Възможно ли е човек, който казва, че държи на теб, че те харесва, че иска да сте гаджета да захвърли така всичко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е човек, който казва, че държи на теб, че те харесва, че иска да сте гаджета да захвърли така всичко?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 7998 пъти
Здравейте аз съм момиче на 21години, студентка съм втори курс. Преди няколко седмици се запознах с едно момче в един саит за запознанства, дълго време си писахме преди да се видим и то не поради нежелание на някой от нас, а по простата причина, че той имаше изпит, за който трябваше да учи.

Всичко вървеше добре, даже плашещо добре, говорихме си на всякакви теми, споделях ме си, търсеше ме постоянно, щом вечер влезех в skype той веднага започваше да ми пише и продължавахме до сред нощ. От началото бяхме само на прителски отношения, но в последствие започнахме да се харесваме, той кроеше планове едва ли не да започнем връзка, въпреки, че не се бяхме виждали още. Държахме се като, че ли бяхме гаджета от няколко месеца. Най-после денят, в който решихме да се видим дойде. Той дойде с колата си, качих се и реших просто да му предложа няколко варианти как да протече срещата ни, за да не се получават неловки ситуации- Вариант 1:ако ме е харесал да се по разходим и после да пием по нещо; Вариант2: да не ме е харесал, но да му е неудобно да ми каже и да пием само по кафе и Вариант 3: директно да каже че не съм му допаднала и всеки да си тръгне. Той за мое щастие избра първия вариант, зарадвах се.

Разходихме се, говорихме си, после седнахме в едно кафене, също добре си бъбрехме. Към края на срещата ни той предложи да ме закара и аз се съгласих, той се беше качил в колата и в момента, в който аз се качих той ме дръпна да ме целуне, усетих как се паникьосвам и се дръпнах, той естествено ме попита защо, а аз моля ви се казах че съм стармодна(което далеч не е така). Закара ме до спирката, на слизане му казах само чао, той ми отвърна със същото и това беше. Няколко дни после го чаках да ми пише, но той не го направи, аз му писах, но той не отговори, ядосах се и го махнах от скайпа си.

От скайпа на друг човек му писах после, за да разбера, защо не ме търси, естествено той е разбрал дърпането ми от целувката като знак че не го харесвам, както и сама си помислих. Обясних му на кратко причината, поради която съм се дръпнала(беше си сериозна и той ме разбра), казах му също колко зле съм се почувствала че толкова лесно се е отказал от мен и е захвърлил на вятъра нещата, който сме си говорили, а той просто ми отговори че не ме бил забравил. Не можах да се примиря как с лека ръка махна всичко и не ме потърси и му казах сбогом. Обаче още държах на него и това надделя- добавих го в скайпа ми и му писах, разбрах че ме беше блокирал. От тогава нито сме си писали, нито сме се чували. Възможно ли е човек, който казва, че държи на теб, че те харесва, че иска да сте гаджета да захвърли така всичко? Дори и един последен опит да не направи, за да те има? Аз ли бях сгрешила за него? Моля ви помогнете ми да си отговоря на всички тези въпроси, благодаря ви предарително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 29 дни
hash: 69f327dbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато аз искам нещо се боря за него.

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 1c6015d2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, не трябва вече да го търсиш, след като те е блокирал, значи е взел своето решение. Моето мнение е, че просто е искал да те вкара в леглото си и нищо повече. Според мен е и един несериозен мъж-първо иска да имате връзка, а после изведнъж не ти пише и те блокирва. Такаче го забрави и не го търси!

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 7ca3c04dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, възможно е - ако не е наистина държал на теб. Послушай номер 2 - не го търси повече. Според мен, това момче е искало само секс от теб.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 45f5f57304
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Абе я мислете малко =)))
Стига с тия клишета "ако наистина е държал на теб" и прочее. Виждат се - момата му казва, ако ме харесваш - дай да пием по едно, ако не ме харесваш - бягай. Той казва "хайде да пийнем" - харесва я значи. Тя, след като му е дала такъв "избор" - значи също го харесва. Вечерта, като я изпраща - посяга да я целуне, тя се дърпа. Е какво да си помисли човека??? Естествено че ще си бие камшиците. От тук усещам как авторката е доста мнителна, не знае какво иска и се държи като гърмян заек. Бягаме ние от такива, бягамее =)

bile

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 638bb439c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Абе, bile, глупости... Това, че не му е позволила да я целуне, не значи нищо. И аз съм го правила (на първа среща де) и не е било никакъв проблем. В смисъл.. момчето пак си ме търси. Този явно наистина е искал бързо да станат нещата и дотам. Така че не съжалявай за нищо :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 8308e99195
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   абе нормално е да се отдръпне момичето. То за първи път се виждат и тоя веднага иска целувка. Мисля, че не става и не трябва да става точно така, толкова бързо. Просто тоя верно е искал само едно от авторката и всички знаем какво е. Тъй че такъв човек ти не трябва, авторке, махни го, много бързо се е отказал от теб, което сигурно означава че той обикновено се отказва бързо и бяга от сериозните неща (от отговорностите). Той е искал всичко на бързо да стане, но нищо не става по този начин. За всяко нещо си трябва търпение и постоянство. Пази се от такива олигофрени, айде чао и ти желая да откриеш едно свестно момче, като мене ;) (хехе) дори и по-свестен и да си щастлива и спокойна с него. :)

КоКо

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 0d70f2ae91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искал е само секс, повярвай ми. По - добре, че си се отървала. Иначе пак щеше да си те блокира, но щеше и да те е избройкал. Женската интуиция ти е спестила голямо унижение. Един съвет от мен: когато влизаш в сайтове за запознанства гледай откога е регистрацията. Ако е по - стара от 6 месеца, а иначе е готин, красив и т. н., значи е бройкаджия. Ако беше толкова готин и прекрасен, за толкова време, все някоя щеше да го вземе, нали? Или "чака подходящата"... да бе да:)

Мила, ако те беше "обичал", никога не би го отказало подобно дребно нещо. И щеше да те търси доста по - упорито. Другия път гледай внимателно.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: badd7bc639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Моите уважения, ама авторката е от типа "Добре дошъл в детската градина" Не заради отдръпването от целувката, това е съвсем естествено, както и неговият порив, така и нейната реакция. По-скоро ме подразни това, че тя му писала, той не й отговорил и тя го махнала от скайпа си. Ами ако бях на негово място първо щях да си покмисля, че тя не искам връзка и да изчакам тя да каже нещо, след като ме е отхвърлила. Добре, писала му, ама топй не отговорил и тя го махнала от скайпа си. Била съм в нейната позиция, но ако някой постъпи така с мен и аз няма да искам повече комуникация. Той пък я блокирал... оххх, детски работи
Светлето

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: b4ce474122
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Много ви благодаря за помощта хора, помогнахте ми да си отговоря на всички въпроси. Наистина се оказва, че е търсил само това от мен и когато му отказах си е казал- с тая няма да се получи лесно, и се отказал. Но вече и не мисля кой знае колко за него, разбрах че съм била поредната му. Определено не съжалявам, даже се радвам, че не се получи преди съвсем да се бях оплела.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: 40a9086957
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Борония и Яса

Абе момичета, мислете с главите си. Ако е искал само секс, щял ли е да я кара в тях и тна изпращане да я целуне?
Ако на мен ми поставят нещата така, с три варианта, едва ли не, ти избираш дали да има нещо или не, и после да ми откажат целувка, естествено, че и аз ще се отдръпна. Другите случки са лапешки истории.
Авторке, харесва те момчето, сама казваш, че всеки ден ти е писал, прекарали сте си добре, нормално е да иска да те целуне. Звънни му, предложи му да се видите и да говорите спокойно, говорете спокойно и ще се наредят нещата. Успех.

Ale

 
  ...

...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 40a9086957
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 5

Не забравяй, че от доста време са си писали, едва ли не са се познавали. Със сегашните технологии първата среща не е това, което беше преди години.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: ffc7371f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм на мение, че е искал само секс. Имала съм няколко такива случки и наистина е кофти преживяване. Само да ти кажа - от запознанствата в нета 95% от мъжете се оказват кретени и бройкаджии. Не знам как е при жените. Но аз отдавна престанах да си търся човек от нета, а сегашният ми приятел срещнах на друго място, то затова потръгна връзката.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: ebfecf53a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Явно много жени все още си живеем с мисълта за рицаря, дето ще набие змея, ще прскочи пропаста и след толкова битки ще дойде и ще ни целуне... Е да де, ама не... За да се бори някой, трябва да му дадеш знак, че има за какво да се бори, защото, ако сте честни, колко пъти сте казвали за мъж, който е настоявал и се е борил за вас, че става досаден, нахален и едва ли не нагъл? Ако не е такъв, той защо не се бори... А от една целувка никога не е казано, че ще му се метнеш веднага в леглото...
И да, може да се откаже, защото и той, точно както и ти има гордост и тя не му е за да търчи след някоя фуста, с която си е говорил 3 месеца, да речем... и то в интернет пространството. Разбирам да сте изградили неща заедно, да сте се борили с живота, че да се чудиш... Ама айде, различни хора, различни идеали. Като не ти допада, всеки по пътя си и това е.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 5d635e9704
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Съгласна съм с Лола. Това, че си се отдръпнала така, го е отблъснало. Това не означава, че искал само секс и т. н., но не го и изключва. Пък и ти е трябвало да реагираш по друг начин, защото той може да не знае защо се отдръпваш.

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 0d70f2ae91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ale, по принцип много уважавам мнението ти и харесвам коментарите ти. Но, в случая продължавам да твърдя, че е бил само за секса. И, точно това, че я е закарал е много добра прелюдия към подобни действия. Само в този сайт има няколко истории за момичета излъгани по тоя начин. Писане с месеци, сладки приказки, среща, всичко е прекрасно, той я изпраща с колата, целува я, пуска ? ръка... правят секс още в колата или, ако теренът на мадамата е свободен, може и до кревата ? да се отиде. И после... ама той защо не ми се обади, каза ми, че осъзнал, че май не е готов за връзка и т. н. и т. н. Ако му пукаше, не би се отказал така лесно, убедена съм. И не става въпрос да трепе змейове:), а да се обади примерно, да пита ще излезем ли пак и т. н. В случая просто е видял, че няма да го огрее и се е чупил. Всъщност и аз съвсем наскоро бях "свидетел" на подобни отношения. Човекът супер успешно се правеше на влюбен, всички му се вързаха, после преспа с мадамата и се изпари. Въпреки месеците прекарани в скайп и клетвите в любов.

Авторке, радвам се, че го преодоляваш. Не си струва да се нервираш за такъв тип:)

Поздрави: Борония

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 6d6f241632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   номер 8
аз му писах няколко дни след срещата ни, защото реших че след отдръпването ми чака първо аз да направя следващата крачка, но за съжаление нямаше никакъв отговор от него, хем виждах, че е на линия. Както и да е, минаха се няколко дни, но от него отговор отново нямаше. Затова и му писах най-накрая от скайпа на друг човек, за да видя какви причини ще ми изтъкне за дето не ми пише вече. Тогава му казах защо съм се отдръпнала (преди няколко месеца бях на РД на един бивш съученик, партито продължи до късно, а аз на сутринта трбваше да пътувам, затова си тръгнах по рано някъде към 23ч, приятел на съученика ми ми предложи да ме закара, защото бил в моята посока, съгласих се. Стана същото- беше се качил в колата и в момента, в който аз се качих той ме дръпна да ме целува, а аз не го харесвах по този начин, опитах се да се освободя, но той беше мн настоятелен, трбваше чак да го зашлевя. После излязох от колата и си хванах такси. Много се уплаших тогава, смятах че съм го забравила този случай, но явно спомена ми се е върнал. ) А той каза само "аха, следващият път ще се дърпаш ли пак". Казах му колко зле съм се почувствала, че не ми пише вече, а той отново- "не съм те забравил, не разбрах следващият път пак ли ще се дърпаш". След като нищо не отговорих явно ме е блокирал- разбрах когато въпреки всичко все още държах на него и реших да го добавя.

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 89fd4b2d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Борония

Със сигурност има много такива случаи. Не защитавам момчето, но това не означава че и този случай е такъв. Пък и не може да накара момата насила да прави секс. Ако наистина държи на нея, ще я чака. Ако настоява за секс, не си заслужава.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 638bb439c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 11, и какво като са си писали? Аз с някои хора си пиша от месеци, това не означава, че още първия път като се видим ще им се хвърля на врата :) А и срещата на практика си е била първа, така че реакцията на авторката е съвсем нормална и бих казала естествена за едно момиче :))

Номер 5

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: ffc7371f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Само секс е искал, стига сте обсъждали. Аз съм номер 12. "Следващия път пак ли ще се дърпаш? " Този въпрос показва, че явно само това го интересува. Ако беше свестен дори щеше да се извини и да каже "съжалявам, че така те нападнах, много те харесвам" или нещо от сорта. Предлагам на авторката да го игнорира от мислите си. Има въпроси, на които трудно можем да си отговорим и единия от тях е защо някои хора постъпват по подобен начин. И на мен ми се е случвало денонощен чат, хиляди обещания и като се стигне до някъде, се оказва, че всичко това е направено, защото въпросният господинчо е искал секс. Чак и аз не мога да повярвам как се правят такива жертви заради единия секс. Има мъже обаче, които са с по-малко задръжки и са доста сексуални, нагонът им е толкова силен, че понякога са готови и душата да си продадат заради едното ч*кане. И ние, жените, се хващаме на сладките им приказки и сме готови на всичко за нашия "принц".
Авторке, приеми тази случка като един хубав урок. И продължавай напред. Нищо не си изгубила.

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: f3af360340
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Хора, колкото повече чета коментарите ви, толкова повече се убеждавам, че всичко настина е било само за единя секс. Може да се каже, че го преодолях, но само при мисълта колко глупава и найвна съм била да му повярвам полудявам. Вързах се като учничка на сладките му думи.
Много благодаря на всички за мненията и помощта ви. Ако не бяхте вие, да ме светнете, сигурно още щях да страдам, чак и да се обвинявам за дето нищо да не се е получило. Кой знае, може би дори щях да преглътна гордостта си и въпреки, че ме беше блокирал щях да го потърся по телефона.

 
  ...

...
преди: 13 години, 25 дни
hash: badd7bc639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм 8
Пост 16 звучи съвсем по друг начин и тогава съм съгласна. Въпросът, който ти е поставил, вече ясно открива картинката. Не съм искала да те засегна, просто в началото прозвуча по детски. Сега се усмихни, спокойно, минава. Най-малкото, аз съм била в идентичната ситуация. Успех, мила!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 25 дни
hash: f3af360340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Към номер 8 от авторката
Не си ме засегнала, благодарна съм за мнението ти, просто исках изясня ситуацията, която е довела до грешни изводи в теб.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: b036c54592
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравей, авторке! Не съм писала коментар досега, но следях темата, тъй като съм в много подобна ситуация. Исках да те попитам как си? забрави ли го вече или поне свикна ли с липсата на постоянно писане и ако да, как? !?
Мен след две срещи спря да ми пише и после обяснението беше"Аз си търся само неангажираща връзка, а ти си свястна и се изплаших, че ще те нараня, затова спрях да те търся"
Съжалявам, че се намесих в темата ти!

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 78340e89fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   към номер 23 от авторката
Не си се намесила в темата ми, спокойно :). Ами какво да ти кажа, аз съм доста странен човек, лесно се влюбвам и омайвам, но за съжаление и доста лесно го разлюбвам този човек. Сега след като е минало известно време от както спрях да си пиша с този човек, гледам релано на нещата и си давам сметка, че може би дори моето не е било влюбване, ами моментно увлечение по създадения от въображението ми образ на човека. Харесваше ми мисълта по скоро, че този човек си пада по мен, че ме желае. Нещо повече, бях толкова заслепена от създадения в съзнанието ми образ, че дори когато се срещнахме изцяло подтиснах мисълта, че всъщност той дори не ме привлича външно. Може би, ако се бяхме срещнали на улицата дори нямаше да го забележа. Затова вече се отказах от тия интернет запознанства, вероятността двамата да си паснете и на живо е прекалено малка, а и повечето мъже в нета търсят само секс, не и връзка.
Що се отнася до твоя случай моето мнение е, че си се отървала доста леко, трябва да му бъдеш признателна за което, поне е бил откровен с теб и ти е признал истинските си намерения, преди да паднеш в капана му. Ако имаш чувства по добре го забрави, няма смисъл да се нараняваш и да мечтаеш, че той ще поиска да имате истинска връзка. А ако нямаш и сметнеш, че той е просто увлечение бъди с него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker