Лъже ли ме или аз си въобразявам?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъже ли ме или аз си въобразявам?!
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1410 пъти
Здравейте.
Искам да споделя с вас своята история. Ситуацията е следната. С моя приятел сме заедно от година и няколко месеца. Всичко в отношенията ни вървеше идеално, до преди една седмица.
Още от самото начало на връзката ни ние започнахме да се виждаме само вечер в седмицата от два до три пъти най-много (сещате се за какво предимно). Неговите думи бяха аз си търся развлечение. Той преминаваше през тежък период от живота си. След няколко месеца последва нов стрес за него и аз бях до него. Помогнах му да се възстанови. Много пъти съм му казвала, че не одобрявам това, че се виждаме само вечер на нашето място, а искам и да излизаме сред хора. Било то на разходка или на кафе. Винаги думите бяха - "Бърза ме ли за някъде? Всичко с времето си! ". И така вече година и няколко месеца.
Минала седмица бях на море. Там ми се случи случка, която отключи нещо в мен. До сега никога не съм го следяла, кога е на линия, какво харесва или какво на него му харесват във фейсбук. Денят преди да се прибера си повишихме тон по телефона за първи път. На следващия ден водихме дълъг разговор, чрез които разбрах че има проблеми, за които нищо не ми е казвал. Казах му, че съм винаги на среща и може да разчита на мен винаги. Той съответно ми благодари.
Но в последствие на мен ми прави впечетление, че определена личност прекалено много му харесва публикациите. Направи ми впечетление, че когато единият е на линия другият също. Засякох го и във вайбър. Така съмнението в мен надделява. Реших, директно да говоря с нея. Попитах от къде се познават, тя съответно ми каза. Убеди ме, че не го харесва като мъж и към него освен уважение като личност няма друго. Разпитаха и мой познати пред тях е казала същото.
Разберете ме моля ви. Дайте ми съвет какво да правя с този човек. Мисля, че той е правилния за мен. Дава ми сили да се боря с всичко. Промених се много заради него.
Когато говорих с него той ми каза престани с тая ревност, която ме учудва че я имаш. Така можеш само да загубиш, но и да соечелиш. Обещахме си, че ако има нещо ще си кажем, а не дас се лъжем и нараняваме. Твърди, че няма контакт с никога жена. Каза ми аз ако нямах чувства щях ли да ттрпя това твое състояние цяла седмица. Постоянно се чуваме. Знам всяка една негова стъпка както и той всяка моя.
Моля ви дайте ми съвет как да постъпя и какво да направя?
Искам да си спася връзката повече от всичко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: edf19a87d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж съм.

На мен някоя жена ако тръгне така да ми се рови в живота, да ми притеснява и да ми разпитва познатите, т. е. да ме излага като кифладжия, само заради някакви си нейни съмнения, колкото и да я обичам, моментално бих ѝ теглил чертата.

Освен това, някои (повечето) хора предпочитат като имат тежък проблем, да се затворят и да го преболедуват сами. Животните правят същото - когато някое е ранено, затваря се в дупката си и чака да се възстанови, преди отново да се присъедини към останалите. Супер-неприятно е в такива случаи някакви неканени "помощници" да ти се натрапват, да те разпитват постоянно как си и с какво могат да ти помогнат, като на тебе в този момент изобщо не ти е до тях и до това, което се опитват да правят, а единствената ти мечта е да се разкарат на майната си и да те оставят на мира...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97fc8d5ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен това не е връзка, извинявай. Просто да се виждам с мъж само вечер 2-3 пъти седмично в продължение на година, това не е връзка, като изключим сексуална. Освен ако - ходила си в дома муу, излизали сте и през деня, ходили сте на екскурзии, кратки почивки, прекарвали сте празници заедно, приятелите ви знаят че ста заедно. Прави ми впечатление, че явно сте в една обща компания, щом имаш контактите на другото момиче и си разпитвала приятелите за наговото мнение. Те знаят ли, имаимате някаква връзка.? Почивните дни заедно ли ги прекарвате? Разхождате ли се заедно?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 96e44f7211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   за въпросната личност нямаш никакви основания да ревнуваш. кой кого лайкнал, кой бил онлайн не значи нищо.
аз по-скоро бих се притеснявала, че връзката ви не търпи развитие и ме учудва, че я наричаш идеална. да се криете от хората и да се виждате само за секс не звучи добре и е далеч от идеалното. дали има друга, дали не те уважава достатъчно, за да се показва с теб, дали те има само за секс, а всъщност иска да го смятат за свободен, или друго ние няма как да знаем. но щом за година и нещо сте на същата позиция, значи не те смята за правилнта за него

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 06321e08ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човека иска разнообразие, но проблема е че за мен това разнообразие се превърна в чувства. До сега не ми е пукало дали ще се видим или не, но сега ми пука, което е лошото в случая. Казвал ми е много пъти, че щом е с една жена значи е с нея. Не знам защо се появи това уж съмнение от някъде.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5b92853a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тегли му една майна и си намери нормален приятел. Има или няма друга, е без значение. Ако не е обвързан и иска да се виждате само скришом два - три пъти седмично, за да се чукате, той не те възприема сериозно. И промяна няма да има.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 64e9251cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не знаех ,че вече казват връзка на такъв тип отношения.
За мен не е връзка ,а просто секс срещи и не мисля,че отношенията ви ще се развият в бъдеще. Досега щом стоите на едно място няма как излезе нещо ,но ако искаш да си имаш другарче за секс продължавай да се виждаш с него.Ако имаш чувства към него лошо за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1c78283416
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Онази мисля е като теб, неангажираща и за това не очаква нищо от него и ти е казала, че няма й нищо към него. Но ти си вложила чувства, а това променя нещата. Или му кажи какво става с теб и, че искаш да сте официална двойка или ако не иска, просто си тръгна, иначе ще се само наранява постоянно!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ee4d763060
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най-добрата ми приятелка се ядоса от факта, че за две седмици си съсипах здравето и отидохме при него. Това, което ми каза на мен го каза същото и на нея. При факта, че аз се държа толкова агресивно спрямо него и го обвинявам за нещо, което не е било и той продължава да е до мен и да се опитва да се възстановя, и че ако имало друга той с лека ръка без да се замисля щял да сложи край на всичко. Призна, че има чувства и го боли, за случващото се и не може да си обясни защо постъпвам така.
Нима е грях да обичаш и искаш да не загубиш? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker