Моля за помощ! Харесвам го и май го изгубих! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за помощ! Харесвам го и май го изгубих!
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1344 пъти
Пише ви една объркана жена на 25, с молба за помощ. Преди две години се запознах с един мъж, седем години по-голям от мен. Беше умен, забавен, работеше в сферата, в която аз учех. Допаднахме си и си разменихме фейсбук. Аз тогава си имах приятел, който живееше в чужбина и не му обърнах много внимание в началото. Писах му по едно време, с въпроси за ученето. Той беше отзивчив, помогна ми. Взехме да си пишем от време на време, излязохме на кафе. Беше ми много приятно. Почнахме да си пишем често, почти всеки ден. С приятеля ми скъсахме. Но с това момче все нещо не се получаваше и така и не се събрахме. Аз бях объркана, не знаех харесвам ли го. Когато се опитваше да ме целуне, се дърпах и му казвах, че го приемам само като приятел. На другия ден понякога съжалявах. И пак му пишех и търсех вниманието му. За мен беше много ценен като приятел, ментор, човек, на когото винаги можех да разчитам. Помагаше ми и ми даваше съвети за всичко. Но просто трябваше да е малко по-решителен. Виждах, че ме харесва, но някак си не бях наясно дали наистина иска да е с мен или ми обръща внимание, защото иска само секс. Красива и търсена жена съм, не ми липсва мъжко внимание. Но и той е харесван мъж.

И така, мина година, в която бяхме "само приятели" с ментора ми. И тогава в живота ми се появи друг мъж - красив, самоуверен, заможен млад бизнесмен, с пет години по-голям от мен. Преследваше ме доста упорито. Но аз бях объркана, все се надявах да стане нещо между мен и моя добър приятел. И не знаех какво да правя.
Тогава се случи нещо - видях го в заведение с друга жена. Не ми беше споменавал. Поздравих ги, той сякаш не виждаше нищо нередно. Запозна ни. Но за мен всичко се срина. Прибрах се, плаках. После спях да му отговарям в чата, спрях да му вдигам телефона. И излязох с бизнесмена.
Менторът ми се опитва няколко пъти да се свърже с мен в продължение на месец, но аз не исках. Беше ми криво още, а и бях заета с новото си гадже. Даже качих снимка във фейсбук от една почивка с него. И тогава онова момче спря да ме търси.
Три месеца след началото на новата ми връзка имах проблеми и ми трябваха пари. Беше ме срам да искам от гаджето си, да не реши че съм с него заради това. Нямаше от кого да взема и писах на моя добър приятел. Извиних му се, че не сме се чували отдавна и го помолих да ми даде 1000 лв. Той ми даде. Страхотен човек. Много исках да го задържа като приятел. Но като го помолих да се видим на кафе, ми ги наговори едни, че не му се занимавало вече с мен, че отношенията на хората се изчерпвали. Не го потърсих повече.
От онзи момент измина година. Намерих си работа, пооправих си финансовото състояние. С гаджето ми обаче не вървяха нещата. На хартия прекрасен - красив, водеше ме по почивки (парите не са особено важни за мен, но отношението ми допадаше), добре се държеше с мен. Но стана ужасно ревнив и обсебващ. Сърдеше се, като излизам с приятели, а аз съм много независима. А и честно казано, сексът не вървеше просто. Бях незадоволена. Дойде момент, в който той настоя да заживеем заедно, аз се уплаших и скъсахме.
Месец след това писах на моя някогашен добър приятел. Спомнях си с умиление за хубавите времена заедно. Исках да му върна парите. Той ми отговори, поговорихме си малко. Но не пожела да се видим. Каза, че е много зает и настоя да му пратя парите по банков път. Малко след това попаднахме на един купон двамата. Видях го за пръв път от повече от година. Явно ми се зарадва, прегърна ме. Говорихме си цяла вечер, както едно време. Беше много мил, чаровен. И както винаги ме умори от смях. Каза ми колко добре изглеждам, правеше ми комплименти. А и той изглеждаше страхотно - беше влязъл във форма, беше се направил, излъчваше увереност. След купона си обещахме да се видим и бях сигурна, че ще ми се обади. Но не го направи. Три дни по-късно аз му писах, да излезем на кафе. Пак бил зает, каза, по-нататък. А след това няколко пъти пак го търсих, уж да го питам някои неща за работа. Беше много отзивчив, последно един час стоя на скайп да ми обяснява. И другите пъти ми отговаря, говорим си и общи неща. Но той не ме търси. И отказва да се видим.
Моля ви, помогнете ми. Осъзнавам какво съм изпуснала и го искам в живота си! Липсваше ми много. Ако не може като мъж, поне само като приятел. Няма си никоя, във фейсбук пише, че е необвръзан, а и питах негови приятели. Но явно още ми се сърди, че тогава тръгнах с другия. Какво да направя, за да го спечеля или да сме поне приятели?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: c02a532a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До едно време разбирах женските ти дилеми, мимикрията и очевидната ти неопитност (която не е присъща за годините ти), но като стигнах до "или ми обръща внимание, защото иска само секс? " просто ми се отщя да чета по-нататък...
С подобно мислене, нищо чудно доскоро да си била девствена, или дори все още да си такава.

Можеш да си задаваш още десетки подобни "умни" въпроси, като например: "Дали не ме използва само за да му родя деца? " или "... само за да го храня? " или "... само да му готвя и да му чистя вкъщи? " или "... само за да казва, че има жена в живота си? ", но резултатът от всички тях е единствено провалена връзка!

И как, между другото, човек да започне да гради връзка, ако не чрез опознаване на потенциалния си партньор? Опознаване в сексуално, в личностно и във всякакво друго отношение?
Ако спи веднъж с тебе, но хич не му хареса и си каже, че няма смисъл, ти ще си кажеш: "Ето - цялото сваляне на звезди и ухажване е било само ЗА ДА МЕ МИНЕ! Този е бройкаджия! ". Или пък - ако започнете да правите секс, но с времето установи, че си накава безотговорна и празноглавка, и изобщо не ставаш за майка на децата му, и те зареже, ти ще си кажеш: "Ето - знаех си аз, всичко е било само заради секса! ".

Женички като тебе си мислят, че сексът е някаква много голяма ценност, някаква ОГРОМНА ЧЕСТ, с която да удостоят "избрания". В действителност обаче, той е просто част от изразните средства, и на начините на взаимодействие при една връзка. А толкова го "възвеличават" именно жени, които не го умеят (или които имат някакъв комплекс, срам, страх... от него).

Постави се и от страната на човека - обръща ти внимание, помага ти във всичко, любезен е, мил е, показал ти е, че те харесва, опитал се е да те целуне, но ти си го отблъснала. ТОЙ ДОСЕГА САМО ТИ Е ДАВАЛ!
КАКВО ПОВЕЧЕ ДА НАПРАВИ - да си стъпи на врата ли, или да те изнасили? ! Не бил достатъчно настойчив - хех, хем сърби - хем боли! Та после да го съдиш за сексуален тормоз?
Аз една жена ако се опитам да я целуна и ме отблъсне, повече И ПРЕЗ УМ НЕ МИ МИНАВА ДА Й ДОСАЖДАМ!
Свивам се с разбитото си сърце и чакам да ми мине... Естествено продължавам да съм любезен, приятелски настроен и т. н...
Ако очакваш коч, който не разбира от дума, и който да те захапе за врата и да те бодне отзад, то значи си за съвсем друга категория хора - тип селски тарикати, мутри и пр.

И аз си мисля, че нямаш повече никакви шансове. Препикала си ги всичките до един. Човекът вероятно се е ориентирал на друго място, където не се правят толкова на интересни, и да му въртят курвенски номерца от типа "хем сърби, хем боли".

Закачи са една голяма обица на ухото, да си знаеш за друг път. А тази история изобщо я забрави.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d162f511f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стига с това поне приятели. Остави момчето на мира. Какви приятели, той вече ти няма доверие, ти си непостоянна и непредвидима. Че кой иска връзка с такъв човек? ! Той просто се е държал добре на купона, може би нарочно, да ти даде надежди и после да те зачеркне - сладко отмъщение. И е бил прав.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 739191b95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами бъди постоянна, това трябва да доведе до успех. Въпроса е, че жени като теб ужасно ме дразнят, дотолкова, че често се хващам да мисля за някоя такава и да я наричам "кучка" и т. н. (да, имам такива познати). Искаш, но се дърпаш, преструваш се, използваш човека за внимание от егоизъм, когато се отдръпне го търсиш, лесно се обиждаш, непрекъснато има само - аз, аз, аз. Когато човек си има работа с такава жена като теб (да, и аз съм си имал) той се изхабява емоционално. Всички тези усилия, емоционално инвестиране, време и т. н. отишли на вятъра за една нарцистична "принцеса" която е все объркана, не знае какво да прави, не иска да направи решителна крачка, но все гледа да те държи наоколо, всичко това те травматизира емоционално за цял живот, ти повече не можеш да дадеш на друг човек тази любов която си можел, защото тя е изхабена от капризите на една самовлюбена егоистка. Не случайно ти е казал, че не иска да се занимава повече с теб, той вече е изхабен емоционално заради теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fe3802f455
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ти се сърди че си тръгнала с друг,а защото си приключила контакт с него,без да му обясниш как стоят нещата.
Не се занимавай с него,той не те иска в живота си,не бъди лепка и се погрижи за своя живот.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9a1b9309f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хайде модераторе, като не искаш да даваме мъдрост, а съчувствие не одобрявайки коментари, това става ли за одобрение:

"ОООО, горкото девойче, тцтцтцтцт, колко е несправедлив този живоооооот! Защооооооооооооо, защоооооооооооооооо трябва да се случва това на тази горкичка жена..... :( :( :( "

Този коментар би ли го одобрил, кавал?!

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fba4bf1406
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   #1, огромен комплимент, разкошно сбито и съдържателно, право в целта!
Dirty Daddy

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker