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3176a293e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи го, щом увърта не му е чист косъма, за какво ти е емоционално натоварен човек? Бягай далеч от такива хора!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c83ed7c2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странна история, странен германец.
За да не иска да хване самолета, да дойде и да те спука от секс явно има нещо около този мъж, което не е задължително да ти хареса впоследствие. Но пък тази негова "загадъчност" сега ти е интересна.
Съветът и е да спреш да комуникираш с него на лични теми и да видиш дали той ще направи някаква крачка към теб. Ако и той мине само на служебна комуникация, без да те попита какво става.... забрави го.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6117e31601
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нещо не му е чиста работата, щом започва с такива предупреждения и застраховки...
Аз като харесвам някое момиче съвсем чистосърдечно му го признавам. Може нищо да не излезе от връзката, но държа отсрещната страна да е наясно и да няма неориятни изненади от моя страна.
Ако ми позволиш една малка спекулация: вероятно има сериозна приятелка или дори жена и дете, след като толкова акцентира върху "сложната си личност" и е толкова загрижен за "емоционалните последствия за двама ви"...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9722ccd4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Просто продължи комуникацията си с него, не го насилвай със снимки, срещи, гостувания и т. н. Забрави за "но не знам заслужава ли си да инвестирам толкова време и внимание, а дори и емоции в нещо, което не ми е ясно какво развитие ще има" - 3 седмици комуникация не са нещо кой знае какво, а и никой не е казал, че една комуникация трябва да завърши обезателно с някакво развитие. Аз съм имал и имам комуникация с жени по няколко години без никой да е очаквал някакво развитие, не е задължително да омачкаш с някого чаршафите за да разбереш дали става или не става за партньор, понякога една добра комуникация е много по-удовлетворяваща от секса с човек, с когото няма какво да си кажеш. С две думи, научи се да извличаш удоволствие от всичко, което ти предлага съдбата, не обременявай съзнанието си с излишни очаквания, ако нещо ще се случва, то непременно ще се случи, не е нужно ти да водиш хорото непрекъснато.
Много са ми странни съветите дадени ти от писалите преди мен, веднага залепиха етикетите, веднага се усъмниха в "косъма" на човек, който не познават, не знам от къде се взима тая злоба, нещо парили ли са се, нещо при тях ли не се получават нещата или просто такава им е камбанарията, с такъв аршин разполагат, с такъв мерят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker