Как се подържате,когато сте с мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се подържате,когато сте с мъж?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1702 пъти
Здравейте. Момиче на 23 години съм. В момента нямам сериозен приятел. Красива съм, поне според моето мнение и на повечето хора около мен. Поддържам се, тренирам, храня се правилно, но всичко е в границите на разумното. Впечатлява ме едно нещо обаче. Може би от целия този поток на снимки и уж лайфстайл на хората забелязвам, че повечето жени когато са със сериозен и богат мъж, започват някакво маниакално вманиачаване по мъншния вид. Като извадени под индиго са. Или са руси, или черни, всички с силиконови устни, и плочки на корема. Почвам да си мисля, че за да имаш стабилен мъж до себе си, трябва да си постоянно в някакво външно усъвършенстване и едва ли не, да си като манекенка. Не ме разбирайте погрешно, висока съм 1, 70 и съм 55 кг. Просто така ли стоят нещата вече, искам ли мъж трябва да съм идеална ог глава до пети? Или аз гледам някакви уж щастливи жени проститутки, или ги е страх че ако са с 1 килограм отгоре и недай си Боже без силиконови устни, ще е следващата. Моля обяснете ми тази мания..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 34c6406513
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както когато съм и без мъж. Що за въпрос...
Човек се поддържа заради себе си!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ffdd185867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако искаш мъж - не, не е нужно да си като тях.
Но и мъжът ти няма да е като техните...
"Сериозен", "богат", "стабилен" - жонглираш с понятията, всъщност ми се струва, че и ти искаш такъв мъж, тоест богат, но да не си като онези споменатите силиконки.
Би могла, но с описаните от теб особености е просто по-лесно.
Подразбирам, че нямаш какво друго да предложиш - за кариера си още млада, ако беше богата нямаше да пускаш такава тема, друго не се сещам...
Така че, ако искаш богат мъж, ще се наложи да се напаснеш на пазарните изисквания.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ea78b8689a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледаш някакви странни жени. Аз не познавам такива - всички си изглеждат така, както си изглеждаха преди да си намерят приятел.
Когато си нововлюбен, се стараеш много повече, мотивиран си да изглеждаш максимално добре и прочее. Различните жени разбираме това по различен начин. Някои ще се набухат със силикон, други ще си купят нови дрехи, трети ще си направят нова прическа. За да има такава промяна, за каквато говориш, жената трябва да е предразположена към нея още преди да срещне половинката си. Истината е, че всеки харесва поддържани хора, но това кой какво разбира под поддръжка, е много разтегливо понятие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 77758450fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имам приятелки от детинство, които по една или друга причина влязоха в подобни "хайлайф" среди. Оставам с впечатлението, че това е като връщане в гимназиалните години- кое колко ти струва, как ти стърчи косата, колко големи са ти гърдите... все такива коментари. Едната е певица и е малко по-навътре с нещата, тя е ходила с доста по-големи и заможни от нея мъже. Представяй си почивки в чужбина всеки месец, букети и показност. Но никога не е била щастлива, защото никога не е била сигурна, че ако се обади на приятеля си, защото е изплашена, той ще дойде. За нея най-важното правило е винаги да изглежда добре, все се страхува от коментари или пък от изневери. С нея далеч не останахме близки, но знам, че тя има хеурон в устните, има купища удължения за коса, тренира всеки ден във фитнеса и няма дрха в гардероба, която да е евтина или от намаление. Твърди, че това се изисква. Не знам дали е нужно наистина, но така казва тя. За мен всичко това е ненужно, повечето мъже, с които съм общувала казват, че предпочитат естествената красота. Друга е темата, че не познавам много богаташи и не общувам с мъже, които търсят показност и винаги са център на внимание заедно с приятелката си.
Към въпроса от заглавието:
Поддържам се по еднакъв начин с или без мъж. Не виждам разлика. Това съм аз, харесвам се по определен начин, имам умения и минуси. Или някой ще ме хареса, или няма, това е положението. Тренирам, но за здраве. Нямам максимума идеално тяло, просто съм се стегнала. Обезкосмявам се, чистя си лицето, къпя се всеки ден и понякога ползвам парфюми. Не се гримирам всеки ден. Иначе, като повечето жени, готвя и чистя, не са някакви невъзможни умения. Смятам се за нормален човек с нормална хигиена, без никакъв "тунинг". Плюс това обичам промоции и намаления. И честно да си кажа никак не ми допадат книгите на Коелю, чета други неща. И не знам нищо за Биг Брадър. Не се виждам да стоя до човек, който иска да се наблъскам със силикон и нонстоп да качвам снимки в инстаграм.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f5dff4fd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако искаш да си куртизанка и гейша за "сериозни и богати мъже" - тогава да, трябва да си перфектна, защото другите гейши ще те изместят ако изостанеш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e52177a30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто е. Ако искаш мъж като на кифлите, трябва да станеш кифла.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker