Крива жена или в мен са треските - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Крива жена или в мен са треските
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2928 пъти
Здравейте,

Искам да споделя моята история. Мъж съм на 38 г. Жена ми постоянно ми намира кусури, все нещо мрънка и е недоволна. Бих казал, че винаги е била проблемна в това отношение. Преди време живеехме на квартира, не всичко беше наред материално. Надявах се че това ще се промени когато всичко се нареди. Сега вече имаме наш дом, женени сме, имаме чудесно момиченце на 4 г, Работим и имаме добри доходи. Уви нещата станаха по зле. Може би има причини тя да мрънка, но понякога повярвайте ми не виждам никаква причина за това. Като казвам мрънкане и сърдене разбирайте крештене, обиди от сорта "нормален ли си", цупене и сърдене по цели дни което изнервя цялата обстановка и страшно се натоварвам от това дотолкова че запчва да ме стяга сърдечната област. Понякога не издържам на обидите и отвръщам. Тогава разбира се пак аз съм виновен. Единственият начин да се справя с нея е да я оставя да се насърди, което може да стане с след дни и пак аз да правя компромиси и да се сдобряваме. Не зная има ли и други мъже с подобни проблеми, но при мен понякога е нетърпимо. Детето е вече голямо и разбира, постоянно е при нас и не можем да се разправяме пред нея. Сега ще дам и примери. Решаваме да сложим огледало в коридора. Казвам кажи ми къде искаш да го сложим от тази или тази страна. Тя отвръща и на двете места е добре нямам претенции. Казвам тук като че ли е по удачно, съгласна ли си. Тя казва да чудесно. Поставям огледалото. На другият ден се започва аз исках от другата страна. Заради теб нищо не се получи. Взе и го върна. Цупене сърдене. След една седмица ме накара да купя същото огледало и да го сложа пак там.
Друг случай - натрупали са се чинии в мивката. Докато тя оправя детето ги слагам в съдомиялната. Идва по едно време тя и пита защо си ги пуснал да ми хабиш препарата аз щях да ги измия. Това става с крещене и викане. Същият препарат изчислих че струва 30 стотинки.
Друг сучай - след хубава маса около 00, 30 часа дъщеря ни бута бирата на жена ми. Тя я бута като някаква измет, разкрещя се че само ходела с парцала, започна да вика и на мен защо не съм и наемел чистачка. Нищо не казах за да не стане скандал. Това се случва пред брат ми и жена му. Брат ми и каза спокойно че не е чак толкова зле работата имаме си всичко и че не е и толкова работата но не е искал да я обиди.
После се качихме в стаята идва тя нахвърля се че не съм я бил защитил от думите на брат ми при положение че едва се сдържах да не и отговоря на масата. Понеже бяхме при нашите в друг град ми казва че иска да си тръгне с детето както е пила. Казвам и няма да стане. Скандалът беше голям и в следващите няколко дни. После след разговор ми казва че няма да спре да се нахвърля пред хора върху мен и да ме унижава.
Искам да кажа че я уважавам, не и викам помагам с всичко. Готвя чистя пера, гладя, всичко правя около детето. Единствено не съм я къпал сам.
Сигурно ще има коментари да говоря с нея но повярвайте не помага. Винаги изопачава нещата така че излиза че аз съм виновен. Никога не си признава грешките и това ме влудява. Не зная какво да правя. Сега от тревоги за 3-4 дни съм отслабнал с 4-5 кг. Направо ще се поболея. Само мисълта за детето ми дава сили.
Сигурно мога да пиша още много но ще си запазя правото.
Благодаря на читателите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: d433f421a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да ти е неприятно да го прочетеш-развод! Знам ще боли, но до време.
При мен беше същата истеричка, имаме дете на 5г, но стана непосилно за психиката ми и се разведохме.
След 6 м. се възстанових психически и заживях нов живот-приятели, заведения, намерих си приятелка и съм щастлив. Направи същото заради детето ти и теб самия!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8cb9cd0ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена ти е зла, луда и изнервена, но предимно зла.... да крещи и да бута малкото ви дете, е недопустимо. Разведи се, вземи си детето и търси друга жена.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ab2f8d864d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Така както описваш отношенията ви иска ми се да те попитам: Имаш ли големи шамари? Защо не ги използваш? За жена като твоята съпруга това е единствения начин да си оправите отношенията. На мекушави мъже това им се случва винаги. Бъди истински мъж. С мен жена така не може да се отнася.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ce79252600
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има намеса на трети човек в живота на жена ти. Провери си нещата. Знам какво говоря.
М41

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e968fb2488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей авторе,
примерите ти са доста показателни - всъщност си в доста незавидна ситуация...
По време на първия ми брак съм имал тук-там подобни ситуации, тя беше в състояние да избухне за абсолютни дреболии....след развода се оказа, че имала завишена функция на щитовидната жлеза и тази лабилност се дължала донякъде и на това...но беше вече късно.
По време на втория ми брак (17 години) не е имало нито един единствен случай жена ми да се отнася по подобен начин с мен. Комуникацията ни винаги е била на ниво, спокойна, по съдържание.
Това твоето ми прилича на систематично мачкане от страна на жена ти...не мога да знам причините, дали е от характер, психическо разстройство, хормонален дисбаланс итн.
Мога само да ти кажа, че подобно отношение не бих търпял нито ден. Това със жонглирането с думи да те изкарва все теб виновен ми е познато от една приятелка, там и аз нямам шанс, накрая все аз излизам виновен, каквото и да е станало. Така че, авторе, имаш моите съчувствия, но спасението ти е само едно - изнасяй се/изгони я докато е време и не сте направили второ дете. Всъщност сте за семеен терапевт, но не знам в България има ли такива и доколко са добри.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 37af460b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Само едно ще ти кажа - няма оправия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 22764dc324
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Или прави и ти като нея или помисли защо се държи така, тя работи ли, има ли приятелки? Винаги ли е била така?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bb5e894a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторе, жена ти да има проблем с алкохола? Нещо тук коментираащите не вникват в проблема. Два пъти повтори-пила, пила. Да тръгне с детето и на 1 бира, пак не нормално. Замисли се.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 969a4caf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Трябва да има причина за нейното изнервено състояние, но никой тук не би могъл да ти я каже. Аз съм силен привърженик на разговорите в семейството, но осъзнавам, че в дадени ситуации това е невъзможно и води до нови сцени. За мен е недопустимо партньорът ти да ти се разкрещи заради глупост пред приятели и семейство. За мен е недопустимо родител да блъсне детето на земята и да му се разкрещи истерично, защото неволно е съборило някаква чаша. Според мен всеки трябва да се бори за брака си, освен в случай, че няма никаква връзка с партньора си и че е единствения, който полага усилия за нормална комуникация. Съжалявам, Авторе, но всеки проблем има три универсални решения- примиряваш се, отказваш се или се бориш. Според мен ти стоиш пред този избор. Съветът ми е да положиш още малко усилия, за да разбереш корена на проблема и после да се откажеш. Примириението ще смачка и двама ви и ще създаде грешната представа на малкото момиченце, че е нормално ежедневно да има подобни сцени в едно семейство. По-добре е детето да живея в спокойна среда с разведени родители, отколкото двамата му родители да се избиват помежду си и едва да се понасят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 582d8934fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Криво дърво се оправя, крив човек не се оправя, е казал народът. А може и някой тъпкач да се е появил на хоризонта - той е най - готиния, а ти си най - лошия. Нищо не пишеш, авторе, за сексуалния ви живот - правите ли секс, колко често. Ако и там се дърпа и те отсвирва, за мен работата е ясна.
Аз съм жена, но ако бях на твое място, бих подала незабавно молба за развод и бих се борила за попечителство над детето. Макар че съдът най-вероятно ще го присъди на майката, освен ако не докажеш, че ще му влияе зле - че е алкохоличка например, или няма доходи, за да го гледа.
Всеки има право да бъде щастлив. Животът е само един и е кратък като миг - изживей го така, че да не съжаляваш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e74310954e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   1. Тя е изморена и изнервена.
2. Ти не умееш да й поставяш граници и затова си позволява такова отношение. Граници се поставят-1.със сериозен, зрял и лишен от емоции разговор, в който се посочват факти, а не се обвинявате един друг. 2.когато това не помага-й казваш, че такова поведение няма да бъде толерирано и искаш развод. После тя е на ход. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c81ffa4db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Шамари ѝ трябват на твоята жена, точка. Много си миличък и тя го е видяла и ти се качва на главата. Тя не го прави съзнателно, разбира се, и ако се опиташ да ѝ го обясниш с думи, вероятно няма да има ефект. Бой да слуша или развод. Като под "бой" нямам предвид да я пребиваш, а да си държиш на твоето. Ако започне да упорства (както ще стане), продължаваш да си държиш на твоето. Ако продължи да упорства може да си позволиш шамар. Ако още продължи - отиваш с детето при някой приятел и казваш "тази нощ няма да сме тук, за да не търпим недораслото ти поведение". Просто жена ти е зле - истерична и недорасла лигла, вероятно съжалява че се е оженила за теб, а ти си мекушав и тя допълнително те мачка. И тъй като жените имат проблем с осъзнаването като цяло, трябва бой. Или развод. Толкова.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 83af370da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Семейният живот е най - отвратителното нещо. Хората, които се навивате на него нямате акъл.

Сложете ми всички по една лоша звездичка, но и се замислете защо съм на това мнение... Също и за огромната вероятност вашите дечица един ден също да са на моето мнение ;)

Също така какво прави 4 годишно дете будно в 00:30? Вие осъзнавате ли реално, че сте родители или сте поредните олигофрени, решили да си направят дете ей така, щото смятате, че гените ви са много специални и ценни..

Иначе подозрението ми е, че тази тема е измислена и е поредната писана с цел да се пишат отрицателни коментари за жените.

Жена. На 30г.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 37af460b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   13, аз няма да ти сложа 1 звездичка, макар че не съм съгласен с теб. Имам си прекрасно семейство и не съжалявам. Но и теб те разбирам, явно като малка си била в положението на авторската щерка. То и аз да бях така, и аз нямаше да искам семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9b7f36adc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Къде си би човек? Аз откога търся такъв мъж- да глади, да пуска пералнята, че ида готви.Супер.. А тази твоя жена със шамари няма да стане и аз съм много против да се бият жени от мъжете си, защото това ще бъде проява на слабост от твоя страна. Като не можеш да се справиш и да упражняваш физическо насилие! Не! Мой съвет е да се разведеш, детето става свидетел на драми, които след време няма да са в негова полза! По добре дете на разведени родители, но обичащи го, отколкото свидетел всекидневно на скандали.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bdf8e9c6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Добре де, но ако живееш с нея заради детето, това че те се карате пред него, не значи че не разбира какво става. Ти подготвяш бъдеш продукт копие на майка си. Съветвам те да си по-твърд кажи й, че искаш да говориш на 4 очи без детето. Сякаш и с малко думи я слагаш на място. Ще кара пила??? Лиготин, инат, ограниченост.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3718932b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   По природа жените искат да бъдат водени. Искат силен мъж, когото да следват и когото да уважават. Не физическа сила, а сила на характера и доминация, която просто изисква жената да се съобразява с него.
Според описанието ти, за съжаление си се оставил в подчинената ситуация във вашето семейство. Жена ти ти се е качила и изцяло доминира над теб. Това обаче не и харесва, защото противоречи на природата и, поражда вътрешно недоволство от връзката, което прераства и във външно чрез постоянно показване на раздразнение към теб. Поради тази причина вероятно не я привличаш и сексуално и нищо чудно вече да е отишла да пасе в по-тучни ливади.
Някои преди мен те посъветваха да минеш на варианта с бой - няма да стане, не си способен, а и да си способен само ще покажеш слабостта си. За съжаление доминацията в една двойка се формира още в ранните етапи на съжителството и после е много трудно да се промени...освен ако коренно на промениш характера си в стил "Аз съм човекът, който казва как ще се случват нещата и ако не ти харесва съм готов да се разделим на мига".
Тук и аз ще те посъветвам да се разведеш и да започнеш на чисто с друга жена, като направиш усилие да не повтаряш отново същата грешка, защото ще получиш същият или подобен резултат.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7fb5377eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Защо детето ви на 4 годинки не спи в 00:30 часа!?

Очевидно е, че жена ти ти е насъбрала ужасно много. Проблемът е, че не е казвала на време. А сега пак не се изяснявате и тя креЩи, ти премълчаваш и си хабиш нервите- е, няма така да стане!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e86016ffc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей,
Аз съм жена на твоята възраст. Имах сходна история, но при нас проблема беше агресивната намеса на бившата ми свекърва и алкохолните проблеми на съпругът ми, които се засилиха в течение на времето. Никога не ми е помагал с отглеждането на детето освен с неадекватни съвети, и това че плащаше част от разходите за сметки и излизане на вън. Разходите за храна за семейството и грижите по детето, включително и финансови ги поемах аз. Две години ми отне да спасявам брака си в името на детето включително и ходене по психо-терапевти именно с тази цел и накрая самите те ми казаха, че няма смисъл, защото желанието и усилията са едностранни. Разведох се, когато детето беше на 3 годинки. В момента си имам една прекрасна, спокойна седем годишна девойка, отглеждана с много любов. По думите ти си мъж мечта и силно се надявам един ден и аз да срещна подобен мъж, въпреки че честно казано силно се съмнявам, а и не търся съзнателно. Причините съм ги описала в една тема, която споделих тук преди около два месеца.
Относно съпругата ти подкрепям казаното по-горе, особено номер 9 и 11. Има хора, които каквото и да направиш дори и звезди да им сваляш са вечно недоволни, изискващи и изкарват себе си жертва. Независимо дали са жени или мъже. Има и нещо друго - не всички хора са подходящи за семейство и този начин на живот не е за тях. Аз също оставам с впечатление, че съпругата ти има влечение към алкохола. Каква е тази бира в 0, 30 часа, употребявана пред детето и защо то е будно в този час? На мнение съм, че преди да подадеш молба за развод трябва да разбереш основата на проблема и да започнеш да действаш адекватно.
Завършвам със съвета на номер 9 : По-добре е детето да живея в спокойна среда с разведени родители, отколкото двамата му родители да се избиват помежду си и едва да се понасят.
Успех и много сила и търпение ти желая, каквото и да решиш!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 25517da5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   1. Сигурен ли си, че няма любовник и ти постоянно си бреме "за търпене".

2. Ако не е т. 1, остава другия въпрос - защо търпиш? Или ще ѝ викаш двойно на нейното или направо ѝ набиваш шамарите. Знам за приказките, че не трябва да се бие и тем подобни, но има псевдо-жени, за които не важат такива правила. Шамари => или влиза в пътя или да си гледа работата. От много компромиси си затънал в блато.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bd90bee578
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами не сте един за друг. Не знам кой къде е гледал като сте се взимали. Може пък тя точно това да е търсила, да ти се качи на главата, но едва ли. Всеки иска идеално семейство. Тук виждам само едната гледна точка и не е коректно да се съди другата, без да се знае и нейната.
Когато един мъж е по-мек, което не е лошо защото е до характер и не става просто така да се промени, трябва да си намери същата половинка. Не съм на мнение, че противоположностите се привличат. Не и за брак. Освен това едва ли и на нея, и е добре да мрънка и да се разстройва всеки ден. Опитайте с диалог и поработете здраво, ако на думи се разберете за всеки аспект на семейния ви живот. Ако не се разберете е сложно. Имате дете и това е проблема за да си хванете шапките. А пък и жилище имате общо...
Трябва си години съжителство на семейни начала днес, преди да дойде брак и деца. Точно заради тези моменти. Това е най-отговорната и смислена крачка в живота на всеки - да създаде дом и семейство. Не е хубаво нещо развода, за това и не го препоръчвам, освен ако не е много наложително.

Леон

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9bc1eb3b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не искам да те плаша, ама май най-доброто е да те се разведете. Така както го описваш, просто няма друг начин да оправите нещата. И да се стараеш и да не, тя си има нейни си виждания за нещата и това си е. Не казвам, че тя е лошата, а ти си добрия, просто гледате на нещата по абсолютно различен начин и няма смисъл да се измъчвате взаимно, а и най-лошото е, че измъчвате и детето с тези ваши разправии. За това действай! По-добре ужасен край, отколкото ужасии без край. Клише е, но е вярно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 47c227cb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Спомням си една сцена от "Терминатора", как влачеше един за косата по земята. Ето това заслужава жена ти, че и няколко шута в бъбреците като допълнение! Джендърите тука ще скочат и ще гракнат срещу мен като подлютени с люта чушка ануси, но повярвай ми - ако жена то преживее няколко пъти това, ще стане хрисима като агънце, и само като ѝ скръцнеш със зъби ще се напикава и скатава...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cb0a24f4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Хормонален проблем или тъщата ви се меси. Ако не е нито едно от двете, искай развод.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cf936b12dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако се държи постоянно така с теб, очевидно има причина затова.
Или нещо не е добре или си има любовник, или просто те манипулира по този начин, което е доста често срещано.
Въпросът е ти защо го търпиш? Защо, като мъж тирпиш да ти вика, да ти крещи и да се държи с теб сякаш не си човешко същество, сякаш не си нейн мъж, а прислуга.
Налягай си парцалите и оправяй положението, защото иначе ще трябва да търпиш. Само не казвай в името на любовта не искам да се караме.
Няма как да стане. Тропваш по масата и заявяваш, че това повече няма да го търпиш. Или развод или да си помисли как ще се държи в бъдеще.
Постави и ултиматум и искай обяснение, ако не наистина приключвай тая агония.

Мъж на 25

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c9b1ef08aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 17 е много прав. Жена ти изцяло е изгубила респект към теб и нещата ще стават все по-зле. Спри да се консултираш и съобразяваш с нея за всяко нещо. Пример: купуваш огледалото, преценяваш къде трябва да бъде и го закачаш. Покажи, че си самостоятелен и самодостатъчен.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ad9a0cc45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   авторе, ще цитирам написаното от теб в началото на историята: " Жена ми постоянно ми намира кусури, все нещо мрънка и е недоволна. Бих казал, че винаги е била проблемна в това отношение. "
при това положение не знам каква положителна промяна очакваш и как точно мислиш, че ще се случи. това явно не е кофти период, нито следствие от някои твои действия, жената си е такава. като си се женил за нея, е трябвало да прецениш можеш или не можеш да я търпиш. щом вече си го направил и ти е прекалено да я търпиш, се развеждаш. в постоянни скандали не се живее

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bbff088af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Има вероятност майка й да е истерична, капризна и проста жена.
И твоята половинка, гледайки цял живот това- сега й се струва нормално.
Иначе симптомите са си за слаби нерви. Потърси й лекарска помощ докато не е съсипала и твоята психика и тази на детето.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 910b6a94a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Трудно е да се каже какво става във вашата връзка. Трябва цялостно да се погледне, например и твоята роля каква е и какви други фактори влияят на семейството. Може треските да са в тебе. Но да речем, че всичко е наред. Намирисва ми на жена с психически проблеми. Описаното не е до крив характер.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c72ac2366f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Такива неща се случват, когато жената губи първично привличане към мъжа. Фитнес веднага, да изваяш тялото и да увеличиш тестостерона. Ако с тази не помогне, поне при следващата поддържай перфектна форма и я чукай често, за да стои влюбена по-дълго.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c22f3d5a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Коментарът на номер 4 ми се вижда най-вероятният сценарии. Това дори бих казал, че е и по-добрият вариант (да има намесено трето лице), защото може или да си изгладите отношенията, когато третото лице излезе наяве, или направо да се разделите, като и двата варианта са по-добри от другата опция.

Другата опция, за която говоря, е жената да си е просто едно мрънкало, а това няма оправия и трябва да бягаш колкото се може по-скоро, колкото се може по-бързо, и на колкото се може по-далечно разстояние. Имам една такава колежка, която винаги за всичко се оплаква, и на всичко намира кусури - едвам я изтърпявам на работа (и то като се има предвид, че сравнително рядко се засичаме), а си представям да имам такова нещо в къщата си, камо ли пък да имаме семейство, че и дете, което да трябва да се отглежда и от нея... Такива хора нямат оправия, те цял живот са живели така, и така и ще си умрат - неспособни да видят нищо положително в живота, и неумеещи да се зарадват при никакви обстоятелства.

Като цяло ситуацията ти не е хич за завиждане, но дано успееш някак си да намериш изход от тази заплетена ситуация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker