Какво искат жените? Ето малко идеи... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво искат жените? Ето малко идеи...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4107 пъти
Здравейте, драги читатели!

Често из тоя форум попадам на мъже, които се жалват, че не знаели какво искат жените... В една такава тема (старичка) попаднах на много смислен коментар, с който се съгласявам изцяло в качеството си на жена. Искам да го споделя с вас:

"Пич, като бях на твоята възраст мислех, че нищо не знам за жените. След пет години мислех, че всичко ми е ясно. Сега минаха още пет и мисля, че съм по-объркан, отколкото като бях на 20.

Единственото, което може би проумях е, че те харесват да си естествен. Бъди себе си и се опитвай да ставаш по-добър. Не подражавай, не имитирай, не симулирай, не парадирай, не преигравай. Най-важното е да си честен. После е добре да имаш чувство за хумор и да си внимателен. Трябва да ти идва отвътре да си внимателен, а не да го правиш по дефиниция.

Обръщат внимание на дребните жестове, а те така често ни убягват. Една истинска дама ще оцени отварянето на вратата, настаняването й на масата в ресторанта, поемането на палтото при събличане, а не това, че искаш да й платиш сметката и оставяш голям бакшиш. Бъди джентълмен - не просто кавалер, а истински джентълмен.
Това значи да си възпитан не само с жените, а и към другите мъже.

Бъди силен характер - трябва да можеш да търпиш на удари, но и сам да удряш, когато се налага. Винаги ще те оценят, когато покажеш, че имаш воля и ум. Бъди чувствителен и нежен, но не се колебай да удряш с юмрук по масата, когато знаеш, че си прав. Ако сгрешиш в нещо - извини се. Ако тя е сгрешила - прости й. Ако обаче ти е разбила сърцето - не можеш да простиш, оттегляш се с достойнство. "

Дано е полезен на някого!

Поздрави: Борония

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 29 дни
hash: 237dd2daa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, знам го всичкото това, ама нещо не става. :) Абе требва да си олигофрен и това е. Но всъщност аз съм си себе си и така и ще си остана, знам че не се е получавало, защото не му е сега времето, по-късно ще срещна момичето, което е отредено за мен и така. :) и ще й докажа че не всички момчета са свине!!!

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 8b64ffb798
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти, Борония!
Благодаря за това, че си публикувала в отделна тема коментар като този.

Още по-големи благодарности и към мъжа, който го е написал. Наистина много точно е казано всичко. Дано повече мъже го прочетат и най-вече разберат.

Момиче съм, но ако един мъж (както го е описал човекът, който е написал коментара) се държи по този начин, абсурд да не му обърна по-специално внимание и да не ми направи добро впечатление. Съмнявам се, че има дама, която не би забелязала подобен тип държание и със сигурност тя също би останала с много добро впечатление.

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: ee86624b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм дама не държа на отварянето на вратата, вземането на палтото, плащането на сметката... даже изобщо не би ми харесало.
Мъжът трябва да е МЪЖ преди всичко-да не мрънка, да не се оплаква и да не предизвиква съжаление. Жената да се чувства по-слабата, да се чувства в неговата компания защитена и предпазена. Поне аз като доста силен характер бих искала такъв мъж до себе си, за да се чувствам добре.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 84e91a742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Борония, какво значи да се оттегли с достойнство??? В моя случай след двумесечно мълчание от моя и от негова страна се появих, а той не реагира. Сигурно се е оттеглил с достойнство...

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: bcee6964b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте,

Номер 1, точно заради такива разсъждения като твоите пуснах темата. Ако олигофренките си падат по олигофрени, това си е техен проблем. Ти, ако си харесваш нормални момичета (не грозни, а просто нормални като мислене, има и хубави сред тях) и ако НАИСТИНА си такъв, какъвто твърдиш (защото психолозите правят разлика между идеален и социален Аз - образ), все някога ще те огрее.

Номер 2, и аз благодаря за коментара ти:) Дано си вземат поука тия мъже, а не само да мрънкат, защото няма по - отблъскваща гледка от мрънкалото - било то мъжко или женско...

Номер 3, благодаря и на теб, че допълваш картината с нашите "желания".

Номер 4, не би трябвало да питаш мен. Аз казах, че цитирам мнение на непознат човек, което ми е харесало. Само той си знае какво е искал да каже точно. Аз лично мисля, че да се оттеглиш с достойнство означава да не позволяваш на партньора да си играе с теб на "ела си, иди си", което си е унизително и нервокъсателно за всеки човек. Някои жени си мислят, че стават много интересни така. Всъщност заслужават единствено да им посочиш вратата. (Не твърдя, че ти си от тях, не познавам твоя случай, просто се сетих)

Желая успех в любовта на всички Истински мъже и на всички Дами!

Борония

 
  ...


...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 84e91a742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От номер 4. Добре, но в днешно време ролите се сменят. Мъжът пуска стръвта, после се прави на недостъпен, незаинтересован или се появява и изчезва когато си иска, а жената е тази (ако е много хлътнала) която се терзае и чака или ако е по-умна играе с неговите карти. За мен това не е достойно поведение на мъж.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: bcee6964b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4:

Да, права си. Има много такива мъже. Аз самата патих от такъв. Но го свалих накрая:) Големи нерви бяха, но реших, че прекалено много го искам, за да се предам. Навремето мислех като теб - че това поведение е "женско" и че той трябва да е този, който върши "мръсната работа", а не аз. Обаче сега си мисля и друго - значи ние можем да се еманципираме, да носим панталони, да ставаме политици и офицери, да определяме семейния бюджет, а те не могат да се поглезят? Мисля, че именно ние, жените сме тези, които "обърнахме" или по - точно размесихме нещата. Е, има и мачовци. Но, както за тях се подразбира, че активният е мъжа, така се подразбира и че жената трябва да слушка...

Не знам дали е достойно поведение за мъж... Май не много, все пак. Но, ние си ги произведохме такива. Във всеки случай Спящата красавица вече е аут. И да не ни харесва, трябва да се борим за любовта наравно с мъжете, а понякога, за жалост, и повече от тях. Но, какво пък... Пробвай да бъдеш завоевател, има си и приятните страни:) Само, обаче, ако мъжът си струва или много го искаш. Не е унизително да се бориш за щастието си, каквото и да казват бабите ни:) Успех!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 1311374e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съгласна съм с всичко, което е казал мъжът. Може би трябва да се добави, че жените държат на свободата си и не търпят някой да им я отнема. Позволявайте на жените си да бъдат себе си и да правят това, което им се иска, без да ги ограничавате и изолирате от света.
Това важи и за ревността. Обичаме да ни обсипвате с внимание, дори да покажете малко ревност, но не прекалено! Прекалената ревност рано или късно проваля една връзка. Помнете, че двама души не могат да живеят отделени от света. Колкото и да им е добре само двамата, жената винаги ще има нужда поне от приятелките си! Колкото до ревността към приятелките, тя е абсолютно безпредметна! Повечето мъже не харесват дружките на гаджетата си, но разберете, че не това е важно. Важно е дали тя се разбира с тях. Щом е така не можете да и ги отнемете. Приятелките са едно от най-важните неща за една жена.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: da3292800c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Ако сгрешиш в нещо - извини се. Ако тя е сгрешила - прости й. " Еебаси, точно като в "Софиянци в повече", когато счетоводителчето Димо искаше съвет от баща си какво да направи, за да се сдобрят с Мария и какво му отговори бащата? Че най-голямата му грешка е, че не се е извинил на майка му, когато му е изневерила. Ммм даааа, май точно така трябва да се действа. Евала!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: aec018a9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поздравления за темичката! Но все си мисля, че с нея и с описанията на всяка жена поотделно какво харесва или не в даден мъж съвсем ще объркате несигурните представители на силния пол.
Защо съвсем ясно не заявите, че ви трябва точно един поглед за да разберете какво представлява мъжа срещу вас. И ако евентуално впечатленията ви са негативни, какво следва да направи самеца за да ви заинтригува. Всичко останало е ала/бала и до някаква степен лицемерие, само и само да не накърнявате мъжкото достойнство. Може би звуча арогантно, но аз говоря като мъж - остро и директно. Докато женската половинка си пада по намеците, заобиколките, заварулките, двусмислието и след целия лабиринт от закачки с праволинейния и следващ логиката мъж, кашата в главата му става двойно по голяма. И затова когато видите някой в такова положение спрете и му кажете искренно, без лоши чувства - пич куца ти: визия, излъчване, характер, стил, подход и т. н и т. н, а не да го подминете подхвърляйки тривиалната фраза - За всеки влак си има пътници. А и другото, което ми минава през ума на втора линия е: - престанете да викате на мекушавия мъж - добър! Има огромна разлика между мекотелото, което изпълнява всяка ваша прищевка и добронамерения мачо. Да не говорим за смеха, който ме обзема когато чуя да повтаряте на притеснителния мъж да се държи естествено. Е, аджеба като му е паднало пердето пред очите и не може да си каже заглавието, каква му е файдата да си данданика на ум - Дръж се есте-естествено... откровено му заявете, че тая работа няма да я бъде и да работи върху това, което го комплексира/притеснява.
Който е на мнение, че греша, нека сложи ръка на сърцето си и да каже, че хората(мъжете) в това положение не ги чака огромна работа върху себе си, а просто са нямали късмет!

 
  ...

...
преди: 13 години, 28 дни
hash: bcee6964b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 10:

Аз пуснах темата:) Какво объркващо има? Нали все питате какво сме били искали. Ами - ето какво. И това го казва мъж, очевидно познавач. За известната доза лицемерие си прав. Обаче, понякога истината е така отблъскваща, че те е срам да я кажеш или като гледаш съкрушената физиономия на "жертвата" се събуждат майчински чувства и ти дожалява... Ужасно е, знам, но какво да се прави. Спомням си един хипер- навлек, който не се разбираше от дума и все се мъкнеше след мене, мислейки, че ако много досажда и се прави на голям тежкар, ще му се отвори парашута. Избягвах го упорито. После спря да ме поздравява, уж да ме накара да се активизирам, да ми залипсват натяганията му. Даже се правеше, че ухажва други пред мен... Аз се израдвах! И също спрях да го поздравявам. Така, 4 месеца. Веднъж, пак го срещам и усещам, че ми е заложил "засада". Опитах се да го избегна, но един стол ми препречи пътя... Тоя ми вика: искам да поговорим. Аз го режа, тоя пак.... Хеле, съгласих се. Пита ме какво не било наред? Казах му, че ме дразни поведението му към мен, че е много "нападателен". Беше си истина. Ама не цялата:) Ако бях казала всичко то би гласяло: "Отврат си, не мога да те понасям, всичко в теб ми е гнусно и противно - визия, глас, маниери... Изчезни, не мога да те гледам!" Това ли да кажа?

Това за погледа също не винаги важи. Моя мъж като го видях за първи път, много го намразих. Стори ми се най - безскрупулния зубър - натегач на земята. Сега не е така. При някои жени има и "втори шанс за първо впечатление".

Не наричам мекушавите добри. Правя разлика:) Но, не всичко, различно от мачо е мекотело. Аз, например, си падам по джентълмени:) Истински, не фалшиви от типа "четох, че трябва".

За жалост, за последното си прав. Тия, дето не можели да си кажат "заглавието" или трябва да си излекуват комплексите, или... да се откажат доброволно от играта. Всяка интелигентна дама иска мъжът до нея да бъде себе си. Ако не можеш, хич и не опитвай (освен ако не си професионален сваляч:), защото ще се провалиш с гръм и трясък.

Истината е жестока. Жените се влюбват само тогава, което самите те си нарочат за "най - доброто". Първият ми възлюбен си беше клинично луд и яко грозен, обаче за мен беше "герой". Не си ли "специален", изпадаш. Чакащите "принца" грозновати лигли веднага ще скочат да отричат. Но... и те не биха били навити на к'ъв да е, ако имаха избор.

Успешен ден на всички!

Борония (откровена до цинизъм:)

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 316e1bbe57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много празни приказки на едно място..
Ако приемем, че има няколко основни типа характери ( с безброй вариации и особености), то и желанията на жените варират от едната крайност до другата.

Мазохистката, не може да избяга от потребностите си и няма да предпочете толерантен и разбиращ я партньор. Ще си търси "МЪЖ на място", за да има кой да тропне с ръка по масата.
Нерешителните, ще си търсят навигатори.. Романтичните и ексцентрични дами, ще си търсят поети и самородни таланти.. Самостоятелните и еманципирани, ще си търсят някой по-слаб характер и пр. и пр..
Няма Рецепета за добър мъж, нито за добра жена.
Моят вариянт е следният:
1. "Напомня ми на баща ми" - да пие като него или да спи като него, да има същата тръпчинка или подобен тембър.
2. "Има химия" - пасва й в сексуално отношение.
3. "Може да подсигури децата ми " - този вариянт позволява всякакви компромиси с визия и характер, НО НЕ И С БАНКОВАТА СМЕТКА.
4. "Ми направихме детето.. сега ще си го търпя" - тук нямам коментар!

И разбира се, редки изключения, които са открили себе си и едва след това половинката си. Наблюдава се хармония, било то допълващи се характери или общ успешен бизнес..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: ee86624b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте отново, номер 3 съм.
№11 и №12 направиха много интересни коментари.
Оносно дозата лицемерие -не съм много съгласна. Аз например не търпя лицемерие, завъртулки и т. н. -всичко си казвам в прав текст. Особено като съм си вдигнала нервите, всичко което ми е в главата си го казвам. И това го правя, не заради мъжът на среща ми, а за себе си. За да не ми тежи после искам всичко да е точно ясно.

Съгласна съм с Барония, много често на пръв поглед не ми харесва човека насреща, нещата стават в последствие.

Съгласна съм с нея и затова, че не бих си позволила да се влюба в неподходящ човек. Ние сами си позволяваме кога да се отдадем на заформящите се чувства и кога да теглим чертата. Като под "неподходящ" разбираите грозен, глупав и слаб например. Комплекс от отрицателни качества. А когато се запитаме -има ли, аджеба, този човек положителни качества и ако не-кво праим с него. Ако да способни ли сме да преглътнем останалите за сметка на хубавите.
И парите не са важни, държа да отбележа, напротив, за парите ще кажа 2 неща:
1 един богат човек никога неможе да притежава качествата на един беден.
2 парите са власт. Колкото е по-богат мъжът, толкова повече връзки има. Рисковете са големи с такъв човек. Може да те тормози, заплашва, малтретира, а ти да не можеш да направиш нищо, защото никой няма да застане срещу него.
По логиката на №12 аз съм мазохистка. Но, ако един мъж ми посегне, трябва да забрави за мен. Просто на мига забравя за мен, защото света ще му се види черен. Най мразя такива мъже, толкова са слаби, че това е единственото, в което са по-силни.
И това, ако някой мъж ми напомни по някакъв начин на баща ми, няма никакъв шанс.

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: aec018a9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От Номер 10 :))

Борония, много точен и на място отговор. Такава дискусия исках да провокирам за да излезнат наяве истинските причини за неуспеха на някои мъже. Защото не всички са любознателни на тема женски емоции и това какво им се върти в главата. Повечето не са подозирали, че дори начина по който ги режат им подсказва завоалирано какво трябва да променят в себе си.
Понеже споменах, че доста представители на силния пол ще се объркат четейки темата, ще изясня какво имах в предвид. Голяма част от нас(мъжете) нямат подход към нежния пол. Разчитат на простата схема, че начина по който са свалили една жена е работещ и пробват с него да заинтригуват друга. Точно тази група тук ще са най объркани, защото не отчитат индивидуалността като фактор. Чисто и просто е нужно да им се обясни, че трябва да се действа според ситуацията и няма универсален метод за свалка. С което пък веднага възниква въпроса - Как да изберем верния метод от арсенала ни и на момента да проверим работи ли той?
Относно избора, аз лично се съобразявам с жената и мястото на което се развива действието. Секунди по късно вече по езика на тялото й разбирам дали съм на прав път. Невербалния език е изключително точен индикатор и рядко може да подведе човек, който умее да го разчита.
В крайна сметка излиза, че един мъж преди всичко трябва да може да впечатлява. Може да го прави по най-различни начини, но с тях трябва да се изтъкне над останалите за да се котира по добре.
Напоследък наблюдавам немалко количество мъже описващи се като 25-35г., осигурени с жилище, средна заплата, не лоши на външен вид и въпреки това самотни. Мазоли ми излезнаха на пръстите да им пиша, че описвайки се по този начин попадат в графата нормални(посредствени), скучни. Сякаш не притежават индивидуалност. Споменавам го, защото те са нагледен пример за това как с липсата на умение да заинтригуват жената, въпреки че всичко им е повече от наред, не успяват да се класират.
Накрая ще е интересно да насложим мъжките и женските мнения по въпроса в 2 графи и да направим един кратък анализ, само за да онагледим каква огромна пропаст зее между двата пола :)

 
  ...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 316e1bbe57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Отново номер 12 се включва. И за да не се чувствам като номериран затворник или еврейн в концлагер, ще си дам условно име - Теменуга.

Номер 3/13, почувствах се длъжна да отвърна. Не отричам кастовото разделение, но нека да не делим хората на бедни/богати.

Съгласи се, че подсъзнателно търсим едно у мъжете - сигурност. Всяка дама има своите претенции, изисквания, критерии.. но накрая основно е едно - дали човекът до нас може да е подходящ баща на децата ни. И ако жената е носител на уюта и спокойствието в семейството, то мъжът е основен носител на доходите и трябва да може да подсигури най-близките си (поне това са моите разбирания).

Допускам, че не само аз мисля в тази посока - генетично заложено ни е... така сме устроени. И в този ред на мисли, "богат мъж" не е самоцел, а екривалент на "мъж, който да се грижи за мен и децата ни". Не виждам нищо лошо в парите и властта.
И последно: Какви качества притежават "бедните", които "богатите" не?? От кога "беден" е статут и е задължително обвързан с положителни качества?

Не те разбирам, наистина. Ще се радвам, по-подробно да ми разясниш гледната си точка, за да мога да се докосна до нея!

Поздрави
Теменуга

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8e238c42e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Напълно споделям мнението на №3... няма по-грозно и досадно нещо от непрекъснато хленчешти и недоволни хора... особено мъж, които очаква да му се случи нещо при абсолютно бездеиствмие от негова страна... абе патологичен случаи... бягаите бързо от такива индивиди...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker