Изгубих надежда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих надежда
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1527 пъти
Здравейте, хора.
Искам да Ви споделя нещо, което ме мъчи напоследък. Аз съм добре изглеждаща, умна, забавна, но никога до сега не съм имала нормална връзка, на 20 години съм. Става ми зле за самата мен каго гледам, че всеки е във връзка, всеки ск има някого, а аз винаги съм сама. Когато бях в 10 клас имах една връзка за 3 месеца, но всичко приключи много бързо, въпреки че много се обичахме. Аз започнах много да ревнувам въпросното момче, той охладня, после сме се опитвали да започнем отначало, но не се е получавало, винаги сме се обичали, но никога по едно и също време. Както и да е, това беше доста обширно допълнение. Та мисълта ми е, че съм загубила вече всякаква надежда да си намеря гадже. Имам някакви обожатели, но не мога да харесам и да допусна никого. Имала съм много неуспешни опити и това ме обезкуражава, изобщо нямам желание да опитвам и не съм готова да правя компромиси с мъжете, може би това се дължи на факта, че нямам опит в това и не съм свикнала да бъда с друг човек, станала съм донякъде егоистична и самостоятелна. Искам да питам има ли някого другиго, който да е с подобен проблем, въпреки, че изглежда супер добре и всичко му е наред да не може да намери човек до себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: e4f30397aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще се учудиш колко много хора, от различни среди, на различни години, биха написали това което си написала ти.
Добрата новина е, че ти сравнително рано си си дала сметка за това и имаш някакво време пред себе си където нещата могат да се променят, евентуално. Много хора не мога да се похвалят с това, по ред причини.

Това което всъщност наистина е тъжно, че все повече и повече свестни млади хора се чувстват изолирани. И понеже са малцинство, това ги кара все повече да потъват. А в това състояние пък човек има склоността да вижда по добре как реално стоят нещата, след като веднъж вече е слязъл от въртележката и си е свалил розовите очила. Което, разбира се, го кара да види и осмисли още по неприятни нещица и се получава затворен кръг. Ще видиш...

А пък за твое добро, надявам се да не.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 04068eb2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм момче на 24г и те разбирам.. е не мога да кажа, че съм от най хубавите out there. Опитвам се и аз, но без резултат.. Та да не си единствена има хора като нас. Според мен трябва да не се отказаваме колкото и да ни се иска. С теб съм!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: da2521f819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Каквото и да е, но на 20 години да изгубиш надежда е нелепо. Стани поне на 30, пък тогава го кажи. Иначе просто сега не си готова за връзка и помисли за другите неща от живота които може да правиш и ти носят удоволствие, като остави това на заден план за момента. Ако стане пък изведнъж, без да го мислиш и очакваш, ще е най-добре. Успех!

Леон

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker