Как да и вярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да и вярвам
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1935 пъти
Здравейте на всички. С приятелката ми сме заедно от повече от година през която аз от сърце искам да и вярвам и да и имам доверие но просто не успявам, ето нещата който ме притесняват, повечето от вас ще кажат, че се хващам за най малкото и понякога такива малки неща се правят с голям замисъл, а именно. За приятелката ми не и се носи добра слава. Истина е, че е още на 19 а е имала повече гаджета до сега от годините и. Когато започнах да флиртувам с нея гледах на нея много лошо, докато не дойде време да правим секс и останах вцепенен. Беше девствена, освен , че не беше правила секс дори и орална любов не беше правила, отне и доста време да се отпусне. Тогава разбрах, че всичко което говорят за нея е измислица, и започнах изключително много да и вярвам и да и имам доверие. Докато. Винаги ми е казвала, че никога няма да ме излъже и, че ако има интерес към някой друг няма да е с мен. Вечер ми казва, че си ляга и е онлайн 2 часа след това. Доста пъти ми казва не мога да пиша сега, че имам работа из нас, и в същия момент пак е онлайн с часове. Постоянно харесва снимки на други момчета, но това го оставяме на страна не е кой знае какво. Казвала ми е много пъти, не мога да пиша сега нямам батерия, и пак я виждам онлайн с часове след това. Като и кажа ми казва, че съм бил параноичен. Социалния и живот имам чувството, че е най важното нещо в живота и. Когато и взема телефона без дори да го отключвам я виждам, че седи на тръни. Един ден и казах на шега, дали би си изтрила профила заради мен и ме заплаши с раздяла на момента. Да може би доста преигравам. Но моля за съвет мъже с опит с жените. Как да я тествам дали наистина ме лъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: db6c4a79da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не й вярвай.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 74636349f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лъже те. Не те обича. Остави я, достатъчно съм бил в такива ситуации за да ти гарантирам на 100 %. Ти сам знаеш истината, не се залъгвай

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 014361f8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   След като е на "тръни" когато й вземеш телефона, най-вероятно има нещо. Освен съмнение, че си пише с някои момчета, дали се среща? Най-просто е да я проследиш. Има програми да виждаш с кои номера говори. Ама се иска да и да разполагаш с телефона й. Ако й знаеш паралолите на Фейсбук можеш да впишеш Фейсбук и Месинджър на друго устройство. Така ще е ясно какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fb957ef7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди малко във фейсбук прочетох една мисъл, която много ми хареса и е подходяща в случая: "Честността е много скъп подарък. Не го очаквай от евтини хора".

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 27e06684de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Пич попринцип се нарича лично пространство, след като не живеете заедно а дори и да е така всеки си има лични работи и лично време за себе си, не е нужно всеки пък като е на линия да си пише с теб, и опит знам, че колкото по-малко ровиш толкова по-добре. Виж пич и да ровиш и да не ровиш реши ли да ти изневерява вярвай ми няма какво да я спре.
Единственото нещо което виждам е че с действията си показваш ниско самочувствие и липса на внимание от нежния пол. Ти издигаш твоята мацка на пиадестал грешка и то голяма, казвам ти го преди да те нарани защото аз съм правил всичко за човека до себе си и той в един момент се превърна в най-важното нещо за мен, е познай като си замина какво стана ? Не може живота и емоциите ти да се въртят само и единствено към човек който може утре да си тръгне и ти оставаш с емоционална дупка. За да бъдеш щастлив с един човек, първо трябва да се научиш как да си щастлив сам, за да те уважава един човек трябва ти първо да се научиш да уважаваш себе си. Но сега сте млади и имате време за грешки, казвам ти го като мъж който е минал през неангажиращи връзки, сериозни връзки, емоционални дупки, изневери и всичко що може да те сполети в отнушенията с един човек.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 55dbd7fac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Който и да ми пипа телефона, не ми е приятно. Все пак първо това си е моя вещ, второ е излишно навлизане в личното пространство на другия. Щом не и вярваш просто я остави. Защо измъчваш и нея и себе си? И какво общо има изтриването на профила? Аз точно когато си го изтрих, моят приятел реши, че му изневеярвам... Мъжка логика...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7792928b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми звучиш като лепка ревнивец и досадник. Продължавай само да зяпаш кой кога и защо е на линия, защо не ти отговаря до 3 секунди и скоро дори до сега да е нямало нищо, със сигурност ще се появи

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 33ef1cf0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Брат, бягай не с 200, а с 250! Това, което хората говорели било лъжа - може и така да е, но и спрелия часовник познава времето 2 пъти в денонощието.
Наистина ли си се вързал на това, че не е правила свирки?!?!?
Един съветм който искам да запомниш добре:
Млад си и сега времето ти е безценно, не го пилей за глупости!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6a946300e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "7. На мен ми звучиш като лепка ревнивец и досадник. Продължавай само да зяпаш кой кога и защо е на линия, защо не ти отговаря до 3 секунди и скоро дори до сега да е нямало нищо, със сигурност ще се появи. "

Явно и ти се ядосваш като не можете да смучете от няколко места. Девизът ти е: една жена не може да бъде задоволена от един мъж. Когато не ти минават номерата и започваш разни квалификации. И един мъж, ако държи на дадена жена, би следвало да получите съответното, а не да е един от няколкото.

Авторе, ако я ползваш само за бройка не я проверявай (ясно е, че не е такъв случаят). Ако искаш сериозно, първо проверка и после доверие. Сам се убеждаваш какви са актриси (можеш още да се изнедаш занапред).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1a5fc496ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проверката е най-добрата форма на доверие.
Но нямаше да ти дава телефона, ако имаше нередност, щеше да го е измислила, така че да не разбереш въобще, нямаше да седи на тръни, а по-скоро да се забавлява. Възмутила се е защото те е почувствала ревнив.
Давай по-спокойно. Успех!

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e42a44b3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Махай я, минах през абсолютно същото, накрая излезнаха някои неща за които не подозирах.. Махай я докато е време, послушай ме, една връзка се гради на доверие, не на социален живот в интернет!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 13c35a1709
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Такива постове ме карат да благодаря на Бог че когато бях тийнейджър нямаше интернет, фейсбук и другите тъпотии от които не можеш да дишаш спокойно.
Авторе, вдигни главата си от екрана-живей го тоя живот

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker