Просто искам да споделя, за да ми олекне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто искам да споделя, за да ми олекне
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2158 пъти
Здравейте! Аз съм момиче почти на 16 години. Имам си приятел, който е на 29. Вярно, че е малко голяма разликата, но важното е че се разбираме и сме щастливи заедно. Запозна ни един много добър мой приятел. Всичко между нас е както трябва, не се караме, няма проблеми. Също се радвам, че родителите му ме приеха много добре и се разбираме чудесно. Сега се чудя моите родители как ще го приемат, тъй като на скоро им казах и тези дни ще ги запознавам. Беше ме много страх да им кажа, защото си мислех, че може да ми направят проблем, но ме разбраха и нищо не стана, но пък не са много щастливи от факта, че съм с толкова голям мъж. Ама ще мине време и ще свикнат, нямат избор. Другото нещо, което се чудя, ако го приемат и се разберат дали ще ме пуснат да отида при него преди да стана на 18, защото и на двамата не ни се чака толкова. Много искаме да си бъдем заедно и живи и здрави след време да създадем семейство. Изключително се радвам, че успях да попадна на правилния човек, защото преди това съм имала и други приятели и все се оказваха боклуци. Просто имах нужда да споделя. Благодаря Ви, че го прочетохте и отделихте от времето си за моите глупости....!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 380f85cdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 16? !
Миличка, извинявай но ти нямаш абсолютно никакъв житейски опит...
Дали е "правилният" или не ще разбереш със сигурност едва след около 2 години съвместен живот. Самият факт, че делиш мъжете на "боклуци" и "правилния" говори достатъчно красноречиво колко зелена и неопитна си всъщност. Нещата в живота не са черно-бели. А и я се замисли ЗАЩО този човек до 29 години не е успял да изгради семейство, деца. И ЗАЩО се захваща с 16-годишна, а не с някоя 25-27 годишна дама, както би му подхождало? Защото си мислиш, че и той е чакал "правилната" ли, а ти си някаква много специална?
Извинявай, но аз но твое място няма да споделя ентусиазма ти. Точно както и твоите родители не го споделят...

Освен това, ако сте сигурни, че сте родени един за друг и връзката ви ще пребъде, за къде бързате да се събирате? Походете 2 години, ти си завърши образованието, той може кариерка нещо да гради или да започне... За къде бързате? Деца ли веднага ще се втурнете да правите и да гледате?
Нещо много сериозно ми намирисва тази работа...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b301328b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче почти на 16 години си, но още не си на 16 г. Ти наистина споделяш глупости. Чудиш се дали родителите ти ще те пуснат да се преместиш при него преди да станеш на 18. Не може ли да продължавате да се виждате без да живеете заедно. Какво те толкова много принуждава та бързаш да отидеш при него. Искаш да правите секс всеки ден ли, затова ли не ти се чака. Казваш, че си имала и други приятели по-рано, но всички са се оказали боклуци. Защо, само секс ли правехте. Май доста рано са те отворили тези бившите. На колко години те отвориха, на 13, 14 ли. Я си стой при родителите и разреди доста секса и си гледай малко по-сериозно училището. Ако се преместиш при него и забременееш на такава ранна възраст после какво ще правиш без солидно образование. Това ли ти е целта в живота, едно дете.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3f3a8db3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти пък на 16 колко ги смени, че знаеш кой е "правилния"? Щото аз съм на 30 и все още не знам...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6262073f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като мъж който е на 26 години, чудя се какво би правил някой 29 годишен с 16 годишна. Освен секс де, което за мен си е чиста педофилия.
Не мисля, че един зрял мъж на почти 30 години би търсил нещо сериозно в някое 16 годишно момиче. Сори, ама ти си още дете, а той е мъж, който сигурно вече мисли и за деца. Освен ако не е от ония, които са още с мислене на келеш.
Още си дете и витаеш из облаците, а той явно ловко те манипулира.
Момичетата на твоята възраст се влюбвате през месец, по- добре си търси връсници.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3c956859e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма как да знаеш, че това е точният човек за теб - ти си само на 16. Ясно е, че сега ти се струва, че си много зряла и с достатъчно точна преценка, но едва ли е точно така. И не, не защото не си достатъчно умна, а просто защото нямаш достатъчно житейски опит. Мъдростта се придобива с опита, който всички ние трупаме, попадайки в различни ситуации през целия си живот, тя не е вродена. Просто сега си с едно мислене, след години ще си с друго и има вероятност да съжаляваш за част от изборите, които си направила. Така е при всички хора. Затова недей да избързваш. Недей да бързаш толкова да навлезеш в "живота за възрастни", защото няма да имаш много ползи от това общо взето. Ти все още си тийнейджър, ученичка си най-вероятно - наслаждавай се на тези години, на тази възраст не е естествено да правиш планове за семейство и тем подобни неща. Просто те съветвам да не правиш твърде крайни избори като това да се изнасяш от вкъщи или да създаваш семейство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2f76006ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Радвам се за теб, бъди щастлива!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 45d8d0828e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съмнявам се, че ще те пуснат, мила Аз съм същата история, само че съм на 18, а той на 26. Моите родители даже не ме пускат да спя в тях, а той човека вече семейство иска и просто не мога да се съобразявам с всички като иска семейство с мене и ме обича ще чака... твоята история е подобна трябва или с вашите да се съобразиш, защото жестоко се съмнявям, че на 15 ще те пуснат да си живееш с 30 годишен мъж, или с него и да се скараш с вашите. Аз лично предпочитам с нашите да се съобраьявам за сега щото те ме издържат и няма как....

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 52e2bfd37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ах, мило дете... Гледай си образованието, виждай се с него, обичайте се, но не бързай да си играете на семейство. Бъди щастлива!
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 369b0e8d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   НЕ, законът е ясен и конкретен в тази насока. За да сключите брак, трябва да си пълнолетна и много правилно сега имаш 2 години да почакаш и да видиш как ще продължава връзката ви.

Ако се обичате ще почакате, може и да размислите, само се надявам да не не случи да питаш после "Помощ, самотна майка на 18 съм, а бащата дим да го няма"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d74fa42cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако темата изобщо е истинска, то авторката е много вероятна бъдеща участничка в една от многото теми за зарязаните самотните майки, избързали с преценката за "съвършения мъж". А въпросният двойно по-възрастен осеменител ще продължава да си вее патката в други млади и неопитни жени - също бъдещи самотни майки. Такива рано надули корема и зарязани има адски много в България. Превърнало се е в епидемия. Едни от мъжете си правят кефа и осеменяват, после зарязват, а зарязаните жени започват отчаяно да търсят някой балък да блъска цял живот и да си даде времето, усилията и парите да гледа майката и чуждото дете.

Аз съм мъж, малко по-голям от този в горната история, но притежавам разум и не бих се хванал с ученичка или дори студентка под 25 години. Подобни отношения на 99% завършват само с ебане и се разпадат след време, когато двамата се поопознаят и установят, че първоначалното впечатление няма нищо общо с необходимостта от разбирателство и справяне с предизвикателствата на съвместния живот.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a548060406
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Законът има изключение, което е регламентирано като еманципация на непълнолетен. Т. е. 16 г. ти можеш да сключиш граждански брак без позволение на родители, НО С ИЗРИЧНО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ РАЙОНЕН СЪД по местоживеене.
В този случай, след постабовяване на разрешение за граждански брак тя автоматично става дееспособна.
Но според мен си твърде малка за да прецениш обстоятелствата. Живота, семейството, образованието са твърде сложно нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c7896d2c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Боже, аз на 16, се срамувах, да ходя по улицата, хваната за ръка, с момче. Идея си нямах какво означава връзка. А камоли, да срещна някой и да знам дали е правилния или не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker