Временни и неангажиращи връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Временни и неангажиращи връзки
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 3281 пъти
В последно време ми се случва така, че все попадам на мъже... които или не знаят какво искат или искат.. неангажираща връзка.. което хич не ми допада( Много бих иска една истинска връзка, а не просто една неангажираща.. в която да бъда търсена за забавление.... на 26 съм красива жена съм... Не съм от кифлите, които използват многото видове грим за да привлекат даден човек.. аз самата разчитам на естествената си красота.. На моменти се питам дали ще срещна човека.. и ще имам истинска връзка и сякaш губя надежда...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7342324e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи. Повечето жени, които си ЗНАЯТ цената, искат да се "изтъргуват" за най-добрата цена. Не казвам, че и ти си от този тип, но явно проблема е в целевата група, към която си се насочила. Тоест си смени обкръжението или местата където ходиш. Едва ли ще намериш точния в някой клуб с батки вътре. Но честно казано не мисля и че ще вземеш някой беден библиотекар примерно, ако човекът е точен и иска да е с теб до гроб.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: aff736b19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 62 няма вече толкова естествено красиви жени, че да разчитат само на красотата си. Трябва ти повече ум отколкото красота.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6d9aa6fce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, мъж на 25 съм.

От моя гледна точка повечето мъже, които търсят такава неангажираща връзка с теб са стигнали по един или друг начин до заключението че не можеш да им предложиш повече.
Ест, има го варианта просто да попадаш на хора, които по принцип все още не искат да се обвързват.
Аз лично нямам против връзките само за секс, но честно казано не изпитвам същото удоволствие като правя секс със жена към която нямам никакви чувства. За мен не си струва усилието. Ако исках само секс щях да отида на проститутка, по-евтино и бързо е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8f494d5905
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти какво предлагаш?
Образование? Хубава професия? Желание за раждане и гледане на деца? Домакински умения? Склонност да уважаваш мъжа си, да го признаеш за глава на семейството, да го слушаш и да го следваш в добро или в лошо?
Щото само с хубост, дори и естествена, не става...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cfc0dea8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ще ти кажа следното или търсиш на грешно място или си тръгнала с грешна нагласа.
Какво разбирам под грешна нагласа? Да не вярваш на мъжете, да не им се доверяваш. Да чакаш, че те трябва да те обикнат, а ти после :)
Или да искаш да получаваш, но нищо да не предлагаш. Когато мъжете усетят нещо такова бягат с 200. Никой не иска да се чувства използван. Никой не иска да "запълва пукнатините" в нечие сърце и да се налага сам да гради доверие, което липсва.

Тук всеки може да предполага какво се случва. Това, което съм ти написала е това, което виждам при свободните ми приятелки. Някои от тях са красиви, умни, но толкова травмирани от мъжете.. и това се усеща, мъжете веднага си тръгват дори да са първоначално със сериозни намерения.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6155647096
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   От 1 до 5 всичките мъже
И ние жените не искаме да ви запълваме пукнатините и да сме батут на който да скокнете и да се оттласнете на следващата.
Като мъже вие какво предлагате? Нищо освен един гол х. и
И не е нито до място, нито до целева група, нито останалите глупости, които си измисляте-всичките търсите неангажиращи взаимоотношения, докато източите достатъчно инфо дали това е изгодната партия
С претенциите някъде другаде господа, защото даже не сте научени на елементарно уважение и искате да почнете всяка от вратата за краката-е не става, поне не с всяка
Лично аз такива неангажиращи, които се опитват да ми ангажират вниманието с точно неангажиращите си възгледи и претенции и пращам у 10-та глуха

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2be86d6b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прави само умерени компромиси и гледай най-важното - мъжът да те уважава. Не прави интервюта и кастинги, за да "попадаш" на мъже. Просто си живей живота, общувай качествено с хора, които са ти приятни - и мъже и жени. И той ще изскочи отнякъде. Не се затваряй у вас.
Ако търсиш по тиндър, то получаваш това, което се предлага: стоки за еднократна употреба.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c60713fbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз мисля че типа мъже по които си падаш са онези сладкодумни хубавци. Ще те повози, ще те почерпи, ще ти разказва забавни истории в които той е главния герой-смел и безстрашен, ще те мине и ще обещае да звънне утре.
Но утре е с друга.
Много ви моля момичета-не се хващайте повече на лъжите на тези мачовци. Утре ще се чудите къде са свестните мъже желаещи серизони отношения.
Ами вие сте слепи за тях. Игнорирате ги защото намат кола, грижат се за родителите си и нямат време да висят по кафетата. Не пушат трева и не се наливат с ракия-значи са скучни серизони сухари. Как ще ги покажете на приятелите си-нямат мускули и татуси. Подстригват се еднотипно цял живот а не модерно
Не се занасяйте само по външния вид. Опитайте да опознаете хората

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0843a14c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 4! Ако всеки можеше да бяга с 200, щеше да е Супермен И нямаше да измислят влаковете, автомобилите корабите и самолетите! И това, което гледаме по филмите е илюзия! Просто разликата между въображаемия и реалния свят е огромна!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5555e80ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук сме май на битпазар - всеки пита другия какво предлага.
м34

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 07ecd14f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защото за теб и много други жени "сериозна връзка" означава да стоварите проблеми и отговорности на гърба на "сериозния си приятел", после когато имате нещо сигурно да си правите каквото искате а отношението ви към него бързо да деградира. Имам една близка приятелка с която си пишем от време на време (мъж съм), аз съм и споделял, тя ми е споделяла лични неща които не споделя на друг - за мъжа и за средата и, за нейни мисли и т. н. и тя ми е казвала: "жените искат сигурност и после си правят каквото искат". Значи една голяма част от съвременните феминизирани жени нямат моралните качества за една "сериозна връзка" което означава себеотрицание в името на общите отношения, вярност, раздаване и т. н. Под сериозни отношения те искат "сигурност" от някой глупчо, но нямат чувство за отговорност и вярност към него. Дори и глупчовците обаче се учат и не искат да са глупчовци и тази инерция от предишните поколения на доверие към жената до теб е вече изхабена от глупавите феминизирани жени които си мислят, че могат да си правят каквото искат, но после когато те си решат винаги трябва да има някой мъж който да иска да е с тях и да ги приеме както са си, защото те са уникални, специални а мъжете са половината човечество и все ще се намери някой нали? Ами не, всъщност нещата не стават така.

До номер 6 - номер 5 е права и освен това е жена, не четеш ли какво е писала? По мнението ти - искам това, искам онова, не искам това, не искам онова. Няма значение какво искаш ако такова не се предлага. Ти имаш някакви измислени представи и светоусещане, че мъжа трябва да е готов на всичко за теб, ти може да си си такава каквато си искаш а той да се старае, ти да се дърпаш и да поставяш условия а той да се съобразява. Нещата не са така и всъщност в световната история няма такъм вариант на социален живот, това е феминистки експеримент последните 50 години който доведе до пълна разруха на обществения модел и остави хората и особено жените сами и неудовлетворени като цяло. Да ти кажа каква е ситуацията сега общо взето - един мъж ако хареса на външен вид някоя жена и подходи към нея ако усети нещо неприятно в характера и си тръгва директно, нито ще я търпи, нито ще я печели, нито нищо. Проблема е, че много жени си мислят, че са специални и могат да си правят каквото искат и да се държат неадекватно а не осъзнават, че за да имат каквито и да е отношения трябва да се постараят наистина много и да внимават как се държат.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8c7dcb0fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке (ако темата не е измислица), ще ти кажа нещо:

От всеки 100 жени, поне 80 се считат за красиви. От всеки 100 жени, мъжете намират за красиви около 5, най-много 10. Мнозинството жени нямат действителна представа за себе си и се самонавиват колко са яки и как имат безброй обожатели, а простичката истина е, че въпросните "обожатели" са всъщност жадни да ги понаебат и да минат на следващата.

Въпросът е: Защо тези жени умишлено държат около себе си подобни мъже и не прекратяват общуването си с тях?

Отговорът: Защото без такова мъжко внимание измамното самочувствие на повечето жени ще рухне моментално.

Никога не бъркайте желанието на групичка натегачи да ви изчукат с истинското внимание и ухажване на сериозния и отговорен мъж.

Освен това, истинското самочувствие на жената си личи тогава, когато тя е без грим, без повдигащ сутиен с подплънки и без скъпи парцалки, т. е. когато мъжете я виждат не в целево изкуствената, а в естествената ѝ форма. Но почти никоя млада българка няма смелостта да се покаже такава, каквато е, защото всеки ден се вижда в огледалото сутрин и е пределно наясно какво представлява в действителност. Да, лесно е да си плеснеш някоя нагласена снимка в Елмаз или Facebook, избрана измежду 200 други, на които не си успяла да замаскираш добре недостатъците си. Гипсираш се с две кила грим, гълташ корема, изпъчваш гръдния кош, извиваш гръбнака, повдигаш гърдите си в сутиена с 5-10 см, правиш редовните патешки джуки и задължително се снимаш по-отгоре, за да създадеш зрителната измама, че брадичката, бузите и талията ти са фино оформени. И после трепетно чакаш така жадуваните коментари и свалки от гореспоменатите натегачи, за да влезеш напълно във филма. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b3072a5b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 4 удари право в десетката!!!
И покрай мен хубави от по-хубави, но липсват ли тези неща от 4 коментар, то тогава красотата е капка в морето, тя е временна, а другите неща са важни и вечни за щастието, красотата ти няма да ми даде щастието, от което се нуждая
М33

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: dd013c1e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 1 - повтаряш думата цена два пъти в едно изречение, дори не ти дочетох коментара. Извинявай, но ние жените не сме стока и не се предлагаме и продаваме.
Номер 3 - извинявай ме и ти, но да обвиняваш една жена, че не предразполага един мъж към сериозна връзка е глупаво. Значи ако един мъж иска само секс с мен, то аз съм виновна, защото не е открил в мен нещо сериозно? !
Номер 4 - "да го признаеш за глава на семейството, да го слушаш... домакински умения"???? В кой век живееш? Жената не си избира мъж да му робува и да се грижи за
него. Ужас!
Номер 5 - и откъде разбра, че е тръгнала с грешна нагласа и липса на доверие? Какво трябва да даде, за да получи?

Не съм авторката, просто ме изумиха мъжете с коментарите им и обвинителното им отношение към нас жените. Авторке, не си в грешка. Масово мъжете бягат от отговорността на връзката. Масово се чувстват млади до към 40-45 и не желаят обвързване. Искат да спят с теб на първа-втора среща и когато не го позволиш и спират комуникацията. Не желаят да инвестират в някакво безперспективно за тях запознанство. От друга страна се плашат от самостоятелните жени.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: caeacf96d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Според мен просто няма пресечни точки между евентуалните партньори и при това положение някои предпочитат някаква връзка - неангажираща, което си е някакво прикюючение, разнообразяване на сивото ежедневие. Поддръжник съм на идеята, че които поддържа такава връзка, рано или късно получава урок от живота...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b5b0d5aa3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До номер 15 от номер 3

Да, именно. Когато един мъж който търси сериозна връзка не те приема тебе насериозно въз основа на характера ти то ти си виновна, не той. Ако мъжът търси само секс а ти си се съгласила пак ти си си виновна.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2c52731a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   До номер 11, прав си, независимо, че винаги ще има поне една, която да те обвини като номер 15. Това вече като го чуя за пореден път как мъжете се страхували от самостоятелните жени и ме напушва смях. Има си едни няколко легенди, в които всички жени упорито вярват, затворили очи за реалността. А тя е проста - няма мъж, който да се страхува от жена, особено такава, която живее в света на Космополитън и секса и града. Ние просто не ви искаме такива и не ви харесваме такива. И понеже още не е родила жена, която да приеме, че не е обект на мъжко желание, се изричат мантрите на феминистките, които да заглушат онова гласче, което говори, докато е сама вечер вкъщи. Още един пример в потвърждение - когато мъжете се конкурират помежду си, винаги е на база социален успех, докато при жените, независимо какъв е той, ако не стои отзад дом и семейство, не е пълна реализацията. И товя е нормално, защото основната социална роля на жената е майка, и колкото и да се пъне поредната с дипломи или службичка ( често бъркайки умен с образован и обратното), ако не е годна да бъде нормален за общуване и съжителсво партньор, остава при фантазиите си. За финал - красивите жени са много повече от успелите мъже, а пък от успелите, умни и красиви мъже -още по-малко. И практически предлагат едно и също. Как ще се комбинират търсенето и предлагането на този пазар, сами се сещате, защото още не съм видял жена заживяла с голямата си любов, ако той е скромен човек. Много дрънкат за любов ама такава, каквато на тях им се иска да е, а не онази, нормалната, човешката...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b341871c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 15 е казала почти всичко, което си мислех и аз, като прочетох мъжките коментари. Дъщеря ми казваше, че българските мъже имат изумителни претенции и изисквания към жените и никаква реална представа за самите себе си и как те изглеждат в очите на жените. Е, тези коментари просто ме убеждават, че е права. Уважаеми мъже, дъщеря ми се омъжи наскоро на 24 години за австриец, с когото се влюбиха от пръв поглед /преди не вярвах, че такава любов съществува/ през първите две седмици от следването си в Париж. Това беше преди повече от 3 години, откогато не са се отделяли и живеят заедно. Последното го казвам, защото бях спокойна, че зет ми знае какво го очаква и няма никакви илюзии, когато решиха да се женят. Винаги е казвал, че да живееш с дъщеря ми е приключение, с което не мога да не се съглася, но, че е щастлив с нея и не си представя живота си без нея. Не че дъщеря ми е чак стихийно бедствие, но напр. му е подпалвала хавлията, защото е решила точно с нея да вади нещо от фурната и ако трябва да обобщя - тя е много далеч от понятието "добра домакиня" в какво да е отношение, разсеяна е, когато става въпрос за ежедневни битови проблеми и не е по уреждането на такива. Зет ми е супер организиран и дисциплиниран, работи в най-голямата инвестиционна банка в света и се скъсва от работа, но срещу съответно на това заплащане. Той изкарва парите в семейството им, понеже дъщеря ми реши да започне поредно следване в Германия, за което той напълно я подкрепя. Въпреки това зет ми си глади ризите, занимава се с прането, понеже според дъщеря ми по-добре сортирал дрехите, и когато си е в къщи в по-прилично време, той и готви, понеже тя не е и по тая част. Иначе дъщеря ми е слънчице, но може да превърти за минути и да съска като котка, когато не си открива напр. телефон, кредитна карта и прочие вещи, което не е да не й се случва често. Единственото, което съм чувала от зет ми в такива случаи, е Calm down. И на края не си мислете, че зет ми е Квазимодо, а дъщеря ми - красавицата. Тя не е кифла и не е по гримирането и марковите дрехи. Просто е хубава без да полага усилия, а зет ми визуално е точно типа, който харесва, и предполагам, че заради това се влюби в него и заразя Лондонското си гадже от предишното следване. За предишния й приятел мога да кажа също само хубави неща. Така, че съветвам авторката на темата да не се коси. Просто не си срещнала читав мъж, мила, а не е и лесно да го срещнеш, защото няма чак толкова много по нашите ширини. Затова говорят и коментарите на мъжете по темата, от които коментари не трябва да се комплексираш. И не си мисли, че трябва да променяш себе си или да предлагаш това или онова на мъжа, та той да благоволи да те хареса и да иска сериозна връзка с теб. Такава връзка не си струва да имаш. Струва си да имаш връзка с човек, който те обича такава, каквато си и заради това, което си, а не заради това да му готвиш, да си готова да гледаш деца, да го слушаш, да си му вярна до гроб и прочие глупости, които прочетох.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6155647096
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   от 6 до 11
Ало брато, нещо да не си объркал поста, защото никъде в моя не пише думата искам, така че ако някой не е чел правилно, определено си ти!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4f4a27b5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Цял живот съм имала точно обратния проблем. Аз не бързах и исках неангажиращи отношения, просто да се забавляваме и да прекарваме заедно свободното си време, а мъжете до един искаха... брак! Рано или късно все дотам се стигаше и това беше моментът, в който панически бягах. Сигурно съм жената с най-много предложения за женитба на глава от населението. Абе какво е това проклятие, бре? - все това съм се питала години наред. Как е възможно един нормален мъж да не иска ей така просто да правим секс и да се шляем по кафенетата? За какво им е непременно да се женят на тия хора? Накрая си отговорих на въпроса. Тук е мястото да уточня, че в никакъв случай не съм красавица, с приятна външност съм, но нищо изключително. Не съм и богата наследница, работя като редактор, а това не е сред най-добре платените професии у нас. Нямам и някакви уникални умения в леглото, поне така мисля. С една дума - средностатистическа жена. Та, след като анализирах проблема, стигнах до извода, че моето безхаберие към връзките всъщност амбицира мъжете. Тях ги възмущава фактът, че ми е все тая дали ще се обадят; че не ми пука заети ли са през уикенда, имам купища други приятели, с които да се забавлявам. Дразни ги също така фактът, че не могат да ме купят и с лукс - мразя моловете, абсолютно не различавам марките коли (за мен колите се делят на "сини", "зелени", "червени" и т. н. ), най обичам да почивам на палатка в гората и никога през живота си не съм ходила на маникюр, затова пък у дома имам библиотека с 3000 тома. Всички тези озадачаващи на фона на съвременния живот фактори явно карат господата да извадят най-силната си карта. А тя в техните очи е предложение за брак. Крайно нежелан от мен завършек на нашата връзка. Омъжих се за първи път чак на 34 години за човек, за който разумът ми казваше, че "става". Да съм изпитвала някакви по-специални емоции към него - не. След 10 години, в които се чувствах като в кафез, се разведох и започнах нова връзка - със значително по-млад от мен мъж. На всичкото отгоре красив, умен и гениален любовник. Две години страст, лудост, романтика и прочее и проклятието пак ме настигна: предложение, брак и аз - на 47 години, отново съпруга. И понеже е едно такова откровено момче, съм го питала защо му беше толкова зор чак да се жени за мен, и той честно ми отговори. "Защото - казва - ти нямаш абсолютно никаква практическа необходимост от мен, а аз съм мъж и искам да съм важен. Не мога обаче, да съм особено важен в ролята на "гадже", не е достатъчно солидно, трябва да съм съпруг".

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8a4dce90b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ииихааа, браво на коментар 19 :))) Да перефразираме накратко: Щерката е като мама, не й се занимава с нищо свързано със семейството, обаче за сметка на това е много капризна и нервна в определени моменти, шета си на акъла и прави квото й скимне, ама за сметка на това е може би Уникално забавна и палава, пък и естествено красива , нали.Нейсе, момичето е на 24-25 ,нормално е , ама майка й с къв акъл ги пише другите неща, че чак й да се хвали с тях..., а де ?На мама златото, то :))) Тая мама с отговора си отговори на почти всички въпроси, че дори и на някои други теми..Успяла да се овеси на врата на някакъв австриец, който е декларирал, че ще се грижи за всичко необходимо за създаването на семейство и ще опъва хомота, пък нашето злато ше си вее байряка къде и както му скимне! Ай със здраве

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 895fce863a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Недей да му мислиш толкова и да се напрягаш излишно. Излизай забавлявай се, срещай се с различни хора и ще срещнеш твоя човек. Просто си трябва време, хубавите неща не винаги се случват сега веднага.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker