Самообладание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самообладание
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1117 пъти
Здравейте, искам да споделя историята си и по-скоро да поискам съвет. Влюбих се доста в един мъж връзката ни е чудесна за в момента, дори след време мислим да стигнем и до най-сериозната част. Имали сме прекрасни моменти. Той също е влюбен в мен и го вярвам настина защото ми го е доказвал безброй пъти. Винаги сме се подкрепяли дори и хората да ни говорят че ние не сме от най-сериозните хора, но мисля че просто се намерихме и сме си таман един за друг. Но аз имам един проблем. Като характер съм много спокойна а на него точно това му харесва да се съгласявам да изслушвам да не ревнувам по скоро да съм тази която уравновесява нещата тъй като той е доста нервен и по скоро пали доста бързо, но имам един проблем може би от тежкото детство което съм преживяла или от комбинация от много други неблагоприятни фактори в живота си изпадам в едни моменти в които с прости думи изтерясвам от ревност от емоции всяко нещо започва да ме дразни и е настина страшно тъй като дори аз не мога да се позная не мога да запазя самообладание. Просто полудявам и го изнервям и го нагрубявам а просто след няколко часа ужасно съжалявам за действията си. Не искам да го губя заради това свое нетипично държание. Забелязала съм че това мое държание се получава като остана сама по дълго време. Искам да му обясня по най спокойния начин за този си проблем за да ме разбере и да не ме помисли за луда. Ако сте преминавали през подобни моменти ще ви помоля и за съвети с които да се успокоявам. Страх ме е да го изгубя защото може би това е първият човек в който наистина съм се влюбвала и с който наистина съм щастлива. Благодаря ви предварително. И се извинявам за правописните си грешки. И ако може и да ми помогнете да преодолея тази своя моментна ревност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 81771c1e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм същата. Причината може би е недоверие. Не се оправя. Поне при мен. Но ако искаш говори с него направо - какво те дразни, какво искаш и как ви виждаш. Обясни му пък ако е разбран ще разбере. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker